Správná nabídka za Sáncheze stále nedorazila, zní z Udinese

20.06.2011, 13:45
Aktuality
V posledních dnech se schyluje k jednomu velkému přestupu, z Udinese do Barcelony má zamířit Alexis Sánchez. Rozličná média, především z vlasti chilského záložníka, již pokládají transfer za hotový, tyto informace ale důrazně popírá prezident italského klubu Giampaolo Pozzo...

Katalánci údajně za dvaadvacetiletého hráče nabízejí 28 milionů eur s bonusy ve výši 11 milionů a k tomu mladíka Jonathana Soriana. K dohodě mezi kluby každopádně zatím nedošlo, jak informuje Pozzo.

”Sánchez je stále hráčem Udinese. Tato celá sága mě mrzí, chtěli jsme ho udržet další rok, aby nám pomohl v Lize mistrů. Bohužel ale nejsme velkým evropským klubem, které když chtějí našeho hráče, tak jsme bezmocní,” prohlásil pro Sky Sport 24 Italia. ”Správná nabídka ještě nedorazila a vědí to všichni - jak Barcelona, tak další velkokluby. Dohoda s Barcelonou je stále hodně vzdálena,” dodal prezident Friuliani.

Sánchez je momentálně s chilským národním týmem a připravuje se na blížící se Copu América, která bude zahájena 2. července a zejména pro samotného hráče by bylo vhodné, aby se celá věc uzavřela do této doby. "Je to komplikovaná záležitost. Pokud bude všechno hotové, bude moci odletět, aby doladil svoji smlouvu a další věci. Jakmile začne Copa, už ho nepustíme," uvedl trenér Chile Claudio Borghi.

Autor: Petr Vaněček / football365.com

Komentáře (310)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele