Sportovní ředitel Tottenhamu skončil, neuspěl s odvoláním v aféře Juventusu

21.04.2023, 10:49
Aktuality
Fabio Paratici (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
Thelvin

Nazdar. Ještě komplet vedení, dík

Reagovat
Amon

Reagovat
Mates_Matesović

Edwards nástup

Reagovat
Heisenberg

Sanllehi nástup, potřebujem prodat Pepého se ziskem, na detailech (úplatek) se domluvíme.

Reagovat
Front hell

Reagovat
bobis21

Takže lidem trest za falšování přestupového účetnictví zůstane, ale klubu ne? Čí účetnictví tedy bylo falšováno? Jeho osobní, nebo klubu? Tohle je fakt dokonale italské řešení

Reagovat
$dolar$

Reagovat
10

ale ne všem lidem, tam jim právě potom dost hapruje to, že to bylo z pozice klubu něco systematického...a klub navíc čeká nový proces

Reagovat
bobis21

To že to nedělali všichni zaměstnanci klubu neznamená, že to nebylo systematické.

Reagovat
10

z právního hlediska spíš ano, což taky následně potvrdilo několik právníků, který se k tomu vyjadřovali

Reagovat
bobis21

Úplný nesmysl. Když firma systematicky falšuje účetnictví, nemusí se na tom podílet všichni zaměstnanci ani celé vedení. Stačí těch pár lidí, kteří se reálně o to účetnictví starají.

Představa že všichni ve firmě o všem ví nebo jsou snad dokonce ve všem přímo zapojení je neskutečně naivní. Já reálně nevím co dělá většinu času vedlejší tým, a to jsem jejich zástup pro krizové situace

Reagovat
10

místo zástupu pro krizové situace bys asi měl radši dělat právníka v Itálii, to by ti asi vydělalo víc, když to víš líp než oni

Reagovat
bobis21

Ano, určitě si dobře vydělali, když museli vymyslet takový nesmysl. To bylo určitě za příplatek

Jestli opravdu věříš tomu, že "systematické" znamená, že o tom ví všichni ve firmě, tak doufám že ti za to aspoň platí taky

A na to kolik vydělávám si nemůžu stěžovat, ale jsem rád že se o mé blaho takto zajímáš

Reagovat
10

Dokážeš pochopit, že tohle je vyjádření právníků, který ten případ sledují a komentují?

Zároveň nemluvím o tom, že o tom musí vědět všichni. To je tvoje špatné pochopení, které si pak rozvinul do toho nesmyslu nahoře. Já mluvím o tom, že část obžalovaných, v čele s Nedvěděm jako 2. nejvyšší osobou klubu v té době, byli zbaveni obvinění. To samo o sobě podle vyjádření právníků nabourává právní argumentaci žalobce, že šlo o systematickou záležitost klubu.

Reagovat
bobis21

Ale ono nenabourává. O systematické věci klidně nemusí vědět 5/6 členů představenstva, protože to je v části, kterou si vede jeden z nich. To že o tom zbylých 5 neví a nemají s tím nic společného rozhodně neznamená, že se to ve firmě systematicky neděje. Je úplně běžné že si vedení rozdělí činnosti, které budou pod každého z nich spadat. Pokud bylo účetnictví a FFP jen u jednoho z nich, bylo by spíše překvapivé, kdyby o tom ti ostatní věděli.

Z toho je prostě vidět, že takový člověk nikdy o rozhodovací procesy nějaké větší firmy ani nezavadil. V nějaké malé rodinné firmě, nebo právní firmě s pár právníky, je asi realistické, že by o tom věděli všichni. U firmy s 1000 zaměstnanci a operačními náklady ve stovkách milionů eur je to absurdní představa. Firmu takové velikosti kde by to byla pravda nenajdeš.

Reagovat
10

Ok, nedokážeš. Nevadí.

Reagovat
bobis21

Ale já chápu že to je vyjádření těch právníků.

Dokážeš ty pochopit, že ten právník nemá žádný patent na pravdu? Nebo prostě cokoliv ten člověk řekne je podle tebe 100% pravda?

Reagovat
10

Ne, co se týče italského právního systému, tak právní argumentaci italských právníkům nevěřím. Věřím jen bobisovi, je to zástupce pro krizové situace.

Reagovat
bobis21

Vždyť to nemá žádnou souvislost s právním systémem. Ty vážně nemáš nejmenší tušení o čem mluvím, nebo to jen hraješ?

Někteří fanoušci jsou fakt úplně vymyté mozky. Bránit svůj klub za každou cenu, i když u toho budu úmyslně za úplného debila

Reagovat
10

Trošku to nezvládáš, chlapče.

Reagovat
10

Ty si vlastně ten Brouk pytlík, co tady měl ty nejdelší a zároveň nejdebilnější diskuse v historii EF, kde pořád opakoval svojí pravdu bez ohledu na argumenty a vlastně všechny reakce protistrany, viď?

Reagovat
bobis21

Jasně, já nezvládám, ale ty tady obhajuješ tvrzení, že pokud do něčeho není zapojeno celé vedení, nemůže to být systematické Když "znalec" řekl, že ryby v Bečvě několik kilometrů plavaly ve vodě a vyhýbaly se jedu a až od jednoho konkrétního místa najedou tuto schopnost ztratily, taky jsi tomu věřil? Byl to přeci znalec, tak musí mít pravdu

A zajímalo by mě kterou diskuzi myslíš. Klidně pošli, rád se zasměju

Reagovat
10

Počkej, ty vystupuješ z pozice Brouka pytlíka, nebo co tě kvalifikuje takto neochvějně rozporovat názor lidí, který se tím případem zabývají a narozdíl od tebe vědí, co je jeho podstata?

Reagovat
bobis21

Já vůbec nemluvím ani o tom případu bože. Ty vážně celou dobu nechápeš co říkám a rozporuješ tedy úplně něco jiného, než o čem mluvím já?

Tak pomalu, některým to třeba pomůže:

Slova mají význam. Například slovo "systematický" znamená, že je to provedeno podle nějakého předem určeného plánu. Definice slova opravdu nezahrnuje nic o tom, kdo o tom ví nebo kdo je do toho zapojený. Pokud do toho část vedení zapojena nebyla, je to v tomto ohledu irelevantní, protože definice systematického chování s tím nijak nesouvisí.

https://www.oxfordlearnersdictionaries.com/definition/english/systematic?q=systematic

To vůbec není právní otázka, otázka italského právního systému ani tohoto konkrétního případu. To je prostě o tom, že neznáš význam cizích slov, která používáš.

Reagovat
10

Aha, takže my se vůbec nebavíme o tom případu, byť je tato diskuse přímo u článku, který to řeší. My se celou dobu bavíme o významu slova "systematický". To jsem ale vůl, jak mě to vůbec mohlo napadnout? Díky Bobis, měj se, pozdravuj v Ostravě

Reagovat
bobis21

"To že to nedělali všichni zaměstnanci klubu neznamená, že to nebylo systematické."

Pokud z tohoto komentáře nechápeš, že zpochybňuji pouze to, co označovat / neoznačovat za systematické, asi ti není pomoci.

Budu pozdravovat v Ostravě, až tam někdy budu. Já teda z Ostravy nejsem a nikdy jsem v Ostravě ani v celém Moravskoslezském kraji nežil. Ale chápu že tvá práce s fakty je taková, že ve tvé hlavně klidně z Ostravy být můžu. Tím jsi asi ukázal úplně vše

Reagovat
10

"Zároveň nemluvím o tom, že o tom musí vědět všichni. To je tvoje špatné pochopení, které si pak rozvinul do toho nesmyslu nahoře. Já mluvím o tom, že část obžalovaných, v čele s Nedvěděm jako 2. nejvyšší osobou klubu v té době, byli zbaveni obvinění. To samo o sobě podle vyjádření právníků nabourává právní argumentaci žalobce, že šlo o systematickou záležitost klubu."

Pokud z tohoto komentáře nechápeš, že zpochybňuji pouze to, co označovat / neoznačovat za z právního hlediska systematické v tomto konkrétním procesu, asi ti není pomoci.

Reagovat
bobis21

Takže jsi v odpovědi na můj komentář zpochybňoval něco úplně jiného, než o čem jsem já mluvil? Přesně to říkám no, tak aspoň že tohle přiznáš

Reagovat
10

Ne, já celou dobu mluvím o tom samém.

Reagovat
bobis21

Ale "to samé" je úplně něco jiného, než o čem jsem mluvil já.

A žádný právník opravdu nezmění význam slova, a to ani když o tom toho soudce přesvědčí.

Reagovat
10

Máš pravdu, já opravdu nechápu, o čem mluvíš. Protože to v té diskusi k tomuhle případu nedává smysl. Kdo mluví o změně významu slova? Tady jde o to, že žalobce musí právně naplnit jeho význam, což je podle právníků s ohledem na zrušení trestů u většiny obžalovaných problematické.

Podle tebe není, v pořádku. Já vycházím z názoru lidí, který se v tom pohybují a dovolím si s tebou nesouhlasit. Můžeš reagovat dalšíma 50 smajlíkama a tím, že "Někteří fanoušci jsou fakt úplně vymyté mozky. Bránit svůj klub za každou cenu, i když u toho budu úmyslně za úplného debila", ale to na tom nic moc nezmění. Víc k tomu nemám co říct.

Reagovat
Referee©

Ještě, že je vaše konverzace optimalizována pro mobilní zařízení

Reagovat
bobis21

Mluvím o tom, že to čím nějaký ten právník argumentuje nijak nesouvisí s tím, co to slovo znamená. To jestli o tom Nedvěd nebo kdokoliv další věděl nemůže ovlivnit jestli to bylo systematické dle definice toho slova, protože nic takového v té definici prostě není. Používáte to slovo úplně jinak, než je jeho význam. Dal jsem ti tu odkaz na slovníkovou definici toho slova. Můžeš mi říct, kterou část té definice jakkoliv ovlivňuje to, čím tady argumentuješ?

Reagovat
kilobyte

Počkají jestli Juve nevyhraje EL, aby ten trest nebyl k ničemu. Když nevyhrají, tak jim odečtou 15 bodů teď a když vyhrají, tak to přenesou do další sezóny.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

klasicka komedie

Reagovat
vceradnesazitra

Skončí tam i Kane + Son?

Reagovat
SunFells

Fabrizio Romano

EXCLUSIVE: Julian Nagelsmann has now withdrawn from the race to become the new Chelsea head coach — it looks like it’s his final decision.

German coach is said to be no longer available after multiple round of talks.

Nagelsmann was top candidate for the job.

Dobře on. Poche další na řadě?

Reagovat
Mates_Matesović

Snad Mourinho

Reagovat
jk

Conte.

Reagovat
Gunner14

Zrusit Tottenham, zbytecnej klub

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Co by potom Woolwich fanoušci dělali se svým životem, když by se neměli s kým srovnávat.

Reagovat
SunFells

Lol, ty si důkazem toho, že je to přesně naopak.

Reagovat
kissak

Kdyby alespoň šlo o srovnávání a ne o tak jednoznačnou záležitost.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Gareth Bale 11

Přesně, po x letech jsou zase nad náma, to je úspěch.

Reagovat
afc

LOL, Tottenham nikoho nezaujíma.

Reagovat
10

co by měli teoreticky srovnávat? to je jako kdybych se srovnával na 100m sprintu s klukem na vozíčku...

Reagovat
Gunner14

On zije v ownylande, zbytecny

Reagovat
Gunner14

Ale no tak ty vole vsak ty jses tady ted o neco vic, jen skrz to ze jsme ted 2x v rade zremizovali

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele