Spekulace potvrzeny: Barcelona na hostování přivedla Boatenga

21.01.2019, 21:42
Aktuality
Kevin-Prince Boateng znovu mění zaměstnavatele. Zkušený ofenzivní záložník se ze Sassuola vydal na půlroční hostování do Barcelony, která disponuje rovněž předkupním právem...

Odchovanec Herthy BSC má za sebou hodně bohatou kariéru, ve které vyjma Bundesligy vystřídal další tři elitní evropské ligy, když působil v Anglii, Itálii a Španělsku, kam se vrací.

Patnáctinásobný reprezentant Ghany na Pyrenejském poloostrově během ročníku 2016/17 nastupoval za Las Palmas, načež odešel do Frankfurtu a před sezónou do Sassuola.

Barcelona přivedla 31letého univerzála na půlroční hostování, za které zaplatí 2 miliony eur, přičemž dalších osm by údajně do Itálie poslala na konci sezóny za trvalý přestup Boatenga.

"Děkuji Sassuolo. Je to smutné loučení, ale Barcelona je pro mě jedinečnou příležitostí," prohlásil Boateng pro "Sky Sports", načež zítra má podepsat smlouvu a posléze absolvuje první tiskovou konferenci jako hráč Blaugranas.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (537)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele