Spekulace o Todibovi byly potvrzeny, po sezoně posílí Barcelonu

09.01.2019, 00:00
Aktuality
Velkou výzvu před sebou má Jean-Clair Todibo. Talentovaný obránce na sebe upozornil výkony v dresu Toulouse a už nyní se může těšit na stěhování do Barcelony, média v uplynulých dnech přinášela informace o dohodě mezi hráčem a španělským mistrem a tyto informace byly dnes potvrzeny...

"Jednou z řady jeho předností je hra ve vzduchu. Mladý a talentovaný fotbalista přijde do FC Barcelona jako jeden z nejnadějnějších hráčů evropského fotbalu na své pozici," oznámil katalánský klub v oficiálním prohlášení.

Todibo koncem prosince oslavil teprve devatenácté narozeniny a zájem o něho mělo hned několik zajímavých klubů. V Německu ho sledovaly Bayern Mnichov, Borussia Dortmund a RB Lipsko, situaci okolo něho pak monitorovaly i Neapol a Juventus. Všechny tyto týmy vedle schopností hráče lákal i fakt, že mu v Toulouse běží smlouva jen do konce sezony.

Todibo s prvním týmem Barcelony absolvuje letní přípravu a po ní se rozhodne, zda angažmá na Pyrenejském poloostrově zahájí přímo v prvním týmu, rezervě nebo bude odeslán na hostování. Z Katalánska po letošní sezoně odejde často zraněný Thomas Vermaelen, problémy s kolenem navíc už delší dobu má jiný stoper Samuel Umtiti. Na to vedení Barcelony jedním krokem reagovalo už v prosinci a z Valencie si na hostování vypůjčilo Jeisona Murilla.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (168)

Přidat komentář
Hristo Stoichkov
Reagovat
smazaný uživatel

to je dement. Taková sranda level první stupeň základní školy.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mercury

Stejny. A jak to souvisi s Ramosem? Vy jste fakt nemocni.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorí fanúšik Barcelony, ktorá za všetkým Florentina

Reagovat
Mercury

Nehaz vsechny do jednoho pytle. Dva prispevky a dva argumentacni fauly. Blahopreju.

Reagovat
Kily

tak Jedi knight si v argumentační zoufalosti vůbec jede vlastní ligu

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
technecium

Ty jsou aspoň nachcaný, pochybuju že ten váš před zápasem byl

Reagovat
Y.N.W.A

co to je za reakci... jestli to má srovnávat to, že nachcaný pique se chová blbě jako střízlivý Ramos, pak ok

Reagovat
Hany45

bože to je krypl ten Pique

Reagovat
ttopi

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to s našimi nákupy stalo? Je začátek ledna a my máme vyjednanýho Murilla, Todiba, Rabiota a na dobrý cestě je i De Jong. Krása.

Reagovat
Vincent Vegan

Rabiot je jistej?

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá to, že ano. Pro mě dává smysl pouze, když odejde Raketa.

Reagovat
Gazdo

Pre mna ani v tom pripade

Reagovat
Bucky

Že zrovna tyhle posily mají být nějaká pecka pro Barcu, tím si nejsem úplně jistej. Rabiot není ještě jistej a bude to teda asi "skvělej" materiál do kabiny. Murillo celkem OK, ale nemyslím si, že by to byl hráč do základu Barcy. Todiba sice přišel brzy, ale to je celkem jedno, když stejně do Barcy přijde až v létě a De Jong je pořád v úrovni spekulací.

Takže v tuhle chvíli máte zatím pro jaro jen Murilla na hostování a to mi teda jako nějaký extra důvod k oslavě nepřijde.

Reagovat
Visca el barca

nepochopil.

Reagovat
Bucky

Zřejmě ne, zasvěť mě.

Reagovat
smazaný uživatel

Murillo je podľa mňa veľmi potrebný aj keď sa s ním do základu určite nepočíta, Tobido je na 100% už náš a je zadarmo (príde v lete čo je pre nás aj pre neho určite lepšie lebo u nás by asi ťažko hral toľko čo vo Francúzku). Rabiot keď príde príde za almužnu takže na ňom sa tiež nič neprerobí, a De Jong je tak 90% u nás.

Reagovat
remeslnik

Jenže Rabiot má dostat podstatně větší roční plat (asi 10M), tak bude peklo v kabině !!

Reagovat
Bucky

U Rabiota nejde ani tak o cenu nebo hráčské schopnosti (hraje solidně, v Barce se může ještě zvednout), ale spíš o problémy a zejména pak jeho maminku.

https://www.reddit.com/r/soccer/comments/a7gyp0/the_reasons_why_rabiot_is_so_hated/

Reagovat
remeslnik

Rabiot nehraje solidně, hraje jen průměrně a ještě ten jeho původ z toxických rodinných hlubin. - u nás se tomu říká " zadarmo drahý"!! Nemá čím zvýšit kvalitu hry Barcy, on není krok dopředu, jen úkrok do strany. Nemyslím si, že z něj něco vykvete. Dál mám obavu, že jestli dostane tu šťavnatou smlouvu ( měsíční plat a podmínka určitého počtu garantovaných základních sestav) na 4 a více let, tak to bude taky jeden z železných koulí u nohy Barcy, které se jednou bude těžko zbavovat.

Reagovat
Bucky

Murillo souhlas - střední obránce je potřeba, ale tohle je fakt takové lepení. Chápal bych to spíš ke konci přestupáku, kdyby se nepovedlo koupit nikoho kvalitního do základu (kam by byl nový obránce potřeba nejvíce). Ale chápu, že sehnat v zimě first team obránce je velký problém, obzvlášť pro Barcelonu. Tobido je Váš, ale jásot mi přišel hlavně nad tím, že se ty dealy zvládají hned na začátku přestupáku - to je zrovna docela nerelevantní u 19letýho kluka, který přijde až v létě na konci smlouvy a nejspíš ani potom nepůjde rovnou do Ačka. A De Jong je sice pravděpodobný, na druhou stranu už takových zaručených tutovek bylo a nakonec nic z toho, takže tam bych ještě počkal na dohodu mezi kluby, ta je v tomhle případě rozhodující.

Reagovat
Kluivert9

A kolik těch stoperů do základu budeme mít?

Reagovat
Bucky

Umtiti je famózní, ale má velké problémy se zraněními. Pique je s rostoucím věkem čím dál více nestabilní ve výkonech, občas zahraje famózně a připomene nejlepší léta, občas zahraje fakt šíleně a dokáže vyčarovat neskutečné hrubky. Výkony má celkově dobré, jen už na něj není takový spoleh. Na základ pořád má, ale výkonnost mu už klesat začala. Lenglet mě zatím moc nepřesvědčil, že by to byl vhodný hráč do základu Barcy. Jako backup slušný, ale pokud budou Umtitiho zdravotní problémy přetrvávat, hledal bych někoho jiného, kdo má opravdu kvalitu na základ. A Vermaelen, ten už nemá v Barce ani na ten backup. Takže před příchodem Murilla bych to viděl na jednoho hráče v základu, který je náchylný na zranění, jeden hráč do základu, který stárne a výkonnost mu spíš klesá, jeden slušný backup a jeden hráč, který už nemá týmu co dát. To fakt není moc.

Reagovat
Bucky

A přesně o tomhle jsem mluvil, jeden týden na 90% v Barce, teď zase všechna média píšou, že je dohodnutý s PSG, protože mu garantují základ.

http://www.espn.com/soccer/soccer-transfers/story/3751981/psg-confident-frenkie-de-jong-will-choose-them-over-barcaman-city-sources

Reagovat
smazaný uživatel

Od kedy prišiel Abidal idú prestupy správnym smerom, len tak ďalej

Reagovat
sylarko

Reagovat
Kokesh

Nadhernym. Rabiot dostane ze startu stejny plat jako vas odchovanec a jeden z nejlepsich zalozniku historie a Todibo se zatim zvladl maximalne tak podepsat a uz ma nalepku novy Varane. Pritom to jsou oba hraci z ligy, kterou tu vetsina cules po Neymarove odchodu oznacuje jako pralesni.

Oh, jeste bych zapomnel na posledni letni akvizici z Francie, a to Malcom, ktery nasbiral zatim uctyhodnych 127 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o to, že místo aby se celé léto nebo zimu spekulovalo kdo přijde a táhlo se to do nekonečna, tak se ti hráči podepisují hned.

Reagovat
valloire

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

A co vaše děti, mají si kde hrát?

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Cizinkx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Od kedy prišiel Abidal:

Odišli hráči ktorý u nás nemali čo robiť: Gomes, Mina, Digne, Vidal, Paulinho, Deulofeu

Prišli: Arthur (vynikajúci - 22 rokov), Lenglet (vynikajúci - 23 rokov) , Vidal (nad očakávania), Malcom (zatiaľ nič neukázal máš pravdu ale stále ma len 21), zadarmo talent Tobido.

Omladili sme káder a hráčov ktorý na to nemali sme dali preč.

Ty by si sa radšej mal sústrediť na svoje baletky lebo zatiaľ je to obrovská katastrofa a dúfať že Vás zachráni hráč ktorému končí zmluva a dáte za neho 17 mega + bonusy je celkom úbohe.

Reagovat
smazaný uživatel

+ ten hráč odohral dokopy 350 minút vo veľkom futbale

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Arthur s Lengletem jsou ještě zásluhou Roberta. Abidal velmi dobře zvládnul odchody a dokázal rychle zareagovat na možnosti, který se objevily na trhu - Malcom a Vidal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Generalní Gladiator

Rabiot- za kolik by ho asi tak psg pustilo se ptám.V minulosti byl zájem,ale vodmítli vůbec jednat. Plat je výsledkem toho,že jde zadara. Jasný,né všichni hráči jsou to třeba schopni pochopit,ale snad se najde v barce někdo,kdo jim to vysvětlí tak,jako já tobě nemáš zač

Reagovat
Visca el barca

Barcelona má velký zájem o Frenkieho de Jonga a ještě v průběhu tohoto týdne by mohla oznámit dohodu o přestupu. Podle některých španělských médií jsou jednání v pokročilé fázi, amsterdamský Ajax má za svého záložníka dostat 67 milionů eur.

Reagovat
Ed_Hazard

Barcelona podpise hraca s konciacou zmluvou samozrekme zadarmo a my zanho vydrbeme nejakych 17M € plus bonusy a klauzule. Nasa prestupova politika je jedna obrovska tragedia

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
smazaný uživatel

Ktorého hráča máš na mysli?

Reagovat
smazaný uživatel

Diaz

Reagovat
smazaný uživatel

Brahim Díaz má ale v rovnakom veku ako Todibo toho za sebou neporovnateľne viac.

Reagovat
Ed_Hazard

No, to je ale uplne jedno..

Mali sme ho podpisat s tym ze pride v lete...a hotovo.

Reagovat
misinho7

Tak pri tych nasich vysledkoch a panike ktors teraz je bolo jasne ze ho musoa priviest teraz.. Sice neverím ze nas nejak zdvihne 19.r chalan ale uvidime.. Mozno nas budu s Vincom tahat na jar

Reagovat
technecium

Kdyžtak mě oprav - Diaz má co jsem četl nízkou výkupku - 20M? Nemohly by to být nějaký domluvený čachry se šejkama, že jim pošlete 17 teď a oni si ho v létě koupí zpět kvůli momentálnímu řešení finančního fair play? A oni k vám za odměnu nechají jít v létě plácnu Gundogana nebo Bernarda Silvu, nebo Gabriela Jesuse

Reagovat
Ed_Hazard

To mi pride vacsie scifi ako Interstellar

Reagovat
kiciN

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, Diaz ma naopak vykupku asi 750 mega.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Generalní Gladiator

17 je určo nezachrání, real by šel jen po saném,kdb,příp.jesusovi-city je nikdy neprodají.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Bucky

Za mě docela rozdíl ve vývoji mladého hráče, jestli bude půl roku jako nechtěný hráč kopat za juniorku City nebo bude trénovat a občas nastupovat za Ačko Realu. Navíc se o něj nemusí přetahovat s dalšími týmy, které by po něm mohli jít, kdyby byl k dispozici zdarma. Za ty peníze je pořád brutálně pod cenou.

Reagovat
Messiáš

Jakože čeho více, můžeš to trochu rozvinout? Minulý rok nastoupil v PL a LM dohromady asi ke 100 minutám v zápasech, kde o nic nešlo. Jinak hrál ligu béček a Youth league, kde nic suprového nepředvedl. Letos jenom EFL, kde se ukázal proti Fulhamu, ale za hráče s končící smlouvou je tahle částka výsměch..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
alcantara

"neporovnatelne"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Puskas

OT- Iniesta byl obviněn z rasismu, a to kvůli tomu, že na svůj twitter umístil fotku se třemi králi a jejich doprovodem, kde dvě postavy mají začerněné tváře.

Reagovat
misinho7

Videl som tu fotku a tie komentare.. Neskutocne kde sme dospeli... Zisla sa mu tam cela afrika aby mu nalozila aky je rasista.. A pritom toto namolavanie tvari je vraj nejaka tradicia ci co

Reagovat
ttopi

Já zatím nechápu, co je na tom rasistického. Vždyť k tomu není z jeho strany nějaký hanlivý komentář. Je to jen fotka, kde má někdo tmavou tvář. O co vlastně jde?

https://cdn.newsapi.com.au/image/v1/5f4208a1d4d5509174fa59306cb5620a

Reagovat
ttopi

Navíc údajně: "Balthazar is historically depicted as being black"

Reagovat
Puskas

Samozřejmě, už jen ta naše píseň My tři králové, kde se zpívá "co ty, černým vzadu", aniž by v tom někdo kdy viděl rasismus. To až dnes.

Reagovat
Puskas

Jo, já tu fotku znám. Jde prostě už totální zmagoření společnosti, kdy ve všem vidí, resp. chce vidět rasismus, xenofobii, homofobii a já nevím, co ještě.

Reagovat
ttopi

Nebo jim vadí, že si nesehnal přímo černocha, ale že si bílí namalovali obličej? Já fakt nevím, o co v této kauze jde. Navíc když Baltazar je historicky zobrazován jako černoch. To aby se člověk bál nosit i černé oblečení.

Reagovat
Puskas

Ano, v tom článku se píše, že malování tváří na černo se v řadě zemí považuje za projev rasismu...

Reagovat
ttopi

Ale proč? Když budu chtít se svým bratrem ztvárnit nějakou dvojku, kde jeden je černoch, nezbyde nám nic jiného, než aby se jeden z nás nabarvil. To jsme pak rasisti?

Reagovat
Puskas

Podle někoho ano, jak vidíš. A toto není jediný případ, dal jsem ho tu jen proto, že jde o fotbalistu. Podobné "antirasistické" výlevy jsou k vidění už delší čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrušínský hrál taky v jednom starém filmu černocha, byl nalíčený krémem na boty

Reagovat
ttopi

Takže i chudák pan Hrušínský, naše herecká legenda, je rasista

Reagovat
Puskas

Takže byl černý jak bota?

Reagovat
smazaný uživatel

je to z ameriky, najdi si pojem blackface, v jejich vnimani to je rasisticke (opodstanene).

to nic ale nemeni na tom, ze by nemeli byt ingoranti, nemyslet si, ze jsou pupek sveta a zjistit si zvyky daneho cloveka, kdyz uz maji potrebu to nejak hodnotit..

nicmene, co ctu diskuzi dal tam vidim, ze puskas a ty delate to same a nedokazete pochopit, ze jinde to lide mohou vnimat jinak

Reagovat
ttopi

Já ale chápu, že je pro ně pobuřující, když si někdo namaluje obličej načerno a pak v rámci grotesky zpívá jak debil. Já se tu ale pozastavuju nad tím, proč by mělo vadit, že se někdo obleče za basketbalistu s černým obličejem (notabene když černoši jsou v basketbalu jasně nejlepší), nebo by mohlo vadit, když si v rámci soutěže zahraješ na Armstronga a se vší vážností se snažíš něco od něj zazpívat - v těchto případech je to podle mě naopak neopodstatněné.

Našel jsem si blackface, abych věděl. Ale tak, jak to vzniklo a jak se to historicky "využívalo", tak to bych k případu Iniesta vůbec nepřirovnával. V tom je možná největší problém "rasismu" - vidí se i tam, kde není myšlen.

Reagovat
fenixLFC

ano, mate si zodpovedne kupit alebo prenajat cernocha

Reagovat
ttopi

To bychom si pomohli

Reagovat
ADM

A tak to bude pokracovat, dokedy sa ludia budu pod natlakom verejnosti dookola ospravedlnovat. Niekto by uz k tomu mal zaujat jasne stanovisko a nezlomit sa. A dokym sa cernosi medzi sebou budu volat negrami, nech tu na mna nikto ani neskusa ist s rasizmom, pokrytci

Reagovat
Puskas

Jak kdosi napsal, je otázkou času, kdy Černému moři budeme politicky korektně říkat Afroamerické moře atd.

Reagovat
ttopi

A jsem zvědavý, jak vyřeší šachy, kde vždycky začíná bílý.

Reagovat
Puskas

Tak, že vyhrát bude muset černý.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Raul=Real

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

přitom největší "rasisti" jsou ti co pořád poukazují na rasismus ve věcech kde by ho normální člověk vůbec nehledal.

Reagovat
Jordi Alba

Rovnoprávnost je hezká myšlenka, ale bohužel hodně skupin se tu snaží o něco jiného, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Reagovat
twelwer

Tu sa pripajam. Normalne by uz mal niekto ostat a povedat dost. Nezlomite ma a chodte vsetci do p*ci ... Proste neni rasizmus ked sa hadam pokreslim

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Co se těm negrům nelíbí?

Reagovat
Kokesh

Griezmann byl lepší.

Za chvíli se začne popírat i historie, jen aby se všichni zavděčili všem...

Reagovat
ttopi

S tím Griezmannem to bylo taky dost prapodivný. Ještě bych pochopil, kdyby se převlékl za popeláře, nebo za bezdomovce - pak by se to dalo brát jako urážka černochů (ikdyž i zde je to pochybné, protože černoši jistě dělají i popeláře s jsou bezdomovci). Proč ale někomu vadilo, že se coby černoch převlékne za sportovce

Reagovat
Kokesh

https://youtu.be/vZGiEMKwgsY?t=175

Tohle je jejich nejvetsi problem. Vetsina jsou daleko vetsimi rasisti, nez my...

Reagovat
Messiáš

Uzasny video, ten moderator je uzasnej

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Blackface, googli, než začneš plácat.

Reagovat
Puskas

nechápu, oč Ti jde

Reagovat
ttopi

Asi sluníčkář.

Teď třeba čtu, že v USA by byl problém se soutěží TV Nova "Tvoje tvář má známý hlas", kde třeba Petr Rychlý zpíval coby Louis Armstrong a tedy musel být logicky obarven načerno. Proč by tohle někomu mělo vadit, když Armstrong byl černý, to mi hlava fakt nebere

Reagovat
smazaný uživatel

Blackface ma historicky treba v USA rasisticky konotace. Nedivil bych se kdyby vetsina tech lidi, kterym to vadilo, byli prave Americani, protoze si myslej ze se kolem nich toci svet. Ta kauza je ukazkovy delani kauzy z uplnyho hovna.

Reagovat
Puskas

No dobře, ale tu nejde o žádnou parodii na nějaké etnikum, ale o letitou tradici, proto mi uniká smysl útoky kolegy nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

jde o to, ze delas to same co ti americane, nezjisits si souvislosti a uz hodnotis. zatimco oni inestu, tak ty spolecnost

Reagovat
Puskas

Souvislosti jsem si zjistil z toho článku, z něhož jasně vyplývá, že je na pranýři kvůli tomu, že v jistých zemích se začerněný obličej bere jako projev rasismu, tudíž že do prastaré tradice někdo míchá nějaké své představy a aplikuje je nesmyslně i na tyto věci.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ja s tebou souhlasim, ze je to blbost. ale nevidim za tim spolecnost, ktera chce prejmenovavat more, ale lidskou hloupost a ignoranci.

Reagovat
Puskas

Jo, ty ale infikují společnost, která tyto dílčí pohledy vezme časem za své, stanou se normálem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vole?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.bilybalet.cz/prestupy/

Tady je krásně vidět, že to někdo nahoře opravdu nedělá dobře.. + připočítejme ještě očekávaný přestup Rodryga za nějakých 50 mega..

Reagovat
Generalní Gladiator

Co ten rabiot?je jasný,že pokud přijde,tak už byli dříve domluveni nebo chtěj udělat nejdřív de jonga a pak teprv ohlásit rabiota,aby se de jong necukal?

Reagovat
Visca el barca

Rabiota by mohl Khelaifi ze vzteku zastřelit a byl by klid.

Reagovat
ADM

Detekujem správne rasizmus?

Reagovat
valloire

podle všech možných kritérií týhle doby musím s velkou pravděpodobností prohlásit, že ano

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
technecium

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Buď čekáme než podepíšeme Frenkieho nebo, a to mi přijde pravděpodobnější, Rabiotova máma objíždí Evropu a zkouší někde vybojovat ještě lepší podmínky. Už párkrát proběhly zprávy, že těch €10m za podpis se jí zdá málo, ale Barca ji poslala někam s tím, že to je maximum, co jsou schopni a ochotni nabídnout. Ačkoliv ten Rabiotův podpis se všude zmiňuje jako víceméně hotová věc, pořád v koutku duše doufám, že by tomu tak být nemuselo. Podle všeho zůstane Valverde u týmu i příští sezonu (pokud se nestane nic dramatickýho) a pochybuju, že bude chtít uvolňovat několik hráčů z týmu, který mu teď spolehlivě funguje. Pokud by dorazili oba, tak by byl v záloze příliš velký přetlak a nutnost uskutečnit několik velkých odchodů.

Reagovat
Generalní Gladiator

Pokud zůstane valverde,přijde asi jenom jeden.Když už chtějí rabiota,podepsal bych stejně nejdřív frenkieho, tím měl vystaráno a pak můžeš s klidem jednat s rabiotem a klást si podmínky. Stejně mi připadá,že rabiot chce hodně do barcelony, tak bych se nenechal vydírat a jednal já pán ty pán.

Reagovat
Visca el barca

Co je pravdy na tom, že má být ohledně Frenkieho jasno 12.ledna?

Reagovat
Hristo Stoichkov

Těch datumů se skloňuje víc, ale víceméně všichni se shodují na tom, že se Frenkie rozhodnul pro Barcu a chce to mít vyřešený před startem jara, tedy do příštího víkendu.

Reagovat
smazaný uživatel

"Těch datumů se skloňuje…"

Víš, jak se skloňuje DATUM?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Sice je ta kauza už stará, ale neví někdo jak je to s tim Markem Vítem? Jestli je to fakt marketingovej ředitel Barcelony? Teď jsem na tuhle kauzu po delší době narazil a vlastně nevim, jak to s nim doopravdy je..

Reagovat
Mercury

Jojo, da se rict, ze tomu tam celemu sefuje. I Messi k nemu pred zapasy chodi pro rady.

Reagovat
valloire

to dá rozum, jinak by nebyl tak dobrej

Reagovat
Puskas

Víte, víte si s tím rady?

Reagovat
smazaný uživatel

A jaké má pěkné tetování.. Holt velký srdcař

Reagovat
Whitemedia

Jo, v Barceloně velký šéf.. i dort od Abidala dostal na narozky

https://1url.cz/6MqzO

Reagovat
smazaný uživatel

to me vzdycky dostane

Reagovat
Whitemedia

řveme u toho všichni no..

Reagovat
ADM

Čo to je za týpka?

Reagovat
valloire

manažer Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

http://sport.tn.nova.cz/clanek/krize-v-barcelone-ocima-odbornika-marka-vita-ja-to-nevim-sokuje.html

Ty neznáš vašeho marketingovýho manažera?

Ani ve Španělsku ho nikdo nezná, ale v ČR mu to sežrala třeba i Borhyová s Hrdličkou..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle je moc. Jak mu to může někdo žrát to nepochopím.

Reagovat
smazaný uživatel

Podvodník to je. Doporučuji tohle video z přednášky Novotného o Vítovi. Pokud ho ještě nikdo neviděl. Celkem pěkně tam rozebral ty jeho praktiky. Jen kdyby to nepřednášelo to prase, pak by to bylo super

https://www.youtube.com/watch?v=D5h0bN9ebbo

Reagovat
Whitemedia

Novotný je super.. mě dřív v tom bulváru taky sral, ale pak, když skončil a zaměřil se jen na Víta, tak to byla sranda.. jenže potom se do toho přimotal ještě Řepka s Kristelkou a to už je docela nuda

Reagovat
smazaný uživatel

Jako mě celkem taky nevadí. Snaží se hlavně bavit, ale ten jeho přednes atd. Jak mu ještě padají ty kalhoty

Reagovat
Whitemedia

má vadu řeči, upozorňuje na to dost často.. a jako starosta slíbil, že se bude krotit.. a pak vystrčil prdel v reklamě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Novotný je sice totální blázen, ale v týhle kauze ho zbožňuju..

To musí být slušně narušenej člověk ten Vít.. Takovýho blázna do Barcelony nenajdeš ani tady na eurofotbalu, pokud teda nemá tady na eurofotbalu účet, že ano

Reagovat
smazaný uživatel

šílený no. Nejhorší je, že mu to furt někdo žere viz. Baroš.

Jo to by byla sranda, kdyby tu měl účet. A tipuju, že by to byl asi Zenthuras nebo někdo podobnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se po dnešku tady přizná Mára..

Reagovat
valloire

tady je Vítů

Reagovat
Jordi Alba

Tak dneska se asi podle sestav změní to, že Girona je neporažená proti Atléticu. Podle sestav asi dobrý jatka.

Reagovat
Jordi Alba

Tak můžou bejt žebráci ještě rádi za tu remízu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Vsazeno?

Reagovat
Ed_Hazard

Nie, len si to absolútne netrafil

Reagovat
Jordi Alba

A to ještě nemít Girona v útoku ty dvě kopyta, tak vyhrála.

Reagovat
Phillipinho

Cholo takticky na remizku a doma to pekne pohlida remizou 0-0.

Reagovat
ADM

Proti Juve postaci

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Ale na Gironu ne.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele