Spartu bude po 27 letech oblékat Adidas

01.06.2021, 10:47
Aktuality
Sparťané budou od příští sezony hrát po 27 letech v dresech Adidas. Pražský klub podle svého webu uzavřel se společností dlouholeté partnerství, finanční podrobnosti kontraktu nebyly zveřejněny. Dosud sparťany oblékala konkurenční firma Nike.

Sparta nové dresy se třemi pruhy oficiálně odhalí 14. června. Čeští vicemistři už během minulého ročníku představili nové logo a vizuální identitu. "Adidas vložil do spolupráce s námi hodně energie. Vážíme si toho, že můžeme slavnou značku hrdě reprezentovat v Česku, ale i v rámci evropských soutěží. Symbolicky úplně prvním mistrovským zápasem, v němž se představíme v dresech nového produktového partnera, bude předkolo slavné Ligy mistrů, které budeme hrát po pěti letech," uvedl šéf komerčního úseku letenského klubu Tomáš Křivda.

Adidas, který sponzoruje i evropské fotbalové giganty Real Madrid, Bayern Mnichov, Manchester United nebo Juventus, vyhrál výběrové řízení s přísnými kritérii. "Řízení se účastnilo pět značek (včetně Nike), které měly o spolupráci velký zájem. Klub bude spolupracovat přímo s Adidasem, nikoli s distributorem, nebo jiným prostředníkem. ACS je součástí programu pro vybrané kluby," vysvětlil na twitteru tiskový mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Autor: Tomáš Pavlík / ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
mirdagwutang

Yes!

Reagovat
ACSeRw!n

tak LB, kridlo a stopera by sme meli.. snad prijde jeste ten Krmelec a myslim, ze tim je kadr hotovej

Reagovat
ACSeRw!n

kazdopadne uz ted je to na prestupech asi 110 mega a Krmelec asi taky nebude zrovna nejlevnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

TO Tě nemusi trapit....vzdyt posledni dobou to byla slabota na prestupy, tak se zas rozšoupnem.... bude se hrat LM, posily jsou potreba....a to se pise jeste o Koscelnikovi

Reagovat
El-Pistolero-68

Pešek na křídlo - a na LB a stopera kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hancko, Hojer... ty chlape, ty to vubec nesledujes

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak Hancka uplne neberu jako novou posilu, na Hojera jsem zapomnel.

Reagovat
bourbon

budou mít 4 pruhy ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele