SPARTA VYHRÁLA TURNAJ!

15.01.2004, 13:28
Aktuality
Sparta Praha včera porazila belgický Anderlecht 2:1 a vyhrála tak celý turnaj na Kanárský ostrovech v Maspalomas. O jediné branky Sparty se postaral Vladimir Gluščevič a můžeme také říct, že to byl duel "béčka s béčkem."

Byl to opravdu duel rezervních mužstev, náhradníci nastoupili jak na straně Sparty, tak na straně Anderlechtu. Oba dva týmy nastoupily v úplně vyměněné sestavě, než v předchozích zápasech.

Branky za Spartu dal Gluščevič, ovšem ne vyhlášený střelec Igor, ale jeho mladší bratr Vladimir. První branku dal krásně nůžkami, druhou dal hlavou po centru Miroslava Baranka.

"Předvedli jsme vynikající výkon, máme momentálně velmi dobrý tým," řekl Vladimir Gluščevič a dodal: "Teď se budeme soustředit na Ligu mistrů, i když hrajeme proti italskému velkoklubu AC Milán, tak ta šance tam pořád je."

Sestava Sparty: Špit - Baranek, Homola, Hochmeister, Petráš - Sionko (71. Volešák), Zavadil, Krmaš, Ježek - V.Gluščevič, Jun.

Sparta Praha, tak vyhrála celý turnaj, navíc Karel Poborský vyhrál cenu pro nejlepšího hráče turnaje!

( Článek je převzat z www.paolo.wz.cz - ČFZ )

Autor: Pavel Janega

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Rio Ferdinand

dobrej vykon, poborsky zase nesklamal

Reagovat
HOST*Maršál Malinowski

Poborský nehrál, ale jinak v pohodě

Reagovat
HOST*BESTie

Na druhou stranu je třeba říct že ten pohár převzal fakt na jedničku

Reagovat
HOST*Rio Ferdinand

ja jsem nemyslel ten zapas, ale ten turnaj!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*007

jeste ze tak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele