SPARTA MÁ VYHRÁT TITUL? DOBRÝ VTIP!

28.02.2004, 16:54
Aktuality
Sparta Praha utrpěla další ostudu! Zápas s Českými Budějovicemi doslova nezvládla - zkazila a na titul už pomalu může zapomenout. Sparta v Budějovicích vedla 2:0, ale nakonec stejně jen remizovala 2:2!

Tenhle zápas si hráči zkazili sami. Dokonce se někdo chtěl vymlouvat na únavu, ale to prostě nejde. "Když vedeme 2:0, nemůžeme se přece vymlouvat na únavu," řekl po zápase Radoslav Kováč v rozhovoru pro TV Nova. "Zápas jsme si sami zkazili, nevyšlo nám to, škoda."

Trenér Kotrba dokonce hned po zápase odmítl rozhovor a šel rovnou do kabiny. Asi tušíte co se tam dělo. Na rozhovor přišel asi po pěti minutách. Redaktor TV Nova se ho zeptal: "Ohrožuje Vás tato remíza?" Kotrba vyhýbavě odpověděl: "To je na Vás, musíte si to zdokumentovat sami." Co je tohle za odpověď? Jasná! Podle Kotrby už Sparta na titul prostě nemá, ale nechce svůj názor zveřejnit.

Sparta hrála docela dobrý fotbal. Držela míč, dala dva góly, ale jakoby pak úplně přestala hrát! Remíza prostě Spartě za titulem nepomůže! Nejhorším hráčem zápasu jsem zvolil Petra Johanu, kterému se zápas vůbec nepovedl, hlavně přitom druhém gólu, kdy Tomáš Hübschman vystartoval proti míči, a tak musel logicky Johana na jeho místo a ubránit tak Kuliče, ale ne, on zůstal stát a Kulič sám do prázdné branky upravil skóre. Johana jednoznačně zklamal.

Výsledek:

České Budějovice - Sparta Praha 2:2 (0:1).

Branky: 65. Vozábal, 89. Kulič - 45. Štajner, 58. Kováč.

Sestavy:

Sparta: Blažek - Pergl, Hübschman, Johana, Michalík - Poborský, Kováč, Zelenka, Voříšek (89. Poledica) - Rezek, Štajner (82. I. Gluščevič, 89. Baranek).

České Budějovice: Kafka - Horejš, Penner, Leština, Plocek (84. Gruber) - Vozábal, Dvořák, Pončák, Chlebek - Kulič (90. Smíšek), Lafata (82. Matoušek).

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele