Sparta má další posilu, vrací se Ladislav Krejčí

04.08.2020, 12:43
Aktuality
Sparta hodlá v příští sezoně bojovat o nejvyšší příčky a v očekávaném souboji se Slavií a Plzní má letenskému klubu pomoci další zajímavá posila. Dres pražského klubu opět oblékne Ladislav Krejčí, reprezentační křídelník se vrací po ukončení angažmá v italské Boloni...

"Moc jsem se sem těšil, jsou to krásné pocity, vracet se na Spartu. Odehrál jsem toho tady dost, těším se, až zase nastoupím v rudém dresu," svěřil se Krejčí po podpisu tříletého kontraktu.

Osmadvacetiletý Krejčí strávil na Apeninském poloostrově čtyři sezony a v jejich průběhu nastoupil k 84 soutěžním zápasům. Své angažmá v italském celku zahájil na pozici křídla, s postupem času následně dostával i mnohem více defenzivních úkolů.

V prvním týmu Sparty Krejčí debutoval v sezoně 2009/2010 a celkem za něj odehrál 194 zápasů. Se spoluhráči vybojoval dva mistrovské tituly, jednou pozvedl nad hlavu trofej pro vítěze poháru a jednou vyhrál i Superpohár.

Letenští zažili povedený závěr loňské sezony a před novou získali už několik zajímavých posil. Obranu by měl dirigovat Ondřej Čelůstka a vedle něho bude nastupovat Dávid Hancko, smlouvu v hlavním městě podepsali i Dominik Holec a Martin Minčev.

Autor: Tomáš Pavlík / sparta.cz

Komentáře (327)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele