Sparta ani Boleslav se v těžkých skupinách nevzdávají

09.10.2007, 18:56
Aktuality
Těžké soupeře přidělil los českým týmům do základních skupin Poháru UEFA. Fanoušci Sparty se mohou doma těšit na FC Curych a Spartak Moskva, do Boleslavi přijedou Villarreal s AEK Atény.

"Bavili jsme se o tom v kabině a shodli jsme se, že to vypadá skoro jako skupina z Ligy mistrů, protože se jedná o kvalitní soupeře," tak reagoval na soupeře ve skupině sparťanský trenér Michal Bílek. Jeho tým se postaví proti Bayeru Leverkusen, Spartaku Moskva, Toulouse a FC Curych.

Sparta se ocitla v těžké skupině, nicméně postupu se bez boje nevzdává. "Moc lehkých soupeřů na výběr nebylo. Bayer, Spartak, Toulouse i Curych jsou všechno vynikající týmy. Cíl ale zůstává stále stejný, chceme postoupit ze skupiny," prohlásil Bílek.

"Nebrečím, ani nejásám. Neříkám, že je to dobré nebo špatné. Hratelná je každá skupina a záleží jen na nás, jak se s tím popereme. Když udržíme současnou formu, tak určitě nejsme bez šancí," řekl po odpoledním losu Zdeněk Ščasný, trenér Mladé Boleslavi, druhého českého zástupce ve skupinách.

Mladá Boleslav poměří síly s Villarrealem, Fiorentinou, AEK Atény a Elfsborgem. "Na první pohled je ale jasné, že naši soupeři jsou hodně kvalitní a atraktivní," dodal trenér středočeského týmu.

Rozpis zápasů fotbalistů Sparty Praha ve skupině Poháru UEFA:
25.10. doma s Curychem, 8.11. v Toulouse, 29.11. doma se Spartakem Moskva a 6.12. v Leverkusenu.

Rozpis zápasů fotbalistů Mladé Boleslavi ve skupině Poháru UEFA:
8. 11. doma s Villarealem, 29. 11. v Elfsborgu, 5. 12. doma s AEK Atény, 20. 12. ve Fiorentině.

Autor: Radim Šantrůček / čtk

Komentáře (12)

Přidat komentář
-Kopy-

Už se těším na Pirese, Rossiho, Tomassona, Sennu či Matiase

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím, že nastoupí Villarreal v plný sestavě. Myslím si, že z těch, co jsi psal, nastoupí tak jeden

Reagovat
HOST*

Kua škoda,,Spartě jsem přal mnohem těžši skupinu...haluzaři zasrani:) a Mlade Boleslavi přeju hodně štěsti a dobrou formu,,domaci fanoušci akespon uvidi hvězdy ktere zminil už kolega pišici nademnou:)

Reagovat
HOST*Raul Sparta 9

Ty pico zasrana!!!! Sparta je nej klub v CR alae jen ted nema fomu!! Preju postup jak Sparte tak Bolce!!! a mnel by jim prat kazdej fanousek fotbalu a nejen Spary a Bolky!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Boleslav je pěkně v prdeli, škoda. Sparta by mohla aspoň něco, když už nás její fandy tak nasrala

Reagovat
HOST*ROb

Perfetní soupeři, i když favority tyto skupiny mají, postoupit může každý. Já sem zvědav hlavně na RIVALDA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, chce to se dát psychicky dohromady. Teď na to maj reprepauzu, což je výhodný a vlítnout na to. Doma musíme dát Curych a min. bod se Spartakem a venku něco uhrát ve Francii. V Leverkusenu to je prohra vcelku jasná. Nevím, jaká bude atmoška za měsíc, ale v momentální psychický (ne)pohodě moc šancí není. Ale za ten měsíc může bejt všechno jinak a mohlo by to jít . Teď se ukáže pravá síla mužstva. Teď se musej ukázat tahouni, že vědí, ze který strany za to vzít

Reagovat
smazaný uživatel

Šanci mají obě mužstva. Bolka už nejednou potvrdila, že dokáže zahrát i proti silnějším mužstvům a pokud porazí venku Elfsborg, tak postoupí. Sparta má dobrý los v tom, že s doma hraje s týmy, které pokud bude hrát lépe jak teď, porazí. A s Toulouse je také hratelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Palermo to těžce podcenilo ( patří jim to ). Boleslav to má suprový - na 99% nepostoupí, s jejich úzkym kádrem zase budou ztrácet lize, ale má kvalitní soupeře, když to nepohnojí, tak tyhle zkušenosti můžou zúročit v budoucnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni jí podceňují všichni a proto si myslím, že by klidně mohli to první utkání s Vilareallem vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to bych se nebál. Podcenění je jedna věc, ale tohle je rozdíl několika tříd.

Reagovat
smazaný uživatel

I sebelepší mančaft může s Bolkou prohrát, když do toho nepůjde na sto procent.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele