Southgate po sestupu Anglie v LN: Věříme tomu, co děláme

27.09.2022, 11:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
kovi610

Jinak krome hlavy jseš zdravej?

Reagovat
kylo ren

Reagovat
HalaMadrid_Flx

No, včera měl dva důležité momenty, z kterých padly 2 góly Já nevím, anglickou repre moc nesleduji, má to fakt nějaké opodstatnění? Je silný ve vzduchu, dobrý do kabiny (což pochybuju) nebo co?

Reagovat
madridcan

Dáva to takzvane na Mourinha-Vzťahuje tlak na seba

Reagovat
Y.N.W.A

tak tohle hodnocení má všechno - brekot, výmluvy i alibismus, ale možná je to jen překladem

Reagovat
GrimeBaller98

Verte, jen tak dal

Reagovat
Seydou Doumbia

Šaškárna jako LN stejně nikoho nezajímá, pokud udělá nějaký úspěch na MS (medaile?) tak to je stejně jedno...otázkou, jestli ho po MS v případě neúspěchu odvolají a kdo místo něj?

Reagovat
Y.N.W.A

že šaškárna jako LN nikoho nezajímá není pravda.... pokud by udělal na MS medaili, tak je neúspěch v LN zapomenut pravda je... ovšem s předváděnou hrou se tomu vzdaluje... anebo, a v tom to možná celé je, snižuje očekávání veřejnosti na úspěch na MS špatnými výkony v LN

Reagovat
Seydou Doumbia

okey někoho ta ln zajímá, ale obecně u většiny top repre platilo že to byla jen náhrada přátelaku v tom smyslu, že točili sestavy a zkoušeli nové hráče a ty výkony stáli často za vyliž piču...čili jestli postoupíš do finál four nebo spadneš není až tak vypovidající...hele asi pro věřejnost nebude neúspěch v LN podnět k myšlence, že by měli mít menší očekavání na MS, oni pořád mají dobrý kádr a poslední šampionáty hráli o medaile, jedna LN pohled veřejnosti na ambice asi nezmění

Reagovat
Benfica

No byt vo final 4 a zostupit do nizsej urovne je rozdiel hlavne v tom, ze finalisti budu mat kratsiu kvalifikaciu a zostupujuci bude v minimalne 2 kvalifikaciach v 2 kosi co, by som nepodcenoval.. no a potom prize money..

Reagovat
Talker

Tak kvalifikace je ti u prdele, protože stejně musíš odehrát XY zápasů a buď tam máš kvalifikaci, ligu národů nebo přáteláky, takže je to úplně jedno, nebo ne?

Co se týče 2. koše, tak na EURO by se stejně měli dostat, i kdyby byli v posledním koši. Možná to bude o něco náročnější.

Prize money... Jsou tam nějaké zajímavé (pro Anglii)? Já bych řekl, že rozpočet FA bude tak obrovský, že by z toho nedali dohromady ani bonusy.

Reagovat
Benfica

Tak miesto 2 zapasoch v kvalde proti napr San Marinu, hras o trofej proti top timom. Hmmm co je lepsie? Co ma vacsi vynam pre federaciu, hracov, fans? Neviem ako ty, ale ja beriem skor moznost vyhrat trofej ako hrat proti trpaslikovy..

Nie je to uplne jedno, lebo ked nezvladnes kvalifikaciu tak ti hrozi, ze aj z 2 miesta budes v 3 kosi ne zaverecnom turnaji, to automaticky znamena, ze mas aj tazku skupinu + teraz z nizsich kosov tam su nejake timy, ktore by Anglicku mohli narobit problemi tiez.

Prize money netusim kolko to je, ale urcite viac ako za zapady proti Lichtenstajnsku alebo nejake friendly games..

Reagovat
GjøvikFF

U žádné top repre se ale nestalo, že by nevyhrála aspoň jeden zápas a měla skóre 4:10. Každopádně na MS to zase asi budou geroji...ostatně ten los, kdy mají už teď jisté čtvrtfinále, jim jde dost na ruku.

Reagovat
Vrubozubec

Však s obranou Maguire, Stones a Dier nemají na větší úspěch na MS šanci

Reagovat
GjøvikFF

Vždyť je první trochu slušnej soupeř čeká až v boji o semifinále (Francie, Dánsko). Navíc Francie má svých problémů dost a proti Dánům už Sterling ví, jak se v případě potíží vyválet.

Reagovat
Vrubozubec

No ms je plné překvapení, aby vůbec postoupili z prvního místa. Navíc osmifinále buď Senegal nebo Nizozemsko

Reagovat
Benfica

Anglicko, osemfinale max.

Reagovat
Benfica

ale neverim, ze jeho cielom bolo znizit ockavania tak, ze vypadnu z A skupiny a ostanu v 2 kosi pre zreb 2 ME (24&28)

Reagovat
John Obi Mikel

GSVCD

Reagovat
Vrubozubec

GSVHCD

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ratusek

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kucka

Reagovat
F.Torres

Reagovat
Il Architetto

Reagovat
Cotton

Reagovat
8lampard8

Reagovat
SunFells

Proto to jebeš ještě víc.

Reagovat
Talker

O náhradách se spekuluje o Lampardovi a Gerrardovi. Strašní blbečci, pokud fakt zvažují tato jména.

Reagovat
mesyas

2 WOATI ale snad vezmou Lamparda, Gerrars ma snad horsi vysledky s lepsim kadrem

Reagovat
Ditas7

S Gerrardem by šlápli totálně vedle, ale Lamparda bych ještě neodepisoval, přijde mi, že měl zatím celkem smůlu, ale trenér by mohl být dobrej, ale spíš bych ho viděl jako trenéra pro klubovej formát.

Celkově mám názor takovej, že u trenéra reprezentace jde ruku v ruce s úspěchama zkušenost trenéra a s tím související cit pro výběr těch správných hráčů, aby k sobě sedli. Nějaká koncepce, vize atd. mi u repre trenéra TOP můžtev nepříjde až tak důležitá. Celkově bych jako příklad ideálních trenérů pro repre, kteří slaví úspěchy uvedl Van Gaal, Santos, nebo třeba Mancini, tomu sice nebylo ještě ani 60 ale zkušeností má víc než dost.

Reagovat
Talker

Za mě Anglie potřebuje taktického kouče, který z týmu vyždíme maximum. Ideálně pohárového kouče, který dokáže přechytračit soupeře, upravit taktiku podle potřeby. Někoho ve stylu Conte, Tuchel.

Tohle jsou pro mě geniální kouči pro repre a zároveň mi repre přijde jako ideální pro ně - nemusí se hádat o posily, nemusí řešit všechny věci kolem, jen nastavovat taktiku a vytvořit fuknční systém a do toho nacpat hráče.

Lampard do té kategorie (v tuhle chvíli) prostě nespadá. Pro mě je to ideální kouč pro klub, který prochází přestavbou a potřebuje tam člověka, který dokáže strhnout na svojí stranu fanoušky, umí komunikovat v rámci klubu, který dokáže nastavit nějakou vizi. Podle mého ideální pro Everton, lepší match by obě strany těžko našly - Lampard dostal hodně prostoru, klub zase člověka, kterého podporují fanoušci naplno.

Reagovat
SunFells

Si říkám, co je Conte méně - pohárový kouč nebo někdo kdo dokáže soupeře přechytračit a upravit taktiku? Asi furt to první, upravit taktiku v poločase dokáže, když zjistí že při stejných vstupech ta jeho standardní ani napočtvrté nebyla dobrá.

Reagovat
masly008

Conte má problém že má jen to svoje 343.

On neumí moc reagovat a měnit taktiky.

To už bych více věřil Tuchelovi.

Reagovat
Ditas7

Conte za mě geniální kouč není, zrovna přizpůsobeni se herní situaci mu moc nejde. On je hodně silnej v motivaci a tím dokáže z hráčů vyždímat maximum. S Tuchelem naprosto souhlasím. Asi nejvíc by mě zajímalo,jak by se u reprezentace dařilo Emerymu. Ten je podle mě pro repre ideální. Za mě on splňuje úplně všechny aspekty, které jsme zmínili výše.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
PP

Takže je vlastně dobře že skončili poslední nebo jak? Je to tak nějak duchem doby, kdy se neschopnost nazývá úspěch, lež pravdou atd..

Reagovat
masly008

to je ňouma.Ať ho vyhodí.

Reagovat
bakasa

Penis

Reagovat
Beči

Vagína

Reagovat
Mönchengladbach

Skupinu na MS mají lehkou (USA, Írán, Wales), přesto by mě nepřekvapilo, kdyby z ní nepostoupili. Pro mě nejpřeceňovanější repre.

Reagovat
Benfica

Podla mna to daju, ale v podstate suhlasim

Reagovat
kbtk23

Kašpárek co je úplně marný, furt jen brečí a vymlouvá se. Čím dříve ho vykopnou, tím lépe udělají.

Reagovat
LeonardoUžoa

Smrt královny jimi pořádně otřásla. V takovém stavu by neměli hrát.

Reagovat
Kincl

Jako někteří píšou, že tyto týmy LN nezajímá, ale přece jen není lepší dva měsíce před MS vyhrát toho co nejvíc ? :)

Reagovat
El Cid z City

LN fakt není nic moc, a někdy je lepší pro tým klesnout na dvou, uvědomit si , že jména na zádech bez dřiny nic nezachrání. Jenže problém Anglie je mnohem hlubší, většina hráčů je na podzim bez formy, GS už bohužel vyčerpal svůj potenciál.. a s těmi stopery, co mají, by dokázal udělat trošičku funkční obranu snad jen Tuchel.

Reagovat
pesky passer-by

Mr. Južná brána - dokonanie prerodu Albionu na totálne nesympatický team, voči ktorému mal každý normálny človek počas predošlých majstrovstiev vo finále s ITA úplnú averziu.

Reagovat
smetos

Proste Maguire

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele