Southampton vyřešil otázku manažera, důvěru dostal Sellés

24.02.2023, 10:15
Aktuality

Necelé dva týdny byl bez manažera Southampton. Anglickému klubu se v letošní sezoně nedaří a vedení propustilo už dva kormidelníky, jako další dostane šanci Rubén Sellés - představitelé Saints mu vyjádřili důvěru pro zbytek probíhajícího ligového ročníku...

Southampton bojuje o záchranu v nejvyšší soutěži a na špatné výsledky už na podzim doplatil Ralph Hasenhüttl, lépe si pak nevedl ani jeho nástupce Nathan Jones. Sellés začínal sezonu jako asistent a v obou případech následně zaskakoval jako dočasná varianta, minulý týden si o důvěru řekl překvapivým triumfem na půdě Chelsea.

Saints v tuto chvíli zůstávají na dně tabulky Premier League. Ve 23 zápasech vybojovali jenom osmnáct bodů, jejich situace ale není kritická a na pozice znamenající záchranu ztrácejí jen tři body.

Sellés nebyl první volbou na uvolněnou funkci, Southampton totiž hodně stál o služby Jesseho Marsche. Ten je bez práce od odchodu z Leedsu United a platit to bude i nadále, jednání nakonec nevyústila v dohodu.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
Usama Bin Dembélé

Jiiiiindra Kšiltovka!

Reagovat
SunFells

Potter je fakt čaroděj.

Reagovat
Ligter

Real Betis jsem si zrovna nepřál

Reagovat
SunFells

Sociedad to měl být

Reagovat
icefish

Ralpha se nikdy neměli zbavovat. S dlouhodobě podfinancovaným týmem dělal zázraky (= držel se v PL)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele