Jones zůstává manažerem Southamptonu. Odvádí kvalitní práci, hájí ho vedení

08.02.2023, 11:51
Aktuality
Nathan Jones (© twitter.com/SaintsExtra)

Boj o záchranu v anglické Premier League letos slibuje velké drama a za nejkratší konec v tuto chvíli tahá Southampton. Saints jsou na posledním místě tabulky a klidné spaní rozhodně nemá Nathan Jones, média a fanoušci dokonce volají po další změně ve funkci manažera...

Jones se týmu ujal v listopadu, tehdy nahradil Ralpha Hasenhüttla, podepsal smlouvu do června 2026 a za několik měsíců se mu nepovedlo vybudovat fungující tým. Southampton pod jeho vedením prohrál šest ze sedmi ligových duelů a propadl se na dno tabulky, celkem z 21 zápasů vytěžil pouhých patnáct bodů.

Očekávání příznivců přitom jsou velká a mohou za to i lednové posily. Na St. Mary's Stadium dorazili Mislav Oršić, Carlos Alcaráz, Kamaldeen Sulemana nebo Paul Onuachu.

"Prohry nelze snášet donekonečna a jednoho dne s tím musíte něco udělat, to není žádné tajemství. Uvědomuji si, že vy se na to díváte zvenčí, zatímco já mám informace zevnitř, takže pohledy mohou být rozdílné. S výsledky pochopitelně spokojeni nejsme, stejně jako fanoušci. A naším úkolem je napravit to," uvědomuje si výkonný ředitel Rasmus Ankersen.

"Nathan každý den odvádí velmi kvalitní práci, stejně jako celý tým a dokud to bude pokračovat, máme naději a důvěru, že se vše otočí v náš prospěch. Jsme v opravdu složité situaci, chápu nespokojenost, ale ujišťuji vás, že pracujeme tvrdě na nápravě," pokračoval.

"Snažíme se dělat rozhodnutí, která jsou v nejlepších zájmech klubu. Myslíme dlouhodobě a chceme, aby Southampton byl znovu špičkovým klubem Premier League," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (11)

Přidat komentář
chicuita

hm takže po víkendu ahoj...

Reagovat
wishmaster

tí už sú oboma nohami v champe

Reagovat
iamek

Hugo Lloris: Tottenham goalkeeper ruled out for at least six weeks with knee injury

Reagovat
mithro

Jones zustava

Reagovat
ManUnited

Polibek smrti od eurofotbalu

Reagovat
chicuita

Reagovat
fabec1222

Kdo místo něj?

Reagovat
Bobr15

Špatný trenér, tohle byl od Saints hloupý tah. Jones měl úspěchy v Lutonu. V minulosti taky takhle šel do Stoke a dopadl taky hodně špatně. Tady si myslím, že by se měl odvolat, co nejdřív. V lize prohrál šest zápasů ze sedmi. Vůbec se neměl takhle brzy vyhazovat Hasenhutll. Ten by ten tým zachránil. V téhle fázi sezony už mám o Soton strach. Každopádně změna manažera je teď nutná. Otázka je, jestli je ještě někdo schopný je zachránit.

Reagovat
Seydou Doumbia

snad se zachrání, na to že posílíli v této sezoně hráče o cca 120 mega tak bych čekal více...soton nikdy takhle nerozhazoval, ale mají tam zajímavé mladé hráče a byla by jich škoda...ale ono někdo spadnout musí a je tam dost zajímavých týmu dole no....bourm, nottingham by mohli spadnout to by mi nevadilo, kdo ale třetí?

Reagovat
kattos

Asi dělají dojem poháry, FA cup atd

Reagovat
Kohout 1882

Ještě se zachrání, bylo by jich škoda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele