Soupeři jsme to hodně usnadnili, posteskl si zklamaný Schaaf

22.09.2010, 13:03
Aktuality
Hodně velké rozčarování panuje ve Werderu Brémy, třetí tým loňského ročíku německé nejvyšší soutěže nezvládl vstup do nové bundesligové sezony a krčí se až ve druhé polovině tabulky. Na náladě mu nepřidal ani včerejší zápas v Hannoveru...

Werder se přes Sampdorii dokázal probojovat do hlavní fáze Ligy mistrů a ve svém úvodním vystoupení remizoval doma s Tottenhamem, jinak ale i díky zraněním klíčových hráčů sbírá spíše neúspěchy. V domácí nejvyšší soutěži zaznamenal výhru nad 1. FC Köln a remizoval na půdě Bayernu, vedle toho pak podlehl Hoffenheimu, Mainzu a včera 1:4 Hannoveru.

"Takhle jsme si to samozřejmě nepředstavovali. Doufali jsme, že budeme hrát lépe, než v sobotu. V první půli jsme měli několik světlých okamžiků a předvedli jsme nějaké pěkné a nebezpečné akce. Ve druhém poločase to bylo špatné," hodnotil trenér Thomas Schaaf pro internetové stránky klubu.

"Chtěli jsme hrát rychleji směrem do útoku místo toho, abychom si jenom přihrávali na jistotu na naší polovině. To vedlo k rychlým ztrátám míče, soupeři jsme to hodně usnadnili. A Hannover toho dokázal využít velmi dobře," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
stas87

co sa to deje?nech uz sa vsichni zraneny daju dokopy som zvedavy na wesleyho bol by som rad keby ozila nahradil aspon z polovice snad to nebude druhy carlos alberto

Reagovat
smazaný uživatel

na tu hru werderu sa neda kukat,strasne cosi,nechapem ako je mozne ze ked ide prec jeden hrac tak ich hra padne tak dole

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele