Soupeř vyrovnal asi zaslouženě, uznal Hoftych po remíze s Karvinou

21.09.2020, 10:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (26)

Přidat komentář
slonzacky_lenoch

Ten progres oproti loňského roku je fest vidět jsem rád že to funguje i bez Ba Loua a Lingra. Posily taky super Letos už snad klidný střed tabulky

Reagovat
veikko

A pro Liberec před EL dobrá facka, že takhle to nepůjde.

Reagovat
slonzacky_lenoch

Já si myslím že ten druhý poločas už prostě byla vidět na Liberci únava. Každopádně takový tým by měl zvládat ligu i EL zároveň bez problémů. Ale sezóna je ještě dlouhá bod z venku dobrý, ještě toho bude moc.

Reagovat
veikko

Já jsem to po prvním poločasu přepnul na Brno - Olomouc, protože se na to nedalo dívat, tak nevím. Každopádně Liberec má zejména ve středu hřiště extrémně úzký kádr. Vypadl jim Hromada (doufám, že na FCSB bude připravený) a už tam musel hrát stoper Chaluš. Třeba bude povedený nákup ten Cancola, ale předpokládám, že bude ještě potřebovat chvíli na adaptaci.

Reagovat
REPLIKATOR

Remizovat s Karvinou Doma

Reagovat
jakubbosak

Reagovat
Y.N.W.A

největší masakr je cestovat do Litvy, mezitím hrát doma ligu (naštěstí ne v Karviný) a týden na to do Rumunska... v tomto ročníku bude zajímavý, jak někdo v pohárech nalítá hodiny a tisíce km a někdo si doma leští kulky

Reagovat
Euphael

v Karviné, ne v Karviný ty retarde

Reagovat
Y.N.W.A

ne

Reagovat
Salfovic

v Kraviný.

Reagovat
skat

Chlape, co tě tak žere, prostě píše, jak mu zobák narost. Taky máš v pravopisu svoje mouchy, vycházející z nářečí, kterým mluvíš

Reagovat
PBLead

ne

Reagovat
Euphael

tohle je fakt odpornost....jako neopravuji v diskuzích žádné překlepy nebo pravopisné chyby, ale napsat "v Karviný" je prostě retardace..to fakt sorry

Reagovat
skat

Ale do řezníka je vrchol Vančurova vytříbeného jazyka

Reagovat
Euphael

me uz ani neurazi cechackovske "přijdeme dýl" (myšleno přijdeme později) a podobné nesmysly...ale co je moc to je moc

Reagovat
skat

V pohodě, jen jsem se podivil, že si tak vyletěl. Mě toto už nechává absolutně klidným. Vím, že když mluvím, tak taky nemluvím úplně správně a spisovně, ale když něco píšu, tak se snažím psát tak, jak je to správně.

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Kiwi-21

Já to raději přehlédl to ý na konci je opravdu strašný

Reagovat
smazaný uživatel

Ze to pises zrovna ty.

Reagovat
Kiwi-21

Být diskletik a napsat Ý na konci je rozdíl aby ses neozval no

Reagovat
Trand

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lampas

Ostuda, ačkoliv podle mě nemá Karviná špatný tým a letos se v pohodě zachrání. Pokud postoupíme v Rumunsku (složili nový tým, teď vyhráli 3:0, takže uvidíme), tak jim samozřejmě tuhle ztrátu odpustím.

Reagovat
veikko

Vyhráli 3:0, ale nad nováčkem, který míří mílovými kroky zpátky do druhé ligy. Viděl jsem asi půl hodiny toho zápasu a dál to nemělo cenu, Argeş nebyli soupeř. Možná je to dobře, že FCSB se ukolébalo výhrou nad slabým soupeřem a Liberec dostal facku. Navíc FCSB spíš poslalo na hřiště to, co jim zbylo. Dá se to srovnat asi s tím, co teď hrálo za Zbrojovku, základní sestava ještě šla složit, ale na střídačce už byli jen junioři.

Reagovat
Losinho

Hroznej zápas.

Reagovat
PISTOLERO

remízovat s Karvinou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele