Son Hung-min patřil na vojenském výcviku v Koreji k nejlepším

08.05.2020, 10:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (137)

Přidat komentář
Kohout 1882

Prostě jen potvrdil roli střelce.

Reagovat
Front hell

A nebo zelené gumy

Reagovat
kbtk23

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
8lampard8

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mesyas

Chtelo by to přestup nekam za lepsim.

Reagovat
Mastný Chobot

k mariňákom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Konecne mel k dispozici kvalitni zazemi.

Reagovat
mistr129

Dostal diplom?

Reagovat
ratusek

diplom a sadu na test covid

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny sympatak pro me, urcite existuji zpusoby jak se tomuhle vyhnout, ale nevyuzil toho

Reagovat
Error

Vybral si nejkratsi moznost

Reagovat
Stan Smith

Takže trapák nebo cože

Reagovat
smazaný uživatel

Vlastizradce a dezerter

Reagovat
Error

No urcite kdyz absolvuje neco povinneho, tak se lusknutim prstu ze zakerneho zmrda nestane sympatak.

Reagovat
Blasphemer

Třeba si uříznout nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zadny zpusoby jak se tomu vyhnout pro nej ani neexistujou. Musel by vyhral Olympiadu nebo Asian Cup. Coz nevyhral. Takze musel nastoupit. Samozrejme by se na to mohl i vysrat, ale to by pro nej znamenalo to, ze by uz se v zivote nemohl vratit do Jizni Koreji.

Reagovat
Hokaido

Není to tak, vyhrál Asian Cup loni. Jinak by musel na rok a půl regulérně na vojnu a měl by po kariéře. Takhle to měl jen na pár týdnů.

Reagovat
Dayman

Asian Games predloni

Reagovat
Hokaido

Fakt že jo, letí to. Koukam, že by musel na vojnu dokonce na 21 měsíců.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm okej

Reagovat
Mass

Ještě mohl jít do vězení. V Korei civilku nemají. Navíc on je jeden z těch mála 157 lidí, co dělají tři týdny, ostatní mají 21 měsíců. Pokud tam nejdeš na vojnu, tak tě mají za sráče.

Reagovat
RadekVonCZE

Sympaťák, mně přijdou většinou ti mladí korejci jak buzny

Reagovat
Rudnevs

A preto je sympaťák?

Reagovat
LokoLFC

Každej podle svého gusta.

Reagovat
Mass

Reagovat
Kucka

Reagovat
RadekVonCZE

Boha

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Borec. No kdyz odejde Mane tak jasna nahrada za nej

Reagovat
Remt

Mane nikam nepujde!

Reagovat
Svatej

Bodejť by ne, byla otázka času, než si zvykne. Střelbu i hru ranenyho má na top úrovni.

Reagovat
Robertson

Mám otázočku...Atletico má na Moratu povinnú výkupku,alebo iba možnú?

Reagovat
Svatej

Pokud vím, tak jen možnou. Každopádně Morata se sám vyjádřil, že k nám vůbec zpátky nechce, takže tam téměř určitě zůstane...

Reagovat
Robertson

Ok,dík

Reagovat
Mastný Chobot

Zaujímavé, ako tento zákerák a simulant má všeobecnú povesť sympaťáka medzi zbedačeným ľudom. Asi preto, že behá a nevyzerá ako buzna.

Reagovat
Gunner14

Taky nechápu furt vidím jaký to je sympaták, přitom to je jedna z největších krys v Tottenhamu a že jich tam nemají málo

Reagovat
Front hell

Simulant bezdebaty,ale zákeřný mi teda nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutočne sa vypracoval. Simuluje, to je pravda, ale nie je zákerný. Simulantov je veľa, už by za to mali niekoho vylúčiť.

Reagovat
matZz

zákeřák na základě čeho? Aubameyangův zákrok na Crystal Palace byl asi 10x horší než všechno, co předvedl Son...

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
J0EL

Auba siel po lopte a trafil mu nohu, stane sa.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

jasne, urcite tam siel s cielom "zlomit" mu clenok. ty si fakt ukaz normalne.

Reagovat
bbbauch

Jojo, protoze jina moznost neni chapani na urovni houpaciho kone

Reagovat
J0EL

Pozri komentar od Nizzie. Nemam chut s tebou stracat cas.

Reagovat
bbbauch

A proto mi podsouvas veci, ktery netvrdim ty ses chodici logika sama tyvole

Reagovat
J0EL

Povie bbbauch s vystudovanou skolou zivota.

Reagovat
bbbauch

Reknes mi prosimte, kdes prisel na to, co jsem kdy vystudoval, nebo nemas cas?

Reagovat
J0EL

Na zaklade tvojich detinskych reakcii bez akychkolvek argumentov. Kludne ma ale vyved z omylu teda.

Reagovat
bbbauch

Tak si projed nase minuly diskuse a muzes zkusit argumentovat zpatky (ale jinak, nez neustalym omylanim jedny traparny uplne mimo dokolecka). Auba sel do toho zakroku jako prase (i kdyz ho za nejakyho prasaka nepovazuju) a je stesti, ze z toho vyvaz Meyer v pohode. Udelat z toho “sel po mici, stane se” je dost lehkovazny.. Dojel ho jak prase a ani se mu hned neomluvil. Neni moc fotbalistu, co chodej po mici kolikama napred.

A skoda, ze nejde efsearch, moc rad bych ti naposilal minuly diskuse a pockal si na tvoje argumenty.

Reagovat
J0EL

Fajn, takze len proste mame na vec rozdielny pohlad. Ja suhlasim s Nizzie. Auba nie je zakerak a nesiel do zakroku ako prasa. Ak si niekedy hral futbal tak vies, ze taketo dvihhnutie nohy (tym padom koliky zakonite idu napred) je bezne pri snahe zabranit prihravke, centru atd. Trafil ho, dostal pravom cervenu kartu, ale nesiel do toho suboja s cielom trafit mu clenok ani ho zranit. Stalo sa. Koniec debaty.

Reagovat
bbbauch

https://bit.ly/3bl4dHe

Ak si niekedy hral futbal, mel bys vedet, ze tohle se fakt bezne nestava. Sel tam jak prase slapakem a taky to tak dopadlo. Ja nekomu takhle prejet nohu, tak se mu aspon hned omluvim.

Reagovat
J0EL

Zhodneme sa, ze sa nezhodneme.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Nizzie

Jeden podstatný rozdíl, ať chtěl nebo ne, šel po Gomezovi bež šance hrát míč, tedy zákeřně zezadu a svým jednáním zapříčinil to, že si Gomez zlomil nohu. Kdyby ho nechal běžet a nezachoval se jako zákeřná ču*ka, nic se nemuselo stát. Auba šel po míči a netrefil ho, to se ve fotbale stává, je to kontaktní sport. Navíc se tam Son rozbrečí jak pi*ka, trest mu zruší a pak udělá zase totální zákeřnou pí*ovinu, a zase brečí jak pi*ka. A je jedno, že Rüdigera skoro netrefil. Ale trefit ho chtěl, jako chtěl trefit Gomeze. Z mého pohledu je i Kane u Slepic super kluk oproti tomuto ubrečenému odpadu.

Reagovat
matZz

to je tvůj subjektivní pohled, že byl bez šance hrát míč nebo že to bylo zákeřný.

problém je, že takových zákroků, je v každým utkání nepočítaně. Kdybys viděl čistě je ten souboj aniž bys věděl, jak to dopadne, tak 99 % lidí řekne, že Gomes Sonův zákrok přežije bez úhony a týpek z CP po Aubově zákroku bude mít po kariéře. O tom, že ten zákrok nebyl v žádným případě nijak zákeřnej svědčí nejen to, že mu FA zrušila okamžitě trest, ale i to, že ho po zápase přišli podpořit hráči Evertonu. Zákrok proti Rüdugerovi to stejný - namátkou Maguirovi prošli letos bez povšimnutí i horší věci.

Reagovat
Nizzie

Subjektivní to sice možná je, ale to, že na míč dosáhnout nemohl je fakt, a proč, protože se k míči ani nepřiblížil. ;) Další podstatný rozdíl je, že po Sonově zákroku byl hráč zraněn a po Aubově ne, Auba dostal trest na tři zápasy a já nedebatuju o tom, že by neměl nebo něco takového. Ale Son prostě způsobil soupeři zranění, byť ano, asi tam nešel s úmyslem ho zranit a už vůbec ne takto, ale šel tam s úmyslem ho faulovat a za to je zodpovědný jedině Son, proto mi to jeho zrušení trestu příjde uplně směšné. A Auba chybu uznal, soupeři se omluvil a trest přijal, to samé každý normální fanoušek. A debatovat tu o tom, že se dějí horší věci nebo že je v zápase 90% takových zákroků je irelevantní, protože se bavíme o tomto konkrétním případě. To máš jak řešit dopravní nehodu způsobenou pod vlivem alkoholu. Způsobí ji člověk pod vlivem a zabije rodinu, budeš argumentovat tím, že se takových nehod stává x týdně a při jiných se nikomu nic nestane a tak je tento konkrétní člověk nevinen? Trošku stupidní ne?

Reagovat
matZz

omg tak si to najdu na youtube. Son do Gomese nijak nezajel, Gomes si tu nohu zlomil přitom, jak padal na zem a možná v tom ještě hrálo roli, že přitom vrazil nebo se snažil vyhnout Aurierovi, o čemž se teda vůbec nemluví. Podobných faulů je v každým zápase spousta, některý se přejdou úplně bez povšimnutí, proto mu byl zrušen trest. To, co se stalo Gomesovi byla souhra nešťastných okolností, bohužel, někdy se to stane a dělat kvůli tomu ze Sona zákeřnýho hráče je imo blbost.

Ta paralela s dopravníma nehodama teda dost pokulhává. Já sem tím chtěl upozornit hlavně na nekonzistentnost výroků sudí v tom druhým případu. Červená za "potyčku" s Rüdigerem? Dobře, chápu, že FA tohle nechce tolerovat, ale proč podobný souboje na nebo těsně za hranou fair play prochází ostatním? Sonův zákrok se zkoumal pět minut na videu, zatímco na Maguira se nešel nikdo ani podívat.

Reagovat
Nizzie

Nezajel, ale tím, že neunesl to, že byl předtím faulován a nebylo to odpískáno (mimochodem právě Gomézem), a fauloval ho zezadu bez šance hrát míč způsobilo, že šel Gómez do souboje s Aurierem nezpevněný a dopadlo to jak dopadlo. Podobných faulů je spousta, ale málokdy dopadnou zlomeninou nohy a to je ten podstatný fakt, který ty prostě nedokážeš pochopit. Son Goméze faulovat nemusel, ale fauloval. Kdyby ho nechal běžet, nic z toho by se nestalo, ale nenechal. To, že Son takto nezvládne situaci v zápase, kdy na něj rozhodčí neodpíská faul, a následně po odpikání "trestu" zareaguje na souboj s Rüdigerem je pro mě směšné. Je odpovědný za své fauly a svým faulem Goméze vyřadil na půl roku, měl ty tři zápasy sedět taky. Neoháněj se tu ostatními, bavíme se o Sonovi. To, že FA nemá stejný metr na všechny a že posuzuje situace prazvláštně, s tím souhlasím.

Paralela s dopravními nehodami je dle Tvého způsobu uvažování naprosto v pořádku.

Reagovat
matZz

neunesl - to je naprosto irrelevantní

nemusel - irelevantní

délka Gomesova zranění - irelevantní

Son spáchal naprosto běžnej přestupek proti pravidlům, kterých se v každým zápase stane XY. To je prostě fakt, kterej uznala i FA. Bohužel, jednou za čas se prostě stane nějaký "hororový" zranění a o každým z nich můžeš říct, že ten hráč nemusel faulovat... Gomesův případ byl prostě shoda nešťastných okolností. Žádnej brutální zákeřnej zákrok zezadu jak tady píšeš.

Nevím o jakým odpykání mluvíš, protože zápas s Chelsea se hrál o měsíc a půl později. Přiznám se, že u incidentu s Rüdigerem se nedokážu vlastně sám rozhodnout, jestli bych tohle bral jako nesportovní chování. Podobných potyček se podle mě děje spousta. Ale jak jsem už jsem psal - dobře, nemám problém uznat, že Sonův pohyb nohou tam byl a pokud FA nasadí, že tohle už je za hranou fair play - oukej - Son si svůj trest odpykal. Ale v tom případě podotýkám, že tu v tomto není metr pro všechny stejnej. Jo a ještě: snad se shodneme na tom, že Rüdiger předvedl neuvěřitelně trapnej hereckej výkon, kterej ještě korunoval obviněním fanoušků Spurs z rasismu, který policie později vyvrátila! Hroznej píčus...

Reagovat
Nizzie

Irelevantní ty věci nejsou, protože vedli k vážnému zranění soupeře.

Běžný zákrok to nebyl, protože běžný takový zákrok nekončí zlomeninou. Byť to byla shoda nešťastných okolností, ale spouštěčem byla frustrace korejce.

Jo pravda, trest si neodpykal, protože mu ho po jeho hereckém plačícím výkonu FA zrušila. Pak to po tom "zákroku" na Rüdigera zkoušel znovu, ale tentokrát mu to nevyšlo, ale je pravda, že tam i Rüdiger předvedl hezké divadlo. Ale za takový i náznaky kopnutí se prostě vyhazuje (viz. třeba náš Vieira a jeho "nakopnutí" van Nistelrooye v roce 04,05? Přesně si nevzpomenu. A jenom to dokazuje, že je Son neunášející plačka a zákeřňák, který když na to příjde, je schopný jít kopačkou proti hráči jenom proto, že prohrál souboj. ;)

Reagovat
Nizzie

*vedly

Reagovat
matZz

podle tvé logiky by teda třeba Gary Cahill měl sedět za mřížema, protože po jeho zákroku musel Ryan Mason ukončit kariéru...

Reagovat
Nizzie

Jo jo, protože Cahill šel vyloženě Masona vyčelit a způsobit mu frakturu lebky. Končím tuto debatu, nikam to nevede.

Reagovat
matZz

stejně tak Son nešel Gomesovi zlomit nohu. Byl to normální faul, jakých jsou v každým kole desítky, stejně jako sboubojů mezi Cahillem a Masonem.

Reagovat
Nizzie

Ale šel ho faulovat. Cahill faulovat nešel. ;)

Reagovat
adoxx

Simulant možná (i když v souvislosti se slovem simulant si představím úplně jiný fotbalisty)...ale zákeřný mi teda nepřišel nikdy

Reagovat
Fojcek

Reagovat
smazaný uživatel

Mastnopust pls

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

presne taký Rudiger alebo Özil su oveľa sympatickejší

Reagovat
merlick

pls jeden zakerny faul alebo simulovanie od Ozila. Ze ti nie je sympaticka jeho turecka pretiahnuta tvar je o niecom inom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty mi ukaz jeden Sonov zakerny faul,nie Gomesa neberem(to bola nahoda a navyse za to mohol Aurier) a ani ked sa obtrel o Rudigera,ktory sa tvaril ako by ho s tymi nohamy prepichol.

Reagovat
merlick

tak do Rudigera kopol..

na Gomeza bol taky isty faul ako Auba ked dostal cervenu, co sa tu povazuje za genocidu..

o jeho diveoch snad netreba hovorit.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud vyzerá ako buzna, preto má u teba sympatie?

A prečo urážaš buzny a nenapíšeš neutrálne a správne - homosexuál?

Reagovat
smazaný uživatel

homosexuál = sexuálna orientácia

buzna = feminínny muž

Reagovat
Lacko_Boh

Ejzy = homosexualny feminny muz.

Yess!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lacko = buzna sexualna orientacia

Reagovat
Mastný Chobot

Lacko = sexy poloboh

Reagovat
Lacko_Boh

diky kamo, potesilo

Reagovat
smazaný uživatel

Pretože je buzna?

Reagovat
smazaný uživatel

však to se nevylucuje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Protože ho většina lidí nehodnotí podle toho co předvádí na hřišti, ale podle rozhovorů a videí mimo hřiště, kde působí jako sympaťák.

Reagovat
jk

To vypadá, jako ty bys ho hodnotil akorát podle dresu, který si při vstupu na to hřiště obleče

Reagovat
PH8

Taky to tak je. Má na dresu slepici, takže je to pro mě všivák.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bodejť by ne, i kdyby patřil k nejhorším, tak ho vyhlásí jako nejlepšího, už jen kvůli PR korejské armády, protože se toho chytnou veškeré média a informační weby, jako je tento

Reagovat
Gunner14

Profesionální atlet patří k nejlepším ve fyzických úkonech. Kdo by to byl tušil

Reagovat
Mass

Předběhl ty ostatní, který měli taky z nějakýho důvodu zkrácenou vojenskou službu. Třeba basebalisty a národní symfonický orchestr.

Reagovat
Swarley

Reagovat
PH8

To není moc dobré PR armády, že tam nějaký fotbalista patří k nejlepším

Reagovat
Gunner14

Hrát zraněného mu jde taky dobře

Reagovat
Kaspar

to je jejich armada pekne v prdeli, kdyz jejich nejlepsi clen je fotbalista co si tam na 3 tydny odskocil

Reagovat
risk je zisk

Asi si to špatně pochopil. Mezi těmi uchazeči, byl jedním z 5 nejlepších. Ti ostatní taky nikdy nebyli v armádě. Takže tam byli mladí kluci, je jasné, ze měl navrch.

Reagovat
Jordi Alba

Je to kašpar.

Reagovat
Mass

Navíc kdyby se mezi 5 nejlepších z těch 157 nedostal profesionální vrcholovej sportovec, tak by bylo něco špatně.

Reagovat
Hai

Sympatak

Reagovat
smazaný uživatel

On je asi jeden z najšťastnejších ľudí na planéte ...fakt úprimne závidím ako sa mu zlé vyhýba a kariéra napreduje

Reagovat
smazaný uživatel

Super, že u nás už vojnu dávno zrušili. Takový zásah do svobody je strašný.

Reagovat
smazaný uživatel

áno to je

Reagovat
Busby babes

Malokdo dokaze o fotbale psat tak, jako John Nicholson. A asi nikdo nehral fotbal tak, jako Berba:

‘Pure silk, could play in a smoking jacket with a pipe, it would have no effect on him.’ lepsi popis jsem asi nevidel.

Because everybody loves someone who plays football with the grace of a ballroom dancer and the mystery of an illusionist. When he left the stage, there really wasn’t – and still isn’t – anyone to replace him. There is no new Berba. He remains on his own lofty peak.

There really was nothing he couldn’t do – except track back and sweat those hard defensive yards. That wasn’t his gig. Leave such things to the grunt labour. His ‘keep calm and pass me the ball’ mantra wasn’t just wilful hipness, it was probably his side’s best tactic.

https://www.football365.com/news/everybody-loves-dimitar-berbatov-manchester-united-tottenham

Reagovat
Busby babes

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=uXdZUH2A5GM&feature=emb_logo&fbclid=IwAR0abW59StiUfgkYHzJpcTj6DlhPW5ycp0CvsfYsftpC6-9EF0NkELn1CNs

ohle by meli ukazovat kazdymu mladymu fotbalistovi, jak vypada kontrola balonu. centr na 50 metru a Berba by pri tom zpracovani mohl v jedne ruce cist dnesni Timesy a v druhe drzet drink...

https://www.youtube.com/watch?v=nZN80jfpS94&fbclid=IwAR2MQdkmXj2pP_1tFmwCScA82MXAuhfCAlo0IQSzPHAIz0tl6zCt3lyWtao

5 golu Blackburnu, kdy nezasprintuje... ty prvni tri goly jsou super. U prvniho se neudela rychlejsi pohyb. U druheho si jen tak lazo plazo dokraci za obranu, protoze proste vi, ze dostane prihravku od beka a napali to do brany. Jak koukat na slow motion. a u tretiho da balon na pulce do kridla a opet temer dokraci do vapna v ten presny moment aby zavesil...

https://www.youtube.com/watch?v=BJoSm3ENgjs&fbclid=IwAR3HF-WQO9UniG8DvLkrcGTUS60Ajm6Qe136aNPACrHCHBfHBiJeI1ugUIg

A pak samozrejme hattrick Poolu.

Reagovat
Swarley

ten třetí gól proti Blackburnu je totální Berbatovinka...celou tu akci rozjíždí někde u našeho vápna a pomalým klusem se dostane až k tomu gólu...škoda, že to tam není celé, nemůžu to najít...

Reagovat
Busby babes

jasne, asi trikrat sit o vymeni s Evrou, jednou samozrejme patickou a pak proste dokraci k vapnu a posle to pod brevno.

elegant and unhurried player, blessed with magic feet and an almost supernatural ability to slow down the space-time continuum. Presny.

Reagovat
Swarley

A já ho k nám tehdy vůbec nechtěl..

Reagovat
Svatej

Reagovat
vodka
Reagovat
r.mrazik
Reagovat
Busby babes

jj, to jsem videl ukazky. On je hroznej sympatak a nebude hloupej. Jako byt jim tak se na nejaky trenovani vyseru, zaridim si nejakou kavarnu maximalne a vedu pohodovej zivot. to by mi k nemu sedelo vic, doutnik a whiskey v ruce, don Corleone style.

Reagovat
r.mrazik

Jj. Fakt mluví hodně příjemně a rozumně...je to sympaťák

Reagovat
Reggie

super

Reagovat
Nikikrew

Berbatov mi dosť pripomína Ozila. V defenzíve slabší, pohyb dosť podobný ale najmä hra na 1 dotyk a futbalová inteligencia na trávniku ich oboch zdobí /zdobila

Zbožňujem takých hracov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

zaujimave prirovnanie a nie tak uplne od pici ako moje -> pomalsi Henry

Reagovat
Mastný Chobot

čo tak viac biely Adebayor?

Reagovat
Lacko_Boh

čo tak viac trosku horsia Megan Rapinoe s vyssim platom? #teamwoman #nogenitals #IamNOTAdamsRib

Reagovat
r.mrazik

Spíš Kanu? Případně Dennis..ten měl ten první dotyk úplně boží taky

Reagovat
smazaný uživatel

2 veci podobné a ďalších 8 iných

Reagovat
smazaný uživatel

čárka před jako

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Krása.. hoďte mu piškotek.

Reagovat
nani92

Korona je u nás zažehnaná, nech žije Matovic

Reagovat
Mastný Chobot

keď bude mať v inkognite viac ako 3 nie, tak nás tu zavre navždy

Reagovat
nani92

nepokazme si to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele