Sneijder nehraje, protože bere moc peněz

25.11.2012, 11:42
Aktuality
Wesley Sneijder překonal všechny zdravotní problémy, jenže za Inter si ještě nějakou dobu nezahraje. Vedení milánského klubu chce, aby nizozemský záložník podepsal novou smlouvu s horšími podmínkami, což zatím Sneijder neučinil. Není tak vyloučen jeho zimní odchod.

Italská média o situaci 28letého hráče často spekulovala, protože sám Sneijder hlásil, že je zdravý. Klub mu zakázal používat Twitter a nyní technický ředitel Marco Branca na rovinu řekl, proč Nizozemec nehraje.

"We je součástí naší historie a máme o něj starost, v současnosti s ním ale jednáme o nezbytné úpravě smlouvy. Dáváme mu čas, aby si svoje rozhodnutí důkladně promyslel. S trenérem jsme dohodnuti, že dokud nebude jasno, tak nebude hrát," uvedl Branca.

Sneijder údajně bere šest milionů eur ročně. Neustále se objevují informace, že o něho má zájem bohatá Machačkala, která mu může nabídnout ještě lepší podmínky.

Autor: Radim Šantrůček / football-italia.net

Komentáře (191)

Přidat komentář
smazaný uživatel

V zimě do Ruska, tam se zakope. Ale bude brát lepší plat.

Reagovat
smazaný uživatel

dlouho o něm nebylo slyšet, ale raději bych pozitivnější zprávy ...

Reagovat
Stiksxx

do Machackaly..to je uplně jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to za hloupost? Vždyť má platnou smlouvu, proč by jako měl podepsat smlouvu podle který by bral méně? INTER

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ač jsem velký zastánce platových stropů, tak tohle mi jde proti srsti ještě víc. sami mu tu smlouvu nabídli (vyjednali) a pak mu dělají naschváli a nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

tak mohlo se neco stat

Reagovat
smazaný uživatel

A co? Globalni oteplovani?

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze "tak mohlo se neco stat" obsahuje velkou skalu udalosti a netreba trapnych nevetipu

Reagovat
smazaný uživatel

nevtipu*

Reagovat
smazaný uživatel

To nemel byt nevtip ani vtip ale proste nechapu co by se jako mohlo stat.. Proste mu tu smlouvu dali, a kazdy velky klub vi ze muze dojit ke zraneni poklesu formy atd s tim se snad pocita ne? Takze nechapu co by se mohlo stat aby mu chteli dat min penez

Reagovat
Talker

Snížily se příjmy klubu, tudíž se zbavuje drahých hráčů. Nic ilegálního nebo nemorálního nedělají, plní si smlouvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to chapu, ale proc by mel nekdo rict "jste neschopny vydelat prachy tak mi jich dejte min" zejtra prijd do prace a rekni sefovi ze je kriz at ti da o 1/3 min

Reagovat
Talker

Tak mě to říkat nemusíš, já mám opožděnou výplatu

Reagovat
Talker

A když svolá šéf zaměstnance s tím, že buď propustí XY zaměstnanců,nebo sníží výplaty o XY a firma poběží v klidu dále nebo do 6ti měsíců firma lehne, tak co uděláš? Tady je prostě jasný princip, že pokud není firma, není práce.

Ergo zájem zaměstnance by neměl být jenom o tom, aby si udržel co nejvyšší plat (pokud samozřejmě nedostává 7 000kč a sotva z toho přežívá), ale i o to, aby firma fungovala co nejlépe a co nejdéle, protože tím si udrží on svojí práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze todle je jejich blbost on ma s nima smlouvu tzn ze kdyz ty prachy chtit bude tak s tim nic neudelaj.. Max prodaj a oni mu ten plat daj jinde stejnej ;).. Proste todle je blbost klubu ty vysoky smlouvy

Reagovat
Talker

Ano, oni ho prodají. O to tu jde - oni ho za těchto podmínek nechtějí, takže Sneijder bude nucený podepsat novou smlouvu za nižších podmínek, přestoupit jinam nebo bude sedět do konce smlouvy. A pokud bude sedět ještě kolik? Rok a půl? Tak při dalším angažmá nedostane ani polovinu, protože nebude rozehranej,nebude reprezentant, bude mít na sobě značku problémového hráče.

Reagovat
Talker

A pokud ti jde o zaměstnance a zaměstnaneckou smlouvu v našem případě, tak ho propustí (protože prostě hodnotu 6milionů ročně nemá) a nikde jinde těch 6 milionů nedostane, pokud nepůjde do Anzhi. Přirovnal bych to asi jako dělat u McKinsey v Miláně a jít potom k Partners někam do Ruska.

McKinsley si podepíše někoho nového, podobně kvalitního a bude v klidu. A aby nedošlo k nedorozumnění - McKinsey je světová špička, která nabírá ty nejlepší. Partners ti vezmou i retardovaného slintajícího troubu.

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Ešte treba poznamenať, že určite má nemalé bonusy za odohraté zápasy, asistencie, góly a ja neviem ešte aké bonusy sa dávajú. Proste klub zistil že im je pridrahý, tak ho chcú demotivovať čo na tom Liverpool nechápe?

Reagovat
smazaný uživatel

tu smlouvu moc neplni, kdyz hi nenechavaji hrat jen proto, ze nechce podepsat horsi smlouvu. To je klidne na zalobu a treba by to prohral Inter jako to tenkrat prohral klub v pripadu Bosman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

přesně jak říkáš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

to da rozum, mit dobre placeny zamesrnance a nenechat je pracovat

Reagovat
Swarley

ten nadpis je hezkej

Reagovat
Rarášek

Takže ho radši nechají sedět za tolik peněz? Co to je za blbost,Inter na tom bude jenom prodělávat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

koupi ho nakej z manchesteru asi city ale mozna taky do bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

štít, Wes - Wale, Rooney, Nani - Persie

Reagovat
Le Gunner

OT : Willems - pasoval by k nám? Popíše mi ho někdo? Já ho zatím viděl jenom na Euru a tam se mi zdál jako jeden z nejlepších hráčů Oranjes.

Reagovat
Rarášek

Já bych ho určitě uvítal. Ono bude všechno lepší než Santos.

Reagovat
smazaný uživatel

jetro wilems?

Reagovat
Le Gunner

No..?

Reagovat
salami

to jsem asi koukal na jiný euro, na euru mi přišel jako jeden z uplně nejhorších hráčů, jak hraje v klubu netušim, asi to traged nebude a jenom mu kvuli nervozitě a celkově špatnejm výkonům Holandska turnaj nevyšel, ale tam na mě dojem teda rozhodně neudělal

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
db18

tím že hrát nebude ho opravdu přesvědčí o tom, že by měl prodloužit

Reagovat
Jajinek

Vedení jde logickou cestou naprostého snižování nákladů. Skoro všichni, kdo měli větší plat, to odnesli odchodem. Výsledky napovídají, že ta obměna a lehké omlazení kádru je zatím poměrně účinné.

U Wese je ta snaha o snížení platu logická. Za tu dobu co je u nás, odváděl výkony, které by odpovídaly jeho platu velice sporadicky. Krom Ligy mistrů v roce 2010 v podstatě nepostradatelným členem kádru nikdy nebyl.

Ona, je to světový hráč a opora týmu, ale jak je vidno, šlape to i bez něj. Podle mě správný krok. Buď přistoupí na snížení platu, který bude odpovídat jeho přínosu a celkovému charakteru mužstva, a nebo bych ho speněžil, do Anglie, do Ruska. Wes je kvalitní fotbalista, což pravidelně dokazuje v reprezentaci. Zájem u něj jistě bude.

To, že nehrál a ne proto, že by se zranil, bylo jisté už dlouhou dobu a psal jse to tu asi před měsícem, konečně aspoň nehrajeme nějakou hru a řekli jsme to na plnou pusu.

Je to sice řešení, které není k hráči moc šetrné, ale jsem přesvědčen, že je pro dobro klubu.

Reagovat
panca

snizovani nakladu chapu, ale proc si s nim nesednou a nedomnluvu se... budes hrat, ale bud podepises nebo te prodame. Ale pokud nehraje, trati na tom i klub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
panca

behem sezony je to dost neseriozni jednani, tohle meli vyresit v lete

Reagovat
Jajinek

viz níže

Reagovat
Jajinek

Rozhodně na tom klub netratí. Zařezení Wese do sestavy by aktuálně dost možná způsobylo spíše starosti než prospěch.

Jinak rozhodně si vedení s Wesem sedlo. Ty jednání o snížení probíhají od sprna. A jestli sis všimnul, tak na začátku sezóny do svéhl zranění normálně hrál. Problém byly jeho nešťastná vyjídření do médií. Tento stav je způsobem zejména tím, že Wes se domluvit nechce. Neříkám, že mu to mám za zlé. Je to taková povaha. Musí brát hodně, což je pro něj měřítko důležitosti. Jenže on prostě nejdůležitějším hráčem týmu není a nikdy nebyl. Pokud se mu sníží plat, ok, rád ho uvidím na hřišti, na druhou stranu se opravu nebráním jeho prodeji.

Reagovat
panca

nemusi hrat zaklad, ale rezolutne rict, ze nebude hrat a vubec ho nevyuzit, povazuji za hloupost. Ze se klub rozhodne setrit, je jen jejich chyba.

Reagovat
Jajinek

Vedení se rozhodlo k rezolutnímu kroku. Jiné řešení není, buď sníží plat a nebo ho prodají. To, aby hrál ze svůj stávající plat a měl úlohu v týmu jakou v novém týmu má, je prostě nepřípustné. Je to radikální řešení, ne moc košér, ale rozhodně ne hloupost.

Reagovat
Talker

Košér to je. Oni tomu hráči platí a pokud hráč zůstane na tribuně a bude brát ten plat nebo podepíše novou smlouvu s nižším příjmem nebo odejde, to je jen a jen na něm.

Ve smlouvě nemá, že musí hrát v základu. Klub si svoje povinosti plní.

Reagovat
Jajinek

pravda

Reagovat
panca

za tenhle pristup by me majitel bud vyhodil nebo mi to strhnul z platu

Reagovat
panca

asi maj penez dost, kdyz nepremysli, jaky davaj smlouvy

Reagovat
Pipo123

To máš jak AC a ich dlhodobé kontrakty

Reagovat
panca

mam absolutne opacnej nazor. Dat zamestanci takovou smlouvu a pak ho nevyuzit, kdyz je to mozne, povazuji za vyhazovani penez oknem. Pokud se nedomluvili v lete, tak ho maj nechat hrat. Co kdyby se rozhodl to odsedet do konce smlouvy? To ho budete platit jen tak....

Reagovat
Mr.Jindros

Problém je, že ten "zaměstnanec" dělá práci, kterou "firma" vůbec nepotřebuje, dost možná by to té firmě mohlo uškodit, kdyby pracoval.

Reagovat
panca

ale porad je to chyba vedeni, ze vzali takovyho zamestnance. Ale kdyz uz ho mam, tak ho aspon vyuziju, co se da.

Reagovat
Talker

Pokud se tak rozhodne, tak ať si to odsedí, má na to plné právo. Stejně jako má právo Inter ho nestavět. Pokud máš přeplaceného hráče, který odmítá podepsat smlouvu na nižší plat nebo přestoupit, tak ho necháš hrát? Logicky ho budeš nutit v rámci kontraktu podepsat nižší plat.

Když to vezmeš tržně, jak to uvádíš ty - firma je ve ztrátě. Má přeplacené zaměstnance, nevydělává tolik, kolik by měla. Co má udělat? Říkat si, že se nic neděje a pokračovat ve stejném stylu (přece ten kontrakt podepsala s nima, tak je to jejich chyba) a mají zbankrotovat, o práci a výdělek přijdou všichni z firmy, nebo propustit/snížit plat přeplaceným zaměstnancům s nízkou výkonností?

V létě odešel Cesar, Maicon a další, kteří by určitě radši zůstali v Interu a brali ten plat a hráli v základu, ale odešli, protože věděli, že by dopadli jako Sneijder. On jedinej byl tak tupej, že nepodepsal jinou smlouvu nebo neodešel a teď za to platí.

Reagovat
panca

proc by mel podepisovat mensi smlouvu? Ze to v interu podelali, ho nemusi vubec zajimat. Ma na ty penize plny pravo. Neni to zadnej adriano, u kteryho bych tenhle pristup chapal.

firma by ho nechala makat dal. Pokud ma smlouvu, tak mu prece nerekne bud podepis nebo zustan doma. Co to je za pristup?! Samozrejme bych mu to dal sezrat, ale nenechat ho delat svoji praci?

Reagovat
Talker

Tady je problém ve smlouvách - pokud firma propustí zaměstnance, tak dostane kolik? 2-3 měsíční plat a je konec. A to si piš, že všechny přeplacené zaměstnance by poslala na dlažbu, pokud by byla schopná za polovinu jejich platu sehnat nové podobné kvality a tudíž se to za pár měsíců vrátí.

Hráč ve smlouvě nemá zakotveno, že má hrát v základu. Má tam zakotveno, že bude pobírat plat. Ten pobírá, klub si plní své povinnosti. Kdyby ho nenechali hrát a neplatili mu plat, porušují zákon. Oni mu plat dávají. Já v tom vidím jediný problém a to ten, že hráč nepřistoupil na dohodu, tak prostě klub na to jde silou.

Pokud nepodepíše ani během následujícího půl roku, tak půjde do Béčka a bude hrát s rezervou nebo juniorkou. Pro Inter není problém platit mu plat, dokud ho to neomrzí, on možnosti má. A litovat chudáka hráče, který dostává 6 milionů ročně čistého, to fakt nebudu.

Reagovat
panca

tady jde o to, ze dve strany podepisi smlouvu, ve ktere se domluvili na podminkach, kde mu naslibovali 6 mega, aby podepsal. Kdyby mu nabidli min, tak by sel jinam. Pak se jim to prestane libit, tak mu zacnou vyhrozovat. Jak psal nekdo vyse, se zmenou formy se musi pocitat a do toho rizika sli dobrovolne. Ze ho muzou nechat sedet je jasny, ale z toho duvodu ho asi nekupovali.

Reagovat
Talker

Ano, musíš počítat se změnama formy. Ale třeba započítat finanční krizi v Itálii a její dopady na rozpočet je dost složité a když přicházel, tak to asi nebylo moc jednoduché. A když zkombinuješ ještě tohle se špatnými výsledky a absencí LM, tak ti z toho vypadne, že prostě něco změnit musíš.

Osobně si myslím, že kdyby Inter měl prachy navíc, tak neřeší všechny tyhle věci a nechají si Maicona, Cesareho a další. Jenže nemají. Takže snižují rozpočet, to se prostě stává. Firmy propouštějí v krizi zaměstnance, to samé dělají kluby. Nemůžou lítat v oblacích a pokud to Moratti nechce financovat (čemuž se v té krizi nedá divit), tak holt ten rozpočet musí snížit. Nebo musí okrouhat nějaké jiné aktivity.

Mě to prostě přijde logické, firma na něj nemá, tak co má dělat? Říct, máme smlouvu, tak si hraj, i když hraješ špatně a my kvůli tobě musíme omezit prachy do juniorky? Samozřejmě, že to není úplně fér vůči Sneijderovi, ale kdyby podával výkony, při kterých by si 6mega čistého ročně zasloužil, tak by si mohl vybírat klub, kam by přestoupil. Popřípadě by Inter hrál LM a nemusel by krouhat rozpočet.

Reagovat
panca

ale ja chapu pozici interu proste chtej setrit, tak pritvrdi. Ale zase to vidim i z druhe strany. Mne rict majitel firmy, ze mi snizi vyplatu za stejnou praci, tak by bylo hodne rychle po pratelskych vztazich a zacal bych se odvolavat na smlouvu

Reagovat
lnterista

presne tak..kdyby aspon podaval ty vykony tak nic nereknu ale on je prumer bere penez jak zelez klub je v krizi tak se reaguje. Sice je to trosicku tvrdsi vuci Sneijderovi ale asi jinak to nejde..pamatuji si doku kdy Ronaldo, Vieri a Recoba sami rekli ze chteji snizit plat aby pomohli klubu to u Sneijdera asi nehrozi takze nejpravdepodobnejsi vidim jeho odchod

Reagovat
panca

je jasne, ze fotbalista ma samozrejme jinou smlouvu nez normalni zamestnanec a ze firma se preplacenych zamestnancu zbavi. To klub muze taky, ale zavazky ze smlouvy uz plnit nechce. At ho vyhodi a doplatej mu smlouvu

Reagovat
Talker

Proč by to dělali? Tohle je taky právně ospraveditelná cesta. A dokonce na ní možná i vydělají, pokud ho prodají.

Reagovat
panca

jasne, ze to neudelaj. Je pro ne jednodusi mu zneprijemnit zivot. Nechaj ho pul roku sedet a fotbalista vymekne.

Reagovat
Talker

Samozřejmě, fotbalista i klub musí myslet na svojí budoucnost. A je jasné, že takhle to dále nepůjde. Já beru přístup obou, Sneijder ví, že 6 mega dostane leda v Anzhi. Pokud chce zůstat v Miláně, musí přijít snížení platu.

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto stejnej nazor

Reagovat
Talker

A je jen na nich, jak budou s hráčem jednat. Oni svojí smlouvu plní, platí hráči plat. To, jestli bude hrát, sedět na tribuně nebo přestoupí je jen a jen na něm...

Ono se stačí kouknout na Portsmouth, který je v administraci, hrozí zánik klubu a hráči vesele pobírají pohádkový plat, který si nezaslouží. Je blbost klubu, že jim takový plat dali, ale hráči by naopak měli mít respekt ke klubu a fanouškům.

Reagovat
Talker

Klub na tom tratí, 2 roky zpátky jste ho mohli střelit za 30 mega, momentálně za něj dostanete 15 a budete rádi...

Reagovat
Jajinek

s tímhle souhlas. Taky to vnímám jako jasnou chybu, že tehdy nešel. Nevím, jaké okolnosti tehdy hrály největší roli.

Reagovat
Recoba Inter

Není moc šetrné?Mě se to zdá jako prachsprosté vydírání.Vždyť mu danou smlouvu sami nabídli, nechápu proč by teď měl skákat jak oni pískají.Tohle chování k hráčům co pro klub neodvedli zrovna málo(ano myslím Wese,Julia nebo Maicona) není nutné.Prodat by se měl, ale dělat kolem toho takovou komedii, tak to se mi vůbec nelíbí.

Reagovat
smazaný uživatel

není divu, že Inter tak klesl, když mají ve vedení takový myslitele

Reagovat
smazaný uživatel

od kedy myslia ekonomicky, idu raketovo hore oproti vlanajšku, tak o čom blaboliš

Reagovat
lnterista

taky bych rekl ze bez penez nam to jde lede...konecne se zacalo premyslet a hloupe se neutraci

Reagovat
niflheim

To bude zase spekulací

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

PSG

Reagovat
Talker

Tak ono je to relativně jasné - Sneijderovi současná smlouva a k tomu hrát v základu Interu očividně vyhovuje, nemá důvod odcházet.

Takhle dostává jasně na výběr - zůstat v Interu a podepsat nižší smlouvu nebo v zimě odejít. Osobně bych byl rád, kdyby se v něm ukázal hajzl a klidně seděl na tribuně a bral ten nehoráznej plat do konce smlouvy, alespon by to byla sranda.

Reagovat
db18

Reagovat
Talker

Jinak jako přes hranici bych řekl, že by bylo, kdyby ho přeřadili do B-týmu a nutili ho hrát s juniorkou (což taky klidně můžou udělat) Je to jenom na něm.

Reagovat
Kowe

to by byl ale taky hajzl dost k sobě

Reagovat
smazaný uživatel

Nakopat do zadku a prodat! Stejně je Interu k ničemu a lize chybět nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

pošleme im Bendtnera 10 M a nech nám ho pošlú a každý bude spokojný

Reagovat
AjaxFans

snad půjde alespon do united

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Usty

50. pro Tomáše Kluse

Reagovat
Pipo123

100 pre Landu

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
herbage

Reagovat
Yanek

trapas.

Reagovat
Pipo123

proč trapas ?

Reagovat
Yanek

Mluví jak vidlák z Horní Dolní a svůj názor na nejen politickou scénu cpe někam, kam se to vůbec nehodí. Celý ten proslov vyzněl hrozně nešťastně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neber si do huby žita, jinak... !!

Reagovat
Yanek

jojo.

Reagovat
Pipo123

Mne sa to páčilo, vystihuje to aspoň úroveň takých programov ako je Slávik atd stejne sa tam všetci pretvarujú a majú hodinové preslovy a od srdca ďakujú každému kto im poslal hlas

Reagovat
Tsigi

Cokoliv řekneš potom, co doneseš kohouta, vztáhni to na libovolný zvíře, tak to ztrácí dost na významu

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

ted na to koukam a vypadal jak kdyz je nalitej nebo co ? Landu mam ted rad ale tohle mi prislo dost trapny...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
Pipo123

já ho mám tiež rád a tiež mi prišiel mimo... zaujímavé

Reagovat
Maritazzi

Za to že nedá dohromady souvislou větu? Jemu muselo už definitivně mrdnout.

Reagovat
Pinturicchio

Landa je hrozně komická postavička.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myšlenka dobrá, projev a vystoupení špatný.

Reagovat
herbage

mně tedy přijde špatná i ta myšlenka, ale budiž

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel nazor, pardon. Hlavně s těmi komunistmi a s tim veřejnym majetkem.

Reagovat
Maritazzi

Tak tenhle názor má spoustu lidí a lze prosazovat i normálním způsobem, tenhle výblitek je fakt ostuda. Navíc tahat do toho Janečka... to fakt snad neomlouvaj ani drogy.

Reagovat
smazaný uživatel

V přímym přenosu tě nikdo nevystřihne, necenzuruje. Kdyby to řekl do novin, nebo v nějake te show, tak to tam nedají.

Jo ta poslední čas o králech byla hrozná.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, co by jako nedali do novin a neprošlo cenzurou? Že se mu nelíbí že se k moci dostali komunisti a že se tady krade? Hmm..

Reagovat
herbage

To samé jako když hrál vloni na Slavíkovi Klus "Za co Pane bože, za co?", tak se divili, že to vysílali živě a že mu to neutli

Reagovat
smazaný uživatel

Tož to co řekl, čemu nerozumíš.

Reagovat
herbage

s autorskými právy zaspal 10 let, dneska si CD fakt nikdo nepálí, z komunisty zaspal 20 let. Nikdo to nebyl žádný myslitel a tenhle projev to jen dokazuje. A že to cpe celému národu v TV je jen ubohost. Celkově nadávání na komunisty je furt populární a pak když Okamura řekne, že myšlenka je v jádru dobrá, tak se na něj snese rej urážek z celé mediální scény. Já bych si 100x radši podal ruku s Dolejšem než s touhle ubohou figurkou se silným mesiášským komplexem a neotesaným vulgárním projevem

Reagovat
smazaný uživatel

to je mi uplně jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

To je sice hezké, ale to nepotřebuju slyšet od nějakého Landy.

Reagovat
Maritazzi

Reagovat
herbage

no teď jsem to viděl, ten člověk je zralej na Bohnice. Už mu solidně hrabe a začíná z něj jít strach, tady už začíná připomínat dost silně Hitlera http://www.youtube.com/watch?v=zyqHCu6dywY&feature=r%C2%ADelated

Reagovat
Pipo123

Toto je naopak super preslov, veď má vo veľa veciach pravdu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

akurat väcsina z tych ludi nema ani sajnu o com to vlastne hovori

Reagovat
herbage

se podívej na jeho výraz, je fakt mimo. Úplně stejné rysy posednutí vlastníma myšlenkama jako u Hitlera. Stejný kult osobnosti, veřejné projevy, fanatické publikum, stejný slovník, odkazy na tradici, slušnost, poctivost, víru, kázání o morálce, řeči o sjednocení, společném cíli, jednoduchá hesla, děti jako symbol čistoty nesoucí plakáty se vznosnými nápisy. Fakt se mi zvedal z toho kufr

Reagovat
Pipo123

Ono v niečom máš pravdu, už to troška preháňa ale stále v tom nevidím nič zlé, kor ešte keď žijeme v takej dobe v akej žijeme. Tie jeho reči že sme len ovečky a máme na viac je pravda, stým súhlasím na 100%. Nejaké morálne zásady ako on chce prebudiť v ľudoch to sa mu nepodarí, ale stejne ho hrozne veľa ludí miluje... je to taká zvláštna postava na hudobnej scéne, ale musím uznať že v poslednej dobe je hrozne mimo, aj psychicky a tuším aj fyzicky vyzerá ako troska. A od Hitler má ďaleko, ten tie svoje prejavy mal perfektné, to neznamená že ho obdivujem, ale dokázal fanaticky prehovoriť k ľudom a strhnúť ich.

Reagovat
herbage

co o ovcích je pravda? Ovce právě chodí na koncerty Landy a za společného bekotu poslouchají nicneříkající bláboly o ovcích. Stejné jako u Hitlera, kdy lidé podporovali NSDAP za pocitu, že ostatní jsou jen ovce a slepě následují staré konzervativní strany, které kradou, podvádí a dovedly zemi do ekonomické i morální krize, z které je on vyvolený Hitler vyvede

Reagovat
Pipo123

Tak ale prirovnávať ho k Hitlerovi mi príde už troška moc, a politická situácia v Česku a v Nemecku za Hitlera je podstatne iná. Já som nikdy Hitlera nevidel ako nejaké extrémneho fanatika, možno skôr ako človeka ktorého poznačili boje v prvej svetovej vojne a následné "náhodné" udalosti ktoré pripisoval vyššej moci. Ale to je vcelku jedno, Landa a Hitler majú od seba ďaleko. Landove preslovy v poslednej dobe vyznievajú komicky, už len preto mi to príde komické stavať na Hitlerovu úroveň.

Reagovat
herbage

já ho nepřirovnávám k Hitlerovi významem, ale že volí stejné demagogické techniky a prostředky. Nebojím se, že by se dostal k moci, spíš se podivuji nad tím, že na jeho koncerty chodí tolik lidí, nosí české vlajky a podporují ho v tom. A že stejně jako před 2. SV mu k tomu nahrává ekonomické krize, která se vždy váže s krizí hodnot

Reagovat
smazaný uživatel

Hitler byl zmagořený diletant, Landa je jenom vidlák. Ale snad už od něj bude klid.

Reagovat
herbage

no já si myslím, že po tom jeho včerejším vystoupení ho už nebude nikdo nikdo brát vážně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo ho nebere vážně. Vlastně ani skoro nikoho nezajímá. Nebýt včera toho jeho komického výstupu, tak si na něj nikdo nevzpomene

Reagovat
Pipo123

no a z toho má komplexy, ale čo mi príde v jeho rečiach už naozaj komické sú neustále reči o tom ako bude riskovať svoj život na jeho "smrteľných" závodoch... to už je fakt až úsmevné a samozrejme včera to musel po xxx krát znova vysloviť

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by ulehnout na lůžko. Na nějakou chvíli.

Reagovat
herbage

bude riskovat životy leda diváků v publiku

Reagovat
herbage

tak já o něm tak 5 let neslyšel a myslel jsem, že se věnuje hudbě, ale koukám, že furt chce změnit svět a jak ho všichni ignorují, tak tlačí na agresivitu a hlučnost projevu

Reagovat
Maritazzi

Zatím jsem to nedokoukal, ale komentáře typu "Landa na hrad" jsou vynikající.

Reagovat
SaianSupaCrew

pakoň..

Reagovat
jazzmaster

neonacista

Reagovat
smazaný uživatel

jak je mozne, ze ten No Name je u vas taky popularny?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nechape asi nikdo

Reagovat
Kowe

nikdo neví, kdo pro něj hlasuje

Reagovat
smazaný uživatel

tak aj kamarat teraz isiel na vysoku do Brna a ked sa tam o tom bavil, ta No Name maju ludia radsej ako Elan napriklad, proste pre mna je to divne, ze tam ma No Name taky uspech

Reagovat
smazaný uživatel

taky nechápu. hrozný sranec

Reagovat
Kowe

já to taky nechápu.. a Chinaksi jakbysmet

Reagovat
Tsigi

Všechny jejich písničky zní stejně. To tak nějak stačí pro úspěch u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Ač se říká, co Čech to muzikant, tak je spousta Čechů naprosto hluchých. Tsigi to vystihl

Reagovat
smazaný uživatel

jj, No name byli v CZ vzdy mnohem popularnejsi nez doma, uz od zacatku. vubec nevim, proc

Reagovat
minoLFC

Reagovat
BajPet

logicky prodat , nižší smlouvu nepodepíše , zájem o něj bude ...hlavně ať se nestane něco podobného jako s Maiconem za 3 mil . eur ...navíc ve středu zálohy je teď celkem přetlak , takže nepostradatelný pro nás ( Inter ) není ...

Reagovat
smazaný uživatel

Pane bože, můj nejoblíbenější hráč.. Wesley chtěl vždycky velký plat, proto nikdy nebude hrát za sympatičtější teamy, což mě na něm opravdu vadí, protože bez této povahy by mohl na tom být líp .. Machačkala by byl jeho konec kariéry..

Reagovat
smazaný uživatel

Za Machačkalu má možnost (jestli přestoupí v zimě) vyhrát EL, Premier Ligu a další sezonu hrat v LM, to že tady nikdo nesleduje ruskou ligu, neznamená ze je to jeho konec kariery, nebo že se tam zakope!

Reagovat
smazaný uživatel

Ruskou ligu docela sleduji, vím o kvalitách Anži, ale do této ligy se prostě Wesley naprosto nehodí

Reagovat
66pepo66

Sakra, uz vidim zasa milion spekulacii s United. Ach jo.

Reagovat
minoLFC

tak ked ste dali Rooneyho plat 30kovi z Arsenalu, tak preco ho nedat aj Sneijderovi?

Reagovat
66pepo66

Ibaze Sneijder mi uz pride ako vymackany pomaranc. To najlepsie ma uz za sebou.

Reagovat
smazaný uživatel

V současnosti by Interu vubec nechyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Katalánsko se možná už brzy odtrhne od Španělska, nejlepší kluby by potom řešily, jakou soutěž hrát. Podle starosty Barcelony Javiera Triase nepřipadá v úvahu zřízení katalánské ligy, protože by nebyla konkurenceschopná. FC Barcelona a další týmy by podle něj měly vedle španělské uvažovat i o francouzské lize.

Reagovat
herbage

Je někdo z širší světové špičky, kdo by mohl mít o něj zájem? Napadá mě tak Chelsea, Mancity, Liverpool, PSG, Bayern, Schalke, možná MU a pak asi Anžhi

Reagovat
Miguel19

Tak já nevim, jakou přesně hraje pozici, ale pokud by zvládl CM, dalo by se o něm uvažovat. Nevím jestli počítám dobře, ten plat je cca 90K týdně..

Reagovat
Talker

Čistého, tudíž 130-140 hrubého. Navíc v našem systému by CM nezvládal.

Reagovat
Miguel19

Áha, tak to ani náhodou..Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Po tomhle nákupu by Chelsea byla všem jen pro smích..

Reagovat
smazaný uživatel

OT : "Arsenal je jediný klub, ktorý chcem v Anglicku trénovať. Hrajú rovnaký štyl, ktorý ja vyžadujem, podobne ako Barcelona. Je to tiež dvôvod, prečo Arsenalu ľudia rozprávajú "Barcelona Lite" - Pep Guardiola

Reagovat
smazaný uživatel

Zdroj ?

Reagovat
smazaný uživatel

oficiální české stránky Arsenalu na FB

Reagovat
smazaný uživatel

cz/sk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
minoLFC

on je na tu hadzanu nejak zatazeny

Reagovat
smazaný uživatel

a niekto je zatazeny sa po nom opicit

Reagovat
herbage

yes

Reagovat
smazaný uživatel

100 pre Plašila

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych se zeptat: Jak tu někteří píší, že by mohl bejt hajzl a do konce smlouvy sedět na tribuně a jen pobírat plat... Ale to nejde ne? Pokud by ho ten klub chtěl nasadit a on by odmítl, tak jsou za to nějaké pokuty ne? (Nebo je to jen u nechození na tréninky? Teď nevím... )

Reagovat
smazaný uživatel

ty pokuty jsou limitovaný, a ten limit je myslím směšný

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by ho klub chtěl nasadit a on by odmítl, byl by pokutován a popřípadě by za to nesl další následky jakožto například rozvázání smlouvy. Tím hráč ztrácí kvalitu na trhu a tím by se sám hráč potopil.

Reagovat
smazaný uživatel

80% zde přítomných komentářů je směšný a z nich 60% na průplesk, bože lidi vzpamatujete se ...

Buď přistoupí na novou smlouvu (což se mu údajně nechce), jinak by na to už dávno přistoupil. Tudíž z toho vyplívá, že člověk který nechce být loajální a postrádá smysl kvůli penězům, tak si nezahraje. Tudíž klub jedná tímto stylem a bude rádo, když ho v zimě prodají. Pro klub dobré, buď sníží náklady za hráče, který je postradatelný, a nebo ho prostě prodají, protože postradatelný se dá nahradit. Hotovo finýto, tečka ...

Reagovat
smazaný uživatel

díky za objasnění situace

Reagovat
smazaný uživatel

Wesley Sneijder překonal všechny zdravotní problémy, jenže za Inter si ještě nějakou dobu nezahraje. Vedení milánského klubu chce, aby nizozemský záložník podepsal novou smlouvu s horšími podmínkami, což zatím Sneijder neučinil. Není tak vyloučen jeho zimní odchod.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne, ze 80% komentarov nie je o Sneijderovi

Reagovat
smazaný uživatel

6 v cistom je strasne vela, wes podpis na 3 a zahras si

Reagovat
smazaný uživatel

Je to celkem sranda, jak je z něj většina lidí vystříkaných, když ho vidí na velkých turnajích, ale z Interu v lize spíš naopak.

Reagovat
herbage

zrovna na Euru z něj moc lidí vystříkaných nebylo

Reagovat
Pettirosso

a ze kterýho holanďana jo

Reagovat
smazaný uživatel

i na Euru, tam byl orpávněně jeden z nejlepšcích Holanďanů.

Reagovat
smazaný uživatel

Což nebylo nic extra složitýho...

Reagovat
smazaný uživatel

hrat dobre, kdyz vsichni kolem hraji hovno, neni zrovna lehky... naopak je to mnohem tezsi, nez hrat dobre v rozjete fungujici masine

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak. Viz zápas s Dánskem - Sneijder tam poslal na své spoluhráče 10 gólových přihrávek (nejvíc v historii ME) a stejně z toho nebyli schopni nic zrobit. Hold když tým nic nehraje, jednotlivec to nespasí.

Reagovat
suldik

hosi co ste riesili toho landu, co sa stalo? Je na to nejaky odkaz? Dost ma zaujimaju tie vase prezidentske volby, a ked sa do toho pletie landa tak to musi b yt megasranda :-)

Reagovat
DieFohlenBMG

on v interu odehrál od roku 2009 jenom 26 zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

mal by ho inter predať, bol dobrý a chce viac je možno v najlepších rokoch a preto je to pochopiteľné, páči sa mi finančná politika klubov ako inter, BVB či arsenal, viď BVB dobrý futbal za primerané prachy

Reagovat
smazaný uživatel

Wese škoda. Už dávno měl z Interu přestoupit do Premier League nebo nějaké rychlejší ligy s více technickými hráči. V té Itálii akorát zanedbává svoji kreativitu a fotbalové umění. Stačí se jen podívat na jeho výkony v lize a potom na výkony v Lize Mistrů nebo repre, kde hraje jak bůh. Fandím Interu, fandím Wesleymu, ale myslím, že je jasný jeho zimní odchod. To že nechce podepsat nižší plat se dá pochopit - s jeho egem nepředpokládám, že by si nechal snížit plat třeba na polovicu. Proč taky že? Klub se mnou něco vyjedná, nabídne mi hory doly, protože absolutně "netuší", že je vlastně finanční krize, která se dotkne všech odvětví i fotbalu a pak za mnou příjdou v půlce sezóny s tím, že buď podepíšu nižší plat nebo nebudu hrát - no tak se Sneijder radši nasral urazil a do zimy si to odsedí na tribuně. Ono po těch jeho špatných zkušenostech kdy s ním klub vyjebal (viz Real Madrid) si nechce nechat srát na hlavu i podruhé - hold přes to vlak asi nejede. Jen doufám, že nepřestoupí někam do Ruska nebo tak, ale myslím že na to má dost rozumu. Přeju mu nějaký dobrý klub s hráči se kterými si to bude moct "dát", protože v Interu a Serii A tohle chybí - pomalý, taktický fotbal. Sneijder potřebuje rychlý fotbal, aby zas mohl těm posměváčkům co tady píšou jak už má to nejlepší za sebou zavřít ústa

Reagovat
smazaný uživatel

inter ho kazí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele