Snažím se ospravedlnit svou nominaci na Euro, přiznal Sterling

13.06.2021, 20:58
Aktuality
Raheem Sterling (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
LeonardoUžoa

to je snad jen falešná skromnost ne. Že se hráči dnes omlouvají i za to, že se jim dostalo nominace do repre je horší než klekání.. A nevím, proč by neměl být, kdo jako měl jet místo něj a ta sezona že by pro něj byla hrozná, si nemyslím.

Reagovat
Benzema

Sterling je falošný had , mal by sa skôr zato ospravedlniť

Reagovat
Remt

To spis za svuj beh, ale jo, máš pravdu že i za to

Reagovat
kilobyte

Jak kdyby měl v ruce kabelku.

Reagovat
Remt

a v análním otvoru nějakej předmět

Reagovat
bobis21

Ne, dostal vyloženě dotaz ve stylu "myslíte že ten gól ospravedlňuje vaší nominaci?" Fakt nevím kde na takový dotaz přišli, jako by někdy byla pochybnost že pojede.

Reagovat
Remt

je fakt že my si tu kolikrat precteme jen to co hraci odpovedeli a jeste je z toho udelanej clickbait jak hovado aby se to četlo co nejvíce. Ve finálně to mohla byt uplne normalni odpoved na trochu debilni otazku, to je vse Proto uz se moc nesnazim hledat senzace v tehhle clancich

Reagovat
El Cid z City

No tak tady je to jasný...kterej hráč a ještě s hvězdným statusem by pochyboval o své nominaci?..ikdyby byla na hraně,takovou sebereflexi snad nikdo nemá.

Reagovat
kilobyte

Haaland chytře odpovídá ano a nebo ne.

Reagovat
Hlahart

https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/arM24qy_460svvp9.webm

a teda že by se do tý odpovědi hrnul ..

Reagovat
smazaný uživatel

ale ty to bereš totálně neempaticky ze svého hloupého pohledu. Novináři jsou na něj dlouhodobě zasedli a jakoukoli picovinu mu připomínají 10x, ptají se ho schválně provokativně, aby musel odpovídat debilne a oni to ještě mohli debilne vystřihnout z kontextu

Kdyby odpověděl jinak, budou ho vláčet jako arogantní ho fracka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele