Smetana: Vzhledem k průběhu musíme bod brát

21.11.2021, 10:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
HorajzmAmmann

Nejsem úplně fanoušek Smetany, protože podle mého má mužstvo na víc než na neustále nákopy za obranu, ale včera se mu povedlo střídání, za to je potřeba ho pochválit. Sor, Klima oživil hru a zajistil Baníku bod.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš recht , očekávám oba dva v základu v Karviné , bo ten Kuzma v jakékoliv gólové šanci trefí úplně perfektně střed brány , to je umění

Reagovat
HorajzmAmmann

Ve výsledku proč ne. Šanci si asi zaslouží. Možná i Laco by si zasloužil lavičku, protože od doby co je v repre tak stagnuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ano souhlasím , jenže u něho je ten potenciál velký , takže jsem si jistý , že v následujících zápasech se prosadí , jestli ne v Karviné , tak v tom Zlíně , navíc , když už nakoukl do Repre , tak musí hrát každý zápas , tady už se nejedná jen o jeho herní růst , ale taky o cenu která s ním poroste , navíc kdyby u nás vypadl ze sestavy , tak ho určitě nevezmou do reprezentace

Reagovat
smetos

Kuzma mi pod Almasim nesedi. Tam bych cekal nekoho tvorivejsiho, tetour ci budinsky. Za me by byl daleko lepsi kdyby se hralo na dva hroty a lital tam s druhym hrotakem, ale to by znamenalo zmenu rozestaveni

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzma nehraje vyloženě špatně , naopak zdobí ho pohyb a výběr místa , šancí má po kokot , ale kdyby dál aspoň půlku z toho , tak by to bylo dělo , ale ono nic , z 90% do prostřed brány , případně vedle , spíš postavit na hrot Buchtu, jelikož se mi jeho zakončení zdá kvalitní a Sor ze strany , nebo se snad konečně chytí Klíma a začne střílet a proměňovat šance , taky do včerejška pálil jednu tutovku za druhou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to ukazuje na to, cp sem říkal z kraje sezóny. Neměl se pouštět Zajíc. Zkrátka v dnešní době, i když se hraje na typologicky jendoho hrota, je potřeba mít 3 hráče. Alr každý musí být trošku jiný ať má trenér alternativy.

Reagovat
John Obi Mikel

Zajíc by asi nechtěl být až třetí volba na hrot.

Reagovat
smazaný uživatel

Popsal si to naprosto přesně. Smetana má vždycky utkání, kdy mu střídání výjdou, ale pak ve třech dalších utkáních je nezvládne. Jinak naprostý souhlas se vším.

Reagovat
ratusek

Přestala se mi hra pod ním líbit. Ale jak píše Horajzm, včerejší střídání se mu povedlo. tak aspon něco, ale dlouhodobě to nevidím na trenéra A týmu. Ten kádr a celý tým, jak jsem psal několikrát, má předvádět uplně jiné výkony a hru. Samozřejmě Plzeň je pořád Plzeň, ale včera ta jeji žalsotná obrana a my to nepotrestáme no a necháme si dát gol z hovna a pak samozřejmě nakloněná rovina. ale to se dá proti Plzni čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

V zimě do toho trochu říznout , trenéra nechat , ale Potočný , Janoš do piče a dotáhnout jiné mladé nadějné

Reagovat
ratusek

Potoka se zbavit, Kuzmu posadit. jako žolík může být platný, ale kdo ví. Kaloče asi chtějí prodat co nejdříve, takže Jánoše bych nechal. Akorát jeho ta role asi nebaví, takže půjde taky. A zbytek kdo ví, ten kádr není špatnej, má na to hrát první šestku, ale tímhle tempem nás předežene Hradec i Liberec nebo další týmy

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl bych tak skeptický. Kdyby v zimě přišel defenzivní záložník, který v týmu není dlouhodobě a jedno lepší křídlo, tak si myslím, že byl tým téměř hotový.

Reagovat
ratusek

No právě. Ale kdo. DZ měl být vyřešen Kaločem a Jánošem. Nevím proč Jánoše uplně odstavili a křídlo si někdo velmi naivně myslel, že vyřešíme Potokem, což je největší fail. A podhrot by taky chtělo nějak vyřešit, protože Kuzmův přínos na tom postu nic moc

Reagovat
smetos

Proc myslis ze chteji Kaloce prodat? Dik

Reagovat
ratusek

Někdo to tu psal. Mladej, reprezentant, prodejní artikl. Odchody na zalepení kasy se nám moc nevedou

Reagovat
bobis21

Nedávno jsem viděl zápas béčka kde Jánoš posral co mohl (dokonce zavinil i gól soupeře), ten si fakt o místo v áčku neříká.

Reagovat
ratusek

Je to možný. Taky to může být tím, že na jakoukoliv snahu rezignoval. Což je samozřejmě vždy špatně. Ale kdo ví, co za tím vším je

Reagovat
Lawman

Stále dokola stejná písnička v případe Baníku. Vždy si nechají vstřelit jako první gól, potom to dotahují ale na výhru to nestačí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele