Slavia udolala Partizan a postupuje!

14.11.2002, 22:38
Aktuality
Slavia Praha nastupovala do odvety s těžkým úkolem. Aby postoupila, musela vymazat dvougólovou ztrátu, kterou si přivezla z prvního utkání v Bělehradu. Prohra 1:3 opravdu moc šancí nedávala, Slavia ale na svého soupeře vlétla s chutí a už o poločase vylo manko smazáno, Slavia dvěma góly Vachouška vedla 2:0...

Slavia hrála více než 20 minut proti deseti a své výhody dokázala využíz. Když se tři minuty před koncem z penalty trefil Petrouš, zdálo se být vše jasné. V nastaveném čase se ale z ojedinělé akce prosadil Vladimir Ivič a tak se prodlužovalo...

Komentář a statistiky zápasu si můžete přečíst zde.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele