SLAVIA SE SKUTEČNĚ ZAJÍMÁ O ŠIMÁKA!

30.01.2004, 21:20
Aktuality
Potvrzeno! O Jana Šimáka se skutečně zajímá Slavia Praha! Přestup zatím není hotový, jednání ještě bohužel nezačala, ale pro slavistickenoviny.cz potvrdil manažer Jinoch, že má o něj Slavia zájem.

Tvořivý záložník určitě může pomoct pražskému klubu, ale neví se toto: Kdyby se Šimák vrátil, zahodil by znovu svoji kariéru kvůli alkoholu?

Spekulace nabývaly na intenzitě a mnoho lidí tomu nevěřilo, když jsme jako mezi prvními napsali, že se o Šimáka zajímá Slavia.

Teď se situace obrátila a fanoušci, nejen Slavia, musí začít věřit. "Nijak jsme nepostoupili, zájem ale máme," potvrdil manažer Jinoch pro slavistickenoviny.cz.

Takže to není nějaký výmysl, kachna, jak si každý myslel. Je to čistá pravda a informace se stala oficiální! Jenže jen tak jednoduchou záležitostí to nebude. "Nepodařilo se však navázat jednání s klubem," dodal Jinoch.

Německý Leverkusen by rád Šimáka pustil i zadarmo, ale zatím neví, jestli ho má prodat, protože jestli se Šimák k fotbalu vrátí, byla by škoda se ho zbavit.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Všiml jsem si, že jste někteří nevěřili tomu, když jsem napsal článek, že se o Šimáka zajímá Slavia, dám vám radu do budoucna, neposuzuj něco o čem nemáš ani ponětí

Reagovat
smazaný uživatel

bez šance! jestli ho zejtra udělaj tak budu běhat po václaváku nahej

Reagovat
PJ

Tak na to se přijedu podívat

Ale že se o něj Slavie zajímá, to je fakt, to nepopřeš. Jestli on bude chtít, to je věc druhá. Já myslim, že pokud se k fotbalu vrátí, tak bude spíš pokračovat v Německu...

Reagovat
smazaný uživatel

to je jen tak pro fanoušky aby nebyli smutný že koupili (skoro) jenom Kolouška. Myslím že tomu sami žádné šance nedávají

Reagovat
HOST*SPARTA

KOLOUŠEK + ŠIMÁK? + LEŠKA - GENIÁLNÍ SPOJENÍ! KONEČNĚ SLAVIE SESTOUPÍ!!!!

Reagovat
HOST*Max-Wesslo

dokud tam bue leška, tak je jedno, koho koupí, ale na titul to nikdy stačit nebude.........BO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele