Slavia se s Baníkem Ostrava dohodla na přestupu Sora

21.01.2022, 12:59
Aktuality
Yira Sor přestupuje z Baníku Ostrava do Slavie Praha. Jednadvacetiletý nigerijský křídelník se v Edenu dohodl na smlouvě do konce roku 2026 a kromě finanční kompenzace putuje opačným směrem na půlroční hostování s opcí Ubong Ekpai...

Celým jménem Yira Collins Sor dorazil do Ostravy na začátku minulého roku z nigerijského 36 Lion FC a od začátku na sebe upoutal pozornost rychlostními předpoklady.

Výrazněji se však talentovaný křídelník prosadil až na podzim, kdy sice převážně nastupoval až z lavičky, přesto se třikrát zapsal mezi střelce a dalších pět gólů připravil.

"Yiru Sora sledujeme od začátku působení v České republice a jsme přesvědčeni, že má obrovský potenciál a zároveň je vhodným typem hráče pro náš fotbal. Věříme, že tento přestup bude úspěšný," řekl k nové akvizici slávistický sportovní ředitel Jiří Bílek.

"Je to hráč, kterého jsme sledovali po celou dobu jeho působení v Česku. Třetí nebo čtvrtý zápas v lize hrál na Slavii proti nám a tam s ním proběhl první kontakt. S Peterem Olayinkou jsme ho tam společně odchytili. Víme, že to je typ křídelního hráče, který je nejrychlejší z rychlých. Je mimořádně rychlostně i běžecky vybavený, klasické křídlo. Navíc se umí orientovat ve zhuštěném prostoru, má body a dokáže se dostat z těžkých situací. Je v Evropě rok, bude s ním ještě samozřejmě práce, ale má velice zajímavý potenciál. Jsme rádi, že se to podařilo udělat, protože jsme o něj dlouho usilovali. Jsme rádi, že je u nás, vidíme v něm velký potenciál do našeho systému," uvedl slávistický trenér Jindřich Trpišovský, k jehož týmu se Sor připojí příští týden po návratu ze soustředění v Portugalsku.

Nigerijský mládežnický reprezentant se v Edenu potká s krajanem Peterem Olayinkou, jenž momentálně reprezentuje Nigérii na Africkém poháru národů. "Slavia je můj vysněný tým, vždycky se mi líbilo, jakým stylem hraje. Je to klub s velkými úspěchy a historií. Je tu spousta skvělých hráčů, splnil se mi sen. Samozřejmě jedním z důvodů, proč jsem si Slavii vybral a proč jsem tak rád, že jsem tady, je Peter Olayinka. Mít příležitost hrát po boku takového kamaráda a mentora mi dělá radost. Těším se, až společně jednou nastoupíme," prohlásil Sor.

"Jednání to byla opravdu nesmírně složitá a tvrdá, ale stejně tak se dá říct, že i korektní. Měli jsme jasně vymezené pole našich zájmů, ze kterých jsme nebyli ochotni ustupovat, a ty se nakonec povedlo vyjednat a prosadit," řekl sportovní ředitel Baníku Alois Grussmann.

Baník nechtěl jeden z objevů letošního ročníku FORTUNA:LIGY uvolnit a snažil se ho udržet, nakonec ale k transferu svolil. "Dlouhodobě platí, že Baník není nucen hráče prodávat za každou cenu. Neměli jsme to v žádném případě nastaveno tak, že ho prodáme prvnímu zájemci a první nabídce. Opakovaně jsme jich několik odmítli a vzhledem k jeho potenciálu jsme už dříve vyvíjeli aktivitu směrem k jeho setrvání v Baníku, případně podepsání nové smlouvy. Hráč však projevoval zájem odejít a pak už bylo smysluplnější nastavit si cenovou politiku jeho případného prodeje, než naléhat na jeho setrvání," vysvětlil ostravský funkcionář.

Místo Sora přichází do Ostravy na půlroční hostování 26letý křídelník Ubong Ekpai, jenž do Slavie zamířil v létě jako volný hráč, předtím ale v Česku prošel Liberec, Zlín, Plzeň a České Budějovice. "Je to hráč v ideálním fotbalovém věku, navíc už aklimatizovaný v českém prostředí a jsme přesvědčeni, že rozšíří naši variabilitu v ofenzivě," věří Grussmann.

Autor: Jiří Vojík / slavia.cz, fcb.cz

Komentáře (630)

Přidat komentář
AjaxFans

Takže není neprodejný?

Reagovat
Puskas

Když chce mermomocí sám odejít, tak ne.

Reagovat
AjaxFans

Některé nabídky se odmítnout asi nedají Já jsem zvědavý,jak to u nás dopadne s Jurečkou

Reagovat
ratusek

Uplně stejně. Evidentně nechce moc zůstat, teda chce, ale za pořádnej balík a to vy si asi dovolit nemůžete

Reagovat
AjaxFans

Osobně bych upřednostňoval jeho prodej teď,ať z něj něco kápne.Ale ani bych se nedivil,kdyby odešel gratis,jako to udělal z Opavy

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
oli9

Taky nechápu co ještě dělá ve Slovácku, mělo se mu říct ať si hledá angažmá už před týdnem a prodat. Vždyť toho střelce z něho udělala týmová hra Slovácka. Zase tak nepostradatelný není

Reagovat
AjaxFans

Taky myslím.Rigi op de basis plek Trochu mě děsí,kolik hráčů má smlouvu do léta

Reagovat
Marv

Reagovat
Nuno čomes

Srdcař no

Reagovat
$dolar$

Ekpai

Reagovat
koudys2

Výbornej obchod ze strany Baníku. Uvidíme, co Sor u nás. Snad (opět) JTVCD.

Reagovat
lichna.

Ok,

když jsem četl ten rozhovor při příchodu, tak se asi našemu vedení nedá nic vyčítat. Ten kluk prostě chtěl z Baníku a my jsme ho prodat museli, jinak by to asi na jaře byl úplně jiný Jirka.

Ale škoda, když se nedařilo a hra byla nudná, tak on to vždycky oživil a člověk se na jeho nálet na hřiště vždy těšil.. U Ekpaie vůbec nevím co čekat, tak snad mu nebude u nás chybět motivace.

Reagovat
Kepy_FCB

pravděpodobně by trucoval

Reagovat
Axelrose

Nevím, mě tedy ve Slavii nepřesvědčil. Ale zase je jasné, že vám jako náhradu nepošlou kluka ze základu. Tak třeba se chytne a pomůže.

Reagovat
Stannis Baratheon

Nestihl tu nabrat sebevědomí, které asi po předchozím angažmá neměl největší. V Baníku je menší konkurence, já věřím že se chytne.

Reagovat
Axelrose

Hele uvidíme, nepřeju mu nic špatného a asi to pro něho bude lepší.

A hlavně to je i hodně dobrá adresa, co se týká historie i současnosti.

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem od něj čekal absolutní propadák a on ukázal, že něco málo v sobě má (byť na špičku to není). Uvidíme, třeba se u vás chytne. Hlavně ho nestrkejte na beka jako Trpiš.

Reagovat
lichna.

To snad nehrozí. Tam máme Ndefeho a vlevo zase Fleišmana, případně Chlumeckého nebo Faltu.

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Dru Zeree

Ostravu by mělo těšit, že je schopna připravit hráče pro Slavii. A těch 25M je pro kluby typu Sigma, Baník parádní částka.

Reagovat
Banikovec7

Nevím jestli bych řadil Sigmu s Baníkem do stejné kategorie, když Baník stejnou částku už utratil za tenhle přestupák a Sigma snad za celou historii dohromady.

Reagovat
dave30

Jj, Sigma musí každý přestupák za 25 prodat a ne koupit.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Několik let nazpět jste se s námi klepali o existenci a taktéž o pád z ligy ......... naráz tomu narostla ramena do nebes díky komunistům....

Reagovat
PlackaSKS

Několik let je naráz?

Reagovat
smazaný uživatel

uchopil jsi to špatně, ale nevadí ......

Reagovat
PlackaSKS

ano, stejně jako ty příspěvěk od dru zeree

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu ? Já nemám pocit potěšení z přípravy hráčů pro Slavii, to je nějaká povinnost ? Na co si hrajete, soudruzi ? A s jím uvedenou částkou spokojen nejsem, což není o uchopení. Takže nevím, o jakém špatném uchopení z mé strany mluvíš .....

Reagovat
PlackaSKS

nedokážeš pochopit ani jednoduchý vtip, o tom mluvim. každopádně je tvoje reakce tak zoufalá, že ti to dál vysvětlovat určitě nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak vtip ...... Smajlík žádný, vidíš mu do hlavy....Měli byste někteří kapku splasknout, fakt dosud nejste Real Madrid .... Ses zamotal, tak vylezeš s vtipem. Vysvětlovat nic není třeba, prostě sis posr*al nohu, ale to patří k životu. Myslím, že netřeba dále hejtovat, proto do debat nepíšu.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Zajímavé že ten komunista Tvrdík to vede mnohem líp než kapitalista Řebíček.

Reagovat
dinss

Reagovat
FCB1922

Reagovat
C.1922

Není to tak dávno co byl jejich nejnovější úspěch zaplacené inkaso.

Reagovat
braveheart

On jim brzo spadne hřebínek..

Reagovat
Coutinho10

tak vítej věřím, že z něj vyždímeme maximum a pomůže nám nejenom v lize

Reagovat
Lemond Laws

Ten z něj fakt ale udělá dělo....

Reagovat
Lemond Laws

Myslíte, že teda dali na Bobise, ať ani nevolaj?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
bobis21

A víš že se stalo přesně to co jsem říkal?

Doslova jsem napsal: "Máte 2 možnosti - přesvědčit hráče že 100% nechce zůstat, nebo zavolat Číňanům že potřebujete víc 元"

Stala se první varianta a hráč chtěl odejít.

Reagovat
Bakary3

A ze se Slavia asi musela hodne snazit ...

Dyt tady staci tomu klukovi nastinit výplatní pásku a neni o cem...

Reagovat
bobis21

Však já neříkám že ne. V té samé diskuzi jsem psal že čekám že přesně tohle se stane.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kepy_FCB

Tak za kolik?

Reagovat
Nuno čomes

Podle zdejších uživatelů 40 mil. + Takács + % ne?

Reagovat
Dru Zeree

25 + Ekpai a asi nějaký %

Reagovat
Kepy_FCB

těch verzí je..

Reagovat
koudys2

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A Visinsky jeste.

Reagovat
HorajzmAmmann

+ nám proplatí náklady na nové Bazaly.

Reagovat
Lemond Laws

Ty pokuty za pyro se nakonec nedomluvily?

Reagovat
HorajzmAmmann

ne ne... když se stejně nechodí na fotbal tak to nemá smysl.

Reagovat
db18

To je skoro jak legendární fotka Mamadoua Sakha

Reagovat
Coutinho10

a jinak kromě peněz ta protiváha Ekpai se celkem vyplatil vzít v létě zadarmo a teď poslat do Baníku

Reagovat
ratusek

Ekpai tvl ten borec bude mít za rok tímhle tempem projitý každý klub

A Sor nám několikrát vytrhl trn z paty. No uvidíme. Ale nemá cenu smysl držet borce, který tady být nechce. Ale Ekpaie, navíc za kterrého budeme muset zaplatit, at si nechají

Reagovat
HanzBP

Tipuju, že za něj nic platit nebudeme. Buď se chytne a opci zdarma uplatníme, nebo bude Slavia v létě za Sora doplácet. Nic jiného by mě nedávalo smysl.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
db18

Reagovat
HanzBP

Po Spartě jsme chtěli 30M + Lischku. Teď se spekuluje, že nám dáte také okolo 30M, takže by to takhle sedělo.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

To jsou nějaký divný počty.

Reagovat
HanzBP

Co ti nesedí? 30M + Ekpai a když opci neuplatníme, tak doplatíte nějakou částku v hodnotě Ekpaie.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jakože by Slavia platila za to, že protistrana neuplatnila opci? Takovou opci jsem teda ještě neviděl.

Reagovat
Bakary3

Ale oni to vedi ..

Reagovat
HanzBP

To nemá s opcí nic společného. To může být dohoda v rámci Sorova přestupu.

Reagovat
Bakary3

Dohoda, kterou sis vysnil?

Me teda fascinuje, co vsechno se ohledně sorova prestupu tady napsalo, pod 45 nevolejte, ted tedy slavia ma doplácet za neuplatneni opce...

Nejak mi přijde, ze vas nějaký realny zaklady moc nezajímají.

Reagovat
bobis21

Je fajn že opět zmiňuješ můj koment, přestože se stalo přesně to co jsem psal. Psal jsem že to bude buď 45, nebo míň a procenta.

Je z toho 30 + (nejspíš) 2 hráči + procenta. Což teda hodnotou moc pod 45 fakt není.

Tolik t těm reálným základům

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kde máš toho druhýho hráče? Jaký reálný základy? Ve skutečnosti víme všichni hovno, neví se, jestli šel za 25, 30, 35 na dřevo, za jaký procenta, byl zmíněn pouze přesun Ekpaie na hostování s opcí.

Mluvíte tu o reálných základech a pak tu lítaj bizarní představy, které nékoho napadnou a všude s tím otravuje.

Reagovat
bobis21

Už tady v diskuzi je článek kde je zmíněn druhý hráč, a to z novin které jsou mediálním partnerem klubu a info mívají slušné.

Reagovat
Bakary3

Ja jsem tedy videl zatim jen 25, nekde psali 30?

Opce na Ekpaie nebude zadarmo. To nedava smysl.

Takacs mel pro slavii hodnotu přesně nula, ale chapu, ze pro Banik jako nova akvizice hodnotu ma.

Takze 25, za ekpaie pripadne Banik zrejme bude muset neco málo doplatit a takacs, ktery zatim nikde potvrzenej neni asi...

Ja to teda vidim od 45 mega dost daleko

Reagovat
HorajzmAmmann

taky jsem četl 25

Reagovat
bobis21

https://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal-prvni-liga/prestup-rychlika-baniku-je-hotov-sor-miri-z-ostravy-do-slavie-20220121.html

Takacs nemůže mít hodnotu nula. A klidně se vsadím že v účetnictví Slávie u té položky taky nulu neuvidíš Tolik k těm reálným základům, na kterých ti tak záleží

Reagovat
PlackaSKS

Hráč ktery je po operaci, před rekonvalescencí a v létě mu konci smlouva.. to není nula, je to pro nás spíš minus.

Reagovat
bobis21

Tak doufám že budete mít v účetnictví taky mínus. Ale do toho pak započítejte i ten úplatek auditorovi a pak finančáku, jinak vám to neprojde

Reagovat
PlackaSKS

Za jeho plat tam rozhodně minus bude. Překvapí tě to, ale většinou se do výnosů nepočítá.

Reagovat
PH8

Hodnota smlouvy už bude odepsaná, protože nepředstavuje žádné budoucí výnosy. Naopak tam bude v nákladech (a tedy v pasivech ve výsledku hospodaření běžného období) jeho plat.

Reagovat
bobis21

To že nepředstavuje budoucí výnosy neznamená, že je odepsaná. Navíc nevím o tom, že by se ve fotbale pracovalo s něčím jako očekávaná ztráta / očekávaný výnos v takovém detailu.

A i smlouvy s očekávanými výnosy 0 (teď úplně nemluvím o fotbale) se prodávají za nenulovou částku. A prodej plně odepsaných jde taky do výnosů.

Reagovat
Bakary3

Ok, hodnotu sora se muzem dohadovat, kdo vi .

Pro slavii hodnotu nula ma, nepocita se s nim. Ale jak jsem psal, pro Banik hodnotu ma.

Ano, záleží, proto me nezajima hodnota ucetni, ktera je pro jednani o nicem.

Kdyz bude firma prodávat auto, ktery zrovna nekdo rozstrelil, asi ji bude k ničemu, ze ho jeste nema ucetne odeosany a nějakou zustatkovou hodnotu porad eviduje.

Reagovat
HanzBP

My jsme rozhodně prodávat nepotřebovali, to je hlavní reálný základ.

Reagovat
Bakary3

Ano, ale to neznamena, ze na to jde namontovat kdejaky nesmyslny konstrukt.

Reagovat
Bakary3

Tak to dava smysl .........

Reagovat
Wyrda

Pro Ubonga 6. klub v ČR nepletu-li se

Reagovat
Kuchta

Ekpai není špatný hráč. Když mu vydrží zdraví a trenér ho dokáže smysluplně využít, tak pro vás bude nesmírně platným hráčem

Reagovat
HorajzmAmmann

Během celé té ságy jsem změnil názor asi 6x. Asi jako když jsem se díval na Žraločí tornádo 4 a fakt jsem nevěděl, jestli tomu mám dát 5 hvězd nebo odpad

Teď to musím brát asi pozitivně. Zdravý Takacs by byl sice lepší, ale co už.

Vítej Ubong Ať se daří

Reagovat
lichna.

Zásadně 5 hvězd

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kucka

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
smazaný uživatel

Ani to nemusím vidět, dal bych 5 hvězd i dílům, které ještě nebyly natočené, kdyby to csfd umožňovalo.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
PH8

Reagovat
frankiefcb

Sharknado je kult a 5 hvězdiček je povinnost. Jinak já jsem v tom konzistentní, je mi jasné, že za nás nehcce hrát (nevyčítám mu to, je to prostě fotbalový žoldák). Takže je dobře, že jde i za pěkné prachy.

Reagovat
dave30

Co je opak fotbalového žoldáka? Někdo, komu nabídnou daleko více peněz a on to odmítne? Kolik takových hráčů existuje?

Reagovat
PH8

Pamatuješ si třeba Francesca Tottiho?

Reagovat
John Obi Mikel

Útok dvojhlavého žraloka > Žralokonádo

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
oli9

Žraločí tornádo to někdo vydržel dyl jak 10 minut?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad každý normální člověk. A třeba pro Wila Wheatona je 2. díl jeho životní role.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
PH8

BAN

Reagovat
hodjohn

Žraločí tornádo musí být odpad vždy

Reagovat
smazaný uživatel

4 už byla dost na sílu, 2 je vrchol serie a celého zanru

Reagovat
Kepy_FCB

Z fotky je vidět obrovská upřímná radost, nešlo ho držet.

Reagovat
exse

Jako potenciál má obří a ze strany Slavie to je naprosto správná volba, jen si nejsem jistej jak jim bude sedět do systému. Přece jen většinu času hrají do plných a tam tu svoji rychlost až tak nevyužije.

Reagovat
frankiefcb

No upřímně taky si ho moc neumí představit v systému Trpišáka.

Reagovat
hodjohn

Do pohárů zase ideál.

Reagovat
žrout

A při hře do plných rychlost nefunguje, nebo jak to myslíš?

Reagovat
PH8

Méně než když hraješ na protiútoky.

Reagovat
PH8

Pokud zvládne centr a maknout i dozadu, tak mu tam na křídle krajní obránci dokáží vytvořit skvělé využití tě rychlosti.

Reagovat
Blasphemer

Neměl Trpiš udělat z Ekpaie dělo?

Reagovat
HorajzmAmmann

Dělo z něj udělá až Smetana

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Coutinho10

dělo sme z něj udělali a tak se Ekpai dostal do Baníku

Reagovat
thewall

Reagovat
koudys2

To někdo říkal ? Spíš se mluvilo o Plavšičovi, kde je to zatím těžká bída.

Reagovat
Mass

A ono to teď vypadá, že bude na jaře Plavšić v základu, na levym beku.

Reagovat
PH8

Jako v jakým týmu?

Reagovat
Lof

Reagovat
Losinho

Místo toho mu dal dělo Houštecký, tak neřeš detaily.

Reagovat
Trand

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A Ekpai trefil jedno dělo do šibenice, krásně uzavřený kruh.

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

udělal z něho vzduchovku

Reagovat
KingMaster13

Udělal z něj dělo pro Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Udělal z něj dělovou kouli, která doletí až do Vítkovic.

Reagovat
cubinho

Z Ekpaie udělá dělo Stodolní.

Reagovat
Greny

https://www.slavia.cz/clanek.asp?id=Hrat-ve-Slavii-byl-muj-sen-Tvrda-prace-se-vyplatila-18993

Jojo úplně vidím jak v Nigérii snil že nastoupí za Slavii Praha

Reagovat
koudys2

Ježiš. To je zase vytržení z kontextu

Reagovat
lichna.

Standartní "Nigerijský sen" dospívajících chlapců.

Reagovat
HorajzmAmmann

"když jsem byl malý, měl jsem v pokoji plakát Dušana Šventa. Vždycky jsem chtěl být jako on. Teď se mi sen splnil"

Reagovat
martin1

Reagovat
srbic13

Reagovat
Bex5

Toho jsem mel rad, to byl pan hrac

Reagovat
PH8

Reagovat
Trand

Reagovat
srandamač

Hned vedle Šenkeříka a Lukáše Doška

Reagovat
smazaný uživatel

šenkeřík

Reagovat
Bakary3

Ve Slavii vynikající v Baniku nic moc, no

Reagovat
bobis21

Ani v Baníku nebyl špatný ... na tu bídu co tu byla

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Euphael

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
Mass

*měl sem plakát motorky

Reagovat
smazaný uživatel

Ale podle mě to byl plakát Váchy

Reagovat
AjaxFans

Ty ani neví,kde je ČR

Reagovat
ratusek

A ještě je vyfocenej v našich věcech

Reagovat
HorajzmAmmann

to je stará fotka spíš divné, že tam tu fotku mají

Reagovat
ratusek

Ahá

Reagovat
delfin

Vždycky, když jsem hrál proti Slavii, tak jsem chtěl běhat padesát kilometrů za hodinu

Reagovat
Blasphemer

Richarlison taky ve favele odmala koukal na zápasy Evertonu.

Reagovat
Stannis Baratheon

Třeba tam chytali Galaxie Sport

Reagovat
db18

Hrál za ně FMko... tam se to dá pochopit.

Reagovat
Lemond Laws

Asi sen od tý doby, co je v ČR.. Normální člověk to asi pochopí ne?

A nevím co se tady obecně rozjiždí za hejt na ten jeho rozhovor. Prostě chudej kluk příjde vydělávat miliony do Evropy a je mu úplně jedno co bude říkat.

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
PH8

Který černoch v dnešní době nesmí o tom hrát za pražská S?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

sen můžeš mít jen jako decko že?

Reagovat
Lof

Reagovat
Greny

Každopádadne asi poslední příchod někoho mimo Evropskou národnost do Slavie ne?

Nebo je ještě někdo na odchodu? Oscar? Olayinka?

Reagovat
bobis21

Omezení se týká jen hráčů na hřišti ne? Takže jich můžou mít víc, jen nebudou hrát všichni najednou.

Reagovat
Greny

Jojo myslím že pět je maximum co může nastoupit (nemůžou myslím jednoho vystřídat a poslat druhýho)

Reagovat
bobis21

Aha, já právě myslel že to střídání mezi nimi je možné, když jich na hřišti bude max. 5.

Reagovat
žrout

je to nominace na zápas

Reagovat
John Obi Mikel

Ono je nějaké omezení? To musel vymyslet nějaký RASISTA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

udělali výměnu kus za kus... do toho se nejspíš výhledově zbaví Traoreho.

Reagovat
Greny

Tak ano ale Ekpai se může vrátit.. plus je tam nové ještě Talovierov ne?

Reagovat
KingMaster13

To tu něco takového je?

Reagovat
KingMaster13

Hmmm chtělo by to upgrade pravidel

Reagovat
Mass

Tak to se musim podívat jestli jich za Slavii někdy nehrálo víc.

Reagovat
Greny

Jo máte jich teď šest plus Ekpaie na hostování..

Traoré, Sor, Olayinka, Oscar, Kacaraba a Talovierov hrát může pět... Tak to není tak strašný zatím..

Reagovat
KingMaster13

Škoda, já doufal že jednou uděláme třeba černou jedenáctku

Reagovat
Stannis Baratheon

Však může být

Reagovat
Bex5

Nejsi Bernard tvle

Reagovat
Mass

Tu bych si dal (no pedo )

Reagovat
smazaný uživatel

Pedofil potvrzen

Reagovat
Mass

Radek Černý- Bah, Ngadeu, Deli, Oscar- Traoré - Sor, Lingr, Stanciu, Olayinka- Sima

Docela dobrá sestava

Reagovat
John Obi Mikel

Proč se do toho počítají Ukrajinci?

Reagovat
monty25

Počítají se do toho asi všichni cizinci ze zemí mimo EU.

Reagovat
bobis21

*EU+EEA+EFTA

Reagovat
monty25

Reagovat
Zaschrona

A taky ještě kandidátské země EU, takže se jako cizinci neberou Turci, Černohorci, Severní Makedonci, Srbové a Albánci.

Akorát teda popravdě nevím, jak to je teď s Británií.

Reagovat
bobis21

Jojo, na Srbskem jsem přemýšlel jak to je

UK se teď podle mě bere jako "cizina", ale to žádný klub u nás nemusí řešit ne? Jedině Sparta kdyby jim tam WHU poslal někoho na hostování.

Reagovat
Zaschrona

Jojo, z pohledu fotbalu je to v tuhle chvíli v podstatě řečnická otázka.

Reagovat
John Obi Mikel

Aha. Já bych, když je to fotbal, spíš čekal, že do toho zahrnou UEFU a ne Evropskou unii

Reagovat
mistr129

Podle mě jde o to, že v rámci EU nemůžou být žádné kvóty na cizince… tzn nemůžeš omezovat třeba počet Němců v českým týmu, tak se to omezuje takhle co nejvíc to jde

Reagovat
John Obi Mikel

Jasný. Jakože by chtěli omezit všechny, ale ty z EU nemohou

Reagovat
mistr129

Reagovat
Zaschrona

U Oscara se navíc spekuluje o možném odchodu.

Reagovat
ACSeRw!n

hodne sem ho chtel k nam.. obavam se, ze tohle bude pro slaviji trefa do cerneho

Reagovat
HorajzmAmmann

Ten rozhovor na stránkách Slavie?? No ty krávo... jako nějaký vděk, že mu Baník dal šanci nulový, jenom leze do prdele Slávistům v každé větě... zvracím.

Reagovat
FCB1922

Rasisto! :-)

Reagovat
HanzBP

Klasický žoldák, to mě vážně žíly netrhá. Hrší by bylo, kdyby se tak vyjadřoval Kaloč, nebo Buchta.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
ratusek

Reagovat
Petr325

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

jebat zoldaka

Reagovat
hodjohn

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle bývá v každém klubu (ne v takové míře, záleží na charakteru hráče - v tomhle případě je to pro nás pecka přestup, pokud se mu bude dařit, v létě může být jeho vysněným klubem CSKA Moskva, protože červená hvězda se mu vždy líbila, ale až v létě poznal tu pravou) .

Vzpomeň třeba na Krmenčíka, jak říkal, že Baníku fandil už dávno a je rád, že u nás může být...

Reagovat
ratusek

tak Krmenčík je ale totálně vymaštěnej borec

Reagovat
lichna.

A myslíš že Sor má titul z univerzity?

Reagovat
ratusek

přesně. At shnije v pekle

Reagovat
Stannis Baratheon

Je to rozhovor pro Slavii, tam asi úplně nebude vychvalovat Baník.

Reagovat
HorajzmAmmann

nepochopil jsi to...

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak mi to teda prosímtě vysvětli

Reagovat
HorajzmAmmann

je to napsáno v příspěvku

HorajzmAmmann21.01.2022 13:18#

HorajzmAmmann21.01.2022 13:30#

bobis2121.01.2022 13:40#

atp...

Reagovat
ttopi

Tak si představ, že je někde dole malým písmem napsáno, že děkuje Baníku za všechno.

Je to lepší?

Reagovat
HorajzmAmmann

O to mi ale vůbec nejde...

Reagovat
dtaire

Ale no tak... Sice tě pojebal, ale proč mu to nepřát. Celý ten rozhovor je o tom, že chtěl hrát s kamarádem a teď je holt vděčný, že mu dá šanci vydělat Slávie

Reagovat
Blasphemer

To se běžně dělá, že hráč po přestupu do nového klubu v prvním rozhovoru mluví o ssvém starém.

Reagovat
HorajzmAmmann

Poslední zápas za Baník jste paradoxně odehrál proti Slavii a při remíze 3:3 jste byl hodně vidět.

„Jak už jsem říkal, když jsem hrál proti Slavii, tak jsem se snažil ještě víc, protože jsem se jim chtěl ukázat.

Stála o vás většina elitních českých klubů. Proč jste zvolil Slavii?

„Když jsem se dozvěděl, že o mě má Slavia zájem, tak jsem o tom nemusel dvakrát přemýšlet. Je to můj vysněný tým, vždycky se mi líbilo, jakým stylem Slavia hraje. Je to klub s velkými úspěchy a historií. Je tu spousta skvělých hráčů, kteří hrají za své národní týmy a jsou známí na hodně místech. Vždycky, když jsem hrál proti Slavii, tak jsem chtěl běhat padesát kilometrů za hodinu, hrát v Edenu byl vždycky můj sen. Teď se mi splnil.“

tohle při rozhovorech fakt není běžné.

V podstatě tím přiznal, že se mu za Baník chtělo jenom proti Slavii na 100%

Žebrák

Reagovat
Blasphemer

TO je vážně hrozný. Jak si to mohl dovolit.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
bobis21

Jako ta druhá část je fakt poklad To je jako by to psal někdo tady v komentech jako pokus dostat se do hlášek

Reagovat
HorajzmAmmann

po dokončení rozhovoru šel pokouřit Trpišovi si myslím... nebo aspoň chtěl. Byl to jeho sen...

Reagovat
Dru Zeree

Ty to nějak nedáváš. Hele, je to jen fotbal, tolik to neřeš.

Reagovat
HorajzmAmmann

jenom tady normálně píšu svoje názory. Já Sora nikdy moc nemiloval tak mi to je ve výsledku jedno.

Reagovat
John Obi Mikel

Pojď se občas podívat do anglické sekce na jednoho kolegu z řad fanoušků Chelsea.

Reagovat
Trand

Reagovat
icka

ahahahahahah

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
lichna.

A který z našich hráčů nehraje s největším nasazením proti Spartě a Slavii, případně proti Opavě?

Jasně, třeba ne z důvodu aby se tam prodali, ale nevidím v tom nic šíleného.

Že má Sor Baníkovské srdce sis snad nemyslel..

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale říct to takhle? To mi příjde fakt mimo a nějaká úcta k Baníku nulová.

Je rozdíl mít Baníkovské srdce a mít Baník úplně v piči a už během sezony zdrhnout ihned za lepším ...

Reagovat
lichna.

Jak říkám, Sora bych v Baníku ještě chtěl, ale u něj mě to vůbec nepřekvapilo a nějak extra mu to nevyčítám, že jde za prachama

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

Tak ono je i něco mezi Baníkovským srdcem a "Vždycky, když jsem hrál proti Slavii, tak jsem chtěl běhat padesát kilometrů za hodinu, hrát v Edenu byl vždycky můj sen." Tohle fakt spíš vyznívá že měl svůj tým úplně v piči. Jako doufám že to z něj vypadlo jen jako klišé po přestupu, protože tohle je jinak fakt trošku extrém.

Reagovat
HorajzmAmmann

úplně...

Reagovat
HorajzmAmmann

*

Reagovat
FCB1922

Reagovat
Puskas

Reagovat
didosh

Reagovat
lichna.

Jasně, ale podle mě by to řekl i o Spartě nebo Plzni. Prostě jednoduchý kluk, co velmi rychle vystoupal.

Reagovat
FCB1922

To máš sice pravdu, že nemá banikovske srdce. A druhá věc, to jeho vyjádření je v pěkném kontrastu s tím, jak zvláště na internetu byl téměř uctivany jako nějaká legenda FCB. A nedej bože, když si ho kritizoval..

Reagovat
HorajzmAmmann

a na Takacse, který tady chce hrát se plive... Tak ty vole

Reagovat
Banikovec7

Tak kdybychom měli hráče hodnotit podle toho jak moc tady chce hrát a ne jaké podává výkony, tak se moc daleko nedostanem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale jeho charakter a ochotu hrát za Baník taky musíš brát a ne ignorovat....

Reagovat
Banikovec7

Ale Laco tady byl odmítán z důvodů zranění a nerozehranosti, ikdyž za mě taky neoprávněně a nesouhlasil jsem s tím. Naopak u Sora se psalo, že musí co nejvíc i přes chyby hrát, protože je to hráč s potenciálem prodeje, což se taky potvrdilo, nikdo z něj nedělal nějakého srdcaře, který by měl být do dvou let kapitánem.

Reagovat
HorajzmAmmann

Na banicku ho měla polovina za lopatu co neumí kopnout do balonu a podobně.... a ani ho nikdo neviděl pořádně hrát.

Reagovat
Banikovec7

Jo to je pravda, taky píšu že s tím nesouhlasím. Co dovedou na banicku v posledních dnech vyplodit je kapitola sama pro sebe. Jen jsem tím chtěl říct, že to hodnocení těchto dvou hráčů bylo čistě o fotbalovém umění. Jinak teda kdyby dostal Takács na výběr, jestli chce hrát za Baník nebo Slavii, tak je asi taky všem jasné co si vybere.

Reagovat
lichna.

Tak ve výsledku je dobře, že se mu šance dala. Nějaké body udělal, kasu zaplnil..

Reagovat
FCB1922

Ano, souhlasím, pro Baník jeden z nej obchodů. Za náhradníka, co téměř vlastně nic nedokázal dostat ranec peněz plus ty procenta. A hlavně, Ekpai se u nás nechytne, tak holt se v létě vrátí zpět.

Sice sem nečekal, že ho takto někdy vůbec zpeněžníme, ale jo, o to více sem fakt rád. Hlavně, když vezmeš v potaz, že tu u nás ani nechtěl být.

Víc mne teda děsí to, že Tety a Buďa zraněni. To je pro Baník dle mého větší průser, než odchod sprintera.

Reagovat
lichna.

Z hlediska celého konceptu hry je Tetour určitě vetsi ztráta, to souhlas.

Reagovat
smazaný uživatel

Obchod je to fakt top.

Máme Šína, třeba i ta zranění nakonec budou k našemu/trenérovu/Šínovu dobru, že tu šanci prostě bude muset dostat

Reagovat
FCB1922

Poslední zprávy jsou pozitivní, Tety a Buda by měli být na začátek jara cajk! :-)

Takže spokojenost stále trvá. Tenhle Baník se mi hodně líbí a zvláště, jak ho teď lidé vedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Šín snad pár minut dostane.

Mi se líbí, že nejsme posraní z první nabídky,...tady je to napsáno hezky:

https://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal-prvni-liga/glosa-davida-hekeleho-za-nahradnika-miliony-i-posily-odvaha-se-baniku-vyplaci-20.html

Reagovat
FCB1922

A z toho mám celkově největší radost. Banicek je v TOP 3 se Spartou a zkurvenym židem, kteří jsou největší zvířata v tuzemské lize. My diktujeme, ne jiní

Reagovat
PlackaSKS

pičo, bud objektivní a ona přiletí, moc dobře to víš

Reagovat
doshcz

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
John Obi Mikel

U vás mi přijde, že toto (Jak už jsem říkal, když jsem hrál proti Slavii, tak jsem se snažil ještě víc, protože jsem se jim chtěl ukázat.) dělá celý váš tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ukázat se chtějí jen ti co slyší na šustění krvavých čínských peněz, takže hráčů bez minimálního vztahu ke klubu.

Zbytek hráčů (nejen v Baníku) má motivaci v tom, že chce prostě přejet ty namachrované a protežované mrdky!

Reagovat
FCB1922

Reagovat
John Obi Mikel

Tebe ten Sor nějak vzal.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, vzalo mě to, to vyjádření...hezky se odkopal. Vzalo mě to tak, že jsem obrátil názor a místo mírného mrzení mám radost, že nebudeme stavět tým na těchto židech co jdou jen po penězích (a opravdu nic jiného neřeší) a už chápu i některé dávné i nedávné reakce ostatních hráčů v týmu na tohoto Kamaru...

Reagovat
C.1922

Reagovat
John Obi Mikel

Přitom ani nic proti Baníku neřekl. To jen zapracovala vaše fantazie. Naopak na Instagramu se s vámi tak nějak standardně rozloučil.

Reagovat
PlackaSKS

Je to nejsnadnější způsob jak se vyrovnat s tím, že ten "neprodejnej" hráč půjde do Prahy. Do ty, do který Baník přece nebude prodávat...

Reagovat
FCB1922

Reagovat
Stannis Baratheon

Tak jestli ve všech ostatních zápasech nehrál na 100%, tak se na něj těším.

Reagovat
bobis21

No jo, proti komu bude běhat 50km/h za vás? Máte naplánovaný nějaký přátelák s béčkem?

Reagovat
PlackaSKS

ano, máme. myslím, že v pátek.

Reagovat
bobis21

Výborně, může se ukázat Pak zase až příště potkáte Vary v poháru

Reagovat
SuperBanikovec

Řekl bych že během vteřiny všechny z nás přestalo bolet že odešel Každopádně když to beru z jeho pohledu, odešel do ciziny aby si vydělal na celý život. S kontraktem od Slávie má hotovo, v Baníku byl rok a neměl ani příležitost zažít pořádnou atmosféru na stadioně. Těžko si mohl vybudovat nějaký větší vztah... Vděk tam asi bude, ale jednak se ho na to nikdo neptal a jednak je teď zaslepeny radostí z nového kontraktu, těžko ho vinit, podle mě ho ani nenapadlo že by jeho slova mohla banikovce urazit. Prostě není z našeho světa.

Reagovat
Han střelil první

tak třeba mě to nijak neuráží a občas si spíš připadám jako v jiném světě, když s nějakým chacharem mluvím

Reagovat
icka

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
andrew96

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Reagovat
Infi

Reagovat
didosh

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
lichna.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
žrout

Reagovat
doshcz

Reagovat
Dody10

Reagovat
Mass

rozumný pohled

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
braveheart

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že málokdo je uražený, spíše cítíme překvapení z vyjádření a zároveň radost, protože s tímhle jeho nastavením jsme na něm neskutečně vydělali. Huškurev a Váchů už máme dost

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Petr325

Řiťolezec jako Tvrdík, no...

Reagovat
Axelrose

Neboj, jestli bude odcházet od nás za lepším, tak něco podobného. Bylo by docela zajímavé, kdy by se ve Slavii dva roky plácal na lávce a pak se vrátil do Baníku.

V kontextu toho, co by vypustil do světa potom.

Reagovat
Puskas

Třeba za Ekpaie jako protihodnota.

A řekl by, že Baník mu zůstal v srdci, nikdy na něj nezapomněl a vždy se proti němu snažil 55 km/h.

Reagovat
Axelrose

Tak to by byla prdel

Reagovat
Trand

Tak si představ, že pokud by přestoupil ze Slavie výš, tak se pravděpodobně úplně stejně bude vyjadřovat o tom novém klubu a Slavie bude v tom případě na stejné pozici, co je Baník teď, třeba ti bude líp.

Reagovat
HorajzmAmmann

Pokud někdo dá podobný rozhovor po přestupu do Baníku tak nadšený teda taky nebudu...

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
HorajzmAmmann

? ne nebudu...

Reagovat
Puskas

Reagovat
Trand

Snažil jsem se jen odlehčit situaci, pravděpodobně mu na Slavii taky vůbec nezáleží, pokud teda fakt neměl plakát toho Šventa v pokoji, když vyrůstal, jak tu někdo psal.

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Stannis Baratheon

Už to vidím, jak nějaký jouda zapomene v rozhovoru u vás říct že děkuje FK Podbrezové za šanci, a tobe to bude trhat žíly.

Reagovat
HorajzmAmmann

další to nepochopil...

Reagovat
Stannis Baratheon

Vysvětlit prosím

Reagovat
HorajzmAmmann

můžeš si tady nejdřív přečíst moje komenty ve kterých to dokola vysvětluju a pak si říct o další vysvětlení.. které ale doufám nebude potřeba.

Reagovat
Stannis Baratheon

Proč vždycky uhneš? Radši mi najdi, kde na vašich webovkách třeba Almasi píše, že chce predovšetkým poďakovat Ružomberoku...

Reagovat
HorajzmAmmann

Proč to ale otáčíte??

Mi ani nejde o pochvalu pro bývalý tým, ale jako to lezení do prdele Slávistům a to, že měl Baník v piči když za nás hrál proti Slavii a chtěl se hlavně ukázat Slavii, makal v tomto zápase na 100% (asi oproti jiným zápasům) a bla bla bla... hrozný žvásty.

Reagovat
Stannis Baratheon

Nikdo nic neotáčí, takhle to píšeš.

A Jíra je určitě první hráč v historii sportu, který si chtěl získat fanoušky svého nového klubu.

A měl hraní za vás tak v píči, že byl jeden z vašich nejproduktivnějších hráčů, I přestože hrál sporadicky.

Co ty bys dal za to, kdyby se někdo chtěl předvádět před Baníkem... to bys ho za to pak určitě neměl rád, kdyby k vám vážně přestoupil.

Reagovat
žrout

Navíc Baníku zas tak moc nedluží, byl jejich nejzajímavější křídlo, ale stejně většinou naskakoval jenom z lavičky a hráli tam nějací Potoční. Přijde mi, že si ho trošku podusili.

Reagovat
lichna.

Reagovat
andrew96

Simtě, snad si nemyslíš, že je to celé z jeho hlavy.

Reagovat
lichna.

Poděkování fanouškům už máš na jeho IG.

Reagovat
PlackaSKS

ty si prostě koleduješ

Reagovat
lichna.

a to ještě jsem nově ve fanklubu FK Pohronie.

Reagovat
PlackaSKS

za chvíli se tam budeš muset s rodinou přestěhovat..

Reagovat
thewall

Stačila fráze typu "děkuji Baníku za to, že mi dal šanci" a bylo by to OK. Nezahřálo by u srdce, ale když nevypotí ani formální poděkování klubu, který ho vytáhl z pralesa, tak to zklame...

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
John Obi Mikel

Ale no tak. To je jak stížnosti od nás, když Coufal nedávno prohlásil, jak chtěl tehdy strašně do zahraničí.

Reagovat
ratusek

No já četl Coufalovo bezfrazi a být slavista, tak mě nasere dost. Vás to nechalo ledově klidnými?

Reagovat
John Obi Mikel

O tom mluvím. Mě třeba jo, jiné ne.

Reagovat
icka

On je celkove docela ublizeny clovek.

Reagovat
smazaný uživatel

Je hlavně hrozně hloupej

Reagovat
Bakary3

Proc jako? Na jeho miste by se kazdy o takovej přestup pral.

Reagovat
Mass

U nás se hráčovi přestup výš přeje.

Reagovat
Lof

Nenechalo, protože mě štvalo, že to tolika lidem vadí. Jenom si šel tvrdě za svým snem a udělal dobře.

Reagovat
C.1922

Co se týče jeho charakteru a inteligence měl Trevor zase pravdu.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
didosh

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
frankiefcb

Jejda nehysterčete. Je to žoldák a nutno říci, že si na nějakého srdcaře u nás nehrál. Tak mi to je docela fuk jaké pohádky vykládá Slávii.

Reagovat
Greny

Možná buďte rádi.. pokud to má tak nastavené tak při první nabídce ze zahranici bude chtít odejít i že Slavie a dojdou vám aspoň prachy za procenta

Reagovat
frankiefcb

Já jsem třeba rád. Mě to nějak vůbec nesere, že odchází. A klidně ať hraje dobře, ať z něho máme pěkné prašule. P.S: Nicméně já nejsem moc zastánce tahání neprověřených cizinců zadarmo kvůli přeprodeje.

Reagovat
KingMaster13

Tak já hráče cizích národností taky neberu úplně jako srdcaře, jen ty co mě přesvědčí (Deli) ale stejně jim přeješ, fandíš a když pak hrají dobře třeba v PL tak je to skvělá reklama pro ten klub.

Reagovat
HorajzmAmmann

Mi to přijde fakt na sílu tlačený ten rozhovor.

Jak vzpomínáte na podzim?

Nejvíce si budu z podzimu pamatovat přestup do Slavie.

Tak ty jo

Reagovat
Banikovec7

Tak směšné to určitě je, ale nedalo se čekat nic moc jiného, je to afričan, zjevně taky ne úplně nejostřejší tužka v penálu. Jak píšou i jiní, pokud se mu bude dařit a odejde zase jinam, tak se dá čekat, že další rozhovor bude úplně stejný.

Reagovat
HorajzmAmmann

četl jsou hodně rozhovorů s afričanama a tento mi hodně vybočuje. Ale vybočoval by mi i kdyby se jednalo o přestup z Teplic do Slávie. Úplně stejně bych na to upozorňoval. To není nic že bych byl nasraný, že neměl Baník v srdci nebo něco takového. To od těch hráčů ve výsledku ani nechci. Dalšího Svěrkoše k fandění fakt nepotřebuju Tento rozhovor je vtipný, zarážející..., nic víc Jak jsem psal... ve výsledku mi to je jedno a přeju mu, ať se mu daří a přestoupí do Realu za 3 mld... :-)

Reagovat
žrout

Přitom přestoupil v zimě

Reagovat
monty25

Taky bych z toho nedělal vědu. Prostě zahraniční hráči často berou české kluby (hlavně ty mimo Top 3) jako přestupovou stanici. Bylo by hezký, kdyby tomu bylo jinak, ale když ten hráč dostane nabídku jít za lepším, tak prostě jde. Konkrétně u Sora si myslím, že mohl na jaře klidně ještě zůstat v Baníku, ale třeba by se zranil a pak už by ta nabídka nepřišla.To je těžko říct... Každopádně jsem na něj ve Slavii zvědav, protože potenciál rozhodně má.

Reagovat
KingMaster13

I tu SKS berou jako přestupní stanici, nikdo sem nepřijde že hrát za nás by byl jeho životní sen. Prostě ideální je být přestupní stanice do top 5 lig které za tyto hráče dobře zaplatí. TO je výborné pro všechny strany

Reagovat
bobis21

Tak konečně jsi přišel na to, proč se tomu jeho vyjádření vysmíváme

Reagovat
Losinho

Protože vás ten přestup sere, no. Jinak byste vyjádření mladýho kluka z africký prdele ani nemohli brát vážně.

Reagovat
žrout

Reagovat
KingMaster13

Jste na něj zaujatý mi přijde. Vadí vám že nevzpomenul Baník, myslíte že když Sima odešel tak jsem hledal jestli se o nás někde zmiňoval? U těhle hráčů to prostě beru tak, že když se o nás v životě někdy zmíní a třeba i poděkují tak mě to potěší a když ne tak si z toho nedělám nějak hlavu

Reagovat
bobis21

To právě vůbec. Já mu přeji ať se prosadí a vy ho prodáte někam dál. Vůbec proti němu nic nemám (právě jsem po ve FM podepsal zpátky do Baníku, potom co se neprosadil ve Stoke ).

Všem je jasné, že ambiciózní hráči v ČR se snaží prodat dál, s tím nikdo problém nemá. Je ale rozdíl když řekneš "hraji naplno abych se ukázal a získal lepší angažmá" (pro mě příklad Coufal) a "hraji naplno proti týmu do kterého se chci prodat" (Sor).

A kecy o tom že o slávii vždycky snil snad musí jako vtip brát každý

Reagovat
KingMaster13

Tak to dělá aby se zalíbil fanouškům Jinak ber to tak že ta hierarchie je posunutá. Kdyby Coufal měl ještě lepší tým v rámci ligy tak věř že pronese stejné prohlášení jak ten Sor Ono totiž u nás to funguje prostě tak že v momentální situaci se všichni mimo top 3 tlačí do Pražských S aby se tam prosadili a vystřelilo je to třeba do Německa nebo Anglie. Kdyby byl v rámci ligy ještě silnější tým tak ještě přestoupí ze Slávie tam A já s tím fakt nemám problém. Jediné co nechci aby Slávisté posilovali Spartu a jinak mi to je jedno

Reagovat
bobis21

Ale já taky nemám problém s tím že jde do Slávie. Určitě dostane lépe zaplaceno, může si zahrát evropu (u nás teda snad v létě taky, ale ještě je to daleko) a už jste několik hráčů do zahraničí prodali.

Problém je čistě v tom co je v tom rozhovoru řečeno, což je za mě úplná absurdita. Jako kdyby někdo chtěl v stand-up komedii udělat scénku o kokotinách které hráči říkají po přestupu do nového klubu, myslím že by stačilo ocitovat tento rozhodvor. Tak nějak to beru

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Shevchenko

Ty vole a není to jedno? Stejně tu byl jen rok a ještě jste tu psali, jak ve v Baníku neoblíbený

Ono na stránkách Slavie asi nebude rozhovor o tom, jak měl Baník rád.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
HorajzmAmmann

další...

Reagovat
Shevchenko

Já si tu nečtu všechno reaguju jen na tebe, že ostatní píšou to samé za to nemůžu.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

neuvěřitelne, co se tu resi

Reagovat
Liquid

jo to je ta baníkovská výchova, vzpomeň na Matušoviče jak hned blil na Baník

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Ale berme to, že tihle černoušci prostě vztah ke klubu mít nebudou. Navíc on vyskočil v době, kdy ani nemohl krom pár zápasů chodit lidi....... Mohl říct sice aspoń Díky Baníku za umožnění okusit ligu, to mu agent mohl říct, ale u něj mi to žíly netrhá. Naše místní mr*dka rudý Mireček to není ...

Reagovat
PH8

Taky mě to moc nepotěšilo no. Kupujeme hráče kvůli potenciálu a z té současné situace je pravděpodobné, že v momentě kdy potenciál naplní, tak si začne vynucovat přestup, my ho prodáme za poloviční cenu než bychom mohli a on řekne že pro něj byla Slavia přestupní stanice

Reagovat
oli9

Ten Ekpai dopadl...

Reagovat
John Obi Mikel

Tak snad se prosadí

Reagovat
SuperBanikovec

Může mi někdo shrnout herní styl Ekpaie? Případně i jeho povahu? Jaký je? Dobrý hráč pro Baník nebo zbytečný?

Reagovat
Blasphemer

kopni a bež

Reagovat
lichna.

To by se nám mohlo hodit.

Reagovat
PlackaSKS

problém je, aby to kopl správnym směrem no. ale pro baník dobrý hráč

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kdyz ho vezmu za pusobeni ve Slavii, tak kam ho postavis, tam bude hrat. Myslim, ze povahove je dobrej, na nic se nevymrda. To je ale paradoxne u neho i problem, obcas mu to fakt nemysli a dela picoviny, jako kdyz ho v zapase s Plzni mohli klidne vyloucit a hur i resi finalni situace. Do stylu Baniku mi sedi, takovy ten urputny styl mu bude vyhovovat. Otazkou je jeho zdravotni stav.

Reagovat
Radikal

Pracovitej hráč, charakterově super, na nic si nehraje. Jen horší produktivita bohužel + častá zranění, ale ty se mu u nás docela vyhýbala. Kdyby byl produktivnější, tak klidně mohl hrát základ i u nás.

Reagovat
John Obi Mikel

Já jsem od něj čekal absolutní propadák a on ukázal, že něco málo v sobě má (byť na špičku to není). Uvidíme, třeba se u vás chytne. A jak píše nade mnou "dvacetidolarovka", vypadá jako pracovitý hráč.

Reagovat
SuperBanikovec

Ok, díky všem.. tak uvidíme, upřímně jeho příchod moc nechapu křídelních hráčů máme po kokot ale uvidíme

Reagovat
PlackaSKS

Tak odešel Potočný a sor.. navíc zvládne zahrát na celé straně..

Reagovat
Puskas

A přišel Koncevoj.

Reagovat
SuperBanikovec

A Falta

Reagovat
PlackaSKS

Myslím, ze ekpai minimálně faktu strčí do kapsy.

Reagovat
smazaný uživatel

Fakticky by měl

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ve výsledku nebude o moc horší než Sor

Reagovat
fabec1222

Ekpai si po konci kariéry bude moct otevřít cestovku, kdy bude turisty z Afriky vozit po ČR

Reagovat
Mass

A že jich sem jezdí spousty.

Reagovat
vceradnesazitra

Jíra Sor

Reagovat
delfin

Jiiro Jiiiiiiiro! Jasněnkooooo!

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia

Super kauf. Baník prohloupil. Sor může za rok přestupovat za stamiliony. Trpiš z něho udělá dělo. Obdobný případ jako Bah.

Reagovat
Wyrda

Otazka je jestli (pokud se takhle vysvihne) by te urovne dosahl i v baniku.

Reagovat
smazaný uživatel

A co případ Matoušek? Ten byl ještě dražší než Sor. Hmm? Povídej experte?

Reagovat
Remt

Ukaž tým, který se snaží mít prodávat za násobky nákupních cen, daří se mu to a občas neudělá přehnat. To snad ano nejde.

Reagovat
Remt

Ale fakt prostě je že poslední roky Slávka prostě do zahraničí úspěšně prodává, o tom žádná

Reagovat
HorajzmAmmann

pro Vás dobře. Stejně za půl roku bude jeho sen přestoupil do nějaké prdele zase...

Reagovat
KingMaster13

Však i proto se kupuje. Může to být flop ale taky třeba přestup za 10 milionů eur do PL. Potenciál i věk na to má Všichni víme, že to srdcař nebude ale tihle cizinci zase dostávají tvůj tým na další levl.

Reagovat
žrout

Jakože nemá smysl kupovat hráče, na kterém vyděláš za půl roku násobek pořizovací ceny? To by byla pro Slavii jedna z výborných variant.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Lemond Laws

"Víme, že to je typ křídelního hráče, který je nejrychlejší z rychlých. Je mimořádně rychlostně i běžecky vybavený"

McNugget.

Je dobrej?

Je rychlej. Je opravdicky rychlej. Je totiž tak rychlej, že rychlý před ním vypadají nerychlý.

Chápu, je rychlej.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
Kily

jen to tedy byl Megget

Reagovat
Lemond Laws

Ale nene, jelikož tam měli hranolky dobrý na holky, tak on je prostě McNugget

Reagovat
Kily

to byl Cheesburger Eddie

Reagovat
Lemond Laws

Ano, ano...takže jsem Nellyho taky přejmenoval na produkt z mekáče

Reagovat
Kily

McNuggety si měl chránit rozhodčí, když dostal míčem do koulí

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
hornito

Reagovat
žrout

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Lof

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Freedo

Král Baník zas posílá tribut do Prahy, jo? Děkujeme pěkně.

Reagovat
Mass

No jestli to je za těch 30 a Ekpaie, tak Baník neprohloupil.

Reagovat
smazaný uživatel

Není zač, chcete účtenku?

Reagovat
Freedo

Účtenkovku mi už zrušili.

Reagovat
PlackaSKS

myslel sem, že nám budějky a vlašim budou stačit.. ale tak proč ne.

Reagovat
Losinho

Mám větší radost z odchodu Ekpaie než příchodu Sora

Reagovat
delfin

Ja mam ze Sora radost, po sezone, bude Trpisak rikat:

Sor je takovej Adama Traore, ale s cislama.

Reagovat
doshcz

to musíte koupit kamion s olejem

Reagovat
delfin

Olayinka prileti letadlem

Reagovat
RuneSKS

Reagovat
KapitanCrow

Záložník Enis #Fazlagić (21), který byl velmi blízko transferu do Sparty, míří nakonec do Wisły Kraków za 500 000eur. Sparta ho chtěla nejdřív na hostování. Wisla Krakow nabídla rovnou přestup.

Reagovat
Dru Zeree

Reagovat
Losinho

Klasika

Reagovat
žrout

To jsou volové v té Spartě

Reagovat
Mass

Reagovat
Lof

Reagovat
Kuchta

Je naprosto nevyhnutelné, že z něj Trpiš udělá zvíře i dělo

Reagovat
delfin

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych zůstal u děla. Zvíře může vyznít rasisticky.

Reagovat
Pan.Antonin

Trpiš z něj udělá dělo, zvíře z něj udělá Řehák .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
bobis21

Už z něj nemusí nic dělat, na podzim měl v lize gól nebo asistenci každých cca 75 minut. Stačí když se podaří k tomuto přiblížit nějak dlouhodobě a bude hvězda.

Reagovat
KingMaster13

Ty máš v Rusku českou klávesnici?

Reagovat
Mass

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lof

Reagovat
Pan.Antonin

Vítej

Reagovat
r.mrazik

Vzhledem k tomu, že jsme měli lišku, kterého Baník tak moc chtěl a Sor jde nakonec k Číně...to je hrozný propadák od našeho vedení

Reagovat
Kuchta

Prostě k vám nechtěl Ani se tedy nedivím, při vaší práci s Afričany

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
žrout

Tam bych to viděl jako zrcadlový případ s Čvančarou. I když vy jste nechtěli splnit i ty finanční nároky Baníku.

Reagovat
r.mrazik

Spíš se nedomluvili ohledně financí. Tehdy by k nám Sor asi šel.

Reagovat
smazaný uživatel

nechtěl do Sparty, chtěl do Slávky celou dobu kvůli Olejovi a Ibrovi

Reagovat
r.mrazik

Tak jo

Reagovat
Nuno čomes

Vysněný tým + splnil se sen = check

Reagovat
smazaný uživatel

Mor na vás

Reagovat
delfin

Mír na peace

Reagovat
PlackaSKS

Jenom se bojím, aby před každým zápasem nezpíval hymnu banicku, jak je u podobných hráčů zvykem..

Reagovat
smazaný uživatel

Moc na sílu, uber mladej

Reagovat
PlackaSKS

nedošly už kapesníky, šmudlo?

Reagovat
smazaný uživatel

Já se umím vysmrkat i bez kapesníčků, ale chápu, že pro kluky z Prahy je to možná nepředstavitelné a opovržení hodné.. Jinak mi to vůbec neva, aspon ho uvidím hrát v pohárech a budu mít o důvod víc vám držet palec

Reagovat
PlackaSKS

Kluk už mi hodně let nikdo neřekl.

Reagovat
lichna.

Pritom stačí, když se oholis.

Reagovat
PlackaSKS

Mám zakázáno..

Reagovat
lichna.

Kdo by chtěl žít s klukem že jo.

Reagovat
PlackaSKS

a jeho třema viditelnejma bradama...

Reagovat
meno

Už 3?

Reagovat
PlackaSKS

Už dlouho...

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi co myskĺite? Bude se moct na stadiony? Pripada mi, ze to vubec nikdo neresi, nikdo na vladu netlaci atd...

Reagovat
frankiefcb

myslím, že na konci února se to uvolní. Přežene se Omikron a pak se vydáme VB směrem.

Reagovat
Salfovic

Jen abychom si ještě na jaře nestřihli Pí.

Reagovat
Wyrda

Rekl bych ze dokud nebudem za vrcholem omicronu tak ani omylem. Pokud by vysly prognozy dobre tak za mesic by situace mohla byt vic v klidu a pak se muzou resit stadaky

Reagovat
ACSeRw!n

v lete jo

Reagovat
HorajzmAmmann

To ale není vše. Podle zákulisních informaci bude součástí obchodu i příchod defenzivního univerzála Ladislava Takácse, který by měl do Ostravy zamířit po doléčení zranění.

Zdroj: https://moravskoslezsky.denik.cz/fotbal-prvni-liga/prestup-rychlika-baniku-je-hotov-sor-miri-z-ostravy-do-slavie-20220121.html

výborně

Reagovat
Stannis Baratheon

tak už ho chcete?

Reagovat
HorajzmAmmann

já ho chtěl vždycky...

Reagovat
Liquid

Reagovat
iamek

Tohle už vypadá lépe.

Reagovat
Kocour Klapuška

Dik provincni Baniku

Reagovat
dextroza_m

Baník je možná provinční, ale Slávisti vylezli, až se tam objevil Fun Ding Dung Do té doby byla fanouškovská základna na úrovni Peltonce.

Reagovat
Kocour Klapuška

Jjj, ti mali si vzdycky neco takovyho mumlaji

Reagovat
Salfovic

Tak na Strahov chodilo možná méně lidí než v Jablonci.

Reagovat
Kocour Klapuška

No a? Kvalita klubu se určuje podle počtu fanoušků? I když chápu, že hodnotu Baníku lze hledat jenom v tom, že tam přijde několik tisíc debilů, a díky tomu se přijde jako špičkové klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Vy spadnout z ligy, k čemuž jste měli taky svého času hodně blízko a krach se taky blížil, tak nevím, co bys dnes plácal, kvalito.....

Reagovat
smazaný uživatel

Rekni to tem debilum do oci, aspon by Slavie mela o jednoho,, fanouska,, se zapornym IQ méně.

Reagovat
dextroza_m

Znas to ze tridy, kdyz ti vezmou svacinku a paničelka neni pobliz...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

potřebovali by spadnout na rypák

Reagovat
meno

Tvl i v době skoro sestupu jsme měli v průměru jednu z nejvyšších návštěvností

Reagovat
Liquid

Reagovat
Fakt

Tak nakonec dobrých 60 Mega + 50% z dalšího prodeje pro Baník

Reagovat
PlackaSKS

Ty opce tím ještě mohou zamávat...

Reagovat
Losinho

ještě 40 za Ekpaie a automaticky hostování Višinskýho

Reagovat
Stannis Baratheon

Ještě to může být nakonec 65-70, když si nebudou chtít Ekpaie nechat

Reagovat
KingMaster13

Jak jsem nadával na příchod Ekpaie tak se to nakonec ukázala jako majstrštyk Nakonec krásnej deal. Snad ještě takhle vyměníme Blechu třeba za Almasiho

Reagovat
Bakary3

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ale Ekpai ve Slavii nijak nezklamal, přišel zadarmo a vždy když nastoupil makal na 100%. Má slušný střílený centr do vápna. S Legií zavěsil ukázkově. Není to top player, ale je rychlej a umí dřít. Pro Baník je to dobrá posila, navíc mu celý podzim vydrželo zdraví a bude natrénovanej.

Reagovat
KingMaster13

Ale furt kvalitou patřil k tomu nejhoršímu. Jako u nás se dal celkem dohromady ale není to žádná sláva. Je ale pravda že to je dříč

Reagovat
Kuchta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lemond Laws

Za kolik mohl podepsat? 500K měsíc bez bonusu?

Reagovat
Heisenberg

Pravá strana Sor, Bah a Masíčko ani nebude potřebovat míč, ti Slavii vyhrajou titul jenom běháním.

Reagovat
KingMaster13

Tak Bah pokud udrží výkonost tak brzo odejde

Reagovat
Heisenberg

Ideálně po předkolech, tak dobrý pravý beky jako ty Vaše dva poslední je těžký najít.

Reagovat
Losinho

Asi se tam pak definitivně zatáhne Messipust.

Reagovat
atlee

OT: Martin Graiciar posilnil tím kanadskej Premier League York United FC

Reagovat
Lemond Laws

Ještě jsme vyhráli Nagano...

Reagovat
atlee

A Panenka rozhodol v 76 ME. Nie, trochu sa to pretiahlo a zmluva bola ofiiko zaregistrovaná až včera

Reagovat
jsemdement

Obrovska promarnena prilezitost Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslimsi

Reagovat
dave30

Tak nevím. Možná to již někdo psal. Sor mi přijde především jako hráč, který má hlavní přednost rychlost. Nejeví se mi jako nějaký driblér s míčem. Může takový hráč nějak výrazně pomoci týmu, který hraje většinu zápasů do zaparkovaného autobusu?

Reagovat
thewall

Na to jsme právě všichni zvědavi. Takže pohodlně se usadit, popkorn a koukáme na jarní F:L

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
delfin

Reagovat
dave30

Reagovat
Wyrda

Reagovat
Mass

Reagovat
žrout

Na ligu mi právě přijde jako driblér velmi nadstandardní. Míč mu rozhodně nepřekáží a kolikrát vymíchal víc protihráčů, 1v1 nemá absolutně problém obejit soupeře. To je i při hře do plných naprosto klíčové, že dokážeš přečíslit soupeře (i) individuálními dovednostmi.

Reagovat
dave30

To samozřejmě. Mně se tak nezdál. Prostě věc názoru.

Reagovat
Banikovec7

Ono jak kdy, kolikrát dokázal obejít několik hráčů a vyjet ze situace kdy bych to vůbec nečekal a jindy zase šel třeba 1 na 1 na posledního obránce, tak jsem si říkal, že s tím nemůže mít problém a zahrál to jako lopata z kraje.

Reagovat
Mass

Jeden z těch jeho tří gólů na podzim byl potom co obešel dva hráče.

Reagovat
dave30

Jeden...

Reagovat
Liquid

ten Baník je jako obstarožní důchodce, neudrží ani moč

Reagovat
dextroza_m

Bezte poprosit Cinana o nejake penizky...

Reagovat
Liquid

Už máš nafáráno ?

Reagovat
dextroza_m

Tohle bylo slabé i na tebe...

Reagovat
žrout

To spíš vy Brabce, ne? Dost do vás sype...

Reagovat
božský John

tvl borec co umi akorat utikat, parkrat mu to tam spadlo a tady 400 komentu

pritom zadna hvezda

Reagovat
thewall

Tak je to v našem malém rybníčku přestup zimy. Plus jde o Baník

Reagovat
Mass

30M (+5-7 řekněme Ekpai) tak je to asi druhej nebo třetí nejdražší přestup v rámci ligy.

Reagovat
lichna.

Kolik dražších přestupu v rámci ligy proběhlo?

Reagovat
božský John

Nevim, nejsem knizka. Ale nerozumim tomu, zadnej zazracnej fotbalista to neni. To uz je v Baniku zajimavejsi ten Almasi. Z nej muze byt hrac jako prase

Reagovat
Losinho

Taky za něj chtěj 80.

Reagovat
božský John

Se vubec nedivim

Reagovat
Remt

neboj, na tom uz se taky urcite pracuje Almasi je ale fakt zajimavej hrac, u toho se obavam, ze za nej budou chtit tolik, ze to Slavia neda

Reagovat
božský John

Pockej, my zinkasujem kilo od uefy za konferencni ligu, tedka nejaky drtky za cvancaru, doliho a plestila a hnedka kupujem. Nase utocny komando nespor-skladnik z lisne-ikaunieks ziska posilu a almasi nas slavne zachrani v lize!

Reagovat
ratusek

já bych se nedivil, kdyby vám to utočné komando Nešpor-Silný-Ikaunieks fungovalo a k tomu to jistí Chramosta ne? A ten černoušek, pokud teda neodešel

Reagovat
HorajzmAmmann

nespor-skladnik z lisne-ikaunieks

Jako ale Jablonec nepatří tam kde je. Pořád ten kádr máte slušný. Docela překvapení, že jste v tabulce tak dole. Ani nepředpokládám, že tam zůstanete...

Reagovat
lichna.

Tak rychlostní dispozice má jako nikdo jiný v lize. Na konci podzimu začal přidávat i technické schopnosti, kromě lajny začal svou rychlost vyuzivat pro nabehy mezi obránce že středu a stal se hráčem, který je schopný uplne změnit průběh zapasu.

Jasne, je to pořád trochu zajic v pytli, ale má určitý faktor X. A to je cenene.

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechapu, delaji z neho celkem Neymara ale tak za hrace na lavce tolik penez + procenta z prestupu, not bad

Reagovat
Remt

Tak ber to tak že asi ví co dělají, Zima byl taky hráč béčka. A šel za třikrát nebo čtyřikrát tolik, ale toho prodali docela pod cenou ještě

Reagovat
Mass

Neymara ne, spíš by mohl bejt podobnej na Saku z Arsenalu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Hele nesměj se mi, stejně jako třeba Bah je lidl verze Alexandra-Arnolda , tak Sor by mohl bejt takovej lidl Saka.

Reagovat
Salfovic

Už se přihlásila i BoBo ?

Reagovat
Pan.Antonin

Už se nemohu dočkat, koho flastency pošlou.

Reagovat
John Obi Mikel

My ale chceme Karocha

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by to udělat jako reality show - všechny kandidáty na pár týdnů zavřít někam do vily nebo na ostrov, non stop pod dohledem kamer a lidi by je postupně vyřazovali.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Reagovat
Salfovic

Ideální by byl nějaký survival. Babiš by brečel po pěti minutách.

Reagovat
Chittak_LFC

a nebo squid game

Reagovat
Greny

A teď si představ že by lidi zvolili Vladka

Reagovat
Salfovic

Žije ještě? O něm jsem neslyšel ani nepamatuji.

Reagovat
Remt

Jestli jo, tak se stoprocentně pořád houpe

Reagovat
Mass

Myslim že podobnou metodu použili ve filmu Idiocracy.

Reagovat
Wyrda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pejsek5

A kdyby spolu šukali, odečetlo by se jim 10 tis. hlasů

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pan.Antonin

Co tak čtu, tak to Sor tím rozhovorem udělal velmi chytře a velmi citlivě k fanouškům Baníku. Teď už je ani tolik nemrzí, že odešel.

Reagovat
andrew96

Reagovat
delfin

Zase Banik se zalepil financne, i sportovne. Takze win-win ne?

Reagovat
Salfovic

Něco jako rychlé stržení náplasti.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Lof

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud není zmínka o ceně (kromě Ekpaie a procent dále), tak těžko říct, jestli je to dobrý obchod.

Pokud by to bylo uváděných 30 + Ekpai + procenta, tak za mě nic moc. Neříkám, že úplně špatné, ale spokojenost z toho nemám. 40 by se mi líbilo víc (plus ten zbytek), nebo aspoň kolem 37 mega.

30 ponížených o odměnu agenta není bůhví co, sice byl náhradník, ale má X-faktor a v minulosti jsme viděli, že Slavia byla schopna dát i 40 u Matouška.

Ekpai = nezatracuju, ale nejásám. Dosud nijak neprorazil. A pokud má dojít i Takács po doléčení zranění, tak to je ještě větší neznámá. Pokud má po sezoně konec smlouvy (bude zadarmo), nevíme jak dlouho ještě se bude dávat dokupy, než bude připraven a má treninkové manko, tak to je spíš otazník, než něco jiného...

Co je velkým ponaučením = nutno hráče při a po zápase hlídat....kua jak nám může soupeř vandrovat do hráče hned na stadionu ? Sice si můžou napsat po síti nebo zavolat jindy, ale takhle mu můžou líp nakreslit zámky z očí do očí ..... to mě celkem naštvalo ....

Reagovat
Mass

Taky mu zakázat kamarády, co hrajou za jiný kluby

Jinak 30M +Ekpai+Takács , nevim co byste ještě chtěli za hráče, co u vás ani nehraje základ.

Btw Takács stál Slavii 25M.

Reagovat
smazaný uživatel

Přečti si pořádně, co jsem psal k tomu vandrování. Kolik stál dříve Takacs Slavii je mi jedno, podstatné je, že dnes laboruje, není jisté, jak bude vypadat po zranění a má treninkové manko. Dnes má hodnotu malou, nic proti němu osobně. Aby v tomhle stavu byl součástí finančních záležitostí - do toho bych nešel. Navíc pokud mu končí po sezoně smlouva (to je info od slávistů), tak tím spíš je hodnota malá. Takhle máme mít hráče - jeden putuje kluby a je takový nijaký, druhý dosud nedoléčený, s otazníkem, určitě treninkovým mankem konec smlouvy na dohled (po sezoně zadarmo, pokud by sám chtěl).

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Slavisti tady psali, ze Sparta hned kupuje Cvancaru, ktery ma v lize jen 5 golu A Slavka ted koupi Sora, ktery dal jen 3 goly a jeste za dvojnasobnou cenu, nez stal Cvancara

Reagovat
John Obi Mikel

Všiml sis, že Sor hraje na jiné pozici než Čvančara?

Reagovat
Bakary3

Jdes na to logicky...

To u thomase urcite uspejes

Reagovat
John Obi Mikel

Tak za zkoušku to stálo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo.....a umi jen rychle behat a hned vysolte 30M

Reagovat
John Obi Mikel

Tak když sis toho všiml, tak proč je porovnáváš na základě jediné statistiky?

Reagovat
smazaný uživatel

Spis to beru tak, ze oba jsou takovy zablesk ve tme, podaril se jim jen pulrok a hned prestup do lepsiho Akorat Sparta za nej dala jen "15" a Slavka hned 30 A Tvrdik se strasne divil jaktoze, sel za 15M do Sparty, kdyz Slavka udajne dala 25M

Reagovat
PlackaSKS

tohle je těžký

Reagovat
Losinho

Přijde ti tenhle týpek z jeho příspěvků dost chytrej na to, abys na něj zkoušel podobný argumenty? a to ani nemyslím jako nějakej vtip

Reagovat
smazaný uživatel

Mně slo o úplně neco jiného, ale to tady ani jeden z vas Židů nepochopil

Reagovat
smazaný uživatel

Proste jste se tu vysmivali jak sparta koupila hrace, ktery mel jen pulrok dobry a hned po nem sla a vy jste udelali to same se sorem, akorat s tim rozdilem, ze calujete o dost vic

Reagovat
Losinho

Hihi

Reagovat
John Obi Mikel

Tak kdyby nebyl Čvančara půl roku před koncem smlouvy a vy neměli dobré vztahy s Peltou, tak by stál víc.

Mimochodem, kdybyste půl roku počkali, mohli jste ho mít zadara.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohli, protože byste nam ho slohli za 25 mega

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Ono nejde ani tak o ty goly, to jste vytahli vy na Spartany u pripadu Cvancary ale spis o to, ze ten pribeh je dost podobny oba meli jen posledni pulrok celkem slusny a vy uz tasite 30mega nevim jak mel smlouvu, ale takovy prachy, za hrace, ktery umi jen rychle behat, to je proste vysmech

Reagovat
John Obi Mikel

Tak co je do toho taháš? Navíc není pravda, že umí jen rychle běhat, krom rychlosti má právě PRODUKTIVITU. Protože kromě těch gólů má i 5 asistencí a to ani zdaleka neodehrál vše.

Reagovat
smazaný uživatel

A proc jste sem ty goly tahali vy? Kdyz k Vam prestupoval treba Kuchta, taky nemel v Liberci uchvatne moc golu, tusim ze 7, Cvancara ma 9 a jeste se dostal do repre

Reagovat
smazaný uživatel

Máme málo Ekpaiů do piči?

Reagovat
John Obi Mikel

Teď jo, když jsme ho poslali do Baníku.

Reagovat
Remt

Reagovat
smazaný uživatel

Ale porad je nas

Reagovat
ratusek

Reagovat
PlackaSKS

zrovna ted ani jednoho

Reagovat
ratusek

tak jeden by vám chyběl, tak máte nového

Reagovat
NataženýTříslo

Jako strany Plavšič, Sor a Olayinka, Bah s kreativním a pracovitým středem, kreativními vysokými stopery s velkou úspěšností soubojů a útokem Krmelec, Schranz, Alijagic budou hodně zajímavé

Reagovat
Mass

Twl napíšeš jako prvního Plavšiče a zapomeneš na Masíčka

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mně Masíčka bere jako pravého beka.

Reagovat
John Obi Mikel

*mě

Reagovat
Mass

Plavšić co sem viděl ten ty treninky z Portugalska, tak bude hrát na beku.

Reagovat
Salfovic

Takovej lempl na beku

Reagovat
Mass

Nj a v souboji ho přetlačí i dorostenec. Takže to vidim na to, že bude muset pokaždý upadnout, asi tak jak to dělá Jordi Alba.

Reagovat
Losinho

A u Oscara je to snad jinak?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

No jako třeba hlavičkový souboje má Oscar hodně slušný, má perfektní timing

Reagovat
PlackaSKS

já si teda myslim, že oscar je podobně velký, ale osobní souboje má podstatně lepší než plavšič... takže jo no

Reagovat
Losinho

Mně teda přijde dost slaboučkej.. ty hlavičky by mohly bejt větší problém, ale na ty 3 zápasy se to snad neposere

Reagovat
Salfovic

Nejde jen o postavu. Takovej Petržela je taky prcek a v osobních soubojích je hodně silnej.

Reagovat
Mass

Koukám že si tu Slavii poslední rok moc nesledoval. Oscar hodně posílil, už nemá tu chlapeckou postavu a má 64,5% úspěšnost soubojů. V lize mezi krajníma bekama sou v tom lepší už jen Ndefe, Gebre, Jurásek a Wiesner.

Reagovat
Losinho

nemá chlapeckou postavu, ale podle výsledků testů má o půl kila míň, než v létě

Reagovat
NataženýTříslo

Plavšič bude hrát beka. Myslím, že by to mohl být styl Fleišman, který se mi hodně líbí - místo tvrdé střely bude akorát silná stránka 1:1.

Masíčko se popere o fleka s Olayinkou a Sorem. Plus je dost možné, že zastoupí Baha při jeho odchodu/zranění, případně Olayinku při jeho odchodu/zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro obě strany, v podstatě pro všechny 4 je to dobrý obchod.

Baník má 30mega a možnou posilu Ekpaie.

Ekpai má možná poslední šanci u nás.

Sor se posune o několik levelů výš.

Slavia posílila o obrovský talent, který za mě neschopný hrát hned základ.

Reagovat
Dru Zeree

Včera tady na něj baníkovci nakydali špínu a přitom se s Baníkem pěkně rozloučil na instagramu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Si to zde přečetl

Reagovat
monty25

OT: Znáte ho někdo? Podle jména střelce v dnešní přípravě je teď na Žižkově...

https://www.livesport.cz/hrac/krizak-simon/df3kM1M6/

Reagovat
Mass

Křižáci zase na Žižkově? Čas pobít cepy a vyrazit!

Reagovat
Spalovač šancí

Sympatický hráč a na stará kolena se vrátí do Baníku. Jen doufám, že vzhledem k obecně nejistému věku u černochů nebudou ta kolena stará už příští sezonu ...

Reagovat
smazaný uživatel

btw součástí dealu je i přestup Šmigy do Slavie

Reagovat
Mass

Tipuju že ten půjde obratem do Vlašimi místo Alijagiče.

Reagovat
PlackaSKS

to neni součástí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele