Slavia podle Tvrdíka skončila sezonu v zisku stovek milionů

10.07.2020, 15:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (101)

Přidat komentář
bobis21

S LM by byla docela ostuda kdyby ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

tak jeste 2,5 miliardy a jsou na svym

Reagovat
Andis

Kdepak, jeste to musi pokryt ztratu minulych let. A jinak o tomhle se zasadne nemluvi. Mluvi se jen o bajecnosti Slavie a Luft Jardy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys jistě vybudoval klub bez dluhů, bez investora a okamžitě ziskový, že?

Reagovat
bobis21

A ve Slavii snad něco vybudovali? Čínská vláda do toho nasypala prachy, zakoupili vše lepší z ligy a teď si hrají na dokonalý tým

Reagovat
Losinho

Tak koupili průměrnej tým s potenciálem a bez stadionu.. posun tam je hodně velkej si myslím. Jen ta věčně odkládaná mládežnická akademie mi vadí.

Reagovat
Greny

ted to neber zle ale dva dotazy?

1) kde to vazne ty akademie?

2) proč byl Hovorka na lavce když nemohl hrát ?(narazelo se na Plzeň ze tam není nikdo mladej)

Reagovat
smazaný uživatel

1) Dřív byl nějaký problém s městem, ale nevím, jak je to teď.

2) Myslím, že ho tam chtěli dát na posledních pár minut, kdybychom vedli.

Reagovat
Losinho

1) to by mě taky zajímalo, slyšel jsem spíš výmluvy.. Tvrdík by chtěl zadara pozemky od Prahy, teď se to zas posunulo kvůli koronaviru (min. o rok prej)

2) chtěli ho tam dát třeba na půl minuty v případě pozitivního skóre, rozlučka se sezónou.. něco jako Olej, u kterýho byl ale ten stav přece jen lepší.. imho zbytečný no, ale jako psychická vzpruha budiž

Reagovat
bobis21

Posun tam samozřejmě je, ale není to tak že by nějakou postupnou prací něco vybudovali, ale prostě tam nasypali miliardu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když nasypu miliardu do Baníku, tak budete automaticky sbírat tituly a hrát LM? Myslím, že třeba Křetínský ti dokázal, že sice prachy potřeba jsou, ale bez dobré práce to nejde...

Reagovat
bobis21

No myslím že kdybys nasypal do Baníku miliardu, měl by silnější kádr než má dnes. Nebo myslíš že ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Určitě by to byl dražší kádr, ale to ještě neznamená, že by byl nutně silnější. Pokud ty peníze budou investovat diletanti a lemplové, tak z toho silnější kádr prostě nebude. Naopak pokud to vezme do ruky parta schopných lidí, která umí makat a má všech pět pohromadě, tak s miliardou dokážou vybudovat velkej tým. Prostě to není o tom, že nasypeš miliardu a ono samo - musíš na tom makat. Pravda, když tu miliardu nenasypeš, tak se můžeš rozkrájet a většinou to neklape, bez peněz to jede strašně těžko. Ale ty dvě podmínky - práce a kapitál - jsou absolutně nutný, jinak se nestane nic.

Reagovat
Stannis Baratheon

Ty jsi neskutečně trapný. Každá další sračka co napíšeš mě v tom utvrzuje víc a víc

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Liquid

Baníkovec vystrkuje ramena, nemít Brabce, už byste krachli ty budovateli

Reagovat
ratusek

Reagovat
doocetung

tyvole to je argument jakoby vy jste nikdy malem nekrachli

Reagovat
Greny

skoda ze v r.2011 po tom pruseru nevyloucili na hned

Reagovat
bobis21

Popírám to někde? Ano, bez Brabce je teď baník někde v MSFL. A Slavia bez Číňanů hraje o sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia je slavný klub z bohatou historií a kdyby nepřišli Číňani, bylo by mnoho jiných zájemců.Ty jsi totální mimoň.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi úplně mimo, samotné peníze ti nestačí, koukni se na ACS nebo AC Milán, když je koupil Číňan.

Reagovat
bobis21

AC Milán koupil číňan který neměl prachy ani na ten samotný nákup klubu, Slavii vlastní přímo stát. Sparta je právě díky penězům v situaci, že i v sezóně kterou by většina označila ještě před měsícem za příšernou skončí 3. v lize a vyhraje pohár. Týmy které peníze nemají hrají o záchranu nebo nejsou v lize. Baník bez peněz hrál 8 let o záchranu, jen přišel majitel se kterým se nemusí hráči bát o výplaty, jsme 2x za sebou v top6.

Reagovat
smazaný uživatel

Milán před sezónou 17/18 zainvestoval do posil přes 230 miliónů eur, přesto výsledky nebyly žádné. Peníze samotné ti nestačí, musíš tam mít lidi, kteří si za ně dokáží pořídit vhodné hráče.

Proto Štramákova Sparta skončila až pátá.

Reagovat
bobis21

Samozřejmě že jde peníze použít i neefektivně, ale nechceš snad tvrdit že by Slavia tam kde je byla i bez nich?

A u Milana to bylo spíš 150m, ale to pořád v rámci ligy nebylo dost na to udělat z nich adepta na titul - Juventusu tohle nestačí ani na 2 hráče, AC za to prakticky koupilo 11. To opět ukazuje, že i když peníze utratili, nebylo to dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád budeme řešit odkud mají peníze? Jestli to má nějakou dlouhodobý potenciál se uvidí, ale 3 tituly ve 4 letech, LM a další úspěchy jim už nikdo nesebere...

Reagovat
bobis21

Pokud ty peníze budou od komunistické diktatury tak ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to přijde už trapné, nezlob se Dokud si neudělají další farmu z nás (čehož se trochu bojím, když se nám pomalu, ale jistě začínají ukazovat v dobrém světle mladí hráči), tak mě nebudou zajímat... Jak jsem psal, uvidíme jak dlouhou to bude mít perspektivu.

Reagovat
Kiwi-21

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Nic takového netvrdím a nechci tvrdit.

Reagovat
vanGomm

Nikdo v lize by si na sebe nevydělal,kdyby kluby nedostávaly peníze od různých sponzorů a mnohdy i od města,tedy od nás všech.Jedině tým co by hrál pravidelně skupinu LM,nebo by se dostával alespoň do ČF EL,tak ten by mohl být ziskový.

Reagovat
Rišan

ježíš to je vůl, každé jeho slovo je nejen zaslepeně lživé ale navíc i čecháčkovsky nepřející a závistivé (ve stylu "ať sousedovi chcípne prase")!

Reagovat
Rišan

Aby bylo jasno reaguju na bobise z 10.7. 16:11, což se na vlákně nedá dost dobře najít.

Reagovat
bobis21

Co to meleš? To nemá vůbec nic společného s tím co říkám já. Žádná závist, já jsem naopak rád že Baník není v situaci co Slavia. Kdyby byl, už bych mu nefandil. A doufám že napíšeš co na tom byla lež když už obviňuješ.

Reagovat
Andis

Jistě že ne, ale rozhodně bych se nevytahoval s 3 mld dluhem a nehrál si na Real Madrid. A už vůbec bych tam nešoupnul Luft Jardu. Pokud to nevíš tak to je socialista, který rozdává z cizího a přesně jako dopadli aerolinky tak dopadne Slávie pod jeho "vedením". Hodně musí spoléhat resp. se modlit za postup do LM což sice při současném systému je docela hračka, ale kdyby náhodou to nevyšlo tak amén. Takový prachy co visí se Slávii to nemá většina týmu z TOP lig.

Reagovat
žrout

Ty jsi zase mudrc, každý manažer dosazený vlastníkem rozdává z cizího. Jeho úkolem ale je, aby rozdával správně a účelně a zatím prostě ty finance dokáže přetavit v úspěch. Že to plno lidí sere a pořád dokola omílají něco o ČSA a že tak Slavia kvůli Tvrdíkovi dopadne stejně (jak dlouho na to ještě budeme muset čekat?) jen ukazuje, že to dělají dobře. Ten rozdíl v efektivitě vynaložených prostředků v porovnání se Spartou jasně tuto skutečnost dokladuje.

Nechápu tu závist lidí, já jim to třeba přeju.

Reagovat
Pablos

Prodejte toho Tecla někam do Jihlavy už taky

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
meno

Reagovat
smazaný uživatel

Minimálně 500 mega od UEFA (+ vstupenky na LM), přes 500 mega za hráče (bez Součka) a jsou těsně v plusu... to se sesype jako domeček z karet, až Hongkong rozjede celočínskou revoluci a všechny komunistické aktivity doma i za hranicemi budou okamžitě stopnuté.

Reagovat
Pablos

to za Součka tam rozhodně započítáno není ...články taky nečtu, ale i když ho prolítnu očima tak to tam vidím.

Reagovat
Losinho

On píše bez Součka

Reagovat
Pablos

komenty už ani neprolítávám očima ...no dobrá uznávám, posral jsem to

Reagovat
Liquid

tyto příspěvky nás slavisty baví a rádi je vidíme, zvlášť od lidí co se smáli hned v počátku, že Tvrdík = záhuba Slavie, fiasko, krach a výsledek, jsme výsledkově a herně na míle daleko před Spartou, překonáváme letité rekordy a jeden z nejbohatších Čechů u rivala jen kroutí hlavou

Reagovat
insane

No stát se může cokoliv, ale jako scénář, že Hongkong něco "rozjede", je fakt dost mimo realitu. Hongkong je samozřejmě dost vlivný finanční centrum a důležitej ostrůvek západního liberalismu v regionu, nicméně oproti pevninský Číně je to kapka v moři... I s maximálním nasazením v boji proti pohlcení pevninskym systémem je to spíš o tom, jestli se jim to bude dařit ještě pár měsíců, rok nebo maximálně 10 let...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Z těch 500 mega za přestupy je tam zahrnuto minimum, snad všechno je na splátky.

Reagovat
Losinho

A třeba 300M plus není zrovna těsně.

Reagovat
smazaný uživatel

Hongkong rozjede celočínskou revoluci Protože každej číňan je neohroženej liberál západního střihu.

Reagovat
smazaný uživatel

Změny + hráči na hostování od léta 2020 ? Koupit definitivně Zimu a Tijanyho. Sýkoru, Hušbyho, Zeleného, Pokorného a Hromadu prodat a pokud to nepůjde, tak poslat na hostování.

Zkusit do týmu zapracovat hráče: Matoušek (pokud bude makat i do defenzívy), Baluta (pokud nebude měkký v soubojích a přestane ironicky komentovat dění na hřišti), Jugas (pokud zrychlý pohyb a rozehrávku), Van Buren (pokud zlepší střelu na bránu a práci s míčem obecně).

Reagovat
Pablos

řekni tátovi né ...nemusíš to sem psát.

Reagovat
Stannis Baratheon

Takže jako chceš mít v týmu 8 stoperu?

Reagovat
Losinho

Jestli je ta opce na Tijaniho fakt kolem 5-7 mega, tak ho koupí a pošlou Liberci.

Reagovat
smazaný uživatel

Hovorka a Kúdela, Zima a Karafiát jako backup. Takács a Tijany je 6. Každou chvíli je někdo zraněnej, tak 4 stopeři + 2 mladý je pro klub, který bude hrát na 3 frontách akorát. Frydrych nejspíš návrat do Ostravy a Jugas už asi nezrychlí, takže nechat tam kde je.

Reagovat
Stannis Baratheon

No já narážel právě na toho Jugase. Nedokážu si představit, že by si za nás ještě zahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Pár zápasu Jablonce, když hrál jsem letos viděl a právě proto jsem u něj psal, co je jeho problém, aby mohl hrát ve Slavii.

Reagovat
žrout

Je úplný nesmysl, aby takový talent, jakým Zima je a prokázal to, dělal backup 33letému chlapovi. Jestli je něco jisté, tak Zima nebude sedět na lávce, protože k tomu prostě není jediný důvod. Navíc nikdo neví, jak rychle se dostane Hovorka po těžkém zranění zase do podzimní formy. Navíc už je dávno koupený, tak nevím, proč by ho měli kupovat nějak "definitivně".

Reagovat
smazaný uživatel

19ti letej kluk, který tedˇ přišel do Slávky nebude hrát každej zápas v základu, pokud budou Kudela s Hovorkou zdraví a ve formě. Jsi naivní. Zima s Karafiátem dostanou občas příležitost, ale velůký mače v nové sezóně, budou zase na zkušenějších. https://www.eurofotbal.cz/kluby/cesko/slavia-praha/prestupy/

Reagovat
žrout

To je jako nějaký argument, že mu je 19 a že přišel do SKS před půl rokem? Hovorka přišel v létě a taky hned hrál kvalifikaci, protože prostě na to měl. A jestli si myslíš, že Zimu s tak obrovským potenciálem posadí, když ho Trpiš chválí, kudy chodí,, tak jenom dokazuješ, že ses tady zaregistroval zbytečně

Reagovat
smazaný uživatel

Teď bych bral dvojici Kúdela Zima, jde jim to a nikdo neví, v jaký formě se vrátí Hovorka. Ten si bude muset místo znovu vybojovat, ale zatím bych ho počítal jako číslo 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec: nechat jim tam pokračovat Hromadu a přibalit na hostovačku Hušbyho a možná i MvB.

Jablonec: nechat jim tam pokračovat Sýkoru a možná i Jugase a přibalit stopera Pokorného (Plechatý už bude asi stažen do Sparty, tak se jim další stoper může hodit).

Reagovat
dinss

ban

Reagovat
žrout

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Pokorný do Jablonce? Seš ty normální? Je z Rumburka a k Liberci má nějakej vztah

Reagovat
smazaný uživatel

Ty "vztahu"...takhle se hostovačky nedělaj, kdo kde bydlí, nebo bydlel. V Bohemce ho evidentně asi nechtěj. Byl i zraněnej, ale moc toho nenahrál a do Slavie už teprve nehrozí návrat. Takže jenom nápad, kam bych ho poslal k plukovníkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Pak mně zajímá, kdo jednou nahradí krajní halfbeky Béřu s Cufem. Loni vypadali, že snad přestoupí, pak z toho sešlo a asi zde dohrají kariéru. Tuhle sezónu budou asi pořád první volba na kraje. Jako nic proti, jsou rychlý a nekompromisní při soubojích a vrací se a útočí zároveň, ale těch sprinterů bez kopací techniky má Slávka na stranách dost. Maso je u mně jen běžec a bojovník. Zazdí i tutovky, když se k nim dostane (samozřejmě má světlejší chvilky a občas mu to tam spadne. MvB je to samý v bleděmodrým.

Reagovat
dinss

ban

Reagovat
smazaný uživatel

Ty chceš na beka Messiho nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi na halfbeku ? Hmm, tos překvapil. Já jen říkám woe, že běžců na pilovaní lajny tam je ve Slavii hafo a až jednou Béřa s Cufem skončí ve Slavii, tak aby tam už byla adekvátní náhrada... někdo, kdo nejenom běhá a bojuje, ale kdo umí velmi dobře i s míčem. Zatím to na ligu stačí, ale vávoj nezastavíš a tento způsob, že všechny uběháš, nebude fungovat donekonečna. Kluky, co tam jsou teď nehaním, jsou to borci, ale představuju si tam holt jiné typy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale takovýho superbeka, co zároveň dobře brání a zároveň má bojovnost, techniku a rychlost jen tak nenajdeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Je na čase hledat na kraje hráče, co umí trochu s míčem a tu rychlost a vytrvalost natrénovat můžou až ve Slávii. Ještě že máme Olayinku a Provoda (už se konečně docela rozehrál).

Reagovat
dinss

ban

Reagovat
smazaný uživatel

co je ban.áne ? umíš i jiné písmenka ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

tak rychle zdanit než těch 12 miliard za pomůcky Tvrdík někde zašantročí jak je u něj zvykem

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak jako víme, že jako politik stál víceméně za pikaču, byli tam i horší. Za práci co dělá pro Slavii, bych ho zatím nepodezíral z těchto excesů.

Reagovat
Pablos

mohu se tě zeptat na něco ? ...jaký je tvůj názor na Milana Škodu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. vole, nejsem to já, tenhle troll má zcela opačné názory.A Škoda je vemeno.

Reagovat
smazaný uživatel

sám jsi troll

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za Tvrdíka se stydím, toho nikdy nepřekousnu.Stejně, jako číňany.Bohužel mi ty komoušksý kurvy nestojí za to, abych kvůli nim přestal po 50 letech fandit klubu svého srdce.Oni jednou odtáhnou a přijdou jiní, možná mnohem horší

Reagovat
smazaný uživatel

Bez velkých peněz velkej klub holt nebude. Myslíš, že v Anglii jsou ty mecenáši křišťálově čistější ? Až se ty šejkové, co se klepou na nákup Newcastlu, v Anglii rozparáděj, tak uvidíš, co vyplave na povrch. A že by je Newcastle nechtěl ? Posílit a za pár sezón se dostat na úroveň top 6, by byl jejich splněný sen. TWL jak myslíš, že začínala Chelsea a Man.City ??? Já oba kluby pamatuju ještě u dna tabulky, když neměli šejky, resp. jiné mecenáše. Jo a Milana Škodu si do úst neber. Ano, už není perfektní, ale svoje si ve Slávii odehrál na velmi slušné úrovni. Ty jsi někdy do balonu kopal, nebo jen kopeš do lidí na webu, schovanej v teple svého růžového pokojíčku ?

Reagovat
Rolf

To je lží,že se na web ani nemohou vejít.Nejsou schopni vychovat jednoho hráče,který by byl

prodejný směrem na západ.Souček,to je omyl,kterého bude W.H.litovat 100let!

Reagovat
smazaný uživatel

Hele woe, na web se toho vejde Suk je dobrej, to jen ty tomu nerozumíš. Ale na tebe jsou tu prej zvyklý, že furt jen vše neguješ, nebo plácáš pátý přes devátý

Reagovat
Rolf

Nazdar woe juniore,tobě podobných je tu 99,99%,jeden větší b.b než druhý.Kdo dá za

pomatenýho klusajícího "borce" takovou sumu je mimo realitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej si a uvidíš. Nesuď hráče, který už alespoň něco dokázal a věřím, že ještě dokáže víc. Ty jsi vážně takovej zmatenej brebta, jak jsem tu někde četl...

Reagovat
Rolf

Z fotbalového antitalenta nikdo hvězdu ještě neudělal,ty Ňoumo!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

No, z tebe musi mit vasi taky radost

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz se to nepovedlo napoprve, tak te meli zkusit potratit dvakrat..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
Dru Zeree

A to si nemusela Slavia sama sobě prodávat pozemky, aby byla v plusu

Reagovat
assat666

Hnus tenhle činský paklub

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele