Slabší období snad máme za sebou, doufá Simeone

12.04.2021, 11:55
Aktuality
Diego Simeone (© AFP)
Dramatickou podívanou nabídne závěr letošní sezony španělské nejvyšší soutěže, Atlético Madrid prohospodařilo svůj velký náskok a do boje o titul se díky tomu vrátily Real Madrid a Barcelona. Svěřenci Diega Simeoneho se stále drží na čele, jejich náskok ovšem už je pouze jednobodový...

Atlético se naposledy včera představilo na půdě Betisu a mělo skvělý start, když se v páté minutě prosadil Yannick Carrasco. Na druhé straně za čtvrthodinu srovnal Cristian Tello, další branka už nepadla a madridský celek tak zaznamenal sedmou ztrátu z posledních jedenácti zápasů.

"Uvidíme, co se stane. Všechny týmy postihne slabší období, kdy se jim přestane dařit a my ho snad díky dnešní remíze máme za sebou," prohlásil Simeone.

"My jsme se ve formě drželi po většinu sezony, Real Madrid a Barcelona měly slabší start a dostaly se do toho až s postupem času. Nelžu, lži nemám rád. Jdu zápas od zápasu a na tom nebudu nic měnit," řekl dále.

Atlético je stále na prvním místě, jeho náskok na druhý Real Madrid ovšem činí pouhý jeden bod, o další bod zpátky je Barcelona. Do konce sezony zbývá osm kol a týmu z hlavního města Španělska by mohl pomoci nejbližší los, v dalších dvou duelech hraje doma s Huescou a Eibarem.

"Je to i psychický problém, chceme za každou cenu vyhrát a všechno na nás dolehne. A právě to nás motivuje. Musíme se s tím vyrovnat po psychické stránce, podle mě je všechno v našich hlavách. Musíme být silní a to také jsme, cítíme se silní. Je jenom škoda, že máme tolik zraněných," nechal se slyšet záložník Koke.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (38)

Přidat komentář
bourbon

mám obavu, že titul Atlético nedá, a že k tomu letos byla skvělá příležitost

Reagovat
Unique

Kurevsky bych jim to přál..

Reagovat
king23

Bude to fakt napínavej závěr. Ovšem v neprospěch Realu hraje účast v evropských pohárech spolu se zraněním většiny obrany

Reagovat
madridcan

Ale má najschopnejšieho trénera a v prípade postupu s Liverpoolom ľahšiu časť pavúka

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem či je Chelsea ľahký súper, podľa mňa to bude ťažký zápas pre Vás v LM už ľahký zápas nie je

Reagovat
Raul=Real

Chelsea urcite nieje lahky super

Reagovat
madridcan

Povedal som ľahšiu, v prípade postupu. Nie ľahký zápas. Či PSG/Dortmund/City/Bayern je lepšia strana pavúka?

Reagovat
king23

Lehčí část pavouka určitě má, ale Barcu a Atlety nečeká žádný soupeř, takže pořád jsme v nevýhodě.

Reagovat
madridcan

Čakajú ich súboje proti sebe samým, nevyspitaľným baskickým tímom a proti tímom bojujúcich o záchranu. Čiže síce niečo podobné nám, ale ten prvý bod je doležitý a plus je tam výhoda rovnosti bodov.

Reagovat
Kily

já si včera zrovna říkal, kolikrát se za poslední cca rok a půl ne čekalo, ale vlastně počítalo s tím, že Real ztratí - měl proti sobě kvalitnějšího soupeře, sám na marodce hromadu několik důležitých hráčů, výkony nic extra a v drtivé většině z toho stejně ty tři body vytěžil a nakonec to kolikrát ani nebylo tak utrápené

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Aldeano

Reagovat
valloire

jasná věc, šampioni hrajou koncentrovaně jen ty nejtěžší zápasy, bohužel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

Nespokojenost s rozhodčími pak projevil i na druhé den, kdy se k zápasu již tradičně vyjádřil na svém twitterovém účtu. „Byli jsme v zápase lepší a měli jsme příležitosti na lepší výsledek. Nakonec jsme ale měli smůlu na špatné rozhodnutí sudího a VARu. #ForçaBarça,” napsal Koeman.

No snad vacsieho placka si tam nemohli vazne najst. este aj na Twitter musi pisat somariny.

Reagovat
Visca el barca

O to sladší bude výhra titulu i po dvou spackaných Clasicách. Ikdyž obě byli remízové, tak misky vah na vaši stranu přihrál sudí Nebo ta penalta na Ramose na podzim taky nebyl dive?

Reagovat
valloire

Titul po prohraných Clasicách není opravdový titul.

Reagovat
smazaný uživatel

tituly LM realu po jasnych zarezech souperu nejsou opravdove tituly

Reagovat
Xavi

jasná věc.

Reagovat
valloire

to si myslíš jen ty

Reagovat
smazaný uživatel

nene ja to vim

Reagovat
valloire

ty nevíš nic, fšechno vim jenom já a já říkam - v pohodě

Reagovat
Visca el barca

Jako ten v roce 2017?

Reagovat
valloire

jsme prohráli obě Clasica?

Reagovat
Visca el barca

No udělali jste bod.

Reagovat
xjert02

Reagovat
valloire

a je?

Reagovat
Beči

To, že prohospodařili takový náskok už je normálně na facku. Jestli ani letos neudělají titul, Simeone by měl odejít. Podle mě by i on potřeboval novou výzvu a Atletico zase okysličení a změnu herního stylu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
jack_donaghy

z mojho pohladu to je uplne super, bude zaujimavy boj o titul Fakt, ze vsetci traja maju formu kedy mozu rupnut s kymkolvek tomu iba pridava

Reagovat
smazaný uživatel

prvni jasna pencle

druhy jasnej dive

Reagovat
valloire

třetí nesoudnej cule

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ono jakože spoustu těch zápasu vyhráli i góly v posledních minutách , štěstím atd..ale šli tomu naproti...teď jim štěstí nepřeje..snad to dáme my. Barcelona je špatná, uplakaná..a to i když jim pomáhají sudí, viz. Valadolid, tak or sto zrzek brečí..ještě že to od nás nikdo nedělá..já doufám , že jednou ten prezident bude tupohlav Lord Pique, ať je sranda

Reagovat
Unique

OT: Kdo se chystá na Diablo 2 Resurrected?

Reagovat
Neon

Leda až se rozhodnu si koupit lepší počítač. Ale vzhledem k tomu, že se chystá tohle, aoe IV, pravděpodobně Bohemia jako národ do aoe2 DE, tak je to čím dál pravděpodobnější

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele