Skvělé dva dny pro český fotbal, radoval se po postupu Trpišovský

14.12.2018, 10:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (76)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ještě že ti Číňani jsou co by jsme bez nich dělali.

Reagovat
cetto

Souhlasím. Nejen že to byly skvělé dva dny pro český koeficient, ale zároveň nám daly naději, že můžeme ještě pár bodíků přidat na jaře. Po těch několika smolných vypadnutích s lonska a předlonska je toto konečně rok, kdy se k nám i to štěstíčko víc přiklonilo.

Plzen mě výkony v Evropě překvapuje, protože v lize je to tragedie - uhrají to na zkušenost a efektivitu 1:0 nebo 2:1, ale ty výkony fakt nejsou nic moc. Od Slavie jsem ten postup vesměs čekal, ale že bude hrát asi nejlepší fotbal z té skupiny a dvakrát výrazně přehraje Zenit, to by mne nenapadlo.

Jen tak dál a hodně zdaru na jaře (už asi bez Zmrhala, Součka a Hrošovského)

Reagovat
smazaný uživatel

dúfam, že neodíde Stoch

Reagovat
cr7sux

Teď prodlužoval

Reagovat
Losinho

Souček v zimě neodejde.

Reagovat
Pablos

nejlepší fotbal ? silovej hroznej fotbal po většinu hráli ...tím je nechci shazovat, gratuluji určitě k postupu, ale na oko diváka to hezká podívaná nebyla.. jen ten v Zenitu, tenhle doma třeba hrozně zkresluje ta pěkná akce na první gól a ten úžasnej gól Stocha, ale jinak co se týče mezihry a přechodů do útoku a jejich finální řešení, po většinu tragédie a chvílema jsem ztrácel až i koncentrovast při sledování toho zápasu... Plzeň mě vtáhla třeba parádně do děje s AS (i když pravda hlavně tu druhou půli).

Reagovat
mrtvej ofsajd

Na jaře je jasná priorita liga - titul. EL jsme si užili, něco vydělali, body se nahrály, ale bylo by zbytečný se tam vyšťavovat. Ideální je dostat Chelsea, Inter...mít velkýho soupeře a pak řešit jen ligu. Chceme hlavně titul!!!

Reagovat
shitcool

Slávka titul s přehledem dá. Jedeni, kdo jí může snad ohrozit je Plzeň, ale ty její výkony jsou prostě den a noc.

Reagovat
shitcool

Kdyby někdo hledal stejně jako já:

Nasazené kluby v EL:

FC Sevilla, Real Betis Sevilla, Villarreal, FC Valencia, Arsenal, Chelsea, Bayer Leverkusen, Einstracht Frankfurt, FC Neapol, Inter Milán, RB Salcburk, Zenit Petrohrad, Dinamo Záhřeb, KRC Genk, Dynamo Kyjev, Benfica Lisabon.

Nenasazené kluby v EL:

Viktoria Plzeň, Slavia Praha, Fenerbahce Istanbul, Galatasaray Istanbul, FC Curych, BATE Borisov, Celtic FC, Sporting Lisabon, Olympiakos Pireus, Rapid Vídeň, Lazio Řím, Malmö FF, Krasnodar, Stade Rennes, Club Brugge, Šachťar Doněck.

Reagovat
Liquid

z toho jasně vychází, že Plzeň půjde na Dynamo Kyjev a Slavie na Dinamo Záhřeb

Reagovat
shitcool

Přes Dinamo Záhřeb nebo KRC Genk se dá postoupit. Zbytek spíš ne

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia - Chelsea/Arsenal, Viktorka - Neapol/Inter

Reagovat
Fabregas@ole

Dík

Plzeň může narazit na kohokoliv? Slavia taky, kromě Zenitu? Může chytnou opět Dynamo Kyjev?

Reagovat
doshcz
Reagovat
Fabregas@ole

skvělý Nejvyšší pravděpodobnost opět Dynamo

Reagovat
doshcz

jop a pro Plzen Zenit, pze Rusaci a Ukacka spolu nemuzou hrat

Reagovat
Puskas

Slavia Dynamo, Plzeň Benfica.

Reagovat
KingMaster13

V Mol cupu jsme si nacvičili los, takže Záhřeb tam padne

Reagovat
cetto

Plzeň x Zenit

Slavia x Salzburg

Reagovat
Liquid

tohlec "potěšení" nad úspěchem soupeřů si mohl odpustit, jako rozumím, že si tím chce uválet postupnou cestu k reprezentaci, ale opravdu jen vyjímky by měli radost z úspěchů konkurenčních týmů, většině to bude prostě jedno a pokud půjde o rivala, tak se přeje proti němu

Reagovat
pytlerLFC

Já nevím, v lize to nepřeju nikomu, ale v Evropě? Kvůli tomu koeficientu jsem byl prostě rád že to Plzeň zvládla, i že Jablonec alespoň 1 výhru udělal.

Reagovat
shitcool

Reagovat
F.Torres

navíc největší konkurent pokračuje v pohárech, takže bude také rozkládat síly

Reagovat
mistr129

Reagovat
cr7sux

Reagovat
kiciN

Reagovat
clinger

tak pokud ti berbrova Plzeň nevadí ani v lize tak to chápu.ale neberu že ji v lize někdo nemusí ale v pohárech najednou otočí a fandí ji.buď jedno nebo druhý

Reagovat
mistr129

Já jsem třeba její zápasy vůbec neviděl, ale jsem rád, že postoupila

Reagovat
anonym

Úplně logicky On má zase v hlavě temno, toho si nevšímej

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ratusek

Srát na FC Koeficient palcohoniči

Reagovat
andrew96

V přejícnosti ostatním tuzemským klubů jsme v Evropě asi výjimečný případ. Co jsem se bavil s cizinci, tak ti jsou.většinou rádi, pokud ligový konkurent ztratí v Evropě.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
clinger

Reagovat
shitcool

Co se týče koeficientu, tak bojujeme o klíčovou patnáctou příčku. Česko se posunulo na šestnáctou pozici, předstihlo Chorvatsko a na překonání Dánska potřebuje získat ze čtyř utkání, které na Viktorii Plzeň a Slavii Praha ve vyřazovací fázi Evropské ligy dohromady čekají, získat jediný bod.

Reagovat
shitcool

Tři cesty na patnáctou příčku

K posunu na kýžené patnácté místo vede několik cest. Nejsnazší by byla přes Dánsko, kterému přitížila včerejší prohra Kodaně doma s Bordeaux. Dánsko je jako jediné z první sedmnáctky zemí bez zástupce v jarních bojích, před Českem je o 0,150 bodu, tedy stačí uhrát jednu remízu a české kluby budou před Dány.

Trochu komplikovanější je cesta přes Švýcarsko, na které je ztráta pouhých 0,025 bodu. Přesto to znamená pro českou dvojici získat alespoň o jeden bod více, než poslední švýcarský zástupce FC Curych.

Česko by se za velmi příznivých okolností mohlo dostat před Řecko, na které ztrácí 0,525 bodu, tedy v praxi musí získat o jednu výhru a jednu remízu, tedy o tři body více, než poslední zástupce Řecka Olympiakos Pireus. Ten měl velké štěstí, ve vzájemném souboji s AC Milan, vyhrál 3:1 a gól sedm minut před koncem z penalty znamenal postup na úkor milánského soupeře!

Vše je tedy na kopačkách našich momentálně nejlepších klubů. Plzeň a Slavia při příznivém losu a dobrých výkonech mohou dotáhnout Česko třeba i na 13. místo, v opačném případě může být i tolik potřebná patnáctá příčka nedosažitelná...

Reagovat
smazaný uživatel

čo zabezpečuje tá 15. pozícia, dve miesta pre LM?

Reagovat
shitcool

Ano, ale pouze do předkol. přímej postup je od jedenáctýho místa.

Reagovat
smazaný uživatel

A na tu 11. příčku je pro nás nereálné se ještě dostat?

Reagovat
meno

Když všichni, co jsou do 11. místa včetně vypadnou hned v prvním kole vyřazovací části a finále EL bude Slavia - Plzeň, tak se tam dostanem v suhcým triku.

Reagovat
shitcool

Reagovat
Liquid

Reagovat
cetto

Tady je vidět, jak je vše relativní. Ještě před třemi dny se řešilo, že patnáctá pozice je nereálná a že budeme rádi, pokud nakonec ještě zůstaneme v TOP18. A dnes, div že se patnáctý místo nebere jako jasná věc.

Každopádně pro nás, pokud by se patnáctka udržela víc let po sobě i s tím že se kvůli tomu body dělí větším číslem, by to byl obří úspěch.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč uplně odstavili Matouška? To mohl ještě zůstat v Přibrami

Reagovat
Blasphemer

Protože pokémony sbíráš hlavně proto, abys je měl a neměl je nikdo jiný.

Reagovat
Liquid

Trpišovi se nelíbili asi jeho 3 výkony po sobě, kdy podle něj špatně pracuje

Reagovat
smazaný uživatel

Lepil díru. Kdyby nebyli zraněný všichni útočníci, tak zůstal na hostovačce v Příbrami. No a hlavně teď jak hrál třeba proti Bordeaux, tak hrál hodně naivně, proto šel o půli dolu. V zimě půjde pravděpodobně na hostovačku.

Reagovat
smazaný uživatel

Není to taky úplně jeho vina, když ho strkaji na hrot, jakoby neuměl nic jiného než běhat a presovat.

Reagovat
mayday

Je tam úplně na hovno a hrál, jen když měli velkou marodku. Jinak ho nijak nerozvíjejí, tvrdil jsem, že měl celou sezónu zůstat v Příbrami. Teď čekám, že ho v zimě pošlou na hostování, takže ve 20 letech téměř úplně ztracenej půlrok. Pro jeho vývoj opravdu skvělý.

Reagovat
FCSL

Aspon si může zvyknout na styl Slavie atd. Je hezký, že v Příbrami chodí zápas co zápas od půlky sám na bránu, ale ve Slavii je to pak trochu něco jinýho. Ztracenej půlrok to fakt nebyl

Reagovat
clinger

Reagovat
Mada

Reagovat
mayday

Otázka je, jestli sezení na lavičce nějak pomůže ke zvyknutí na herní styl. Co tam odehrál, tak pokud vím, hrál v útoku, což stejně není jeho post.

Jási zatím nemyslím, že by to byl nějakej budoucí tahoun repre, na to zatím předvedl moc málo. V podstatě, jak říkáš, odehrál v Příbrami 5 zápasů, šel sedmkrát sám na bránu a zařídil 6 branek nebo kolik. Je to příslib a ve dvaceti potřebuje zkušenosti, hrát, podle mě ho měli nechat v Příbrami na celej tento rok a pak mohl přijít už jako úplně jinej hráč.

Reagovat
ratusek

třeba i Vantrubu kurví a nechávají rsdši chytat toho sněhuláka

Reagovat
mistr129

Reagovat
Sosi

Aspon mu dali sanci a vyhodnotili si ho. Buchovi ani tu sanci nedali.

Reagovat
papanegra

Jak mohou být Rusové v koeficientu před náma..

Reagovat
Posledni Kovboj

Rusko

Reagovat
Liquid

ty jsou před náma odjaktěživ, Zenit i vyhrál Pohár UEFA a tradičně uhrává dost bodů, mimo moskevských celků dřív hodně bodů nahrávala Kazaň a poslední roky Rostov a Krasnodar, v ČR Plzeň, Slavia a dříve i něco Sparta uhrávala a sem tam Liberec a tím konečná a Slavie měla skoro dekádu bez úspěchu taky

Reagovat
Posledni Kovboj

"gólman Kolář, který třeba v Bordeaux ukázal, že je občas schopen chytit i nemožné"...

dal jsem to necet

Reagovat
pytlerLFC

"(ano, sem tam ještě i pustit)"

Reagovat
Posledni Kovboj

no, picovina je to po prvnim zapase, co neco ukazal, porad

Reagovat
meno

V lize má 71,4% úspěšnost zásahů (Vaclík 81,7, Pavlenka 73,1 a Koubek 72), v průměru dostává 1 gól na zápas (Váca 0,9, Pavlenka a Koubek 1,2) a 85,2% úspěšnost přihrávek při 2073 přihrávkách za 61 zápasů (Váca 83,3% - 876 - 87, Pavlenka 82,6% - 3028 - 103 a Koubek 83,7% - 2763 - 113)

Je to dobrej gólman, TOP na ligu, nadprůmernej při konfrontaci v Evropě a hejt, který dostává je bezpředmětný. Trpišovskému se do koncepce hodí a má s ním úspěchy, takže...

Reagovat
shitcool

Reagovat
Posledni Kovboj

takovyhle statistiky muze klidne mit i Tomas Kuca, o kvalite golmana to vypovida jen okrajove. Trpisakovi se hodi do systemu, protoze umi nohama, coz je taky jediny, co ma nadprumerny. Uspechy s nim (Trpisak) ma, a az na nich bude mit nejakej vyraznejsi podil golman, tak mi sklapne, zatim ji ale nema, takze...

Reagovat
Losinho

je úplně průměrnej - a to jsem na něj ještě hodnej

Reagovat
smazaný uživatel

Kedy je losovanie?

Reagovat
smazaný uživatel

V pondělí, aby přes víkend stihli nahřát míčky.

Reagovat
F.Torres

tvrdík si to pohlídá

Reagovat
Pablos

snad maj vyšší dívčí na to, aby je nahřáli v dlani

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele