Skotská Premier League - preview 27. kola

27.02.2010, 08:29, aktualizováno 28.02.2010, 08:51
Previews
Minimálně celé Skotsko se již nemůže dočkat začátku posledního zápasu 27. kola tamní Premier League. Další bitvu spolu svedou Rangers a Celtic a ve výhodě budou domácí, kteří mají na čele tabulky slušný náskok...
Rangers FC - Celtic FC  (neděle 13:30)
Po dvou měsících čeká znovu skotský Glasgow proslulé derby mezi Rangers a Celticem, tentokrát na Ibrox Parku. Rangers mají před nedělním utkáním v tabulce dobrý náskok sedmi bodů a zápas k dobru, Celtic by proto neměl zaváhat a za každou cenu bude chtít obhájce titulu obrat o body.

Vše nasvědčuje tomu, že na Ibrox Parku bude k vidění skvělý souboj, tak jako v předchozích dvou letošních střetnutích obou glasgowských celků. Ten první v říjnu lépe zvládli Rangers a díky dvěma rychlým gólům Millera z úvodu zápasu zvítězili 2:1. Podruhé a zatím naposledy se oba týmy potkaly na začátku roku v Celtic Parku, kde byl lepší domácí Celtic, zápas ale přesto skončil 1:1.

"Musí to být vítězný zápas pro nás, nikoliv pro Celtic," sdělil kouč Rangers Walter Smith. "Musíme jít do zápasu naplno a doufat ve výhru. Oba týmy jsou úplně stejné. Do konce sezóny bude ještě hodně zápasů, takže neříkám, že je nezbytné vyhrát s ohledem na mistrovský titul, protože pak bych pohrdal zbytkem týmů v lize. Bude potřeba odehrát ještě celou řadu zápasů, takže je příliš brzy na to, dělat předpoklady na mistrovský titul," dodal Smith.

Rangers se po celý rok daří, v minulém kole například přivítali třetí Hibernian, který porazili lehce 3:0. Vrásky dělal kouči Smithovi jen gólman Allan McGregor, který byl minulý týden zraněn při potyčce v baru a musel být ošetřen kvůli zranění oka. Do zápasu by však podle posledních informací měl nastoupit, stejně jako Lee McCulloch, který utrpěl menší zranění při pátečním tréninku.

Také Celticu se v minulém kole dařilo a díky gólu Robbieho Keana zvítězil 1:0 nad Dundee United. Právě posila z Tottenhamu však možná bude v nedělním utkání chybět, Keane totiž celý týden netrénoval a o jeho startu se rozhodne až těsně před výkopem. Obránce Edson Braafheid v pátek netrénoval kvůli zranění lýtka a Jos Hooiveld je mimo hru kvůli kolenu. Do hry se naopak vrací uzdravený Glenn Loovens a po trestu i Aiden McGeady a Darren O'Dea.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.30 - 3.30 - 2.90
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Aberdeen FC - Heart of Midlothian  (sobota 13:00)
Oba výběry mají v Evropě po glasgowských rivalech největší jméno, nyní však spolu svedou souboj o něco menší metu. Oba by se totiž po základní části chtěly dostat do nejlepší šestky a hrály s těmi nejlepšími, pro toho smutnějšího zbudou méně atraktivnější protivníci a téměř o nic mu nepůjde. Nicméně pokud prohraje letošní účastník Evropské ligy, tak se jeho ztráta na "Srdce" navýší na osm bodů a zřejmě mu už nepomůže ani zápas k dobru.

Aberdeen by měl zvítězit, jenže ani remíza vzhledem k duelu navíc nemusí být k zahození. Aberdeen hodně mrzí minulá porážka s Falkirkem, kde přišel po bleskovém vedení o všechny body ještě do půle a odevzdal je zbytečně poslednímu mančaftu. Pro Aberdeen je však tento výkon standardem a vzhledem k bilanci se silnějšími soupeři je nyní na Pittodrie Stadium vskutku favoritem. Překvapení je totiž v této sezóně jeho druhé jméno.

Domácí s Falkirkem za poslední měsíc prohráli podruhé v řadě, poté naprosto šokovali remízami s Hibs a Celtikem a následně se tradičně vrátili do starých kolejí vyřazením z poháru od druholigového Raith. Hearts doma naposledy přehrálo jak Hamilton, tak i Falkirk a na rozdíl od sobotního soka má vyrovnanější bilanci. Oba výběry se potkaly na začátku ledna tohoto roku v poháru a domácí vyhráli 2:0, o jejich výhře se hodně mluví i nyní.

Největší ztrátou pro výběr Marka McGheea je zranění Jima Patersona, který má vážně poraněnou Achillovku a bude určitě mimo hru. Mezi další marody se řadí záložník Peter Pawlett a klíčový obránce Andrew Considine, avšak mezi tři tyče se vrací velká opora Jamie Langfield. "Myslím si, že celá sezóna by se měla hodnotit až po konci závěrečné části, nic neúspěšného zatím v této chvíli není," věří ve velké zlepšení McGhee.

Dobře ví, že proti Hearts ho čeká klíčové střetnutí a při případné prohře by se možná musel opustit trenérskou lavičku. "Máme se soupeřem pozitivní bilanci, navíc nám jde o hodně a v té chvíli umíme zabrat. Nevyhýbáme se sice bodovým výkyvům a spousta nám jich chybí, vše se ale dá ještě dohnat," věří v šťastný konec zkušený stratég. Hosté přivítají po trestu Michaela Stewarta, do hry by mohli po zranění zasáhnout také Ismael Bouzid a Gary Glen, otazník proto visí pouze nad startem Susa Santany.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.00 - 3.25 - 3.30
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
St. Mirren FC - Hamilton Academical  (sobota 16:00)
Těžko říci, kdo by měl být v utkání mezi St. Mirrenem a Hamiltonem považován za favorita, ani jednomu klubu se totiž nedaří a pro oba bude boj o záchranu ještě hodně obtížný. První krok k udržení však může přijít právě v tomto utkání.

St. Mirren na rozdíl od Hamiltonu v posledním kole bod získal, 1:1 totiž dokázal remizovat s dobře hrajícím Kilmarnockem, v tabulce je ale až desátý, jen bod před svým dalším soupeřem. Gus MacPherson stále neví, zda bude moci využít obránce Leea Maira a Johna Pottera. Mair má totiž problémy s kolenem a Potter zápasí se zraněním slabin. Kvůli vazu v kotníku je stále mimo hru obránce Jack Ross.

MacPherson si myslí, že právě utkání s podobnými soupeři jako je Hamilton, rozhodne o tom, kdo v nejvyšší soutěži zůstane. "Toto je rozhodující zápas. Je to zklamání, protože sleduji naše výkony a ve většině utkání jsme hráli dost dobře. Jestli ale budeme v podobných výkonech pokračovat, pak si musíme dojít pro tři body," tvrdí kouč St. Mirrenu.

Loňský nováček Hamilton zažívá nepříjemnou druhou sezónu v SPL. Občas sice přijde světlejší moment, jako v utkání s Dundee United, poté ale znovu nastane výrazný výkonnostní sestup. Ten se potvrdil i v utkání na hřišti Hearts, kde Hamilton prohrál 0:2. Po trestu se do hry vrací Dougie Imrie, příliš brzy je však na návrat Mickaela - Antoinea Curiera, který podstoupil operaci kolena.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 2.10 - 3.25 - 3.05
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Hibernian FC - St. Johnstone FC  (sobota 16:00)
Fotbalisté Hibs se nacházejí v mírné krizi a sedm kol před koncem základní části se opravdu musí hodně strachovat o třetí pohárové místo. Tentokráte už ale zaváhat nesmějí, na Easter Road totiž přivítají soupeře ze St.Johnstone a i když se nováček blíží středu tabulky a má daleko od záchrany, na Hibs by podle předpokladů stačit neměl. Jenže před čtrnácti dny se oba sokové potkali a St.Johnstone rozprášilo hosty neuvěřitelně 5:1.

Forma domácích se k tomu vůbec nezlepšila a po neskutečném debaklu na půdě nováčka nedokázali urvat žádné body ani v Motherwellu, kde prohráli nejtěsnějším poměrem 0:1. Vše odstartovala příliš snadná prohra s Jezdci, kteří v Ibrox parku dominovali jasně 3:0 a na edinburghský celek dolehla velká krize. Celkově se mu na tohoto soupeře daří střídavě, v září ho sice v lize porazil 3:0, jenže o tři dny v ligovém poháru prohrál 1:3.

St. Johnstone se díky posledním výsledkům opět malinko odpoutalo od sestupových vod a drží tedy pověst mančaftu, který v krizové situaci dokáže alespoň jednou zvítězit a mít opět na nějaký čas klid. Po remíze se St.Mirrenem (1:1) a prohře v Kilmarnocku (2:3) pokračoval v útočném tempu i nadále a jako jeden z mála výběrů rozebral jinak téměř naprosto dokonalou edinburghskou obranu. Ovšem Hibernian bude hrát v kompletní sestavě a chce před vlastními fandy situaci změnit.

Proti stopce na jeden zápas se totiž úspěšně odvolal Liam Miller, který byl vyloučen v duelu s Motherwellem poněkud nespravedlivě a může tedy rovnou hrát. Po třízápasovém zákazu je k dispozici i Colin Nish, poraněné koleno vyléčil již Kevin McBride. "St. Johnstone bude u nás hrát s v naší velmi složité situaci. Doma nás porazilo i 3:1 a postoupilo v poháru, utkání u nich snad nemusím ani připomínat. Nicméně hrajeme doma v nejsilnější sestavě s navrátilci a chceme myslet na nejvyšší mety," věří v úspěch kouč John Hughes.

Hosté jistě postrádají hned pětici hráčů - mimo je Jody Morris, Kenny Deuchar, Martin Hardie, Peter MacDonald a Stuart McCaffrey. Do hry by se mohl vrátit kapitán Kevin Rutkiewicz, který už vyléčil zranění kolena, jeho start však není stoprocentní. "V ligovém kole jsme hráli dobře, ale neproměnili šance a jasně prohráli. Nyní se nám v útoku daří a chtěli bychom zopakovat výkon v našem posledním zápase, který jsme paradoxně hráli také proti Hibs. Na ofenzivní koncert se těšíme," má dobrý pocit z posledních dnů trenér Derek McInnes.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.80 - 3.30 - 4.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Motherwell FC - Kilmarnock FC  (sobota 16:00)
Velmi zajímavé utkání může být k vidění na Fir Parku, kde se domácí Motherwell představí proti Kilmarnocku. Motherwellu se daří a momentálně je pátý a překvapivě dobře se prezentuje i Kilmarnock, který je v poslední době nepříjemným soupeřem.

Motherwell i v posledním kole ukázal, že je skutečně nebezpečným týmem a 1:0 porazil třetí Hibernian. Po zranění kolene se do tréninku vrátil důležitý anglický útočník Lukas Jutkiewicz a v sobotu by mohl nastoupit. Kolenní šlacha však stále trápí Marca Fitzpatricka a Shauna Hutchinsona.

Kilmarnock, jenž je považován za jednoho z adeptů na boj o udržení, je velkým překvapením posledních týdnů. Výhra nad Celtikem nebyla náhodná, Kilmarnock totiž poté získal tři body i ze zápasů s Falkirkem a St. Johnstonem. V minulém zápase přivítal Kilmarnock St. Mirren, domácí zápas ale nezvládl podle očekávání a pouze remizoval 1:1.

Manažer Kilmarnocku, Jimmy Calderwood je s formou svého týmu spokojen a očekává velmi dobrý souboj. "Právě tyto dva týmy jsou možná v nejlepší formě z celé SPL. Ačkoliv jsem nebyl zrovna spokojený s formou v našem posledním zápase, daří se nám opravdu skvěle. Musím ale připustit, že občas máme i štěstí, St. Johnstone hrál u nás opravdu dobře a vítězství jsme si asi nezasloužili," přiznává na druhou stranu Calderwood.

Do Motherwellu s týmem kvůli zranění stehna neodcestovali Jamie Hamill a Simon Ford. Do hry se však po zranění kolena vrací Frazer Wright, problém s kolenem však možná do hry nepustí Mehdiho Taouila. Do zápasu by měli zasáhnout uzdravení Allan Russell, Mark Burchill a Ryan O'Leary.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.85 - 3.20 - 3.85
Tip EuroFotbal.cz: 10
více informací
Dundee United - Falkirk FC  (sobota 16:00)
Dundee United sice musí vzdát boj o druhé místo, avšak to třetí se kupodivu hodně otevřelo. I přesto, že se výběru Petera Houstona příliš nedaří, tak stáhl náskok na pouhý jediný bod a sedm kole před koncem základní části se tak pro něj otevírá slušná možnost. Navíc musí odrazit nápor blížícího se Motherwellu a výhra nad posledním Falkirkem se tak zdá být téměř nutností. Jenže právě proti slabším soupeřům se Dundee vskutku nijak valně nevede.

Dundee v lize pouze remizovalo se St.Johnstone (3:3) i Kilmarnockem (4:4), prohrálo nečekaně s Hamiltonem (0:2) a porazit dokázalo pouze St.Mirren (2:1). Naposledy se v Celtic Parku statečně pralo s domácím týmem, jenže ten konečně osvítil božský paprsek s zřejmě se vrátil do boje o mistrovský titul. Vyhrál velmi těsně 1:0 a opět malinko posadil soupeře nohama na zem. Falkirk je naopak nabuzen minulou výjimečnou výhrou.

Po velmi těsných porážkách se hostům záchrana opět o něco vzdálila, jenže po minulém utkání je opět ve hře a jednobodová či dvoubodová ztráta by neměla být vážnější překážkou. Falkirk po těsně prohře s Killie (0:1) a Hearts (2:3) zabral v domácím prostředí proti nevyzpytatelnému Aberdeenu a po obratu ještě do půle ovládl duel poměrem 3:1. Nicméně na stánku Tannadice se mu příliš nedaří, v posledních dvou měřeních sil podlehl 1:2 a 0:1.

Domácí navíc určitě s úsměvem přivítají navrátilce Paula Dixona, levý bek už totiž dokázal vyléčit komplikované zranění kotníku. Z lehkých zdravotních problémů se už dostal útočník Jon Daly a měl by být fit, avšak na trávník se určitě nepodívají Lee Wilkie, Danny Cadamarteri, Francisco Sandaza a Scott Robertson. "Tento duel rozhodně nebude podobný tomu, který jsme s Falkirkem sehráli před měsícem. Falkirk hodně změnil styl, bude napadat, určitě nechce spadnout do nižší soutěže," obává se houževnatosti protivníka kouč Houston.

Hosté nevědí, jestli bude moct hrát důležitá opora Carl Finnigan, kterého trápí poraněné koleno. Určitě mimo bude kvůli zraněnému kotníku Danijel Marceta, k tomu na dlouhodobé listině marodů se nachází Pedro Pele a též nemůže být využit: "Hráči dobře vědí, o co hrají v těchto týdnech, a potřebný bude každý bodík. Na Tannadice se hraje hodně těžko, musíme prostě doufat v dobrý výsledek. Pokud ho uhrajeme, naše sebevědomí obrovsky vzroste," dobře ví trenér Steven Pressley.
Kurzy sázkové kanceláře bwin.com: 1.65 - 3.55 - 4.50
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Rangers FC25177158:1558
2.Celtic FC26156551:2851
3.Hibernian FC26127738:3043
4.Dundee United26119637:3542
5.Motherwell FC26911632:3038
6.Heart of Midlothian26971025:2934
7.Aberdeen FC25781024:3229
8.St. Johnstone FC23761037:4227
9.Kilmarnock FC26681222:3426
10.St. Mirren FC25571324:3622
11.Hamilton Academical25561418:3721
12.Falkirk FC25481322:4020

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Rangers v Celtic

V poradi tretie (a zatial urcite najdolezitejsie) Old Firm derby nas caka prave tuto nedelu.

Lider SPL Rangers ma na svojho uhlavneho rivala 7 bodovy naskok, 1 zapas k dobru (na St Johnstone) a tak sa mame na co tesit, caka nas totiz zapas ktory bude mat vsetko co chce nestranny fanusik vidiet. Kvalitu, nasadenie, napatie, atmosferu a ja verim ze aj goly.

Kratka rekapitulacia doterajsich derby v prebiehajucej sezone:

4 Okt 2009 - Rangers 2-1 Celtic (Miller 8, 16 - McGeady 25 pen, 50,276)

3 Jan 2010 - Celtic 1-1 Rangers (McDonald 79 - McCulloch 81, 58,000)

Novinky v timoch:

Rangers

Vsetci zdravi, fit je aj brankar McGregor, ktory mal minuly vikend incident v nocnom bare.

Po oslave 21.narodenin Cilliana Sheridana (mimochodom hraca Celticu toho casu na hostovani v St Johnstone ) bol v noci na ulici napadnuty a utrpel pocetne zranenia tvare.

Druhy incident za posledny rok ktory nevrha na klub dobre svetlo bude mat pravdepodobne za nasledok jeho letny odchod. Po poslednej afere (aj s Barry Fergusonom ktoremu sa to ale neprepieklo a tak musel odist uz v lete) dostal od klubu posledne varovanie

a tak trpezlivost uz vsetkym tam hore dochadza... Obavy o nahradu si myslim robit netreba, Neil Alexander je spolahlivy brankar ktory si svoje miesto vzdy zastal. Napokon, jarna poharova put Rangers az do Manchesterskeho finale Pohara UEFA 2008 proti Zenitu bola tak dlha hlavne jeho zasluhou...

Ked si pritom uvedomime ze Rangers maju 3.najlepsiu obranu v Europe (aj ked taketo porovnania trochu pokrivkavaju predsa len je to statisticky fakt) a v lige nikdy nedostal v tejto sezone v zapase viac ako 1 gol (!!!) tak ziadne obavy tu nie su na mieste.

Tu by som vyzdvihol v prvom rade pracu 2 ludi manazmentu, manazera Waltera Smitha, a jeho asistenta Allyho McCoista (tak po tomto chlapikovi mam svoj nick a nie po tej sibnutej McBealovej ), ktory mimochodom vedie ako hlavny kouc vsetky poharove zapasy Rangers.

Nie ani tak skutocnost ze obaja pracuju momentalne bez zmluvy (inak je to ich gesto voci klubu ktory sa nachadza v nelahkej financnej situacii) ale hlavne fakt ze v priebehu svojho posobenia dokazali v klube pri silne obmedzenych podmienkach doslova zazraky. Ked ho prebrali v januari 2007, bol Rangers 17 bodov za Celticom. Odvtedy zaknihovali titul v lige, zisk 3 poharov a finale vyssie spominaneho UEFA. V tejto sezone ma Rangers nakrocene k tzv.Treble, zisku vsetkych 3 domacich trofeji. A to pritom naposledy kupili nejakeho hraca v lete 2008 !!!

A co je pre domacich fanusikov najpodstatnejsie, klub sa opat stal typickym Skotskym aj na ihrisku. Zatial co v casoch Advocaata, McLeisha ci Le Guena nastupili v jeho drese vacsinou cudzinci, Smith to cele otocil naruby a do klubu angazuje prevazne najlepsich Skotov.

Zatial co pred casom nemalo Skotsko v nominacii ani jedineho Rangera, na nadchadzajuci medzistatny zapas proti Cesku je ich hned 6. A to este chyba McGregor (inak jednotka ale teraz vynechany kvoli spominanemu incidentu), Weir a este taky Webster z Dundee Utd je stale kmenovym hracom Rangers. No a tot este nedavno modry dres obliekali aj Charlie Adam a Alan Hutton...

Ak teda prizmurime jedno oko, Skotska zostava na stredu by mohla pokojne vyzerat ako ta nedavna Rangers

Celtic

Najdolezitejsia sprava hned na uvod, Robbie Keane cely tyzden netrenoval a tak sa jeho Old Firm debut zrejme konat nebude...

Tony Mowbray, ktory mimochodom stale caka na prve Old Firm vitazstvo, ale nemusi byt prilis znepokojeny, k dispozicii bude mat kvarteto Fortune, Samaras, Kamara a Rasmussen.

Do zostavy sa vracia aj Aiden McGeady, jeden z kandidatov na ocenenie Hrac roka (tym druhym je podla mna Steven Davis z Rangers). Vrasky na cele ale moze mat zo zlozenia obrany. Od odchodu McManusa a Caldwella (nepochopitelne pustil v zime podla mna 2 piliere obrany) nevie najst optimalne zlozenie tejto formacie a je to v zapasoch Celticu poriadne citit.

Toto je sucasna achillova pata Celticu a lepsie to podla mna uz s hracmi ktorych ma k dispozicii ani nebude... Predpokladam ze sa to prejavi aj v nedelu a proti zohranej dvojici Boyd - Miller budu mat chlapci zeleni vzadu obrovske problemy.

Vyzera to na stopersku dvojicu Thomas Rogne - Josh Thompson, dvojica teenagerov v obrane velkoklubu

Predpokladane zostavy (podla mna)

Gers

Alexander - Whittaker, Weir, Bougherra, Papac - McCulloch - Davis, Thomson, Lafferty - Boyd, Miller.

Celts

Boruc - Hinkel, Rogne, Thompson, O´Dea - N´Guemo - Kamara, Brown, McGeady - Fortune, Samaras.

Moj tip:

Rangers 3-0 Celtic

(Boyd 2, Miller)

Brian Laudrup, Paul Gascoigne a Ronald De Boer hrali uz kdejake velke zapasy ale sami vedno tvrdia ze niet vypatejsieho zapasu ako je toto derby.

Tak si ho uzite, najvacsie derby na svete ma vykop 13:30, live SPORT 1.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm dal sis práci

Reagovat
smazaný uživatel

ani nie Giggsy

Reagovat
smazaný uživatel

Este k tomu Hibs co sa pise v review. Od pondelka sice zacnu burat tribunu Old Terrace, ale ziadne stahovanie tam nebude, Hibs zostavaju hrat nadalej na Easter Road, vsetko to bude prebiehat pocas ligy a potom najma v letnej pauze tak aby bolo hotovo pred zaciatkom tej novej.

Takto to robil aj Falkirk a pomaly ma uz cely stadion hotovy.

Nova tribuna East Stand bude mat kapacitu 6,400 miest a celkova kapacita stadiona sa tak zvysi na 20,250. Hibs budu mat jeden z najkrajsich stadionov v Skotsku. Myslim ze budu treti . Lebo Ibrox a Hampden tazko niekto prekona.

Potom bude u mna poradie stadionov v Scotland taketo:

1. Ibrox (Rangers)

2. Hampden (Narodny stadion)

3. Easter Road (Hibs)

4. Tynecastle (Hearts)

5. Falkirk Stadium (Falkirk)

Special bonus patri pre Caledonian Stadium v Inverness. Hrat tam a pocut sum mora, lietajuce cajky, to je romantika. Naaaaadhera.

Reagovat
smazaný uživatel

Rangers v Celtic Head-to-head od vzniku SPL (1998)

1998/99 (Celtic 5 b, Rangers 5 b)

Rangers 0-0 Celtic, Celtic 5-1 Rangers, Rangers 2-2 Celtic, Celtic 0-3 Rangers

1999/00 (Rangers 10 b, Celtic 1 b)

Rangers 4-2 Celtic, Celtic 1-1 Rangers, Celtic 0-1 Rangers, Rangers 4-0 Celtic

2000/01 (Celtic 9 b, Rangers 3 b)

Celtic 6-2 Rangers, Rangers 5-1 Celtic, Celtic 1-0 Rangers, Rangers 0-3 Celtic

2001/02 (Celtic 8 b, Rangers 2 b)

Rangers 0-2 Celtic, Celtic 2-1 Rangers, Rangers 1-1 Celtic, Celtic 1-1 Rangers

2002/03 (Celtic 7 b, Rangers 4 b)

Celtic 3-3 Rangers, Rangers 3-2 Celtic, Celtic 1-0 Rangers, Rangers 1-2 Celtic

2003/04 (Celtic 12 b, Rangers 0 b ...)

Rangers 0-1 Celtic, Celtic 3-0 Rangers, Rangers 1-2 Celtic, Celtic 1-0 Rangers

2004/05 (Celtic 6 b, Rangers 6 b)

Celtic 1-0 Rangers, Rangers 2-0 Celtic, Celtic 0-2 Rangers, Rangers 1-2 Celtic

2005/06 (Celtic 7 b, Rangers 4 b)

Rangers 3-1 Celtic, Celtic 3-0 Rangers, Rangers 0-1 Celtic, Celtic 0-0 Rangers

2006/07 (Rangers 7 b, Celtic 4 b)

Celtic 2-0 Rangers, Rangers 1-1 Celtic, Celtic 0-1 Rangers, Rangers 2-0 Celtic

2007/08 (Rangers 6 b, Celtic 6 b)

Rangers 3-0 Celtic, Rangers 1-0 Celtic, Celtic 2-1 Rangers, Celtic 3-2 Rangers

2008/09 (Rangers 7 b, Celtic 4 b)

Celtic 2-4 Rangers, Rangers 0-1 Celtic, Celtic 0-0 Rangers, Rangers 1-0 Celtic

2009/10 (Rangers 4 b, Celtic 1 b)

Rangers 2-1 Celtic, Celtic 1-1 Rangers

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele