Škorpil: Zápas se Žilinou? Není to obyčejný zápas

13.08.2008, 19:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (1366)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přeju to Liberci ale bude to hodně vyrovnanej zápas si myslim Pro českej fotbal to bude jenom dobře pokud vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

cesko - slovenske derby .....zilina je rozbehnuta valcuje superov : presov 5-1 nitra 5-0 takze tip : 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to prajem zas ziline lebo som odtial :...dufam ze postupime my..mame na to aj ked Liberec hra urcite dobry futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nemas pravdu Já sem zase z Liberce, a musim priznat ze dobry fotbal nehrajeme, ikdyz se Slavií tam určité zablesky byly. Doma to bude remiza 0:0 a na Slovensku bude rozhodovat štěstí.

Reagovat
pavel.fotbal

Právě, proto že se Žilině tak daří,tak možná zpočátku zlobit,ale Liberec potřebuje nakopnout a takovéhle utkáním je k tomu jako stvořené.Pro Žilinu to doposud bylo jednoduchý, ale dnes se poprvé dobře rozběhnutý stroj zasekne,a Liberec zvítězí 3:0(Nezmar,Papoušek,Radzinievičius) a zadělá na postup.

Reagovat
stas87

Mate dost zaujimavu bilanciu s Lotysskom v poslednych rokoch. Vyhry max o dva goly, o tri goly ste s nimi vyhrali myslim v roku 2010. Aj tak to podla mna dopadne dnes, nieco ako 4-2 ci 3-1.

Reagovat
eLJay.91

Taky bych to viděl nějak takhle těsně. Teda z hlediska skóre. Herně věřím, že si zápas ohlídáme. Na prd je, že nebude chytat Francouz. Nevím, kdy ho chtějí pořádně odzkoušet, když nás po dnešním zápase čekají dva lehčí a pak už jen poslední se Švýcary. Bylo by docela fajn, aby si dneska zachytal v těžším zápase. Zítra by tam mohl Bartošák a v neděli zase Francouz. Na Švýcary by pak šla jednička pro ČF.

Reagovat
andrew96

A nima a Švýcary to jsou vždy ubojované výhry. Se Švýcary už teda ani ty výhry nejsou jisté.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si myslím, že letošní tým Lotyšska je slabší než dříve. Těch pět let zpátky hráli Lotyši s veterány z Rigy doplněné o veterány z ostatních KHL týmů, kdy jejich tým měl věkový průměr snad 30 let, přičemž ty zápasy s náma poctivě ubránili. To ve spojení s tím, že i my měli starý tým, který byl obvykle silně neproduktivní, znamenalo, že ty skóre byly nízký. Lotyši letos hrají s mladíky kolem 24 let, vepředu spoléhají na mladíky z AHL, vzadu mají polovinu obrany z naší ligy. Riga dříve patřila v KHL do první poloviny, zatímco posledních několika letech šla dolů a do PO se už dlouho nepodívali. Letos měli o něco lepší sezónu, ale nemyslím si, že je náhoda, že letos v týmu ještě více převzali hlavní role cizinci. Však na soupisce měli jen tři domácí obránce. My máme taky konečně mladší, dravější tým. Myslím, že letos těch branek v tomhle zápase bude víc. Není to Itálie, tak demolici nečekám, ale ten třígólový rozdíl padne.

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci. Jinak, moc lidí z těch co v předešlé diskuzi psali o Chárovi, ho letos asi neviděli hrát, zejména v SC. Ten by se na tom letišti motal, že by si z něj dělali srandu i britové.

Reagovat
smazaný uživatel

To su také hlúposti. Preto je druhý najvytazovanejsi hráč Bostonu a v kľúčových zápasoch najvytazovanejsi? Áno, stráca na dynamike, ale stále je to špičkový defenzívny obranca, líder, hráč, ktorý má rešpekt v kabíne, pred súperom aj rozhodcom. Bol by na MS náš najlepší obranca.

Reagovat
KnoxXx

hlavne treba dodat, ze v repre bol nanajvys priemerny (uz) par rokov dozadu + samozrejme sa tu porovnavaju hrusky s jablkami (obor hrajuci v NHL so 40+ rokmi vs obor hrajuci na sirokom europskom klzisku), ak by niekto bol vylozene posilou z Bostonu, tak Cehlarik, ale ked vidim, ako zamietli s Bucekom, tak aj o tomto dost pochybujem; to neznevazuje Charu ako doleziteho hraca pre tim v NHL, to sa len musi usmiet nad tym, ze by bol velkym prinosom pre nasu obranu so 4 hracmi s urcitou porciou zapasov v NHL v tejto sezone

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže nikdo neberete v potaz zkušenosti. Nebo snad myslíš, že by Chára začal zmatkovat jako vy třetí třetině proti Kanadě i proti Němcům? Přesně ten zápas s Německem by s Chárou skončil imo 2:2.

A Černák je super, toho vám "závidím", i Jaroš fajn, ale mají odehráno oba v NHL méně než 100 zápasů, tyhlety zkušenosti jsou imo nepřenositelné. Jinak Chára (jak beru v potaz i ve svém komentu) sice jde trochu dolů, ale srovnávat ho s Kochem nebo Čajkovským a říct, že by nebyl v rozhodujících okamžicích platný?

Navíc ani takový Marinčin není žádná velká hvězda NHL, nemá zkušenosti s "lídrováním" celého týmu + mentorováním právě mladých pušek. Já si stojím za tím, že Zdeno by pořád byl rozdílovým hráčem, ve skillech mírně nadprůměrný (tady se můžem bavit, ale zase z něj nedělejme tragéda), ale v organizaci hry a zkušenostech by strčil do kapsy skoro celý váš tým. A to je oblast, kvůli které nemáte 6-10 bodů, ale jen 3

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, no Černák také chyby neurobil a súhlas, také vypäté situácie proste musíš zažiť a mať skúsenosti, to sa nedá natrénovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Chárove silné stránky by boli na veľkom klzisku slabšie o štvrtku alebo o polovicu, ale stále by bol v defenzíve platnejší ako väčšina našich obrancov včetne Marinčina a Jaroša. Napr. by vyhodil puk, vyhral fyzický súboj, odtlačil by protihráča alebo vypichol puk, nadvihol hokejku.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím skopírovať jeden komentár, absolútny súhlas. Ramsay a Šatan snáď zostanú. Ja som pred MS písal, že nebudem sklamaný, keď nepostúpime, keď budeme hrať dobre, lebo už dávno nám chýba kvalita a nie sme žiadna špička.

Ten komentár:

"Pani a damy, tolko hejtov co tu vidim ci na jedneho, druheho ci tretieho hokejistu ,, ste normalni?? .. kedy ste naposledy videli takto lietat po lade SVK repre muzov? Kedy ste naposledy videli hrat SVK repre na vrcholnom podujati vyrovanen partie s USA, FIN ci CAN ,, nejak zabudate, my niesme svetova spicka v hokeji uz davno .. nejak rychlo zabudate a videli ste ich uz pomaly s medailou na krku .. nejak rychlo zabudate, ze posledne roky, sme boli hlboko v lese, ako herne, tak vysledkovo .. ano "les" vysledkovo trva,, ale herne sa na to proste da pozerat a kazdeho triezvo uvazujuceho fanusika ten hokej proste bavi .. ze sme nezvladli zavery zapasov? .. ano nezvladli, tak ako XY timov pred nami v roznych ligach, turnajoch ci play-off, tak ako sa to stane XY timov po Nas .. teraz co? Budeme na nich nadavat? Budeme ich zosmiesnovat? Budeme tvrdit ze treneri su tam :na smiech" lebo hra ten, co ten kn akonci zapasu a nehra druhy? Pani a damy,, prave ti treneri na lavicke su pricinou toho, ze po lade lietaju Liskovci, Sukelovci, Lantosovci, Fehervarovci, ci Bucovci a hokej splna moderne statuty rychlosti, nasadenia a zapalu .. tak kto chce, hejtujte,, ale kazdy normalny im musi zatlieskat a povedat si, ze toto je cesta, ktorou musime ist a moze sa opat vratit cas, kedy budeme aj taketo zapasy vyhravat a mat aj vysledky, uspechy .."

Reagovat
pistacik11

Tak hlavne treba učiť taký štýl hokeja od decka, hovno to pomôže, ak sa to bude robiť len v ačku

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednej strane s herným prejavom a aktívnym poňatím musí byť spokojnosť. Na strane druhej určite nastal čas na konštruktívnu kritiku. Najviac sa bojím, že výsledok na MS bude zneužitý pri voľbách predsedníctva SZĽH a zvolia niekoho typu Rusnák.

K včerajšku:

Marinčin si zničil turnaj opäť jeho typickou šialenosťou. Predtým zlé vyhodonie Jaroša. Ďalej tam bolo veľmi hlúpe postavenie mimo hru. Veľmi pasívne bránenie 6v5. Skrátka priveľa chýb na tak krátky úsek. Podľa mňa je chyba, že pri powerplay nešla na ľad prvá päťka. Najlepší hráči majú hrať v kľúčových momentoch. Stratiť tri zápasy v záveroch ide už aj na hlavu trénera. Rovnako výber brankárov ide na hlavu J. Lašáka. Výber centrov a vynechanie Marcinka ide aj za Šatanom. Sklamanie sú pre mňa aj výkony prvej formácie alebo skôr ich produktivita.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas s prvou časťou príspevku.

Súhlas s Marinčinom, to nevyhodenie bolo tiež od Marinčina, nie? Neskutočne to znovu pokašľal, práve pre toto nehráva pravidelne v NHL, urobil by toto v Toronte, nehral by 10-15 zápasov za sebou a ono sa to tak aj deje. On je výkonnostne slovenský Lovren (až na to, že nie je taký egoista), odohrá dominantný zápas, aj dva také zápasy za sebou, hrá ako skvelý all-rounder a následne príde zápas, v ktorom urobí chyby na úrovni 17 - ročného obrancu.

Súhlasím s tým, že tam mali poslať prvú formáciu, prípadne s Bucom na buly a Krištof mohol sedieť. Podľa mňa je mierna chyba to, že jeden z dvojice Sukeľ / Krištof nehrá krídlo, pretože sú vyložene trápni na buly... Lantoši je síce skvelým spôsobom rýchly, ale turnaj mu zatiaľ nevychádza... Určite mal hrať viac Zigo. Nie je nejaký skvelý center, ale s ním bola hra tretej formácie zodpovednejšia a hodil by sa aj na oslabovky. Nechápem, prečo ho viac nevyužívajú. Lunter nemal vôbec hrať, v 5 na 5 hrá dobre, ale včera vyložene sebčil - mohol nahrávať Lantošimu do prázdnej + bola ešte jedna situácia, kedy mohol prihrať spoluhráčovi do lepšej pozície. + Horšia hra v oslabeniach ide za trénermi. Špecialista Bondra nehráva...

Reagovat
smazaný uživatel

Súhrn: Zigo mal byť viac využívaný, pretože je zodpovednejší v obrannom pásme a Sukeľ s Krištofom sú vyložene trápni na buly a so svojou nižšou postavou a nízkou váhou sú slabí v súbojoch. Lunter nemal hrať vôbec a mal hrať Bondra, ktorý za repre nikdy nesklamal - pretože - je rýchly, napáda, je zohratý s Bucom a hrá výborne v oslabení. Lantoši alebo Krištof kľudne mohli hrať menej (a to píšem ako Nitrančan)...

+ Chybu trénerov som videl aj v tom, že nezobrali oddychový čas na konci a neukľudnili hráčov. Ale po vojne je každý generál, nie sú to nejaké kardinálne chyby trénerov, s trénermi som celkom spokojný a chcel by som ich vidieť ešte minimálne rok, pretože konečne hráme moderne a na našej hre je vidieť napredovanie. Čo by som zmenil je to, že by som zobral jedného asistenta ako špecialistu na obrancov. Možno aj niekoho z Kanady / zahraničia. Petrovický / Podkonický sú tam zbytočne a len sa za pochodu učia. Nehovorím, že sú zlí, ale že ich je tam zbytočne veľa..

Čo sa týka Marcinka - nesúhlasím s tebou. Nešiel práve preto, že je slimák a nezvláda rýchlostne a korčuliarsky medzinárodné tempo hokeja. Ukázal to na niekoľkých turnajoch, nie je o čom. Tak pomalého útočníka aktuálne nemáme a som za to rád.

Čo sa týka brankárov, tak čo je chyba Lašáka? Včera Čiliak nemohol za góly, s Finskom chytal slabšie. J. Hudáček? Ten v repre nikdy nepodržal a podčiarkol to aj nevydarenou prípravou pred týmito MS. Škoda, že sa zranil Konrád. Ten vždy pôsobil kľudným dojmom.

Prvá formácia hrá výborne, Krištofovi sa vydaril zápas s USA, no následne zápasy už slabšie... Pánik a Tatar hrajú vyborne, produktivita nie vždy príde no. Rišo nedal včera do prázdnej, dal tyčku, čo k tomu viac napísať. Ukazuje sa aj chýbajúca kreativita Tatara. Klasika. V NHL patril paradoxne medzi naj. hráčov v NHL v hre 5 na 5 (štatisticky), ale v presilovkach hrá klasicky šablonovito, schematicky a nekreatívne. No, ťažko im niečo vyčítať, hrajú fakt výborne, ale nie sú to Hossa, Demitra či Gáborík, čiže top hviezdy svetového hokeja..

Reagovat
smazaný uživatel

Marcinko - Áno, chýba mu rýchlosť. Ale pri tom ako sme mali zložený káder, tak si treba uvedomiť, že traja centri majú katastrofálne buly. Naopak Marcinko mal buly ako jeden z najlepších v českej extralige. Je využiteľný na presilovky a oslabovky. S časom na ľade v 5v5 by sa dalo pracovať. Mohol by sa točiť s Bucom. Ale je to len názor.

Hudáček - ja neposudzujem podľa minulosti. Tie jedny MS, kde sme hrali snáď s najhorším výberom histórie a obrana horela ako Notre Dame by som rovno vyškrtol. A tie rok pred tým tiež neboli žiadna sláva. Bol tam výber, kde hviezdil v obrane Svarny a Sersen. Má za sebou skvelú sezonu v KHL a chytal vynikajúco PO. Ak necháš takéhoto brankára doma a na turnaji ti brankári nezachytajú, tak je relevantné, keď to použijú proti tebe.

Podľa mňa nehrali výborne. V zápasoch s Kan a Fin to boli práve oni, kto sa až moc často ocitol v obrannom pásme. Jasan, nie sú to hviezdy NHL, ale predsa len body by chodiť mali a keď nie body, tak aspoň nestratiť náskok s Kanadou v dvoch striedaniach. Od TT sa čakalo presne to čo spravil včera Draisaitl. Gól z ničoho. Ale samozrejme treba byť vďační, že prišli. Hrali s odhodlaním a určite aj oni dodali tímu sebavedomie.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo sa týka Marcinka, nie som si istý, či má lepšie buly ako Buc alebo Zigo, ktorí sú rýchlejší ako on a preto išli na MS.

On je vyložene pomalý hráč a ako som napísal, ukázal to veľakrát, kedy nestíhal a kvôli tomu často fauloval... A pritom môže byť mierne lepší na buly ako Zigo či Buc, ktorí boli v príprave jeho konkurenti, je fyzicky silnejší ako oni a aj lepší strelec, ale ako som napísal, rozhodlo to, že spomínaní sú rýchlejší ako on. A ja s takýmto skladaním kádra súhlasím. Nech idú hráči, ktorí stíhajú tempo a to pritom Buc alebo Zigo nepatria medzi extra rýchlych hráčov, no sú aspoň priemerne rýchli, za to Marcinko je podpriemerne rýchly.

J. Hudáček - vedenie niekoľkokrát deklarovalo, že rozhodne výkonnosť v príprave (!!!) a aj tú mal J. Hudáček slabšiu, dostal nieľko ľahkých gólov. Rybár bol uprednostnený kvôli dobrým skúsenostiam z minulých MS a Čiliak odchytal výborný zápas proti ČR v Nitre (mimochodom, bol som osobne :) ), aj napriek prehre 0:2.

V poslednom čase vnímam na interntete, že ľudia často píšu, akých máme kvalitných brankárov. Aj ja som bol (!) toho názoru, ale začínam ho meniť. Treba, aby chytal brankár s formou... Hudáček, Halák, a nikto iný nie sú žiadne brankárske hviezdy, čiže musia presne načasovať formu na turnaj... To vedel super Laco, dva-tri roky Laco, Halák mal dobrú olympiádu v roku 2010, ale nikto z nich (a z ďalších reálnych adeptov) nie je neotrasiteľná hviezda ako napr. Lundqvist. Jediná menšia hviezdička z našich brankárov je Jaro Halák, ale ten je aktuálne dvojka a je nerozchytaný, ktovie, ako by zachytal na MS.... Ale sezónu mal výbornú, s Raskom sa striedal a možno bol v základnej časti aj mierne lepší ako Tuukka, ale Rask je jednotka a je uprednstňovaný v PO kvôli dlhej zmluve a teda väčšej perspektíve pre Boston a aj kvôli pozícii, ktorú si v Bostone vybudoval.

Reagovat
smazaný uživatel

*2-3 roky Lašák.

Reagovat
Malresi

Ono je ale dobre aj polozit si otazku, ci tie skvele vykony - nasadenie a obetavost hracov nie je podmienena hlavne tym, ze hrame doma. Nehovoriac o motivacii hracov z NHL ako Tatar, Panik, Cernak, Jaros, Marincin... bez tychto hracov by to proste neslo a nejako sa mi nechce verit, ze by tato skupina hracov prisla, aj keby sme nehrali doma. Cize na jednu stranu som, co sa nasej buducnosti tyka optimisticky, ale na druhu stranu sa na to treba pozriet tak, ze bude imo prekvapenim ak sa nam podobne dobry kader podari zlozit opat o rok.

O to viac je bolestive, ako lacno sme to dojebali.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa v najbližších rokoch budeme každý rok bojovať o štvrťfinále. Reálne sme kvalitou my a Nemci na 8. a 9. pozícii. Potom je tam mierna diera. Samozrejme, že bude záležať aj na tom kto príde, ale taký extrém ako pod Cígerom, kde nemohlo prísť nejakých 30? hráčov sa už snáď nestane. A aj minulý rok dokázal, že štvrťfinále musí byť úred každým MS cieľ. Nie tie stupidity ako záchrana, čo častokrát podsúvajú úbohí novinári, ktorí len zháňajú clicky.

Reagovat
Malresi

Este by som tam zaradil Lotysov, ti budu imho taktiez s nami a nemcami bojovat o stvrtfinale rok co rok.

Neviem, netrufam si odhadnut situaciu, co bude o rok. S Ramseym som viacmenej spokojny, co mi robi starosti je prave pristup nasich najlepsich hracov. Viacmenej su to vsetko mladi chalani, tak verim, ze aj v buducnosti pridu reprezentovat a ze to neni len tym, ze su MS doma.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas s Lotyšskom. Dúfam, že hráči budú chodiť, treba aj dobrého manažéra ako je Šatan.

Šatanovi a Ramsayovi končia zmluvy. Bol by som rád, ak by zostali, ale to závisí aj od vedenia, ktoré bude nové a aj od toho, či majú o to záujem. Mám pocit, že záujem už mať nebudú, dúfam, že môj pocit bude nesprávny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neprišlo by ich toľko, pretože Marinčinovi (ale ten by až tak nechýbal aj tak, pretože je labil), Panikovi a Daňovi skončili na konci tejto klubovej sezóny zmluvy a preto je ich poistenie finančne nákladné (poistku hradí z väčšej časti náš zväz a z menšej IIHF).

Sekera, Tatar a Černák by prišli aj keby nehráme doma.

Reagovat
eLJay.91

Já doufám, že u vás všichni budou pokračovat. Je super, že legendy mají chuť pro nároďák pracovat a určitě i to občas hraje roli, jestli ten kterej hráč přijede. Protože když ti zavolá Šatan, tak se asi blbě odmítá. Tenhle váš tým, kterej se začal tak nějak budovat už rok zpátky na OH se mi moc líbí. Dravý mladí, to přesně může být vaše cesta. Doufám, že z tý nastoupený cesty neuhnete.

Reagovat
Neutron

Reagovat
smazaný uživatel

budú voľby vedenia SZĽH a v hokejovom hnutí na Slovensku, v kluboch (zástupcovia klubov volia nového prezidenta zväzu) a vo výkonnom výbore SZĽH je stále veľa ľudí, ktorí neprajú aktuálnemu vedeniu SZĽH a vedeniu A reprezentácie, sedliaci mysliaci si, že robia svoju prácu dobre a že na Slovensku sa doteraz vychovávali hokejisti správne. Sedliaci, ktorí neznesú, že trénerom seniorov je Kanaďan, že nám radí Fín pri výchove hráčov, že bola zavedená nová funkcia regionálneho manažéra, ktorý dohliada na výchovou hráčov v kluboch. Kluby sú z väčšej časti súkromné spoločnosti, čiže ťažko ich kontrolovať, radiť im.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je svätá pravda. Na druhej strane, ale ani všetky kroky nového vedenia neboli správne. Najmä pri obsadzovaní postov pri reprezentáciach a koniec koncov aj tých reg. manažérov, kde už sa niektorí aj menili.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku chýbajú v hokeji aj kompetentní ľudia, proste nemáme ich dostatok... A peniaze... Dostatok peňazí. Ak by sme boli Švajčiarsko, reformy v hokeji by boli ľahšie ...

Reagovat
eLJay.91

Tak snad ty volby dopadnou tak, aby se ta nastolená cesta udržela. Ramsay by měl zůstat. Dělá dobrou práci. A ani jsem nevěděl, že se takhle hnulo s mládeží (ten Fin a regionální manažeři). To je super. Snad to bude pokračovat. Teď jsem pár dní zpátky četl rozhovor s tím vaším šéfem svazu ohledně toho novýho loga. Snad se i to povede nějak rozumně se státem vyřešit. Mohlo by to do hokeje přinést další prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja stále snívam o tom, že by sa vrátil do nášho hokeja Peter Šťastný. To by bola autorita ako hrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Pozriel som si pozapasove studio na STV a zaujal ma komentar Valabika. On tvrdi, ze Seider je dobry herec, ze to nafilmoval a ze si ho ziadny klub v USA/Kanade nezoberie do timu. Suhlasite s nim alebo to nezvladol a trepe kraviny?

Reagovat
smazaný uživatel

Seider je ten mladík, ktorý má byť vybraný v prvom kole draftu? Valábik nevie o tom, že je budúca draftová hviezda. A či simuloval? To vie len Seider, ale keď bude fit na ďalší zápas, tak je simulovanie veľmi pravdepodobné. Pretože sa tam valal pomaly 5 min a brali ho dvaja chlapi z ľadu ...

Reagovat
stas87

Ano, predpovedaju mu prve kolo tento rok. Od Nagya hlupost, puk davno inde a on ho takym sposobom dohra.

Reagovat
smazaný uživatel

Podobny zákrok spravil Kanaďan na Buca (akurát Buc nebol narazený na mantinel) a neodpískali to.

Reagovat
smazaný uživatel

To bola šialenosť. K hre má dobré poznatky, ale to ako začal riešiť rozhodcov a simulovanie preháňa.

Reagovat
stas87

Taky som z neho mal dojem. Nepredychal, ze nemci otocili a vyhrali a tak si nasiel tento suboj, aby dal priechod frustracii po prehre. Mna to teda dost prekvapilo, ze takto otvorene hraca odsudi a este povie, ze ten kontakt Nagya bol minimalny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebol to nejaký extra zákerný zákrok a veľký kontakt, rozhodcovia podobné kontakty niekedy zapískajú, niekedy nie. Vplyv na rozhodcu mali skôr videné následky, keď sa Nemec zvíjal na ľade. no uvidíme najbližšie dni, či to bol herecký výkon alebo bude Seider zranený.

Reagovat
smazaný uživatel

Je OK. Aspoň na twitteri to písal nemecký novinár.

Reagovat
smazaný uživatel

tak v tom prípade je simulácia možná.

Reagovat
eLJay.91

Podle mě nesimuloval, ale za to jak dopadl, si víceméně mohl sám. Jestliže se chce prosadit do NHL, tak se musí naučit, že musí být v každý chvíli čekat náraz. On podle mě nečekal naráz a jak nebyl zpevněnej, tak to ods*al hůř tím, že si ještě namlátil o manťák.

Reagovat
eLJay.91

Ještě dodám, že já bych tohle asi ani nepískal.

Reagovat
smazaný uživatel

Majo, kde si si pozrel to pozápasové štúdio? V archíve RTVS to nie je...

Reagovat
stas87

Prisiel som domov v 22:50 a prepol som to na STV a tam bol moderator, Valabik a este jeden chlap. Valabik to tam zacal rozoberat a potom myslim bol rozhovor s Bucom. Mozno to bolo naopak, ale to je fuk.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
GEGE

Taky mi to přišlo divné aby se zbiral z ledu tak dlouho a ještě ho museli odnést...zas tak tvrdý zákrok to nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna na tendle zákrok jsem to zapnul Přišlo mi, že si dal do hlavy o mantinel, takže jestli šlo o simulaci nebo ne bude vědět jen on sám. Podle mě fakt může být, že se mu motala hlava a nevěděl která bije. Říct s jistotou jak to bylo ale imo nemůže ani lékař-specialista.

Od Nagye (nebo jak se to skloňuje) mi to přišlo jako zbytečný zákrok a dával bych 2 nebo 2+10 minut.

Reagovat
eLJay.91

Jinak tím, že v noci vyhráli Sharks, tak je asi jasný, že zítra dopíšeme Gulaše a kádr bude komplet. Je mi trochu líto Tomáška, kterej absolvoval komplet přípravu a čekal, ale holt to tak bývá.

Reagovat
Dr. Admess

Vážně se tu spekuluje, jestli Nagyho nesmyslné naražení Seidera na mantinel byl faul? Valábik jinak dobře brečí, mele sra*ky, bohužel. A to vypadal celkem rozumně.

Reagovat
fefo

Nespekuluje sa, ci to bol faul, to nikto nespochybnuje. Valabik nezvlada, to je vsetko.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím jak jsou Italové a Rakušáci slabí, tak jestli za následující 3 zápasy nedáme alespoň 20 gólů, tak to bude ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Landeskogův start mi rozesral celou fantu

Reagovat
C-M@ster

V posledních cca 5-10 letech to vypadalo, že se výkonnostní rozdíly mažou, ale tohle MS na mě zatím výsledkama působí jak 15+ let zpátky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano. Max. to Německo a Švýcarsko, že se definitivně etablovali do té smetánky.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně připadá, že top týmy konečně začali hrát ten moderní, stoprocentně bruslivý styl, který hraje většina NHL. Ty menší týmy najednou s jejich pomalým, statickým, defenzivním šmudláním nedostávají vůbec čuchnout. I Němci vypadají nic moc, protože většina jejich hráčů je z Evropy, kteří na to nejsou zvyklý.

Reagovat
Kixi Syhimour

Už na tom Lotyši pracují

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Kanada si to pohlídala, Francie dost slabota.

Reagovat
smazaný uživatel

Chytil neni ani jako 13. útočník ?

Reagovat
djiros

Nevíte někdo co je s Ellerem?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz odjel z MS. Zranění nohy s kterým už přijel na MS.

Reagovat
Whitemedia

Už o tom mluvili ve studiu.. přijel zraněný, pomohl Dánům k záchraně a odjel léčit zranění.

Reagovat
djiros

Díky. Ve studiu jsem to viděl taky hned po příspěvku.

Reagovat
Coutinho10

proč nenechal výhodu ?

Reagovat
Coutinho10

tak ty nás vyškolili

Reagovat
fabec1222

Koukáš na hokej, nebo eurovizi?

Reagovat
Coutinho10

momentálně hokej, ale plánuju oboje

Reagovat
fabec1222

tak tady máme kdyžtak vlákno na příspěvky , já buud koukat jen na eurovizi, hokej je každý den, a nejsem žádný skalní fanda

Reagovat
Coutinho10

jj ok j já hokej taky nějak extra nesleduju, ale na naše se podívám a jinak jsem pořádně viděl jenom Kanadu se Slovenskem...to byl super zápas, ale jinak to jde mimo mě

Reagovat
bobis21

nechcete dávat tu Eurovizi k prvnímu článku?

Reagovat
fabec1222

nechceme, tam se to načítá moc pomalu, a je to součást hokeje, jako každý rok, si to MS dělejte někdy jindy

Reagovat
Coutinho10

ta Arménka hodně slušný

Reagovat
fabec1222

Irsko tragédie jako každý rok, tam je i @1.02 na nepostup moc

Reagovat
Coutinho10

j snažila se spíš na sebe upoutat jinak než zpěvem

Reagovat
fabec1222

Švýcarsko už žhaví kredity mladých holek, tady budou vlhnout pubertální rozkroky

Reagovat
Coutinho10

ten bude nepříjemný soupeř

Reagovat
fabec1222

Conchita omg

Reagovat
Coutinho10

hnus

Reagovat
fabec1222

Švéd pravej viking, ještě si přivedl vikingské bojovnice

Reagovat
Coutinho10

tjn...taky mě to hned napadlo to je už jak ve fotbale

Reagovat
Coutinho10

Malta not bad

Reagovat
fabec1222

kopie od Rihany, na nepostup 5.50, možná by stálo za to zkusit

Reagovat
Coutinho10

moc nevěřim, že by nepostoupila

Reagovat
fabec1222

Norsko bomba, TOP5

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

Norsko se mi celkem taky líbí...dobře nakombinovaná skupina

Reagovat
fabec1222

Nizozemec největší favorit, nic moc, ten nevyhraje ani náhodou

Reagovat
Coutinho10

už bylo hodně překvapení...hlasy určitě dostane, ale taky bych čekal víc

Reagovat
fabec1222

První semi se mi líbilo víc, tady nebyli žádné pecky jako Island nebo San Marino , mým favoritem zůstává Austrálie

Reagovat
Coutinho10

první bylo zajímavější, že jsme tam měli zástupce, ale jinak tady si mi hodně líbili tak 2-3 zástupci a asi nejvíc fakt to Norsko

Reagovat
Coutinho10

už jsem se bál, že na ně nedojde

Reagovat
Coutinho10

a Malta taky těsný

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
fabec1222

Pokračujeme tady, nebo nové vlákno?

Reagovat
Coutinho10

asi bych dal novy vlakno, ale je to tu uz celkem precpany, tak premejslim nad nakou novou diskuzi

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
fabec1222

Reagovat
fabec1222

ŘÍHA VEN!!!

Reagovat
patas92

Zámorského první střídání, ne?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to, nebo je zatím Voráček nějaký podrážděný? Mi přijde, že se hádá při úplně každé blbosti skoro se všema... Letos mi to přijde docela přes čáru od něj.

Reagovat
bobis21

tak teď bych se hádal taky, protože to vyloučení byla hovadina.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem byl zrovna na záchodě, jsem viděl jen Voráčka jak diskutí. Ale už tak minimálně počtvrté, tak jsem si na to vzpomněl.

Reagovat
bobis21

no po odehrání puku vletěl do Zámorského a jeho hokejka ho trefila - to je podle mě jeho chyba, ne Zámorského

Reagovat
Whitemedia

letos toho s rozhodčími stopro nakecal nejvíc

Reagovat
Svatej

Wow

Reagovat
vilp

Tam projel jak Lemieux.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

ok no stane se, ale ten rozdíl v přesilovkách

Reagovat
fabec1222

Československo

Reagovat
Whitemedia

nemáme náhodou v oslabeních stejný počet vstřelených branek jako v přesilovkách?

Reagovat
Kixi Syhimour

Chystáme Csaplárku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na druhou stranu po 2. třetině vedeme o dva góly, takže možná dvojitej Csaplár

Reagovat
Counter

Reagovat
mickey mouse

Ten Simon je ale špatný, určitě ne centr do první lajny. To jeho buly je katastrofa.

Reagovat
Hokaido

On je prostě LW, hodně toho odmaká. Když z něj někdo udělá 1C, tak za to nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

To je ostuda.

Reagovat
djiros

Taky se vám ta první lajna tak nezdá? A Simon tam je vyloženě jak pěst na oko i na přesilovce. Jenže koho tam dát na centra?

Reagovat
smazaný uživatel

Faksa do 1. lajny, Simon do 2.

Reagovat
djiros

Simon nemá co dělat na centru. Prostě jeden pořádný centr chybí. Nebo kde je sakra Chytil?

Reagovat
patas92

Zoorni jsou hrozný omyl. V tom čtvrtém útoku měl být jednoznačně Zaťovič.

Reagovat
Frick

Co si myslíte o tý tzv. "Ledový parádě"? Mne už to přijde jako vaření z vody. Dyť je to včetně akcí, co ani neskončily gólem nebo třeba ze zápasů ze skupinovejch fází. Tim se jim výběr rozšířil na stovky akcí. A vybrat z toho 10 nejlepších...?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

já pamatuju beztak jen Kašpara a jeho nájezd, se štěstím sice, ale ty vzpomínky... to bylo krásný to SF a F

Reagovat
bobis21

mě vždycky tyhle ankety přišly o hovně. Stejně si většina lidí pamatuje jen ty 2-3 nejnovější, takže ty vždycky dostanou hodně hlasů.

Reagovat
Puskas

Letos to je hodně na sílu.

Reagovat
andrew96

Už samotná kritéria nechápu, o co vlastně jde, individuální akci? Třeba Straka, gól pěkný, ale že by to bylo něco světoborného? Nebo Kašpar, takový šmudla. Ale kdybych hlasoval, volil bych z těch vybraných Klímu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Ehmm, tento výsledek by byl vcelku problém ohledně našeho snažení o čtvrrfinále

Reagovat
Coutinho10

ty vzájemný zápasy by byly celkem komplikace...leda dorovnat aspoň Švédsko

Reagovat
smazaný uživatel

Darzins > Jagr

Reagovat
smazaný uživatel

Moravčík je z těch našich obránce totálně nejhorší Když je on na ledě, tak to vždycky smrdí nějakou nebezpečnou akcí soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam je problém, že prostě z dostupných hráčů není nikdo výrazně lepší. Rutta, Musil taky nic moc.

Reagovat
Kixi Syhimour

5 minut, to jsem zvědav

Reagovat
Mimalu

rozhodčí se nám snaží trochu potlačit kárku...

Reagovat
Kixi Syhimour

To spíš Lotyšům, ty přesilovky jsou fakt hrozné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PP

hmmm.. tak na 5 + dokonce utkání to teda nebylo..

Reagovat
placa

to bylo na 2 minuty, ale vzhledem k nasem presilovkam je to pro Lotyse spis vyhoda

Reagovat
vilp

Ten Voráček je fakt kokot, ani jednou nenabije Hronkovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně to furt zkouší jak ocas z nesmyslných úhlů úplně zbytečně

Reagovat
vilp

Ale pořád, snad každou přesilovku na turnaji.

Reagovat
vilp

Tak konečně!

Reagovat
djiros

Zaruba

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
bobis21

tohle MS je in na něj nadávat, můžeš ignorovat ...

Reagovat
smazaný uživatel

je to sice hysterka, ale jeho zaujetí mám prostě rád, on to hrozně prožívá

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Puskas

Po Dusíkovi pořád náš nejlepší komentátor, jen mi připadá, že se stále snaží hodit nějakou originální hlášku a la Rachna Kachna nebo Takhle pálí Guma.

Reagovat
smazaný uživatel

rve jak kdyby sme vyhrali MS

Reagovat
djiros

To i u pratelaku. Hrozně mě sere poslední roky. A jeho neobjektivita v našich zápasech je vrchol.

Reagovat
PP

kurva fix.. ten brankář chytá proti nám jako proti MU!

Reagovat
Mimalu

se snaží hajzl

Reagovat
Kluivert9

Konečně

Reagovat
Mimalu

gooooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooollll, konečně. Hronek je fakt dobrej

Reagovat
Whitemedia

no sláva..

Reagovat
Coutinho10

no konečně ...už jsem si myslel, že z tý 5 minutový přesilovky nic nebude

Reagovat
placa

Ten gol mohl padnout uz pred 3 minutama, kdyby mu to tam nekdo nahral

Reagovat
patas92

Vždyť to Frolík jasně tečoval, ne?

Reagovat
djiros

Tak mám ten pocit.

Reagovat
Hokaido

Vypadalo to tak, ale myslím, že to šlo od helmy brankáře a Frolík se nedotknul.

Reagovat
patas92

Jj, to je asi pravděpodobnější

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že to gólmanovi lízlo masku, jak byl ten záběr jakoby od modré čáry, tak tam bylo vidět, že se zavrtěl kotouč, ale spíš bych řekl že to bylo až trochu později.

Reagovat
patas92

btw Kakko se trochu posral v kině

Reagovat
djiros

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Kixi Syhimour

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

hned 2. zápas jsem ho měl ve fantě

Reagovat
Kluivert9

To musí být jasná jednička draftu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hughes američan navíc do devils kde chcou centra, bez šance.

Reagovat
Kluivert9

Kakko je nejlepší hráč turnaje... Hughes jak není mezi děckama, tak neví kde je a která bije.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

NJD spíš potřebuje RW a nhl ready hráče. To Kakko na rozdíl od Hughese jednoznačně je.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Ještě 1-2 takový zápasy a jdu do ty sázky

Reagovat
smazaný uživatel

Hele vsadím se o cokoliv že nebude jednička

Reagovat
Kluivert9

Já to právě četl. Ještě mu dám nějakej zápas a jestli zas bude nad všema, tak už se klidně vsadíme

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ať je sranda

Reagovat
patas92

Po tomhle turnaji to tak jednoznačné pro Hughese nebude, ale stejně si Devils vyberou jeho

Reagovat
Puskas

Reagovat
Kixi Syhimour

To Bohemian Rhapsody v těch pauzách

Reagovat
Whitemedia

a co jako?

Reagovat
Kixi Syhimour

Zase se našel nějakej fenomén, tak to budem tak dlouho opakovat až to bude někoho štvát, zápas co zápas

Reagovat
Whitemedia

raději ať mi pouští o každé volné chvilce Bohemian Rhapsody, než ten otravný Vysoký Jalovec, toho mám plné zuby už z dob, kdy jsem chodil na hokej do Zlína..

Reagovat
C-M@ster

Tohle hraje na MS stadionech, co pamatuju. Byt v trochu jine uprave.

Stejne jako Hey baby.

Reagovat
C-M@ster

Ne pockej... Myslis toto nebo ne?

https://m.youtube.com/watch?v=lkbP5OPQhdQ

Reagovat
kilobyte

Kde to slyšíš? Já koukám na hokej a ještě snad ani jednou.

Reagovat
Mimalu

goooool

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooollll

Reagovat
vilp

Ten Zohorna.

Reagovat
Miguel19

Kovy

Reagovat
Spejbl

Vlaječky znovu nasadit!

Reagovat
Pesojen

ty 2 trenéři se hledali

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak odpustil nám tam vysokou hůl před gólem, ne že ne. Jinak pískají jak dementí na obě strany sudí...

Reagovat
PP

Jediné, na co si máme dát pozor jsou zbytečné vyloučení a následné přesilovky.. Nee, půlku hracího času hrajeme v oslabení..

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooollll

Reagovat
Mimalu

goooooooool

Reagovat
Coutinho10

Goolaaasoooo Voras

Reagovat
Whitemedia

Díky táto

Reagovat
Kixi Syhimour

To řekl Robert nebo proč to teď všichni na iDnesu píší?

Reagovat
vilp

Jo.

Reagovat
Whitemedia

úplně ty branky dneska dokundil s tím chytrým Honzou a díky táto

Reagovat
smazaný uživatel

Hronek zvonek.

Reagovat
bobis21

a proč ne? Však se mu tento týden narodilo dítě

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
djiros

A ty budeš za Robertem zase stát stůj, co stůj. Cokoliv proti němu je špatně. I když si všechny tyhle zbytečné označení může odpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že někde říkal že si tohle nechystá. Mi něříkej že si tohle nepřipravoval. Však je uplně vidět jak na to čeká na ty hlášky

Reagovat
bobis21

mě je to jedno. Jde mi jen o to nesnažit se zbytečně na sílu hledat negativa. Když komentuje pořád stejně, je to špatně. Když to obměňuje, je to špatně. Co teda má dělat? Fakt nevidím problém v tom říct něco takového, navíc pasujícího do současné situace, kdy dal hráč gól v prvním zápase po narození dítěte. Až udělá něco skutečně špatně, můžeš klidně kritizovat, ale snažit se takhle na sílu hledat neexistující problémy je fakt hovadina

Reagovat
djiros

Mě nevadí když komentuje jakýkoli jiný zápas. Je to pořád špička a umí i pobavit. Ale u našich zápasů to přece musí slyšet každý, že je to celý nazhaveny. Myslím, že to nemá za potrebi.

Reagovat
bobis21

Nějak nevím proč mám mít problém s tím, že je na ty zápasy "nažhavený". Dokud kvůli tomu nebude komentovat vyloženě neobjektivně, tak je mi to celkem jedno. Asi nemůžeš chtít, aby byl u zápasů repre bez emocí, navíc když se třeba s většinou hráčů i realizačního týmu zná osobně...

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
ZB 07

Csaplárova past

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooollll

Reagovat
Mimalu

goooooooool

Reagovat
fabec1222

demolice, bylo jasné od začátku

Reagovat
patas92

Hronek už 7. bod To je nejvíc od Kaberleho desíti z roku 2008...A to jsme ještě nehráli proti těm poloamatérům co máme ve skupině.

Reagovat
Whitemedia

dáme zítra poloamatérům sedmičku?

Reagovat
patas92

Věřím, že jo

Reagovat
martin1

Snad i více

Reagovat
patas92

*od obránce

Reagovat
kilobyte

Výborná taktika. Místo toho abychom rychle vedli a Lotyši nás pak ke konci trápili s vyrovnáním, tak je necháme vést a pak je ke konci zlomíme. Hlavně nepolevit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

Povolit, přitáhnout

Reagovat
smazaný uživatel

kako kako

Reagovat
Losinho

Masalskis dneska nic moc

Reagovat
Miguel19

To je Irbe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Masi

Reagovat
jenage

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
PP

Podruhé na Lemieuxe..

Reagovat
placa

wtf, proc Darzins?

Reagovat
kilobyte

Nebyl to ten, co tam přijel a udeřil rozhodčího?

Reagovat
placa

to nevim, to jsem si nevsiml, pokud to tak bylo, pak samozrejme jasnych 5+20

Reagovat
kilobyte

Jak tam rozhodčí stáli před Voráčkem, tak jeden Lotyš přijel a chtěl ho praštit, ale přišlo mi, že trefil rozhodčího. Ale nevím jakou to měla razanci.

Reagovat
smazaný uživatel

jsem si ani nevšiml

Reagovat
Mimalu

rozhodčí dneska hodně špatní

Reagovat
placa

to jo, naprosto mimo, na obe strany, ale vic poskodili rozhodne Lotyse, to je potreba uznat.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
PP

ta první pětka byla nesmysl, jinak to kurvil na obě strany hrozně.

Reagovat
bobis21

čím přesně poškodili? Byly tam nějaké přísné vyloučení.

Reagovat
placa

v 1. tretine nepiskl jasnej kroscek Palata, ve 2. tretine ta petka, potom pred 2. golem Kovare nepiskl vysokou hul a dalsi vysokou hul nepiskl ve 3. tretine. Ale samozrejme chyby tam byly i proti nam

Reagovat
bobis21

v 1. třetině nám zase vyloučil toho Zámorského, co podle mě nemělo být. Těch 5 minut bylo podle mě taky ok, protože tu hlavu ještě tak nízko neměl ... podle mě byl rozhodčí prostě špatný na obě strany (vyloučení špatného hráče na konci bylo dokonalé završení zápasu z jejich strany).

Reagovat
placa

Vsak jo + jeste to vylouceni Rutty a tusim ze Zohorny bylo sporny, ale vic chyb mi prislo vuci Lotysum. To vylouceni... nevim no, ja zas tak pravidla neznam, ale spis mi to prislo jako nestastna nahoda, ze chtel Repika dohrat, kterymu kleslo telo a on uz to nestihl zastavit, nebezpecny to ale bylo, nastesti tam nebyla moc razance.

Reagovat
bobis21

nešťastné to samozřejmě bylo, ale IIHF pravidla jsou celkem jasné:

"RULE 124 – CHECKING TO THE HEAD OR NECK

DEFINITION: There is no such thing as a clean check to the head.

A player who directs a hit of any sort, with any part of his body or

equipment, to the head or neck of an opposing player or drives or forces

the head of an opposing player into the protective glass or boards. This

rule supersedes all similar actions regarding hits to the head and neck

except those related to fighting

i. A player who directs a hit to the head or neck of an opponent will be

assessed a minor and misconduct penalty

ii. A player who directs a hit to the head or neck of an opponent may

also be assessed either a major and automatic game-misconduct

penalty or a match penalty.

iii. A penalty for checking to the head or neck will be assessed if one of

the following occurs when a player checks an opponent:

1. The player directs a hit with any part of his body or equipment to

the head or neck of an opponent; ..."

na tomhle vyloučení podle mě fakt nebylo nic špatně. Jasně, mohl za to dát i "jen" 2 minuty, ale i tohle vyloučení bylo naprosto OK.

Reagovat
smazaný uživatel

Na 5+KO to nebylo, on měl tu hlavu právě na úrovni jeho břicha +-, si to pusť znovu. Od Lotyše žádný výskok, ten pohyb prostě v té situaci na bruslích nezastavíš nijak. Navíc to vyloučení brutálně ovlivnilo celý zápas, od té doby jsme snížili a byli v tlaku 5 minut místo 2 minut. Taky jim to rozhodilo dvě pětky.

Pak to jejich nasrání na konci bylo způsobeno právě tím, že tam pustil asi 2 vysoké hole zrovna v důležitý moment. Ale jinak pískali rozhodčí jak dementi.

Reagovat
bobis21

tak jestli je to na 5+20 je podle mě čistě na posouzení rozhodčího. Úder do hlavy tam byl 100% a už to samo o sobě stačí pro ten trest. Nějak si nepamatuji že by v pravidlech bylo přesně dané za co má být ten vyšší trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže ty tu citaci nemáš celou, ony tam potom následují taxativně vyjmenované výjimky. Podle mě by normální rozhodčí rozhodoval mezi ničím a 2 minutama (nebo 2+10, myslím, že to pak musí dát i tu desítku, ale jistý si nejsem). Třeba včera ten Nagy byl mnohem horší zákrok a dostal taky jen 2+10.

Reagovat
bobis21

já vím že jsou dál výjimky, ale žádnou z nich to nesplňovalo. Nebo máš pocit že některou ano?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem si to schválně vygooglil:

mimojiné

5. If the primary force of a blow is initially to the body area and then contact slides up to the head or neck area, a penalty for checking to the head or neck will not be assessed.

6. A skater who delivers a bodycheck to an opponent who is skating with the puck with his head down in the direction of the skater, and does not use an upward motion or drive his body up into the opponent, will not be penalized for checking to the head or neck.

Bod 6 je přesně tento případ, žádný upward motion tam nebyl

Reagovat
bobis21

1. lehký pohyb tam byl

2. už neměl puk, takže ta část "who is skating with the puck" je vyloučena

Reagovat
smazaný uživatel

Měl puk (někde dřívev pravidlech je definované držení puku, nemusí ho mít v okamžiku hitu přímo na hokejce ale to se mi pochopitelně nechce hledat) a ani lehký pohyb jsem tam teda neviděl.

Ale i když odhlídneš od "litery zákona", tak todle prostě nebyl faul, za který se obvykle dává 5+KO, nebyl tam primárně žádný úmysl, Řepík měl tu hlavu na úrovni mantinelu (u té modré barvy) a ten hit nebyl nijak zákeřně vedený nebo tak.

Todle je taková situace, kde si rozhodčí většinou obhájí 2+10 i když by třeba šla aplikovat nějaká výjimka, ale 5+KO, když to bylo před hranou faulu? To mi přijde hodně necitlivé, je to hokej, nehody se stávají a Řepík tomu dost napomohl.

Ale jinak bych to asi ukončil, myslím, že se shodnem, že 2+10 dát mohl (i když třeba ne úplně správně), ale 5 byla když ne nesmyslná, tak opavdu velmi přísná a rozhodčí byli kokoti

Reagovat
bobis21

Rozhodčí byli kokoti, ale podle mě ne v téhle situaci. Tady to vidím v hodnocené správně. Několikrát jsem si to na webu pouštěl a pohyb jsem tam jasně viděl na každém záběru. Šel do toho úplně normálně na hit, jen to asi nechtěl na hlavu ale normálně do těla. To ho ovšem neomlouvá. Za mě tohle je trest na místě.

Reagovat
smazaný uživatel

"A skater who delivers a bodycheck to an opponent" Ano, on ho chtěl dohrát, ale normálně do těla (bodycheck). Že Řepík nekouká kolem sebe a sníží hlavu k mantinelu, když je jasný, že ho borec chce trefit, tak s tím ten útočící hráč prostě nic neudělá a proto je z toho i výjimka v pravidlech.

Když to zrekapituluju, tak borec jasně chce vzít našeho do těla (což se děje milionkrát za zápas), ale Řepík nekouká kolem. Uteče mu puk, proto sníží hlavu níž (v situaci, kdy se hit dá očekávat). Borec s tím v té chvíli nemůže nic udělat, protože nečeká, že Řepík dá hlavu do půl těla.

Aby to byl faul, musel by Lotyš dělat "upward motion", tzn. jakkoliv se snažit naskakovat, zvedat ruce a podobné věci. A to Lotyš nedělal, ruce měl furt v podobné úrovni, neskákal ani se nevyvyšoval víc, než je obvyklé před standardním hitem.

Nebo by musel mít hodně času a možnost se kontaktu vyhnout (pak by to ale byl jiný faul, buď pozdní dohrání nebo napadení tuším, ale to taky není tento případ)

Pokud chceš, tak ten faul si asi obhájíš, ale 5+KO by se z logiky věci mělo dávat za ty závažnější nebo prasáčtější zákroky, ale tady toto tendle nesplňuje. Kdyby dal 2+10, tak se tady pochopitelně nebavíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Lotyši měli tu smůlu, že po prvním faulu fásnuli gól (v 5. minutě oslabení, která mělo být na 2 min) a změnilo to dynamiku hry a vyřadilo jim jednoho hráče. Druhý gól padnul rovněž po neodpískaném našem faulu. Samozřejmě to při hře ovlivní víc, než že dostaneš dvě dvouminutové přesilovky navíc, když je nevyužiješ (což je problém Lotyšů). Na druhou stranu, co pamatuju tak před 5 lety a víc, tak nás rozhodčí často spíš poškozovali, beru to tak, že to má nulový součet a holt se to jen vyrovnává. Stejně už nelze zjistit, co by se stalo kdyby...

Reagovat
bobis21

Upward motion není skok. Skok je v jiném odstavci. Upward motion je, že při hitů z pokleku natáhne nohy - což je přesně to, co udělal.

Reagovat
lichna.

Mě by zajímalo, kolik ještě chceš výňatků z pravidel, abys uznal, že tvůj názor nemusí být správný. Bylo to minimálně hodně přísné, těch 2+10 by odpovídalo lépe. Pokud sleduješ hokej i jindy než na MS, tak bys měl videt, že je rozdíl mezi naskočením a jasným atakem na hlavu a tímhle. Tohle bylo spíše smolné.

Reagovat
frankiefcb

Přesně taky jsem si při zápase říkal, že i 2 by byla přísná, ale obhájí si ji. Ale 5+ do konce. To je fakt mazec.

Reagovat
bobis21

Žádný z nic takového ale neudělal. V této situaci prostě rozhodčí mohl udělit tento trest podle pravidel. To že se tady někteří nemůžou podívat na záznam, aby viděli jaký pohyb lotys udělal, to není můj problém.

Pokud by na to některá z těch výjimek seděla, tak by to vůbec nebyl faul. Nemůžeš říct že to byl faul na 2+10 ale ne na ten trest co dostal - tady ty pravidla jasně říkají, že je čistě na posouzení rozhodčího jaký trest dá. Já ty pravidla četl celé...

Reagovat
lichna.

Viděl jsem ten zákrok několikrát. Kdyby Řepík nesklonil v danou chvíli hlavu, byl by to čistý hit..

Reagovat
bobis21

souhlas, ale takhle to čistý hit nebyl. Jsou tři možnosti:

1. byl to úder na hlavu (tak to vyhodnotil rozhodčí, podle mě správně), takže klidně mohl dát 5+20

2. byl to čistý zákrok

3. byl to nějaký jiný faul (např. ten zákrok na konci rozhodčí sprváně posoudili jako charging, protože to úder na hlavu nebyl díky tomu, že jel přímo proti faulujícímu hráči)

btw. uznávám že jsem se nahoře spletl, na puku ještě byl, protože druhý hráč ho převzal až těsně po hitu, ale pořád to podle mě je správně posouzený zákrok.

Reagovat
smazaný uživatel

Záznam jsem viděl, ale nějaký výrazný pohyb nahoru nad rámec stndardního bodyčeku, nebo nějaký úmysl schválně trefit do hlavy (pak by to asi mohlo být i napadení se sazbou 2 až 5 min, ale nestudoval jsem to), tam prostě nevidím.

Navíc ani jeden jsme nečetli celá pravidla, možná tam někde je odstavec, který říká, jaký trest má rozhodčí zvolit, pokud má na výběr (mimochodem, třeba i za sekání lze udělit 5+KO, ale ani za vyloženě chtěné sekery se horní sazba nedává, pokud to není superprasárna). Ale to už je jen spekulace o výši trestu, který podle mě ani být nemusel.

Asi se neshodnem, já tam prostě ten pohyb nevidím, ty jo. Rozhodčí to pískl, vyhráli jsme. Za mě další debata nedává smysl. Pěkný víkend přeju

Reagovat
bobis21

Jenže tam právě nemusí být žádný pohyb nad rámec normálního bodyceku, právě i ten normální pohyb stačí - a ten tam byl. Ani úmysl tam nemusí být. Podle mě chtěl dát normální hit, ale tím bohužel pak trefil hlavu. Podle pravidel mohl dát rozhodčí ten trest co dal. Pořád nikdo nebyl schopen napsat, jak by teda ten faul klasifikoval, když teda ne jako úder na hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

už jsem teda nechtěl reagovat, ale tady stačí znova citace bodu 6:

6. A skater who delivers a bodycheck to an opponent who is skating with the puck with his head down in the direction of the skater, and does not use an upward motion or drive his body up into the opponent, will not be penalized for checking to the head or neck.

"Podle mě chtěl dát normální hit, ale tím bohužel pak trefil hlavu." Ano, a protože ji Řepík měl nízko, byl v držení puku a Lotyš byl pořád v pohybu vpřed na místo, kam jel/byl i Řepík, potom stačí, aby tam nebyl pohyb.nahoru nebo intence trefit tu hlavu schválně a nejedná se o faul.

Reagovat
bobis21

ale vždyť tohle se nestalo - "in the direction of the skater" - tahle podnímka splněna nebyla. Tohle bylo aplikováno na ten hit na konci na Gudase, kde to (správně) nebylo vyhodnoceno jako hit na hlavu, právě proto že jeli proti sobě. Tady ale ten faulovaný hráč nejel proti faulujcímu, takže tohle nejde aplikovat.

Navíc ten pohyb nahoru prostě udělal - Před hitem byl v pokleku ( https://ibb.co/FWmcNnx ), během hitu už ne ( https://ibb.co/V2pXhhW ). Tahle podmínka prostě nejde aplikovat. A pokud myslíš že ano, jak bys ten zákrok teda posoudil? Čistý? Nebo jiný druh faulu? To je to, co jsem tady ještě od nikoho neslyšel.

Reagovat
lichna.

Hoši a co se na to vysrat. Faul byl odpískán, stejně to nevyřešíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě to bylo čisté (prostě ne vždy, když někdo někoho sundá, tak se jedná o faul). Rozhodčí by si v pohodě obhájil i 2+10, jako vždy u tohodle typu soubojů a já bych to za nějaký zářez nepovažoval.

A víc bych se v tom už fakt nepitval.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Zdá se mi ale, že naši tenhle turnaj hrajou docela prasácky. Jsme snad nejtrestanější tým zatím a to v každém zápase ještě iks jasných faulů rozhodčí nepískne...Taky ani nepamatuju tolik potyček a většinu z nich vyprovokujou naši.

Reagovat
bobis21

no dneska jsme spíš chodili ven za úplně zbytečné fauly než nějaké prasárny ... takové Moravčíkovo vyloučení bylo úplně hloupé od něj

Reagovat
patas92

Prasácky je asi silné slovo...Hodně na hraně, spíš za

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Příjemná změna od dob, kdy jsme si nechávali od ostatních nařezávat rok co rok.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
mickey mouse

konečně vidím důraz od našich

Reagovat
Losinho

jen houšť

Reagovat
placa

presne, dneska hrali strasne podrazdene, uplne jak Kanada

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jsou to takovy fauly z nesikovnosti. Hodne hokejek nahore..

Reagovat
patas92

Tj...ale hlavně jsem měl na mysli, že naši strašně provokujou, furt se chcou prát a každou blbost hned oplácet.

Reagovat
bobis21

tak to je v hokeji normální ne? Nevím jak v evropě, ale v NHL mi tohle přijde jako docela standart.

Reagovat
Kluivert9

Skoro celej tým z NHL, takže to není moc překvapivé.

Reagovat
bobis21

tak zase ne všichni z NHL ... takový Palát nějaký tvrdší hit pokud vím ještě nedal (a neviděl jsem ho dát takový ani v NHL ještě )

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Já jsem hlavně rád, že letos oproti MS loni není tolik vyloučení za hůl v obličeji a to jak obecně tak u nás. Přišlo mi loni, že to bylo snad každé druhé vyloučení.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Tak Taliáni ještě nedali fíka, to proti nám určitě protrhnou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pablos

tak je to vždycky úplně

Reagovat
Losinho

To je zas Vymětalíková?

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
kilobyte

Víš kolik dělala živých přenosů z venku, ty kriminálníku?

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuje si někdo, jak skončil ten zápas Škorpila se Žilinou, když už ten článek smazali?

Reagovat
smazaný uživatel

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Reagovat
bobis21

Liberec oba zápasy prohrál 1:2 ... fakt jsem si to musel najít když jsem četl tvůj koment

Reagovat
eLJay.91

Psal jsem to už před zápasem a napíšu to znova: Faksa 1C, Chytil 2C, Simon 4C.

Voras - Faksa - Frolda

Vrána - Chytil - Palát

Gulaš - Kovář - Kubalík

Řepík - Simon - Jaškin

Ještě před dnešním zápasem bych dal Simona na křídlo a na centra T. Zohornu, ale ten mě dneska tak sr*l, že ho tam nemůžu napsat.

Reagovat
Fabregas@ole

Dobře poskládané

Reagovat
Zaschrona

Vyměnil bych Chytila s Faksou, ale tak nějak. A hlavně taky vyhodit na tribunu Musila a ideálně upozadit Moravčíka, minimálně z přesilovek...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
sosna

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Greny

Reagovat
ZB 07

Reagovat
Pablos

Reagovat
Counter

Reagovat
krisa

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
martin1

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Frick

Vy nemáte rádi Darinku?

Reagovat
Frick

Darinka je půvábná žena, které to politicky myslí, protože je liberální a pro EU

Reagovat
lichna.

Jinak v těch prvních zápasech se mi celkem líbil Jaškin. Vcera mi v té 4.lajne s duem Zohornu přišel strašně nevýrazný. Celkem škoda.

Reagovat
justcall

tím, že ho dali k Zohornům ho zabili... snad místo nich bude hrát Chytil s Gulašem

Reagovat
PP

Reagovat
Pablos

ti Zohornové mi něják začínaj vadit ...vím 4 lajna, ale i tak mi příjde příšerná

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

WTF? Stach už stihl skončit ve Spartě...

Reagovat
Miguel19

Bude dnes hrát táta Voráček?

Reagovat
Pablos
Reagovat
smazaný uživatel

Slováci na bruslích mají obecně asi rádi hodně těsný finiše

https://www.youtube.com/watch?v=Bzf4FKbu0mM&t=1028s

Další starty s cz, sk účastí 23:47; 27:18; 37:38.

Reagovat
stas87

Kto by mal dnes byt v branke cechov?

Reagovat
lichna.

Podle mě Francouz. Jinak by nemělo ani smysl, aby tu jezdil.

Reagovat
bobis21

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Francouz.

Reagovat
stas87

These teams have faced each other twice and GB has won both times (6-3 in the 1951 World Championship and 7-5 in the 1962 World Championship).

Reagovat
smazaný uživatel

Podle alltime medailové bilance na MS má VB ve své skupině obsadit papírově čtvrté místo (a celkově je sedmá)

Reagovat
Hokaido

Jinak kdo by chtěl, tak tady je diskuze o sázení:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/kanarci-presli-pres-belgii-28446/?forum=1#forum

Je tam docela mrtvo, takže rádi přivítáme každého!

Reagovat
mickey mouse

Tak dneska prý bez Zohornů

Reagovat
smazaný uživatel

Strašně je nemám rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

U nich me sere uz jen ten jejich xicht s tema vykulenyma ocima, vcera jsem picoval porad jak jezdil na trestnou porad

Reagovat
bobis21

https://twitter.com/jilektomas/status/1129338194405806081?s=20

Tak dneska chytá Francouz, Bartošák bude komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A chyta teda PF cislo nevim, ale hral na farme Colorada?

Reagovat
Greny

A kurva Jílek .. to je jasnej kříž za barák.. bude prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

bude hrat Vrana? a da aspon dva goly?

Reagovat
Frick

Před 18 lety jsme dali Talošum 11-tku. Paradoxně až v "osmifinálový" skupině, do který se dostali díky remíze s Norama v základní skupině.

Reagovat
fabec1222

a už to jede, deja vu tentokrát trochu dříve

Reagovat
smazaný uživatel

No konečne

Reagovat
bobis21

my v té přesilovce nestřílíme ani proti těm italům

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
fabec1222

omg co to je, aby to ještě nebyla nakonec nějaká holomajzna

Reagovat
mickey mouse

Gulaš mu to přeju

Reagovat
Losinho

Guláš

Reagovat
Ligter

hezky trefeno

Reagovat
db18

Gulaš!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Gulasz

Reagovat
mickey mouse

všechny střely nad nebo vedle

Reagovat
fabec1222

Finsko vražda hokeje, ať sestoupí a vrátí mi peníze

Reagovat
REPLIKATOR

To jsi jako vsadil první třetinu za 1.05 nebo jak?

Reagovat
fabec1222

+6,5 golů

Reagovat
REPLIKATOR

Tak ještě budou hrát dvě třetiny.

Reagovat
Pablos

hráli je no

Reagovat
patas92

To je nemehlo ten Kubalík

Reagovat
REPLIKATOR

Strašný

Reagovat
smazaný uživatel

To je ostuda.

Reagovat
Losinho

Buffon chytá líp než včera Masalskis

Reagovat
REPLIKATOR

Finové

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsme v tom sami.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že Gulaš stihl před obligátním zraněním v další třetině i gól, je to sympaťák

Reagovat
Kixi Syhimour

Když už hrajeme s tou Itálií. Jakej je ten nejhorší tým, co jste na MS/OH viděli?

Reagovat
fabec1222

No asi ta letošní Itálie , ty ostatní týmy, které pořád oxidují mezi MS a I. divizí jako Kazachstán, Slovinsko se aspoň většinou snaží něco hrát, ale ta Itálie je fakt bezradná

Reagovat
mickey mouse

Napadá mě asi jen Korea.

Reagovat
Losinho

Jižní Korea loni nebo letošní Itoška.

Reagovat
REPLIKATOR

Japonci

Reagovat
smazaný uživatel

Asi Belgie v roce 1950. Dostali 0:33 od Kanady a 3:24 od Švýcarska.

Reagovat
Pablos

a vážně si to viděl ?

Reagovat
db18

Ital se přizná, že ho seknul vysokou holí - a není to potrestáno?

Reagovat
bobis21

když to rozhodčí nevidí tak to netrestá ...

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooollll

Reagovat
mickey mouse

pěkný

Reagovat
Greny

Gudas he scores when he wants

Reagovat
Losinho

Gudas

Reagovat
Coutinho10

dobra haluz

Reagovat
patas92

To je na pokutu normálně

Reagovat
Losinho

Moravčík what a player.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrachovina > Bartošák

Reagovat
GEGE

Moc mluvíš Bartosaku...až je to otravné...

Reagovat
Kixi Syhimour

možná ano, ale mluví k věci a jeho řeči dávají smysl

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
bobis21

ty vole tak asi tam nešel aby tam byl ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Mi spíš přijde, že je to takové nezáživné od něj. I když samozřejmě beru, že moderování není jeho hlavní prací. Hrachovina loni sice mluvil horší češtinou, ale bylo to takové zábavnější a živější.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hrachovina byl dobrej v brance? Teď si vzpomínám, že jeden tam úplně nezářil, Salát myslím

Reagovat
bobis21

já myslím že mluví o tom, že vloni taky komentoval jeden zápas

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsem pochopil, já jsem ptal, zda-li byl dobrej v té brance, protože už se moc nepamatuju

Reagovat
Kixi Syhimour

*se

Reagovat
Losinho

Salák byl marnej

Reagovat
Kixi Syhimour

na toho se pamatuju

Reagovat
bobis21

Dostal se vůbec do hry? Já myslím že tam byl celou dobu trojka

Reagovat
Losinho

Ale to bylo myslím v Praze (2015). Začal jako jednička a vydržel tuším dva zápasy

Reagovat
Kixi Syhimour

To je možné, nevím ani kdy to bylo

Reagovat
Greny

Salák OH a MS

Reagovat
Greny

Myslim

Reagovat
smazaný uživatel

Hrachovina byl trojka, nevybavuju si, že by chytal (byl tam Rittich+Francouz).

Reagovat
Kixi Syhimour

Ok, díky

Reagovat
C-M@ster

Ale jinak dobrej je.

Reagovat
smazaný uživatel

není

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych spíš řek, že jemu KHL nebude moc sedět po lidské stránce a působil na mě dojmem, že potřebuje trochu cítit tu důvěru a mít takový ten lidský vztah s týmem. Což si nejsem jist, jestli v KHL a kor v Kazachstánu bude mít.

Ve Finsku chytal dobře, Barys mi přijde docela specifický i na poměry KHL. Osobně tipuju, že do dvou let skončí někde jinde, asi znovu ve Finsku, a tam bude odvádět nějaké std výkony.

Reagovat
Losinho

Moc píšeš.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Greny

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
havrys99

Reagovat
lichna.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
db18

Kovárna

Reagovat
Losinho

Gól z přesilovky

Reagovat
bobis21

Ještě k tomu Bartošákovi: líbí se mi, že má evidentně upřímnou radost když se Francouzovi povede zákrok. Nevypadá že by to bral vyloženě jako "konkurent", ale fakt mu přeje.

Reagovat
Kixi Syhimour

I kdyby tak to skvělé zakrývá + se toho nebojí a užívá si to, tohle si jen tak nezkusí

Reagovat
bobis21

no ty okamžité nadšené reakce při každém zákroku mi fakt připadají opravdově

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Hrachovinova roura byla zábavnější vloni..

Reagovat
Miguel19

Palát je hroznej.

Reagovat
Counter

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle je fakt nejlepší z tý 2. divize? 15. země na světě. Šílený. Snad aspoň předvedou něco podobnýho, jako když padali posledně https://youtu.be/7GLU7xLxRXQ?t=106

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mohla teoreticky postoupit Litva se Zubrusem (Kasparaitis loni přicmrdnával při postupu, letos už to zabalil). Ale skončili poslední Jinak letos Slovincům hrál Kopitar se Saboličem a stejně už po čtvrtém kole bylo jasné, že nepostoupí...

Reagovat
fabec1222

Tak Bělorusko příští rok sestoupit nemůže, tak třeba odtáhnou Rakušani, Kazachstán by taky nemsuel bejt až tak jalovej jako Itálie

Reagovat
smazaný uživatel

Odtáhnou Rakušani - to je pravděpodobné, pokud budbou ve skupině s Kazachama, ale mě rakouský hokej baví, rozhodně hrajou zajímavěji než Norové a Dánové, stejně tak jako Bělorusové i Kazachstán (Bělorusové hrajou totální sračku, navíc teď mají slabou generaci, Kazaši by bez Kanaďanů MS nehráli). Já doufám, že se udrží.

Reagovat
kilobyte

A pak že nedávají góly.

Reagovat
Kang & Kodos

Tohle je jejich poslední

Reagovat
Coutinho10

tak to Kazachstan slusne odsral, jestli by v pripade remizy postoupil prave on (podle tabulky na livesportu)

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fabec1222

Jinak když jsme tu před lety přirovnávaly Dannyho Blinda k Wagsovi z Billons, tak Říhá je zas podle mě celej "Jock" Jeffcoat ,což?

Reagovat
Whitemedia

a Harry Maguire je celý Bryan Connerty, už to tu píšu pár let

Reagovat
fabec1222

Reagovat
havrys99

slušný závěr

Reagovat
Losinho

Jaškin škoda

Reagovat
smazaný uživatel

2. formace jasně nejhorší, tam to drží jen Vrána. S Chytilem to fungovalo lépe, ale celkově bych to nějak přeházel. Nejlépe chytila místo Faksy nebo Paláta

Reagovat
patas92

Mně ani ten Vrána nepříjde nic moc, kromě prvního zápasu. Čekám od něj víc.

Reagovat
Miguel19

Co máte s tím Chytilem? Já ho za celej turnaj neviděl v nějaké akci..

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu to MS aspoň možná něco dá, od Faksy, Zohornů a zatím ani Paláta se nic navíc čekat nedá

Reagovat
Neon

Plakát měl letos bodově slabší sezónu, než ty předchozí, ale pořád je to pro repre nadstandardní hráč, třeba se ještě ukáže.a

Reagovat
stas87

Ct dava zajtra nazivo Slovensko-GB a zo zaznamu Svedsko-Svajciarsko Co tie ich prenosy na webu? Hroza a sekanica ako kazdy rok?

Reagovat
smazaný uživatel

Mi osobně to letos spadlo třeba tak 3x-4x za zápas, sekalo se to výjimečně, což je výrazné zlepšení průměru. Nemám zrovna nejlepší net, ale zas mi stačí ta defaultní kvalita, nepotřebuju HD, takže si myslím, že se trochu zlepšili oproti minulým letům, i když pořád to není ideál.

Akorát zpoždění oproti reálu mám delší (zhruba okolo 2-3 minut když jsme hráli my), ale to myslím není rozhodující, pokud fakt chceš koukat na hokej. Ale třeba se ozve ještě někdo, kdo to má horší/lepší.

Reagovat
stas87

Ok, ja s ct mam zlu skusenost s ms. Ked to bude k nicomu, zapnem si TSN ci inu stanicu. Streamov bude dost.

Reagovat
Hokaido

Ty žiješ v Česku? Jinak je to služba zadarmo, která ve světě nemá moc obdody. Nikdo nemůže čekat, že to bude úplně bez problému při špičce ve sledovanosti.

Reagovat
justcall

zadarmo to není

Reagovat
Hokaido

Ale je.

Reagovat
justcall

Nic není zadarmo

Reagovat
bobis21

Ale můžeš to mít i zadarmo

Reagovat
Mimalu

pro koncového uživatele to zadarmo je

Reagovat
bobis21

kdyžtak kanál IIHF Worlds 2019 na youtube vysílá část zápasů, takže to můžeš zkusit (pokud nevadí anglický komentář)

Reagovat
stas87

Uz som tam sledoval dva zapasy, ak to bude na YT, tak budem sledovat tam.

Reagovat
Whitemedia

První zápas ČR-Švédsko se mi tam hrozně sekal, musel jsem pořád aktualizovat stránku a zapínat znovu.. ale teď už je to v pohodě

Reagovat
Mimalu

myslím že to pojede v pohodě, občas bývají problémy v nějaké špičce, ale to by musel hrát český tým, toto by mělo být v pohodě

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to letos jede uplně v pohodě i český zápasy. Při nejhorším jsou myslím i streamy na YT ale nevim jeslti jsou HD kvalita.

Reagovat
oli9

zelené tlačítko na tv

Reagovat
oli9

Lotyši ti ukurvění rusáci to je tak nesympatický tým.. kurva LOtyš zlomí hokejku o ovečkinovu rozpůlená hokejka letí vzduchem trefí ovci a lotyš dostane 2+2 dpč

Reagovat
smazaný uživatel

To musí pískať Putin

Reagovat
stas87

Ako je to v pravidlach presne? Chapem ak by Kenins vystrelil a tym naprahom zasiahol Oveckina do tvare. Ale Kenins zlomil hokejku, to nemohol ovplyvnit. Ja by som Keninsa nevylucil.

Reagovat
bobis21

Zápas teda nevidím, ale z toho popisu co tady píšete to vypadá že použili tohle pravidlo:

"A player who causes accidental harm to an opponent by a highsticking foul will be assessed a double-minor penalty"

Pak je tam i tohle: "A player who makes contact with any part of an opponent’s upper body while winding up to shoot or while following through on a shot or pass is subject to all penalties for high-sticking."

takže vylučovat asi šlo. Ale jak říkám, sám jsem to neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Pravidlový grammar nazi strikes again: tam je důležitá ta definice high sticking: A player who carries any part of his stick above the height of his shoulders and who strikes an opponent with any part of it.

Neumím tak dobře anglicky, abych rozlišil "player who carries any part of stick". Já bych řek, že když tam tu hokejku dostaneš jakkoliv, tak je to faul podle tohodle pravidla. Ale jak říkám carry a stick - nevím jestli tam je nějaká jazyková nuance, že to musí být schválně nebo tak.

Každopádně toto mě dost zaujalo, protože podle mě je todle docela nefér (respektive je to úplně čistě random trest, na který má větší pravděpodobnost více střílející tým, což mi nepřijde správné).

Reagovat
bobis21

Fakt nevím co tady zkusíš vždyť já se vůbec nevyjadřoval k tomu, jestli to bylo správné rozhodnutí nebo ne. Ale hlavně si kopnout, protože pak tě samozřejmě budu brát víc vážně.

Reagovat
smazaný uživatel

Já na tebe neútočím ani nekopu Spíš jsem tě doplnil (a nechtěl jsem to právě dělat nějak vážně, aby sis nemyslel, že tě chcu nějak otravovat všude). Zajímalo mě, jestli ty nebo stas jste lepší angličtináři, protože mi to pravidlo přijde nelogické, tak, jak ho chápu já. Nic víc, nic míň.

Tak mě mrzí, že sis to vzal osobně, není to nic proti tobě.

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
fabec1222

Ze strany rozhodčích pěkná fraška, rovnou mohli dát Rusku 3 body a nemuselo se hrát

Reagovat
oli9

Orlov zcela úmyslně trefí loktem do hlavy Lotyše ale nic se neděje a ještě tam rozhodčí poučuje

Reagovat
C-M@ster

Lotyši se cítili hodně poškození po zápase s náma... co bude teď...

Reagovat
stas87

Konkretne ten suboj Orlova podla mna faul nebol. Do suboja takto ides aby si sa ubranil narazu supera. Orlov o nom vedel a ruku mal presne tak, ako ju mal mat. To Zadorovov naraz mohol byt oceneny viacej ako len dvomi minutami. A to nedovolene branenie po ktorom dali rusi gol na 2-1...vylucil by som aj rusa za filmovanie. Este ako rozhodil ruky, komediant.

Reagovat
oli9

hele ten orlov tam byl sice dřív ale on odehrál puk , podíval se doleva a trefil toho lotyše loktem ..tam byl vidět ten pohyb rukou a loktem...pochopil bych kdyby hrál třebas rameno ..že se zpěvní a udělá pohyb tělem...ale mu vystřelil ten loket

Reagovat
stas87

No ale dokaz mu umysel...videl som mraky subojov, kde jeden hrac ten laket vystrci aby neschytal ranu ako prvy. Ten pohyb laktom tam od Orlova bol, ale ze by vylozene lotysa chcel trafit tak, aby to pocitil, to si nemyslim. Rusov rad nemam, ale toto je uz prehnane, vidiet v nich v kazdom jednom suboji zakernu svinu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kanada má ty přesilovky fakt v malíku, to je síla jak hrom.

Reagovat
smazaný uživatel

Mantha

Reagovat
smazaný uživatel

To je zoufalost od Němců

Reagovat
fabec1222

Itálie gol, teď už můžu spokojeně umřít

Reagovat
smazaný uživatel

To i Italové, kteří sledují tohle MS (tzn. příbuzní hráčů a 4 další exoti).

Reagovat
smazaný uživatel

Takže pro nás bude ideální, když Švédsko porazí Švýcarsko, a Rusko porazí Švýcarsko i Švédsko?

Reagovat
smazaný uživatel

No na 1. flek potřebujeme aby Švédi vyhráli s Ruskem.

Reagovat
stas87

A ked vyhraju svedi s rusmi o tri goly, tak potom je minitabulka vyrovnana a rozhoduje skore?

Reagovat
smazaný uživatel

Should three or more teams be tied on points, then a tie breaking formula will be applied as follows, creating a sub-group amongst the tied teams. This process will continue until only two or none of the teams remain tied. In the case of two tied teams remaining, the game between the two would then be the determining tie-breaker as the game could not end as a tie. In the case of none of the teams being tied, the criteria specified in the respective step applies.

Step 1: Taking into consideration the games between each of the tied teams, a sub-group is created applying the points awarded in the direct games amongst the tied teams from which the teams are then ranked accordingly.

Step 2: Should three or more teams still remain tied in points then the better goal difference in the direct games amongst the tied teams will be decisive.

Step 3: Should three or more teams still remain tied in points and goal difference then the highest number of goals scored by these teams in their direct games will be decisive

Step 4: Should three or more teams still remain tied in points, goal difference and goals scored then the results between each of the three teams and the closest best-ranked team outside the sub-group will be applied. In this case the tied team with the best result (1. points, 2. goal difference, 3. more goals scored) against the closest best ranked-team will take precedence

Step 5: Should the teams still remain tied, then the results between each of the three teams and the next highest best-ranked team outside the sub-group will be applied.

Step 6: Should the teams still remain tied after these five steps have been exercised then Sport considerations will be applied and the teams will be ranked by their positions coming into the Championship (seeding).

Reagovat
smazaný uživatel

Je škoda, že nás Rusové neporazili 5:2 a Švédové Rusy taky 5:2, protože pak by si Záruba mohl užít tříminutový monolog při vysvětlování tohoto pravidla.

Reagovat
smazaný uživatel

eurofotbal.CZ

Reagovat
bobis21

a že nemáš problém s tím euroFOTBAL

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je článek k diskuzi o hokeji

Reagovat
andrew96

Na euroFOTBALE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

EUROfotbal.cz

Angličtina patří k oficiálním jazykům €U.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale já jsem to nemyslel nějak útočně.

Reagovat
fabec1222

Akorát, že my jsme schopný prohrát se Švýcarskem

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím jako celkem pravděpodobný, poslední dobou nám to s nimi vůbec nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnešné rozbitie Nemecka Kanadou iba umocňuje sklamanie a frustráciu že nepostúpime do štvrťfinále

Reagovat
smazaný uživatel

Ja verím, že sa šetrili na zajtra

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, už je na čase aby sme si aj my trochu zo štestíčka ukrojili.

Reagovat
mithro

Reagovat
FCSL

8 a 7 golů a Marchessault s Thoresenem bez golu

Reagovat
stas87

Konecne dostal sancu aj Godla a nie traged Ciliak. Ozaj, zachytal Ciliak vobec za repre niekedy dobre?

Reagovat
KnoxXx

nie

Reagovat
fabec1222

OT: Nevíte někdo, jak je to s penězma na youtube? Tam se nějak vyplácí za počet shlédnutí ne?

Já jsem na vánoce nahrál na youtube videa ze slovenské Partičky, teď jsem na to juknul, a koukám, že některé maj třeba 50 000 shlédnutí

Reagovat
lichna.

Pokud se nemylim, tak musíš mít s YouTube podepsanou nějakou smlouvu nebo neco takového. Ale určitě to půjde vygooglit. Za 50000 ale asi dostaneš jen pár korun. Prý je to poslední dobou bída. A tak se youtuberi přemisťují třeba na instagram kde propagujou výrobky apod.

Reagovat
C-M@ster

Tak oni se přiživujou k tomu dalšíma věcma.

Buď nějaký product placement ve videu/insta nebo prodávají svůj merch - náramky, trika, tepláky, figurky nebo založí patreon, kde jim můžou lidi přispívat a mají za to přístup k dalším materiálům.

Nebo založí anglickej kanál.

Reagovat
Hokaido

Pokud nemáš práva, tak nedostaneš ani korunu a naopak ti to smažou, když se ozveš.

Reagovat
fabec1222

jn, jako Čáryfucka, to byli super videa, a jsou v hajzlu

Reagovat
C-M@ster

ČaryMaryFucka je dost škoda...

Ale třeba StandaShow měl zas problém, že někde použil písničku s free licencí a ta písnička si o tu licenci řekla 2 roky potom a YT mu teď videa, kde ji použil demonetizovalo a buď dokáže, že tu písničku před těma dvěma rokama stáhl legálně, nebo musí video smazat...

Taky buzerovali kanály jako FattyPillow nebo Viral Brothers... Fatty ve videu měl údajně nějakou narážku na cigánku... v podstatě nějakou jednoslovnou... a dostal za to strajk a Viral Brothers zas demonetizovali kvůli točení pranků - protože podle nejnovějších pravidel nesmíš točit videa, co by člověka (diváka i ve videu) mohly nějak děsit... což pranky můžou nebo co.

A taky demonetizovali všechna parkour/freerun videa - označili je za nebezpečná.

Reagovat
pistacik11

Tak videa od Olega Cricketa idú v pohode

Reagovat
C-M@ster

Jo, starý videa jdou, ale love už z nich nemají. Demonetizovali všechny velký kanály, co toto dělaly.

Takže třeba NightScape točí na YT dál, ale založil patreon a prodává merch. Ryan Taylor a Storror byli taky demonetizovaní. Ally Law taky, ale ten má kromě toho pětiletej soudní zákaz točit videa ve Velké Británii a přidávat je na YT.

Reagovat
patas92

Jak píše Hokaido, musí to být orignální obsah. Za tohle dostaneš tak max žalobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kang & Kodos

Kariéra: fabec1222

2008-2019 eurofotbal.cz

2019-2021 - Vazební věznice Praha-Pankrác

2021-2023 - Věznice Bory

2023-? - eurofotbal.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Psal by sem rozhovory s Řepkou

Reagovat
kilobyte

Ze sprchy

Reagovat
smazaný uživatel

Videoblog

Reagovat
Salfovic

Na tom by už konečně vydělal

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je 1., která vypadá reálně.

Reagovat
smazaný uživatel

tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Lol

Reagovat
mickey mouse

Já nahrál video z ČT, mělo asi 500 000 shlédnutía vydělalo mi celkem asi 3000 kč, pak se změnili podmínky a nejde to dál monetizovat. Ale za 50 000 shlédnutí by byla tak stovka max dvě (za jedno video).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Až ted koukám, že zas dávaj Slovensko, tak to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

TDobrá demolice bude

Reagovat
smazaný uživatel

Slušný začiatok.

Reagovat
smazaný uživatel

Sekera je skvelý obranca, ale posledné dva - tri roky si akoby o sebe myslel, že je prevtelenie Bobbyho Orra. Musí hrať jednoduchšie, v útočnej modrej často chybuje.

P.S.: Tak si spravte chuť na VB aspoň, chalani :). Marinčin mal vždy ofenzívne vlohy. Len treba hrať jednoducho, nabrať silu a zlepšiť súboje a defenzívu a môže byť skvelý. Ešte také 2-3 roky a snáď sa vyhrá aspoň do svetového nadpriemeru.

Reagovat
Coutinho10

skoda, ze nedavaj v tv Svycarsko se Svedskem...to musi bejt zajimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

Na netu je to no.

Reagovat
Coutinho10

j aspoň tak

Reagovat
Miguel19

Godla To je ten novej Hašek?

Reagovat
smazaný uživatel

Godla to tam honil ten puk

Reagovat
Coutinho10

btw. koukam, že ve fantě jsme včera měli remízu 65:65 , ale bod málo asi pro oba

Reagovat
smazaný uživatel

Já to posral že sem byl už poněkolikátý bez golmana. Sem tam dal Rybára a ani sem nikde nehledal kdo bude chytat

Reagovat
Coutinho10

já se musim přiznat, že jsem měl i štěstí, protože jsem tam původně měl toho z Norska a ten (jestli jsem dobře koukal), tak uhrál jenom 5 bodů, takže by mi bod scházel a ty bys jinak vyhrál o bod

Reagovat
smazaný uživatel

Jaaaj, škoda tej neskúsenosti tímu. Nechcem povedať, že ten tím je mladý, pretože tím s takým vekovým priemerom by mal byť skúsenejší a mať viac bodov na MS, ale čo už. U nás získavajú skúsenosti s top hokejom aj 23-25 roční borci... Čo už, ale mám z tohto tímu dobrý pocit... Fakt škoda tých nezvládnutých záverov a treba uznať, že zaslúžene nezvládnutých - hlavne s GER, to boli hrubé chyby, najmä od Marinčina.

Reagovat
stas87

Nechutni svajciari, vo vlastnej tretine len prasi a mysli si, ze to na svedov bude platit. Svedi na zaciatku pristupili na oplacanie a vyzeralo to ako proti cechom, ale ukludnili sa. A herne su svedi lepsi, len musi premienat sance.

Reagovat
Miguel19

Proč má Pettersson tak nízkej ice time kurňa?

Reagovat
stas87

Grönborg je s nim nespokojny, podla neho nemaka dostatocne dozadu. Ale s prichodom Landeskoga a Eliasom na centru pojdu hore vsetci traja s casom na lade. Jo a u golu Andrghetta bol prave na lade a neskocil po tom pasu Haasa na Andrighetta, tak mozno mu to bude Grönborg vycitat. A mam taky dojem, ze Grönborg ma nieco osobne proti mladikom v time. Na OH zametal s Dahlinom a ani ho nepozval na tento turnaj.

Reagovat
Miguel19

Hmm skvělý

Reagovat
smazaný uživatel

Na zápase s Rakúskom som bol za SWE striedačkou a aj tam na neho dvakrát vyskočil.

Reagovat
stas87

Dostal velky kartac od Grönborga? Ja sa mu ale necudujem, kedze drviva väcsina timu je skusena relativne dost a EP je mladik. A ak si neplni pokyny, tak fakt je lepsie ak sa prepadne na cas do tretej pätky. Ako Grönborg ma dost chyb, ale v tomto za nim stojim. Pettersson raz bude skvely hrac, no momentalne neprevysuje superov na turnaji a ak nechce makat dozadu, tak holt bude sediet alebo hrac s horsimi spoluhracmi. A tiez by mal zapracovat na fyzice a sile v subojoch. Cesi do neho chodili v Brne aj minuly piatok dost a kusal to tazko. Urcite je to recept ako na neho, ale preboha, ten chalan ma 19 rokov. Individualne je skvely, ale to nestaci. Nemehlo ako Zohorna si ho u mantinelu stale poda, v tom sa ale casom zlepsi.

Reagovat
smazaný uživatel

Veľký nie. Ale bolo jasne vidieť, že parádičky a hra na seba sa Gronborgovi nepáčila. V jednom prípade to bolo za to, že zostal pri útoku Rakúšanov na červenej čiare, v druhom za hlúpe sólo v utocnom pásme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Čajkovský (192 cm, 107 kg) si ide dať ťukes s hlavami s Trtom a Trto sa radšej uhne

Reagovat
smazaný uživatel

Inak prekvapil ma chalan. Po príprave by mi nevadilo, ak by ho nechali mimo súpisky a na ms si každým zápasom pýta viac minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Mňa neprekvapil, on je skvelý, skvelé parametre a na svoju výšku a váhu rýchly obranca, len nie je top, pretože má často krvavé oči a niekedy sa nesústredí... Teraz sa konečne rozohral, škoda, že šiel skúsiť šancu práve do Caroliny, ktorá má najtalentovanejšiu obranu v NHL a v Charlotte im hrá ešte Carrick ...

Reagovat
smazaný uživatel

Mne sa páči, ale v príprave sa mi vôbec nepáčil. A ani v Dyname (aj keď tam som videl len 1z playoff)

Reagovat
smazaný uživatel

túto sezónu nemal vydarenú pre viaceré faktory, no.

Reagovat
fabec1222

Dá Laco Naď gola? poslední střelec na tikete

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď áno.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď bude chcieť, tak dá

Reagovat
smazaný uživatel

Podle všeho měl vsazeno proti sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

Liška je skvelý, a to nepíšem preto, že je Slovák. Scout Detroitu Jirko Fisher hovoril, že by mal byť draftovaný, aj keď je overager... Uvidíme.

Bučekovi Detorit vybavil angažmán vo Fínsku. Veľká spokojnosť, kvôli korčuľovaniu nešiel na MS, musí sa v tom zlepšiť, byť rýchlejší. A dobre, že šiel do Fínska. V Grand Rapids bude plnka.

Reagovat
smazaný uživatel

Nášmu hokeju trochu chýbajú lobisti. Hráči ako Liska, Bucek sú hráči, ktorí by mali v pohode prejsť draftom.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno aj to, ale je to aj kvôli slabšej juniorke a lige (aj keď liga ide mierne hore a objavujú sa v nej posledné roky zuajimaví hráči ako Maione, Marshall, Krištof, Buček, Lantoši, Paulovič, Bondra atd., kluby musia dávať viac šancí mladým a lepšie pracovať s mládežou).

Buček nebol draftovaný kvôli častým zraneniam v draftovej sezóne a kvôli tomu, že je priemerný korčuliar a na top úroveň musí jazdiť rýchlejšie.

Liška išiel do zámoria minulý rok, v OHL bol v silnom tíme a hral len tretiu formáciu s nie až tak veľa minútami. Aktuálnu sezónu podpísal Slovanu a mužský hokej a KHL mu veľa dala. Na MS20 náš najlepší hráč (a to tam sklamali väčšie talenty ako on) a teraz tiež vynikajúci ...

Reagovat
smazaný uživatel

Budúcu sezónu sa musia podobne posunúť Hrehorčák, Kukuča, Ivan a hrať seniorský hokej, ak v slovenskej lige, tak min. v 2-3 formácii. Uvidíme, čo Miloš Roman. Pospíšila a Ružicku podpísalo Calgary a budú hrať pravdepodobne na farme. Vyšiel na hokejportali rozhovor s ďalším českým scoutom Flames.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasan, ja mladých sledujem. Ideal by bol na ďalšiu sezónu:

Ivan- ZV

Hrehorcak - PP

Kukuca, Okuliar - TN

Fafrak - BB

R. Bondra - KE

Bodak spravil dobrý prestup. Roman snáď zmluvu dostane tiež, v juniorke by ho bola škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Fafrák NR ... V TN chcú ísť na titul, snáď to znovu nebudú stavať na starcoch... V TN budú čakať na šancu aj Chromiak a Krajč - obaja 16 rokov, aj keď Chromiak pôjde možno do zámoria, ten vyzerá veľmi zaujímavo, no tiež sa musí zrýchliť... Slabší korčuliar... Okuliar možno aj do Slovanu, ak zostanú v KHL..

Bodák? No snad mu Česi dajú šancu, lepšie by bolo, keby hral prvú obranu napr. v Nitre, ale snáď sa vo Vítkoviciach chytí. Len sa bojím - tam s ním nebudú mať trpezlivosť...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tých hráčov v SB nechcem moc vidiet. Podľa mňa to nie je dobrá voľba. Ja som fanúšik TN, ale to ako sa skladá káder a ako sa ťaží z mládeže... Z toho je mi do plaču. Chromiak pôjde podľa mňa za more. Ja dúfam, že tam dostane aspoň 5 mladých normálnu šancu.

Reagovat
smazaný uživatel

Súhlas, ale Sukela, Luntera a Lišku tento rok SB posunul, aj keď ten klub takmer nikto na SVK nemá rád, treba im toto uznať. Plus celkom vychovali k lepšiemu hokeju L. Hudáčka, Skalického...

No, vy v TN sa uvedomte, na vaše arogantné vedenie som počul od nemenovaných ľudí nelichotivé reči. Teraz sa to s Brankom snáď zlepší. Musíte dávať šancu mladým.

Reagovat
smazaný uživatel

Lunter, Liska a podobné typy môže posunúť. To sú typicki hráči pre štvrtú lajnu. Pre hráčov ako Okuliar, Bucek, Hrehorcak je podľa mňa lepšia Slovenská liga.

Zas až tak sa s TN neidentifikujem, aby sme to boli my. Len tak 5-8x za sezónu tam idem na hokej. Ak mám v nedeľu čas, tak si ich pozriem a prajem im. Vo vedení nemôže byť všetko v poriadku, lebo nie je možné z toľkých dorasteneckych, juniorských, kadetskych titulov vytiahnuť tak málo hráčov do A. To mi hlava neberie. Na druhej strane tie tituly im môžu čiastočne ospravedlniť tú aroganciu. Branko už niečo avizoval, že v príprave bude viac mladých. Ja som rád, že sa začalo zbavovať hráčov ako Pardavy, Dlouhy a pod., lebo na ich mieste môže byť hocikto mladý.

Reagovat
smazaný uživatel

súhlas, v TN sú arogantní ľudia, ktorí síce až tak nie sú vidieť, ale rozhodujú. Napr. Švehla, ktoreho uznávam ako skvelého hokejistu, ale...

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Svehla je podľa mňa rovný chlap. Možno arogantný, ale férový. Skôr som počul viacero narazok na Ruzicku. Veľmi rád by som bol keby sa k Brankovi pridali do klubu Marián a Marcel, aby tam prevládali progresivnejsie sily.

Reagovat
smazaný uživatel

len snad progresivne sily neprevladnu v politike.

Reagovat
oli9

Jenze takovych hracu je v tecj rocnicich 200 kanada, svedsko, usa

Reagovat
fabec1222

Jakej výsledek ze Švédsko - Švýcarsko je pro nás nejlepší / nejhorší?

Reagovat
fabec1222

Laco jediný ze své formace bez kanadského bodu

Reagovat
smazaný uživatel

Má bod

Reagovat
fabec1222

tak ať si ho strčí někam

Reagovat
technecium

Já tu agresivní rychlou švýcarskou hru žeru. Teda pokud tak zrovna nehrají proti nám.

Reagovat
Greny

teď koukam na ten gol od Manthy.. a doufam že za mořem uz dostava za ten gol kapky, protoze to si prece nemuze dovolit za takoveho stavu..

Reagovat
oli9

ty vole zase ti Zohornové mě z nich jebne.., hlavně že Chytil "dostal volno".a hlavně že s palátem a jaškinem pořád mícha jak s kreténama a přehazuje je...

Reagovat
C-M@ster

S Radimem v lajně byli lepší.

Reagovat
Miguel19

Však je přehodil poprvé na MS. Palát je asi nejhorší útočník na MS.

A Chytil nehraje nic.

Reagovat
oli9

tak ti kluci z NHL jsou o parník jinde než zbytek... Jo takový Jaškin putuje sestavou sema tam... jinak Palát aspon vytvář šance a prostě to má na hokejce... on se probudí v play off...a takový chytil má budoucnost...co tam hrajou Zohornové ? Kromě toho,že z Lotyšama když byl an ledě tak lezl na trestnou ???

Reagovat
Miguel19

Jaškin hraje celé MS ve 4. lajně A k čemu je nám, že Chytil má budoucnost, když momentálně hraje hovno?

Reagovat
oli9

Jaškin hrál proti švédům v 2. lajně spolus palátem a tušim Chytilem a hráli naprosto parádně....a k čemu je tam Zohorna který hraje dvě hovna se ptám ?? To je fakt argument

Reagovat
Miguel19

Jo sorry, moje chyba. Vypadlo mi, že Faksa přijel déle.

Ale dle mého parádně fakt nehráli. Kdyby hráli parádně jak píšeš, tak je určitě nerozdělí.

4. lajna je defenzivní, v čem je Zohorna o dost lepší jak Chytil.

Reagovat
oli9

hele asi na to máme jiný názor ... mě jen sere,že to pořád točí a ti kluci spolu nesehrají zápas snad kromě první a ted i druhé lajny ... ta 4. lajna nemusí být jen defenzivní ... když tam budou šikovní kluci tak je budou přehrávat a ne bránit.....rusáci mají 4. Kovalchuk,Andronov,Plotnikov ...švédi taky dobrou.. Prostě si myslím, že Zohornové jsou nejslabší a omyl...i když chytil nehraje buh vi co na MS tak je platnějí a v utocném pásmu to točí..jak píšu, to že to trener pořád mění a neustáli to nikomu nepomůže a nepřidá...dneska povinost 6:0 ale co švýcaři a pak ..

Reagovat
smazaný uživatel

Zohorna tam je, protože Chytil opravdu nemůže hrát 4 lajnu

Reagovat
patas92

Hrál ji celé loňské MS. Na LW to klidně může odjezdit, jako to dělal několik zápasů NYR. Spíš by byl problém postavit ho tam na centra, vzhledem k jeho úpěšnosti na buly.

Reagovat
patas92

Palát byl špatný jenom poslední zápas, jinak nehrál špatně, jenom nebodoval.

Reagovat
oli9

přesně tak já věřím,že ve ČF se prosadí... on je kvalita velka a dávat ho do 4. lajny je prostě něco neuvěřitelného

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak ať se to vyzkouší proti Rakousku zase proč ne. Hlavně to pak doladit a proti Švajcu a na ČF už jít opravdu s tím nejlepším. Já tam ty Zohorny taky nemůžu vystát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Výměna Paláta a Jaškina byla zasloužená, Palát zatím nic neukázal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zatiaľ výrok majstrovstiev:

Tréner bol nervózny, že nehráme to, čo od nás požaduje. Ale sme Európania, Slováci. Hrali sme to, čo sme chceli my. Vyzeralo to inak, ako si to predstavoval on, ale potešili sme divákov. (L. Hudacek)

Reagovat
Neutron

Reagovat
oli9

takže trenér akorát nominoval

Reagovat
stas87

Po akom zapase a v akom kontexte to povedal?

Reagovat
oli9

po včerejší výhře...... Marinčin to taky komentoval

„Výsledok bol síce 7:1, ale medzi tretinami mal Seko (Andrej Sekera, pozn. red.) nejaké príhovory, pretože keby sme hrali proti lepšiemu súperovi, tak by sme na sto percent pohoreli.Vyzerá to tak, že keď máme náskok, tak sa asi viac bláznime,“ vravel po súboji Martin Marinčin.

treér to komentoval ,že s tou hrou se nikam neposunou..že od nich něco chce aby hráli...a oni si jednou svoje

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to vytrhnuté z kontextu?

No práve to hranie na seba a prílišné špekulovanie ma trochu hnevalo... L. Hudáček je kvalitný hokejista, ale musí hrať priamočiaro... Keď začali hrať priamočiaro a išli do bránky, hneď nasúkali góly, keď špekulovali (asi 15 min zo zápasu), tak robili chyby. Ja ich nechápeme niekedy, tupí sportovci fakt, niektorí.

Reagovat
smazaný uživatel

Toto je presný citát odpovede zo SME. Samozrejme, že bez zvukovej stopy ten kontext môže byť iný, ale toto si hráč nemôže dovoliť povedať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak úprimne, s tak slabým súperom si to mohli dovoliť častejšie, hlavne Hudáček je technický a robil si ich ako deti, na druhú stranu, nie každý hokejista má techniku ako Libor. Súhlas, že takéto vyjadrenia by určite nemal mať.

Reagovat
oli9

Ale i tak dneska tak 6:0 , Rakušáky čká zítra zápas o všechno , oni proti nám nebudou bláznit..myslím ,že ten zápas hrají jakoby s povinosti a už se vidí zítra v zápase

Reagovat
technecium

Doufám, že naši nebudou hrát na půl jako proti Italům, protože každý gól se nám zatraceně hodí do výsledné tabulky. Aspoň 8:0

Reagovat
kilobyte

Skóre tak důležité není, ne?

Reagovat
patas92

Docela mě překvapuje Francouz dneska v bráně. Čekal bych Bartošáka, a že Francouz pak dostane Švýcary.

Reagovat
Miguel19

Tak Bartošák je rozchytanější..

Reagovat
patas92

Pokud už jsou rozhodnutí, že bude chytat i ve čtvrtfinále, tak je to dobře. Ale myslel jsem, že si budou chtít Francouze otestovat i v těžkém zápase.

Reagovat
bobis21

co se týče rozhodování o tom, kdo půjde na čtvrtfinále, tak těžko poznáme formu Francouze ze zápasů s Itálií a Rakouskem, to by jsme mohli zjistit až v případném zápase se Švýcarskem. Pokud tam zjistíme že formu nemá a na ČF musí Bartošák, tak by tam nastoupil po dlouhé pauze vlastně nerozchytaný ... takhle to spíše vypadá, že Bartošák se půjde právě rozchytat na ČF proti Švýcarům a s Francouzem se počítá jako s dvojkou

Reagovat
C-M@ster

Němci

Reagovat
mickey mouse

Kubalík

Reagovat
Miguel19

Plzeň solí.

Reagovat
Miguel19

3. faul za hákování proti Rakousku

Reagovat
mickey mouse

Už jděte do řitě s těma vyloučeníma

Reagovat
patas92

Hronek je taky slušný nezvladajko

Ostuda tolik zbytečných vyloučení. Přitom obranná hra je celkově mnohem lepší než když tam byl Špaček

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že Rakousko je v přesilovkách ještě horší než my

Reagovat
Miguel19

Zoro Zohornové válí

Reagovat
bobis21

ty fauly jsou strašné. Tolik oslabení si nemůžeme dovolit už v žádném z dalších zápasů.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Anacron

To už jsou fakt hovada s těma faulama

Tři nájezdy a hovno. Jet takhle Švédi, Rusáci atd tak jsou to jasný góly.

Reagovat
patas92

Faksa pěkně

Reagovat
technecium

Rozhodčí píská jak traged tvl. Ale tak nacvicime oslabení i presilovky

Reagovat
Miguel19

Rutta je strašně slabej.

Reagovat
GEGE

Ta dvojka z Tampy velké zklamání...

Reagovat
Hokaido

Palat není tak špatnej... A hlavně jak mám rád Říhu, tak podle mě úplně neumí Paláta úplně využít.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Mně příjde slabý i Vrána

Reagovat
Greny

Rutta me nejak nevadi.. jsem rad ze je mimo sestavu Moravčík.. to je pro me otaznik turnaje ..

Reagovat
Miguel19

Ten je mimo díky sračce. Jinak by hrál.

Reagovat
Greny

tak doufam ze mu daji na veceri tatarak

Reagovat
FCSL

Amíci dobře v lese, snad je Německo dá a Kanada pošle domů

Reagovat
oli9

Proč ? Narozdíl od slováků to maji ve svych rukou a nemusi delat zase teorie a výpočty kdo musi a nesmi bodovat

Reagovat
Miguel19

Easy

Reagovat
Whitemedia

Rakousko o úroveň výš než Itálie no..

Reagovat
Greny

Slovaci jedou domu .. oh wait

Reagovat
Miguel19

Seberte to hovno.

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
Greny

to ma za to jak piskaji

Reagovat
Kang & Kodos

Si příště rozmyslí, dávat tolik trestů

Reagovat
Whitemedia

Jim to nestačilo, asi budou muset zrakvit dalšího rozhodčího..

Reagovat
Pablos

tvl náš poslední hráč co dal na mistrovství hattrick je.... Červenka

Reagovat
Whitemedia

nedoceněná legenda českého hokeje..

Reagovat
GEGE

a co jako?Červenka dlouho patřil ke špičce hráčů v Evropě a v repre hrál většinou dobře...Ho kritizovali jen hlupáci co nerozumí hokeji...

Reagovat
Pablos

Ta aura, že je největší palič z našich tam prostě je... je to jako kdybych napsal, že poslední hattrick na mistrovství světa ve fotbala dal od nás Kuka.

Reagovat
Pablos

resp. Evropy ... MS ve fotbale nemá cenu ani zmiňovat.

Reagovat
kilobyte

Právě že patřil do špičky a byl nejvíce vidět, ale na MS se mu často střelecky nedařilo.

Reagovat
Greny

Tak Roman věděl, že proti Rusům nemůžeš hrát hokej

Reagovat
Neon

V první desítce kanadského bodování čtyři Češi.

Reagovat
stas87

Ak cesi skonci na tretom alebo stvrtom mieste, pojdu do Kosic. To by celkom vyrazne stratili podporu z hladiska, nie?

Reagovat
Greny

Jo.. já bych nejraději šel na Finy... Pak USA tam jsme na rade

Reagovat
Whitemedia

Porazíme Švajc a žádné Košice nebudou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Voráček - Simon/Faksa - Frolík

Palát/Jaškin - Simon/Faksa/Chytil - Vrána

Kubalík - Kovář - Gulaš/Řepík

Palát/Jaškin - Simon/Chytil/T. Zohorna - Gulaš/Řepík/H. Zohorna

Jak byste to poskládali na Švýcary, popřípadě na čtvrtfinále?

Reagovat
smazaný uživatel

Voras - Simon - Frolík

Palát/Jaškin - Faksa - Vrána

Kubalík - Kovář - Gulaš

Palát/Jaškin - Chytil - Řepík

Reagovat
smazaný uživatel

Není toho Řepíka ve 4. útoku škoda? Mně právě Gulaš ničím nezaujal, a přijde my, že do toho 4. útoku by se svým stylem hry hodil víc. Vím, že si rozumí s Kovářem, ale útok Kubalík - Kovář - Řepík by byl sen.

Reagovat
bobis21

já myslím že většina u nich sází na sehranost. Řepík pak nažene ice-time v oslabeních (dnes 8 vyloučení )

Reagovat
bobis21

1. a 3. lajnu bych nechal pohromadě jako dnes.

2. a 4. vůbec nevím. Faksa asi ve 2., ale na křídlo je to těžké. Podle mě je Palat ve 4. zabitý, ale produktivita tam momentálně není...

Reagovat
stas87

Kucerov je hrozny buzerant. Dostane hit od Fialu a hned ho sekne. V kazdom zapase supera osekava ale nepiskaju mu to. Taky hrac a robi tieto zakernosti.

Reagovat
Hokaido

Spíš naopak, Kuch dostává sám pěknou čočku každý střídání, ale málokdy je to potrestaný.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Tak tie zapasy sleduj. Velmi rad osekava superov, dobre vie kde to boli. S lotysmi to robil dve tretiny. Lenze je to Kucerov, takze ho za to nevyhodi.

Reagovat
Greny

Ten Hudáček bude taky asi trošku dement ne?

Reagovat
Greny

Ajo už vidím že zde je vlakno

Reagovat
smazaný uživatel

Dvadsaťosemročný hráč si svoj výrok vysvetlil s tímom, jeho vedením i trénerom Craigom Ramsaym. K situácii sa krátko vrátil aj na pondelkovom tréningu, kde prezradil, že: "Tréner Ramsay mi povedal, že chápe, čo som tým chcel povedať a že som mal pravdu."

Hudáček chcel po zápase podľa vlastných slov povedať, že Slováci sa pri istom náskok začnú hokejom baviť a prestanú dodržiavať pokyny trénera. Jeho výrok však vyznel inak: "Tréner Craig Ramsay bol nervózny, že nehráme to, čo od náš požaduje. Ale sme Európania, Slováci. Hrali sme to, čo sme chceli my. Vyzeralo to inak, ako si to predstavoval on, ale potešili sme divákov."

Za svoje slová sa už v pondelok ospravedlnil a uviedol ich na pravú mieru. "Chcel by som len povedať, že v kabíne sme si to vysvetlili a ospravedlnil som sa trénerovi, hráčom i vedeniu. Trošku inak sa to zobralo, ako som to myslel. Z tohto pohľadu je to pre mňa taká čierna bodka na turnaji. Ale máme to za sebou, vysvetlili sme si to a ideme ďalej," uviedol v pondelok na tréningu.

Medzitým sa doňho "obul" bývalý slovenský reprezentant a v súčasnosti spolukomentátor RTVS Boris Valábik, ktorý uviedol, že za takéto slová by ho vyhodil z tímu. Hudáček reagoval len stručne: "Ja hrám hokej a musím ho hrať čo najlepšie, jeho robota je asi riešiť takéto veci," uviedol s tým, že o tejto záležitosti spolu s Valábikom nekomunikovali a viac sa k nej nechce vracať.

Reagovat
smazaný uživatel

Co rozhoduje jako první o umístění ve skupině? Vzájemný zápas nebo skóre?

Reagovat
Whitemedia

viděl bych to na vzájemný zápas

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo by to logičtější, ale všechny tabulky, na které jsem se díval, to měli seřazené podle skóre. Možná až na konci, až budou mít všichni odehrány všechny zápasy...

Reagovat
Whitemedia

na livesport to bylo podle vzájemného zápasu a vzhledem k tomu, že už Slováci nemají šanci na postup je to pravděpodobně právě ten vzájemný zápas..

Reagovat
smazaný uživatel

To tak je myslím vždycky - průběžné pořadí je podle skóre, konečné pořadí ve skupině rozhoduje vzájemný zápas.

Jinak je zajímavé, že pokud rupnem se Švýcarama, tak 15 bodů může znamenat 4. místo, což nevím, jestli by v novém systému nebyl rekord

Reagovat
smazaný uživatel

Slováci byli 4. s 15 body v roce 2012, pak se přes Kanadu a Čechy dostali do finále a brali stříbro. Jinak měli týmy na 4. místě vždycky 10-14 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Říha už uzavřel soupisku ?

Reagovat
PP

Jsem na nás proti Švýcarům hodně zvědavý, pač hrajou výborně.. Jinak Rusáci místo klasického souboru individualit působí hrozně týmově.. do toho skvělý brankář...

Reagovat
smazaný uživatel

Kučerov je fakt dobrej, Jarda by ho měl podepsat na příští sezónu na Kladno, než mu ho někdo vyfoukne.

Reagovat
lichna.

Hele dá se někde sledovat třeba i MS té nižší úrovně? Strašně by mě zajímalo jak vypadá hokejový zápas Bulharsko - JAR apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj dá. Myslím že to bylo na YT nebo na iihf webu teď nevim. Viděl sem nějaký zápasy zrovna JAR a myslím Novýho Zélenadu nebo něčeho takovýho.

Reagovat
lichna.

A jaky jsi z toho měl pocit?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě tydle MS dost baví, tak jsem se trochu rozesal, když tak sorry za délku příspěvku. Nevím o tom úplně vše, ale pár zajímavostí mám načtených, tak jsem něco málo pro ilustraci napsal. Když tak mě můžete odignorovat.

Já sledoval loni skoro celé MS několika úrovní, letos jsem před usnutím dal jen pár zápasů z Mexika, kvůli časovému posunu to vycházelo super.

Je to na youtube a taky na webu iihf.

Co se týče pocitu a organizace, hodně záleží, jak nízkou úroveň máš na mysli. Z té úplně nejnižší tuším teda není ani video, hrajou tam i SAE (to je nejhorší registrovaný tým momentálně, ty jsem neviděl, ale každý rok dostávají skoro od všech 10-30 gólů v zápase), jinak platí, že čím nižší kategorie, tím jasnější ty zápasy faovritů bývají.

Tady si můžeš proklikat výsledky: http://stats.iihf.com/index2019i.html

Ty divize (kterých je de facto tuším 6, ta poslední právě se SAE atd.) mají docela odlišnou úroveň, tak se to nedá tak jednoduše shrnout. Ale krom té poslední, to není tak, že by tam neuměli ani bruslit nebo držet hokejky.

Například Izrael hraje docela nízko (letos postup) a hraje za ně Ščerbatov, který hrával čtvrtou lajnu za Slovan v KHL (ale odehrál třeba jen 20 mačů s ice timem kolem 10 minut) a letos je trénuje prvním rokem Bobby Holík (ale to je samozřejmě jen kvůli přátelství, jinak tam bývají random trenéři co neznám). A taky tam hrajou často hráči, kteří hrají/hráli v USA na univerzitách (což nezaručuje, že jsou dobří).

Ale třeba za Lucembursko hrál ještě loni tuším 52-letý hráč Beran, který hrával kdysi za Bánskou Bystrici ještě za dob ČSSR. Ale to byla ta druhá nejnižší úroveň.

A třeba ta nejvyšší divize je docela dobře koukatelná, letos to bylo takové atypické. Byly tři silné týmy (Kazachstán, Bělorusko a Slovinsko (i s Kopitarem)) a proti nim nováčci/slabé týmy - Litva, Jižní Korea jen se dvěma Amíky. Ale tam už jsou hráči, kteří hrávají KHL (i v Litvě, která spadla, hrajou tři hráči z KHL). Samozřejmě to je týdenní turnaj, takže překvápek je hodně.

Celkem tam jsou různé zajímavosti, třeba když nizozemský klub hrával 3. nejvyšší německou oberligu, tak 2x za sebou Nizozemci spadli, protože playoff kolidovalo s MS. Potom ten další rok všechny vydrtili, protože přijeli kompletní do soutěže, kde neměli co dělat.

Jen pro ilustraci: Letos jsem sledoval to Mexiko, tam byli dokonce komentátoři na chatu, tak bylo takové docela funny, když jsem se jich na yt ptal, jestli nechtěli lanařit Matthewse (má dvojí občanství MEX/US). Tak se tam zeptali předsedkyně svazu, která tam byla s nima, jestli si nedělám prdel s tím občanstvím. Oni tam mají jen jeden staďák a zjevně tak asi tři funkcionáře, takže to není úplně profi úroveň.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Ok dej mi pls vědět až se bude hrát zase nějaká ta nižší úroveň. Spíše mě teda zajímá to, jak marní budou. Takže čím nižší tím lepší. Jinak na ty výsledky jsem koukal už včera a SAE nebo JAR mě fakt překvapilo že mají tým

Reagovat
smazaný uživatel

Hrává se to vždycky před MS, ty nejnižší kategorie začínají třeba koncem března a pak od třeba 10.4. je snad každý týden něco, někdy i dvě divize současně.

Jinak třeba z toho Mexika, domácí vs Severní Korea (Mexiko muselo vyhrát k udržení za tři body) https://www.youtube.com/watch?v=eTDPejMlFTw

Ono to často běží pod nějakou regionální TV nebo místním svazem, pod IIHF jde tuším jen ta nejvyšší divize (nebo dvě). Ale když si normálně zadáš do vyhledávání yt, tak ti to najde záznamy a můžeš se prokliknout na seznam videí.

Samozřejmě ze záznamu to není moc napínavé (za předpokladu, že to někdy pro tebe je napínavé, pokud jsi zvyklý sledovat NHL )

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě k tomu SAE, tam je to jiný svět. Tuším, že mají "staďák" v x-tém patře nějakého hotelu v Dubaji

A těch repre je teda víc, ale pokud nesplní podmínky, tak nemůžou hrát MS a nemůžou se stát plnohodnotnými členy IIHF (dealbreaker bývá zimní stadion na území státu). Plnohodnotným členem IIHF je třeba i Mongolsko nebo Irsko, ačkoliv nikde nehrají. Pak jsou "přidružení pozorovatelé", většinou bez staďáku, a to už je fakt jeden bizár vedle druhého (Maroko, Filipíny, Nepál, Jamaika...). IIHF organizuje i inline turnaje, tak někteří tam jsou jen kvůli tomu.

Reagovat
TopinB

Hezký souhrn

Reagovat
justcall

Reagovat
smazaný uživatel

výbornej příspěvek hlavně to s tím Mexikem

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

Viděli jste někdy něco podobného (krom rybníka) jako v 6. mači SJS-STL? 5 zraněných (včetně Hertla ) a dohrávali s 9 lidma na střídačce (+ hráči na hřišti). https://www.mercurynews.com/2019/05/19/sharks-decimated-by-injuries-in-disastrous-game-5/

Reagovat
Miguel19

Karma.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icka

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
lichna.

Nechápu, že jim prošel ten hit na Hertla. Koukal jsem na to vcera live a nebylo to ani za 2 minuty. Jinak Pavelski celkem smolař no.

Reagovat
smazaný uživatel

Toľko rozhodcovských chýb v NHL ako v tomtoročnom playoff si ani nepamätám.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda, že Sharks si na nepřízeň rozhodčích stěžovat nemůžou (Vegas pětka+boží ruka). Ale celkově je to dost škoda (a to jsem čet, že od té ruky Sharks nechcou pískat skoro nic, ale nevím, jak moc tomu jdou naproti).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zase je rozdíl, jestli jim rozhodči něco připískli, nebo porušili nějaké technické pravidla, zatímco soupeři válcují jejich hráče a nejsou za to ani vyloučení a postupně si dovolují více a více...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba s tím Hertlem ani nevím, jestli to byl faul, já nedávno čet ty pravidla ohledně úderu do hlavy a je to podle mě sporné (já bych 2+10 dal). Je fakt, že prý je docela řežou pořád (já mač neviděl), to je potom ofc docela blbé (zrovna St. Louis je tým, u kterého věřím, že řezání někoho jim jde dobře ).

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hokaido

Já si myslím, že to bylo čistý. Naopak měl ještě Hertl štestí, že Barbashev koukal na puk a ne na něj, protože jinak by ho mohl totálně sešrotovat. Hertl měl koukat před sebe, může si za to sám.

Reagovat
lichna.

Ale prosím tě.

Reagovat
krisa

ten Hudáček:

slovenský hokejový svaz novinářům rozeslal tiskovou zprávu s omluvou Hudáčka, který tvrdí, že jeho slova novináři nepochopili.

“Určitě jsem tím nechtěl naznačit, že odmítáme hrát systém, který trenérský tým pod vedením Ramsayho zavedl, a že si děláme, co se nám chce. Chtěl jsem jen vtipně poznamenat na účet slovenských hokejistů, že při určitém vedení v zápase se začneme bavit a nedodržovat pokyny trenéra,” míní Hudáček nyní. Takže "vtipně" potvrdil, že dělají přesně to, co tvrdil že nedělají.

Reagovat
smazaný uživatel

Nečakal som, že sa ešte niekedy vydarí hokejová pieseň, ktorá bude vkusná a vtipná.

https://www.youtube.com/watch?v=Ee4Dwgc_uaw

Reagovat
andrew96

Jedu sám na gólmana a hodím to za sebe Tyto rvačky o udržení jsou stejně nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Luxusně udělal no

Reagovat
stas87

Uff, tak k idealu to ma daleko. Je na svedoch dost vidiet, ze by radi chceli ten zapas do polky zapasu rozhodnut a mat klud a posetrit sily na rusov. Ale lotysi stihaju v klude ich tempo, vela toho nedovoli vo vlastnej tretine a dokazu zahrozit z brejkov. Ta jedna strela Eliasovi sadla a je dobre, ze prvy gol dali svedi a nemuseju tak otacat skore. Ale je to zatial klasicky svedsky vykon so slabsim ale nie zasa tragickym timom. Cakam nieco ako 3-1, mozno 3-2 a tesny zapas.

Reagovat
fabec1222

VB a Itálie teď vybojujou výhry v prodloužení proti soupeřům o sestup a bude vystaráno

Reagovat
Losinho

Ten gól Lotyšů na 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
C-M@ster

Robert Záruba @robertzaruba

Slíbil jsem srovnání sobotní kolize zápasů SVK-GBR a SWE-SUI. Výsledky diváckého zájmu potvrdily průzkum minulých let. Zápas Slováků sledovalo 310.000 diváků/ dosah půl milionu. To je asi 3x víc, než jakýkoli zápas Švédů/Švýcarů (kromě těch s NT pochopitelně) na MS.

Reagovat
Losinho

jak nečekaný

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se radši podíval na pořádnej hokej

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
C-M@ster

Však pokud máš chytrou TV nebo internet, taks mohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Bodaj by to Lotyši dali. A Švédi by museli proti Rusom bodovať.

Reagovat
stas87

Tak svedom staci bod aj dnes. Ale s tym pristupom k tej hre k nemu maju aktualne velmi daleko.

Reagovat
Minister

Ja viem, že stačí. Ale keby to takto skončilo, tak to bude zajtra ešte veľmi zaujímavé.

Reagovat
andrew96

Farmář

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Losinho

Lotyši udržet

Reagovat
Minister

Škoda... taká chyba tam.

Reagovat
Losinho

Tyvole gólman, to je hrozný

Reagovat
stas87

Gudlevskis pomohol vyrazne. Ale ta tretia tretina je pekny hnus. Nie je nahoda, ze proti timom ako je Lotyssko alebo Nemecko dokazu mat problemy.

Reagovat
Minister

Tak teraz to Lotyši posrali jak my.

Reagovat
stas87

Tak a teraz prosim zapnut a drzat puk v rohu do konca zapasu a nepripustit ziadne drama. Tri zrdky uz stacily, teraz sa stastie prikloni na stranu Svedska, dufam.

Reagovat
Losinho

u dvou posledních gólů teda měli štěstí dost

Reagovat
Shevchenko

VB mohli by Francouze poslat o patro níž.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FCSL

Bukarts V Třinci a Spartě nebyl schopnej pomalu dát gola a ted vymrdá se Švédama

Reagovat
Minister

Tak poďme ešte jeden.

Reagovat
Miguel19

To nasere

Reagovat
stas87

Fantazia, takto rychlo zareagovat. Ofsajd jasny, takze 4-3.

Reagovat
djiros

Zase brzdi s tím jasný. Hrajete kulove a vlastně si ani nic jiného nezaslouzite dneska.

Reagovat
Miguel19

Moc jasnej ne

Reagovat
stas87

Jo, tak nakoniec uznal. Ale tak snad uz udrzi aspon tu plichtu.

Reagovat
patas92

Reagovat
martin1

Reagovat
Losinho

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
icka

Reagovat
martin1

To bude platit.

Reagovat
mickey mouse

Ufff, pěkně Lotyši

Reagovat
Miguel19

Francie

Reagovat
Puskas

Po takových šancích dostat vzápětí gól, který je posune dolů...

Reagovat
Shevchenko

VB

Reagovat
Kang & Kodos

ANGLIE ANGLIE ANGLIE!

Reagovat
raduinho

Velká Británie.

Reagovat
martin1

Británie

Reagovat
Minister

Francúzi lol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě večer Itálie - Rakousko 1:0 pls.

Reagovat
stas87

Diky, Cibulskis. Nech uz ta komedia skonci.

Reagovat
Losinho

Lotyšsko

Reagovat
Minister

hrali super sympatický mančaft

Reagovat
smazaný uživatel

Záruba vykulený z toho, že Lotyši riskují páté místo, když ještě měli šanci na ČF

Reagovat
oli9

Británie jinak super hokeje oba dva......

Reagovat
HorajzmAmmann

Proc neodvolal golmana v presilovce? 6 na 4 by byla velka sance ze daji gol...

Reagovat
bobis21

Švédové by mohli vyhazovat na bránu bez rizika zakázaného uvolnění...

Reagovat
oli9

Reagovat
HorajzmAmmann

No vidis, dobry postreh

Reagovat
Firkraag

Asi kvůli icingu.

Reagovat
Rudnevs

Mal som na tikete Švédov...

V suchom triku

Reagovat
smazaný uživatel

Na pohodu, ale umím si představit, že někdo, kdo na to vsadil barák, tak ho minutu před koncem zapálil, ať z toho sázkovka moc nemá.

Reagovat
Kixi Syhimour

Francie

Reagovat
smazaný uživatel

Briti

Reagovat
andrew96

Takže klasický Brexit, ne a ne ven.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
andrew96

Reagovat
TopinB

Reagovat
fabec1222

A Italové už taky jedou, takže ty největší hovna se nakonec zachrání a budou strašit i příští rok

Reagovat
Whitemedia

Itálie bojovat, ať to o třídu lepší Rakousko vyletí

Reagovat
jenage

Lol Francie klasické kapitulantské piče.

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
aither

Tvl ona se zachrání Británie i Itálie

Reagovat
Coutinho10

wow....viděl jsem prodloužení i nájezdy a paráda

Reagovat
Mates_Matesović

Ono je teda ve výsledku úplně jedno, kdo z těch kriplů bude komparzovat. Aspoň jsou z toho zajímavý příběhy.

Reagovat
Kixi Syhimour

příště Brity do skupiny

Reagovat
mickey mouse

Rakušáci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Rakusko. To je fakt strasne, ako nalozili s najazdami. Prezili svoju smrt, ked Rauchenwald vyrovnal, ale zvysok bez napadu. Talianom ako tak zahrali na turnaji len brankari, tych mi bolo fakt luto.

Reagovat
Shevchenko

Italieee paráda Francie a Rakousko dolu

Reagovat
mickey mouse

Stejně nechápu smysl těchto týmů na MS, úplně v klidu bych zredukoval 16 týmů zpět na 12 jak tomu bývalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby tam bylo jen 12 týmů, tak se neustále střídají ty samé týmy a postup by znamenal dostat nakládačku a letět zpět, zatímco ted může počítat s tím, že minimálně v 1 zápase bude mít i ten nejhorší tým šanci se udržet.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, IIHF chce hokej spíš rozšiřovat, takhle by se těch 14-15 týmů točilo dokola. Navíc VB je celkem ozvláštnění. A třeba Rakušáci hráli určitě pohlednější hokej než Norové nebo třeba Kazachstán.

Reagovat
technecium

Mně to přijde jako pěkný osvěžení

Reagovat
smazaný uživatel

má to být mistrovství světa né mistrovství hokejové smetánky... pokud tam těch "kriplů" není moc, budiž

Reagovat
Whitemedia

Je fajn mít tam týmy, kterým dáš nakládačku.. ideální, když jsou v každé skupině dva takové celky..

Reagovat
Frick

Francie, Itálie, Rakousko, Británie - VEN!!!

Od příště se 12 účastníky.

Poslední dva týmy MS 2020 nechť se utkají o MS 2021 ve 4 člené barážové skupině s TOP 2 MS "B", kde by hrál každý s každým doma-venku v listopadovém/prosincovém (r. 2020) repre-termínu.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa by bolo zúženie krok späť. Trendom je dnes čo najviac rozširovať MS,ME aj na úkor kvality a hokej, ktorý potrebuje väčší záujem by mal zužovať MS? Pre silné mužstvá by nemal byť 1-2 zápasy na MS problémom a môžu to vziať ako lepší tréning. Včera som bol na zápase Rakúsko - Taliansko a aj boj o záchranu má svoje čaro. Tento formát je podľa mňa výborný a je to vidieť aj na návštevnosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná bychom měli začít podporovat nezávislost Quebecu - hned by tu byl další kvalitní tým

https://www.nhlnumbers.com/2016/8/14/if-quebec-played-at-the-world-cup-of-hockey

Reagovat
RadekVonCZE

V NHL se nevyznám dobře. Jedinnýho znám Fleuryho a Stastnyho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frick

Jinak je vlastně zajímavé, že je poměrně málo zemí, kde bychom aspoň v jednom ze dvojice sportů fotbal/hokej nebyli favority.

Samozřejmě, vzhledem k nerozšířenosti zimního sportu, by to v drtivé většině případů byl hokej, nicméně s Kanadou, Finskem a USA bychom měli větší šance ve fotbale.

Zajímavá otázka by to byla v případě Švédska, Švýcarska a též Ruska. Vlastně Rusko je jediná země světa, proti níž bychom byli outsidery jak ve fotbale, tak v hokeji.

Tak po chvíli váhání...

Švýcarsko - hokej

Švédsko - fotbal

Rusko - hokej

Samozřejmě mám na mysli, že by v obou sportech bylo postaveno to nejlepší, co je na skladě.

Reagovat
Puskas
Reagovat
justcall

Chytil už je asi odepsaný, zapsán není ani jako 13. útočník

Reagovat
Greny

To je trošku gól Zohorny ne?

Reagovat
smazaný uživatel

jde vam na ct sport na webu??

Reagovat
patas92

Mi to funguje dobře

Reagovat
smazaný uživatel

jo ted na opravu skla se mi to taky rozbehlo

Reagovat
Whitemedia

oprava skla mi běžela, Vorasův gól už ne..

Reagovat
C-M@ster

jj

Ale třeba včera večer mi nešlo červený tlačítko na TV a zapnout druhej přenos ČT.

Reagovat
smazaný uživatel

neslo to, jel tam DDOS

Reagovat
Greny

Proč ten brankář nejde do konce

Fasel mafia

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Nezohľadňuje sa tam aj intenzita úderu?

Reagovat
Greny

Vyrazeckou nemůže... Hlavně teď ten záběr z kamer jak to viděl z pulmetru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Shevchenko

Já fakt nesnáším zápasy se Švýcarama

Reagovat
andrew96

Hronek je fakt strašná svině.

Reagovat
Coutinho10

Gooooaaaaaal super vyreseny brejk

Reagovat
Dr. Admess

Voras. Nejlepší český hokejista.

Reagovat
REPLIKATOR

Tormund!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
patas92

Pěkný hokej z obou stran ...Asi bych Paláta zpátky vyměnil s Jaškinem

Reagovat
technecium

Jaškin, to je fakt týpek. Takový hokejisty potřebujeme.

Reagovat
Adyss

Pome Helvétiiiiii

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Coutinho10

to by mel bejt gol

Reagovat
Dr. Admess

Tohle by měl být gól. Simon jasně přistrčen bekem, brusle neúmyslná absolutně...

Reagovat
Kixi Syhimour

zajímavá situace

Reagovat
REPLIKATOR

Jasný gól

Reagovat
smazaný uživatel

měl by být

Reagovat
mickey mouse

wtf ti rozhodčí jsou úplně marní, jako na tohle se fakt muselo brát coach challenge?

Reagovat
Dr. Admess

Asi tak, no. Tam měli sami od sebe udělat jasnej video review.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Však rozhodčí jsou marní na celém turnaji. V některých zápasech méně a v některých více. ale skoro pokaždé tam byly chyby.

Reagovat
mickey mouse

Asi tak, dneska navíc ještě ten hit gólmana na Hronka

Reagovat
db18

Dostal se tam Hribik, tak co myslíš?

Reagovat
andrew96

Říha

Reagovat
KnoxXx

Simon kanonier

Reagovat
patas92

golasoooo

Reagovat
REPLIKATOR

Zkušeně nohou

Reagovat
smazaný uživatel

voras hned vedel a dalsi bod

Reagovat
patas92

Voráček je výborný hokejista a ještě lepší kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

a dalsi, uz ma nylandera

Reagovat
smazaný uživatel

*teda vlastne oba s frolikem

Reagovat
smazaný uživatel

aha tak ne

Reagovat
Dr. Admess

Nejlepší český hokejista už pár let.

Reagovat
patas92

Jeden ze dvou s Krejčím.

Reagovat
Dr. Admess

Krejčí je taky underrated trošku, to je fakt. Rozhodně náš nejlepší centr o míle. Celkově ale Vorase mám výš o něco díky jeho síle na puku a lepšímu bruslení.

Reagovat
andrew96

Pasta

Reagovat
Dr. Admess

Pasta těží z Marchanda a Bergerona. Má teda nejlepší střelu z našich hokejistů, ale komplexně se na Vorase ani Krejčího nechytá.

Reagovat
Dr. Admess

Aspoň zatím. Furt je mladý a může se ještě zlepšit samozřejmě.

Reagovat
patas92

Jasně, že těží, taky hraje s nejlepší dvojicí v NHL, ale řekl bych, že tam ten prospěch bude vzájemný. Nejlepší lajnou v NHL se stali až s příchodem Pastrňáka. Bergy dělal 60 bodů, než začál hrát s Pastou, teď je to PPG player.

Reagovat
Dr. Admess

To je jasné, že fungují i díky němu, neříkám jen, že se Pasta veze. Jak jsem řekl, má nejlepší střelu u nás, tak ji má i v té lajně. Na druhou stranu kolikrát Cassidy ho zkoušel ve druhé lajně, neboť nebyl úplně spokojen s jeho hrou dozadu, kde mu to opravdu ještě vázne, a Pasta už tolik produktivní nebyl, i když souhra s Krejčím některé zápasy taky vidět byla. Jenom mi šlo o to, že Voras a Krejčí už několik let jsou tahouny svých formací, zatímco Pasta je "až třetí" v té lajně Bruins, která je zase zřejmě nejlepší v NHL. Tak či tak, jen ať mám více a více takových hráčů, nebudu se vůbec zlobit.

Reagovat
Dr. Admess

A 60ti body u Bergyho se nedá argumentovat. Zaprvé, pod Julienem neměl tolik ofenzivních startů jako pod Cassidym, zadruhé on i Marchy vyrostli až právě hlavně pod Cassidym, který udělal z Bergyho navíc jasného 1C. Pod Julienem byli 1A a 1B s Krejčím ještě. Ale hlavně, Bergy je zřejmě nejlepší two-way C v historii NHL. Lepší i než byl Datsyuk či Fedorov. A pod Julienem nehrával s nejlepšími křídly, ty dostal až pod Cassidym, který věřil i v jeho ofenzivní potenciál a udělal dobře.

Reagovat
patas92

Bergeron měl vždycky nejlepší křídla, akorát Pastrňák je nejlepší RW co mají za hodně dlouhou dobu. To spíš platí u Krejčího, který v podstatě nikdy v kariéře neměl elitní ofenzivní křídlo.

Reagovat
Dr. Admess

Vždyť Bergy několik let měl vedle sebe Lucice. A to rozhodně nebylo nejlepší křídlo. Nebo se pletu?

Reagovat
Malresi

Určite nie je. Yzerman, Datsyuk a Zetterberg boli lepší.

Reagovat
Dr. Admess

Ne, nebyli.

Reagovat
Dr. Admess

A když už, tak Fedorov byl lepší jak všichni tihle tři, mohli jsi argumentovat aspoň ním.

Reagovat
Puskas

Když už, tak Fjodorov.

Reagovat
Dr. Admess

Promiň, že jsem užil jméno, které měl na dresu v NHL a pod jakým jménem ho NHL zná.

Reagovat
Puskas

Nač ta ironie, nějak se jmenuje, tak by se to mělo brát v potaz. České hráče taky nebudeš psát bez háčků, jen proto, že je takto NHL zná.

Reagovat
Dr. Admess

V amerických diszkuzích je bez háčků a čárek píšu. Já to rozumím, kam tím míříš, ale myslím, že řešíme zbytečné detaily.

Reagovat
Baronne

Tenhle mýtus že bez nich je nulovej zas

Reagovat
Dr. Admess

Wow, vypadalo to odfláknutě a nakonec nádherná akce!

Reagovat
Coutinho10

Frooooooliiiiik krasne

Reagovat
mickey mouse

Frolík srašně šikovný hokejista

Reagovat
andrew96

Voráček je neskutečný.

Reagovat
Coutinho10

to se melo udrzet delsi dobu

Reagovat
Dr. Admess

Ach, vystřídali gólmana, hned dali gól, snad nezískají momentum.

Reagovat
patas92

Borci, co koukají jen na textový online mi to tu spoilerujou Posraný open-space

Reagovat
RadekVonCZE

Dnes jsem měl samý případ, pak od nás dostal přes čuňu

Reagovat
smazaný uživatel

omg, takový OG

Reagovat
smazaný uživatel

4. formace funguje hodně dobře, lépe než 2

Reagovat
Dr. Admess

Golasooooo

Reagovat
Coutinho10

dobre potrestano

Reagovat
Kixi Syhimour

Vyměňte gólmany

Reagovat
smazaný uživatel

jooo

Reagovat
patas92

Taky někomu spadl stream na ČT nebo jsem jediný?

Reagovat
Miguel19

Spadl mi o přestávce

Reagovat
patas92

Mi přesně ve chvíli, kdy se Kubalík napřahoval ke gólu Teď už zase jede naštěstí

Reagovat
Whitemedia

spadl mi celý web ČT během branky Vorase, teď jede v pohodě

Reagovat
Diego2

Vinou útoků, které mají za cíl znemožnit divákům sledování webového přenosu utkání Česka proti Švýcarsku, se potýkáme s dočasným výpadkem celého webu České televize.

Omlouváme se a na zprovoznění intenzivně pracujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

mne to teda nejelo jen chvili pred stridani skla, od te doby konstante bez zadrhnuti

Reagovat
smazaný uživatel

Mi jede stream od začátku zápasu bez přerušení, což je zajímavé, protože jinak mi to moc nefunguje :)

Reagovat
smazaný uživatel

zbytečný od Jaškina, ale jako ten krosček předtim jako neviděli

Reagovat
Fabregas@ole

To, jestli budeme hrát ve čtvrtek čtvrtfinále odpoledne nebo od osmi, se rozhodne až během středy?

Reagovat
Greny

Pokud budeme v Blave tak budeme hrát večer si myslím..

Protože hodně sobotu tom rozhodují Svědí a ti by byli v Košicích

Reagovat
smazaný uživatel

Zohornové

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Pesojen

jak se vzdycky musi najit nejakej terc, na kterej se bude blit

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Alan_Shearer

Jakto, ze Frolik od roku 2012 je na MS az letos? Zraneni? Celkem mi ten kluk unika, mam ho zafixovanyho jako typickyho hrace pro treti lajnu. Mohl by mi ho nekdo lip popsat? A docela me prekvapilo nedavno, ze ma s tou kravou Kobzanovou dve deti.

Reagovat
Dr. Admess

V NHL jeden z nejlepších two-way wingerů pro 3. lajnu, ale je stále underrated v zámoří. Každopádně s Backlundem (což je zase vynikající two-way C) v Calgary nastupují pravidelně spolu proti nejlepším lajnám soupeře a Gaudreau s Monahanem tak mají mnohem větší volnost (alespoň v domácích zápasech). Každopádně Peters nebyl s ním letos chvilkama úplně spokojený a byly tam spory mezi Flames a Frolikovým agentem, kéž bychom toho využili my (Flyers) a dotáhli ho k Vorasovi alespoň na tu sezónu, cena by nemusela být velká, když mu za rok končí kontrakt.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím ten konflikt byl kvůli malému počtu minut Frolíka. Trade by měl být dost pravděpodobný, ale pochybuju že flyers

Reagovat
Dr. Admess

Je to tak. Petersova nespokojenost se projevila právě v menších minutách pro něj. Já taky pochybuju, letos máme jít po velkých jménech, ale jak říkám, Frolíka bych bral, mít takového hráče v bottom-six je značka výborného depth kádru.

Reagovat
Alan_Shearer

Super, diky! NHL sleduju jen vysledky, max se podivam na nejaky sestrihy a obcas si dam celej zapas Bruins, takze takovy popisy by se mi hodily na vic hracu nicmene Frolik pro me byl nejvic zahadnej.

Reagovat
Dr. Admess

Zkus kdyžtak nahodit jména a uvidím, co se s tím dá dělat.

Reagovat
Alan_Shearer

Jeste je takova mensi neznama pro me Faksa. A cim to, ze Palat ma slabsi sezonu? Myslim, ze mel nejaky zraneni, ale i tak moc produktivni nebyl a uz vubec nedaval goly, nicmene chapu, ze Tampa mela extremni sezonu a tech kluku co sbiraj body tam je plno. Na MS se mi taky zatim moc nelibi a prerazeni do ctvrty lajny asi o necem svedci.

Reagovat
Dr. Admess

Odpovědi ti už pošlu do té nové diskuzi o MS pro PO.

Reagovat
smazaný uživatel

co to znamená to "two-way"? jakože obrana i útočení mu jdou?

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
Dr. Admess

Ano. Nebo-li oboustranný hráč, když bych to měl nějak doslova přeložit.

Reagovat
mickey mouse

Bohužel nedoceněný hokejista jak u nás, tak v NHL

Reagovat
Whitemedia

Hru v oslabení si chceme očividně pořádně procvičit

Reagovat
Counter

Němci si s náma ještě chtějí zahrát

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s Ruskem si nechce zahrát nikdo

Reagovat
Counter

Good point

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

Nechápu to.. úplně na hovno výsledek pro nás

Reagovat
Counter

Mi je celkem jedno, koho dostaneme ve čtvrtfinále, všechno to budou nepříjemní soupeři.

Reagovat
Greny

O tom žádná... Ale tento scénář nejvíc nasvědčuje tomu že pojedeme do Kosic

Reagovat
Dr. Admess

Druhé místo zůstává v BA, či?

Reagovat
smazaný uživatel

Zůstává no

Reagovat
Dr. Admess

No, a nemyslím si, že Rusko neudělá se Švédama aspoň bod.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak ještě Kanada aby zabrala a bylo by to hodně super ale uvidíme no. USA v ČF už ne

Reagovat
Greny

A co kdyby se Svědí domluvili s Ruskem a vyhráli 7:4 oba zůstanou v Blave a Německé půjde Rusko

Reagovat
smazaný uživatel

To sou nějaký sci fi scenáře ale uvidíme

Reagovat
Greny

No jsou ale pro oba týmy JT v podstatě vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

Ale oni ani nebudou vědět jestli budou němci třetí na to musí vyhrát Kanada v základní hrací době. je to moc velký sci fi a nesmysl z pohledu Rusáků.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc je to blbost v tom novým systému SF bude hodně cenný i celkový vítězství ve skupinách.

Reagovat
Shevchenko

Jo, to určitě.

Reagovat
smazaný uživatel

rusaci s takovymto mancaftem urcite budou poustet zapas

Reagovat
Shevchenko

No hlavně ani není nikde napsáno, že USA neudělá s Kanadou ani bod. jako četl jsem hodně konspirací, ale tohle je jako hodně wtf.

Reagovat
Puskas

Aby to měli fanoušci blíž, leda.

Reagovat
smazaný uživatel

teoreticky to možné je, prakticky nikoliv

Reagovat
Shevchenko

Tak si ten výsledek trefil

Reagovat
smazaný uživatel

Němci By byla balada je mít v ČF

Reagovat
Greny

Jo to je výsledek úplně nejvíc na piču co může byt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Jsi si vědom toho, že balada mívá nešťastný průběh i konec?

Reagovat
Greny

Doufám že tam Říha zůstane na další sezónu dvě... Letos se na to dá fakt dívat a i kdyby CF nedopadlo tak je to super od nás na turnaji

Reagovat
Counter

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Puskas

Výborný trenér, chtěl jsem ho tam už před lety.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Říha je super v tom, že byl v KHL, zatímco vyjma Vůjtka tu byl Jandač, Hadamczik a Růžička to byli trenéři bez zahraničních zkušeností, samozřejmě Růža byl dobrej. Říhá má odtrénováno za Spartak a Omsk a jde poznat, že ta hra se úplně změnila.

Reagovat
REPLIKATOR

Němci Kéž by skončili třetí a my druzí.

Reagovat
smazaný uživatel

Komu se líbí ty rozhovory mezi třetinami ? Ti hráči vždy zadýchaní jenom málo se z nich dostane, pochopitelně. Podle mě to nic nepřídává.

Reagovat
Coutinho10

zase volny hrac jako u 1. golu

Reagovat
Dr. Admess

Paláta do dvojky místo Jaškina a 4. nasazovat už minimálně.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Nemůžou hrát s Faksou spolu, tu lajnu pak hrozně přebruslujou

Reagovat
Dr. Admess

Hlavně Palát s Jaškinem (plus Frolík) jsou naši nejlepší defenzivní forvardi. Ti dva by měli hrát spolu a od QF nastupovat proti nejlepším lajnám soupeře jednoznačně.

Reagovat
Dr. Admess

*Palát s Faksou

Reagovat
Baronne

Faksa je výbornej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Coutinho10

luxusne nacasovany a vcera se Švédskem si se asi zapotil ne ?

Reagovat
Kaspar

tvl ani mi nemluv to tam bylo asi 7k, pak lotysi vyrovnali a skocilo to na 800, tak si, to uz seru, necham to a pak slysim jak dali gol dneska jak ve treti tretine dostali nemci presilovku tak jsem to hned dal vcerejsek mi stacil

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Kaspar

akorat nevim za jak dlouho mi ty prachy poslou z tipace do banky na ucet ja naposled daval jeste kdyz si nemusel mit ucet a mohl si jen na pobocce

Reagovat
Coutinho10

hele, co setyka vyberu, tak oni pisou 1-3 pracovni dny, ale vetsinou behem 2. pracovniho dne to je na uctu

Reagovat
Kaspar

mimochodem nejaka cena za Fantu neni ?

Reagovat
Coutinho10

zatim ne ale uvidime, co bude od dalsi sezony

Reagovat
smazaný uživatel

Když vybírám ráno tak to většinou mám ještě ten den na účtu.

Reagovat
Coutinho10

ja to vetsinou posilam az k veceru, ale tam ci tak to je pomerne rychly

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle sazky fakt nechapu, dat to aspon za kilo, tak to vypada lip..

Reagovat
fabec1222

Bylo už letos "Kde je puk???? " Zatim jsem si nevšiml, přitom je to na úrovni pumlíče

Reagovat
placa

soutez o to, kdo ma tragictejsi presilovky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

takze nechceme Nemecko

Reagovat
smazaný uživatel

Já rozhodně ne, ale Švýcaři nám ho bohužel "darovali"

Reagovat
Coutinho10

radsi Nemecko...ja nevim, ale treba USA nebo jiny tymy jsou pro nas obtizny, ale hrajeme dobre, tak treba v dalsi fazi budeme uspesnejsi, pokud to proti Nemecku zvladnem, ale hrajeme dobre a mohli by nam sedet a urcite bysme tuto situaci pred turnajem brali

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, proč tu "každý" píše o tom, že Německo ne. Z těch týmu ve čtvrtfinále jsou zatím nejslabší, z naší skupiny hrají dobře všichni a ve vedlejší je to sice trochu slabší, ale Němci jsou tam prostě nejslabší. Pár hráčů z NHL, ale jinak to tam vázne a často moc nevědí, viz zápas se SVK nebo GBR.

Reagovat
Puskas

Mít strach z Němců, když chceme být mistři? Pochopil bych respekt z extrémně silný Amíků, ale z Němců?

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
placa

Kolar

Reagovat
Whitemedia

Přijde mi, že jsme v téhle třetině nějak moc utavení

Reagovat
Counter

Je to jasné, nechceme jít na Němce

Reagovat
patas92

Tvl to je třetina

Reagovat
Coutinho10

chtel jsem nas dat na livku a smejdi stopli kurzy

Reagovat
smazaný uživatel

tu prazdnou branku musime vyuzit

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
patas92

V suchym

Reagovat
Whitemedia

paráda, nebudou Košice

Reagovat
REPLIKATOR

Košice

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže na 91,83 % hrajeme s Německem. Bral bych radši Finy, tady mi to smrdí vyrovnanou holomajznou, kterou rozhodne Draisaitl.

Reagovat
smazaný uživatel

Němci na nás neumí.

Reagovat
REPLIKATOR

Suché triko

Reagovat
patas92

Švýcaři jsou ale hodně silní. Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby semifinále bylo složeno z týmů z téhle skupiny.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně, akorát ta Kanada se asi nenechá

Reagovat
Counter

Reagovat
Coutinho10

takze celkem velka sance na Nemecko , ikdyz samozrejme zadny souper nebude lehky

Reagovat
placa

3. ctvrtina suverenne nejhorsi na turnaji, takhle nas dlouho nikdo neprehraval

Reagovat
Shevchenko

Řekl bych, že s námi takhle Švýcaři hrajou každý rok.

Reagovat
placa

Vetsinou je to nahoru dolu, ted nas regulerne celou tretinu tlacili, i kdyz samozrejme to trochu vyplyvalo z toho, ze prohravali

Reagovat
Mimalu

jak je to, Švédům stačí porazit Rusáky o dva góly a jsme třetí kvůli skóre?

Reagovat
Whitemedia

vzájemný zápas

Reagovat
Mimalu

budou mít všechny tři týmy stejně bodů a každý porazil jednoho z nich, proč by Švédi měli být pod Rusáky když budou mít lepší vzájemný s nimi?

Reagovat
Whitemedia

pravda

Reagovat
smazaný uživatel

A proč by měli být před námi, když máme lepší zápas s nimi?

Reagovat
Mimalu

... no a proto jsem zpochybňoval že rozhoduje vzájemný zápas, ale už to tu někteří vysvětlili, takže stačí číst dál ve vláknu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

A když Švédsko vyhraje 3:0? Vzájemná tabulka všichni 3 body a skóre Česko 5:5, Švédsko 5:5, Rusko 3:3.

Reagovat
Whitemedia

pravda

Reagovat
Coutinho10

bude to hodne zajimavy v obou skupinach

Reagovat
Kixi Syhimour

Počet vstřelených gólů? Rusáci padaj a my máme lepší se Švédskem? Jen tipuji

Reagovat
smazaný uživatel

Pak rozhoduje zápas se Švýyarama ode všech (zápasy všech s dalším týmem v pořadí)

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 pro švédy a jsme první

Reagovat
Dr. Admess

Když Švédi vyhrají v regularu s Ruskem, tak bude minitabulka mezi námi, Švédy a Rusy (měli bychom všichni po 18 bodech).

Naše skóre z těch dvou zápasů 5:5.

Rusko zatím 3:0. Švédsko zatím 2:5.

Reagovat
KnoxXx

Cesi 5:5 = akykolvek vysledok mimo svedskej vyhry o 3 goly = Cesi na 2.mieste v skupine; Svedi vyhraju presne 3:0 = Cesi na 1.mieste v skupine; Svedi vyhraju presne 5:2 = Cesi na 3.mieste v skupine

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Dr. Admess

Když Švédi vyhrají 3:0

Česko 5:5

Švédsko 5:5

Rusko 3:3

V tomto momentu by se zase dívalo na vzájemné ČR-SWE, protože skóre v minitabulce mají stejné a nebo se přesouvá k dalšímu faktoru a to skóre ze základní skupiny? To by zase měli lepší Švédi.

Reagovat
martin1

Hrál by pro nás lepší vzájemný zápas.

Reagovat
Dr. Admess

No, na to se ptám, jestli by se znovu dívalo na vzájemný zápas. Protože ten je jako první kritérium, ale minitabulka by vznikla kvůli tomu, že původně to na vzájemné zápasy nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

je to divoký no

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako ta vedlejší skupina mi přijde jako slabý odvar oproti této

Reagovat
Shevchenko

No ta třetí třetina byla zas porod, jsem rád, že je máme vždycky ve skupině, protože hrát s nimi ČF bych teda fakt nechtěl, v roce 2013 mi to stačilo na hodně dlouhou dobu.

Reagovat
stas87

Vyhrou cechov nad svajciarmi a prehrou finov s nemcami je severske stvrtfinale celkom pravdepodobne, nie?

Reagovat
KnoxXx

pomerne ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Rules for classification: 1) points; 2) head-to-head points; 3) head-to-head goal difference; 4) head-to-head number of goals scored; 5) result against closest best-ranked team outside tied teams; 6) result against second-best ranked team outside tied teams; 7) seeding before tournament.

Mám to chápat tak, že by teoreticky rozhodovaly zápasy proti Švýcarům? V případě výhry Švédska 3:0 by to bylo 5:4 my a 4:3 Švédsko takže bychom dali víc gólů, v případě výhry Švédska 5:2 by to bylo 5:4 my a 3:0 Rusko, takže bychom byli až třetí.

Reagovat
Sali5

Reagovat
smazaný uživatel

my head hurts

Reagovat
Kixi Syhimour

A jak to teď funguje v semifinále?

Reagovat
Kixi Syhimour

Něčo také jsem hledal

Reagovat
martin1

Pokud by chtěl někdo znát možné varianty, tak doporučuji http://mshokej.wbs.cz/ctvrtfinalove-varianty.html

Reagovat
Shevchenko

Je tam chyba, pokud Švédsko vyhraje 4:1, tak budem druzí a Rusové třetí.

Reagovat
martin1

Toho jsem si všiml, ale jinak je to celkem přehledné.

Reagovat
Godwinson

Letos mi poprve prijde, ze hokejovi rozhodci konecne pokorili sve fotbalove kolegy. Je to videt na vsech urovnich, o nhl treba nema cemu ani mluvit. Mel by se nekdo nad praci tech curacku zamyslet, i kdyz po letech sledovani fotbalu vim, ze je to utopie.

Reagovat
stas87

Takze vecer fandite Svedsku? Ani svedi nie su blbi, vedia ze s Finskom maju najväcsiu sancu na postup, takze je mozne ze si budu chciet postrazit tretie miesto a dufat, ze fini skonci na druhom.

Reagovat
Dr. Admess

Ne. Právěže Rusku a Kanadě v regularu. Já chci Německo.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc Rusové a Švédové jsou mi děsně nesympatičtí, takže ode mne chladný kalkul

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Godwinson

Rusko by melo vyhrat, nabizi to nejlepsi scenare do dalsich boju. Fini jsou podle me celkem jasne nejlehci souper ze druhe skupiny, takze ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tým který porazil Kanadu a remizoval s USA je podle tebe slabší než Němci jen proto, že s nimi prohrál v zápase, kde šlo "akorát" o stěhování? A ještě "jasně horší"?

Já bych teda radši bral jednoznačně Němce, kteří tady předvedli něco snad jen proti těm Finům (neviděl jsem), jinak hráli dost špatně i proti Dánům a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja vubec nechapu, co se tady nekdy doctu

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že především se fandí Kanadě, aby nešli češi proti USA, jinak to je celkem jedno

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
kilobyte

Proč tohle někdo dělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Putin

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jakou to má korelaci s Putinem?

Reagovat
Fabregas@ole

Pokud je velká pravděpodobnost, že chytneme Němce, tak se zase bojím, aby nás z důvodu menší atraktivity utkání nedali už odpoledne....

Nebo, jak to vidíte vy?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpoledne ideal.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete niekto, prečo nehrá Pánik?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi kvôli zmluve už neriskuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, má poistenie. Nemal ísť teda vôbec na MS, keď sa bál zranenia..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tam jde o to, že když se zraní, dostane horší smlouvu na další roky (což pochopitelně nemůže krýt žádné pojištění). Navíc v zápase kde už jde o nějaké ty OH body, a to ani nevím, jestli to hraje roli.

Reagovat
smazaný uživatel

*kde už jde maximálně o nějaké OH body

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nemusel nastúpiť ani s FR alebo VB omg ... Alebo ako som napísal, neísť na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak domácí MS, že jo. Ovce třeba říkal, že by do Soči na OH letěl, i kdyby výluka nebyla i za cenu, že by porušil všechny smlouvy.

A s těma dvěma nastoupil asi kvůli lepšímu umístění a právě těm OH bodům (navíc jste mohli teoreticky spadnout). Ale samozřejmě to jsou spekulace, stejně tak může dneska mít nějaké lehké pošramocení.

Reagovat
oli9

Reagovat
Dr. Admess

To fakt máme takovej strach už i z Němců? Kam jsme to dopracovali. Jestli chceme medaili, Německo musíme brát všema deseti, tyjo.. Nebo to radši chceme USA, abychom kdyžtak měli alibi, že jsme chytli těžkého soupeře hned v QF?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt je to uplne nejlepsi souper, ktereho jsme mohli dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Kanada vyhraje v základní hrací době = budeme hrát s Německem.

Kanada vyhraje v prodloužení = budeme hrát s USA.

USA vyhraje v prodloužení = budeme hrát s Kanadou.

USA vyhraje v základní hrací době = budeme hrát s Kanadou.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám to dobře? Ten zápas Švédsko - Rusko pro nás už nehraje roli, my máme už jistý druhý místo, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo Švédsko nesmí vyhrát v základní hrací době, abychom nebyli třetí?

Reagovat
bobis21

Reagovat
Shevchenko

konečně něco přehledného

Reagovat
smazaný uživatel

Takze dobry by bylo, aby USA nevyhralo.

Reagovat
Dr. Admess

My jisté druhé místo nemáme. Ale v případě že skončíme druzí, tak máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

If China doesn’t get a spot and Slovakia finishes 9th, the Slovaks avoid Olympic qualification, where they likely wouldn’t have their NHL players. And now the final twist: guess who’s under contract to the Chinese federation and here lobbying for them to get in?

Jaromir Jagr

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli jsem to správně pochopil, je pravděpodobné, že to místo dostanou, stejně jako Jižní Korea (ta taky hrála docela žumpu, i když je pravda, že 3 roky před OH už měli poskládanou kostru týmu s pěti naturalizovanýma Amíkama. To se o Číňanech říct zatím asi nedá, ti tam mají pár hráčů, co hráli párkrát 4. lajnu v KHL a pár hráčů z druhé ruské, kde dostávají kotle).

Jsem četl nějaké rozhovory s tím jejich zahraničním trenérem (Fin?) na webu IIHF, když hráli to nižší MS a ten s účastí počítal na beton.

Jediná možnost pro Slováky podle mě je, že by Číňani sami nechtěli, protože by se báli debaklů. Jinak si to Čína imo prosadí v pohodě.

Reagovat
oli9

ti jejich hráči mají zatím 10 let , mezi dospělýma budou hrát rok před olympiádou..zatím jsou takhle " maskovaní "

Reagovat
fabec1222

Tak oni by kdyžtak hrály kvalifikaci ne? Nebo to se zrušilo?

Reagovat
oli9

pořadatel automaticky ne ... jako Korea minulý rok

Reagovat
fabec1222

no myslim Slováky , Čina je jasná, ta si to určitě prosadí, v nejhorším pošle nějaké sponzorské dary a bude. Pak nakoupí pár hráčů ze zahraničí, všemožné experty a zvládnou to uhrát na 0:8 atp.

Reagovat
oli9

hele Koreu taky moc lidí nechápalo a my s nima na olympiádě 2:1 a Kanada tušim 4:0

Reagovat
smazaný uživatel

jj, ale bez hráčů z NHL to není automatický postup, pokud jedno místo zaplácne Čína a dalších 9 (?) se kvalifikuje na ranking, tak zbývají jen dvě místa. A Norové, Dánové a spol jsou docela nepříjemní. A třeba Kazachů bych se taky bál, pokud by byli kompletní.

Samozřejmě jsou pořád Slováci asi favoriti, ale už to rozhodně není 100%.

Reagovat
Kang & Kodos

Postupový matematici out now Nechcete radši počkat do večera?

Reagovat
Fakt

Ne.

Reagovat
stas87

Vyhry Ruska a USA by ma potesili vecer.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš Kanadu se Švédskem, jo? Já bych to bral, zápas by to byl super.

Reagovat
smazaný uživatel

Teda co to kecám, vždyť Kanada se Švédskem je takřka vyloučený, protože když USA vyhraje za 3 nebo dva body, tak je Kanada stejně třetí a Švédsko by muselo být druhé, aby s nima hrálo a pokud jakkoli vyhraje Kanada, tak je první ona a Švédsko čtvrté určitě nebude.

Reagovat
Fakt

Tak varianta Švédsko v Kanada ve čtvrtfinále je skoro nemožná ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Je, už jsem to opravil.

Reagovat
Fakt

Reagovat
stas87

Chcem Finsko a taktiez chcem aby cesi o to semifinale zabojovali a nemali Nemecko. Ta dnesna vyhra nemcov bol neuveritelny darcek od nich smerom ku svedom. Nechcem podcenovat finov, ale oni su z mojho pohladu najprijatelnejsi super pre Tre Kronor.

Reagovat
oli9

Přesně tak ty vaše konspirační teorie a matematické výpočty.... prostě pokud chceme na zlato musíme porazit kohokoli..... Je mi jedno koho..... Je možné ,že dostanem Kanadu a přejedeme je ...stejně tak jako to ,že každý si přeje Němce a ty nás porazí protože nebudou hrát hokej ale bořit

Reagovat
fabec1222

Slovensko - Dánsko snad nejhorší zápas v historii MS

Reagovat
Banikovec7

Prvni tretina urcite

Reagovat
oli9

nejlepší MS2010 kdy t o bylo ve 14. minutě 6:0 pro Dány... to si pamatuju sem myslel ze to skončí tak 20:0 ... pak už to nebyl hokej v druhé třetině tenkrát

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
Counter

Pospíšil je supr komentátor/expert ve studiu, snad v každém zápase dokáže upozornit na něco fakt zajímavého a celkově se dobře poslouchá

Reagovat
justcall

o to horší pak je, když tam sedí Antoš... minulé MS to alespoň zachraňoval Sýkora

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

jinak puvodni titulek na nasi vyhru nad Svycarskem na Idnesu

https://twitter.com/SusovskyAdam/status/1130841553545572352?s=19

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

Reagovat
Puskas

Reagovat
TopinB

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kaspar

tato trojka ve studiu je nejlepsi

Reagovat
Kaspar

za slovaky chyta Godla, to je ten cikan z Mostu ne?

Reagovat
Coutinho10

jeho bratranec

Reagovat
fabec1222

Denis Godla > Zdeněk Godla

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
smazaný uživatel

#LacoNagyLegenda

#Ďakujeme

Reagovat
C-M@ster

Funguje někomu teď teda to červený tlačítko u ČT?

Reagovat
smazaný uživatel

ČT

Reagovat
smazaný uživatel

Na netu nefunguje USA - Kanada ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nefungoval první dve minuty tam bylo rusko uz je to v pohode.

Reagovat
Whitemedia

fandíme Rusku

Reagovat
smazaný uživatel

Fandíme hlavně KAnadě

Reagovat
Whitemedia

to je večer tvle

Reagovat
Hokaido

♥ Vždycky Rusko. (v hokeji )

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Whitemedia

Vždycky Česko (v hokeji ).. a pak třeba Finsko

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Holt si musíš počkat než se Japonci do elitní skupiny znovukvalifikují.

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko mám hned po Česku (Slovensku). Potom ještě Bělorusko a potom Finsko, Lotyšsko a Kazachstán. RASÍJA!

Reagovat
smazaný uživatel

Volič Zemana?

(ne, sranda )

Reagovat
Whitemedia

RUUUSSSIA

Reagovat
Dr. Admess

Momentálně nám to hraje všechno do karet. Prosím!!

Reagovat
Whitemedia

Švédsko – Rusko a půlka stadionu kdo neskáče není Čech

a ovce pi*o

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdeme na Němce

Reagovat
Coutinho10

vypada to hodne nadejne

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak v případným semi se stoprocentně vyhneme Rusku

Reagovat
Coutinho10

to je vlastne taky fakt

Reagovat
Greny

Rusáci všechno v suchým triku to bude ve CF 3:0 při USA

Reagovat
smazaný uživatel

Nezlobil bych se

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože USA je daj? Já jim teda přát budu, ale aby to nebyla nějaká ostuda typu 0:9... přeci jenom Rusáci Amíky šetřit nebudou

Reagovat
Shevchenko

Švédi

Reagovat
patas92

Švédi

Reagovat
smazaný uživatel

To Rusko je šílený válec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

ŠAJBU

Reagovat
Greny

Dejte jim deset!!!!

Reagovat
Whitemedia

válec, Rusko šlape neskutečně..

no nic, vysněné Německo se blíží a teď už jen chybí, abychom s nimi rupli

Reagovat
KnoxXx

najhorsou informaciou pre Svedsko je, ze na QF da Gronborg po dnesku do branky Lundqvista ...

Reagovat
stas87

A este si vsimni pohybu Louiho v obrannom a utocnom pasme. V obrannom len kruzi okolo superov, nejde do aktivnej obrany a stoji...v utocnom pasme sa schova pred branku a este sa postavi do takej pozicie, z ktorej nemoze pripadne tecovat a ohrozit branku supera. Ta pätka hra regulerne vo styroch s nim na lade. Ale tak Grönborg ho bude hrat do konca svedov na turnaji a posadi Kempeho alebo Lindbloma.

Reagovat
Whitemedia

RIP Švédsko

Reagovat
placa

Markstrom je silena dira, mit tam Svedi Bernarda, je to tak 2:1 rekneme

Reagovat
Minister

Švédi trapas... škoda, že ich Lotyši nedali včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Svedi jak mali zacci

Reagovat
patas92

Ti slavní švédští obránci tam zmatkujou jak Čáslava

Reagovat
Orlandiiik

čtvrtfinále bude spíš 16:15 nebo 20:15, ví někdo ?

Reagovat
smazaný uživatel

Naše 20-15 by mělo

Reagovat
Greny

Jak jsi má to prisel

Reagovat
Greny

Na

Reagovat
Mimalu

na to bych si teda nevsadil, kvůli Americe bych očekával, že zápas s Ruskem dají na pozdější čas

Reagovat
Coutinho10

tenhle cas si spis prosadej amici a kanadani

Reagovat
Greny

V Košicích bude hrát večer Švédsko na to bych vsadil boty... Švédská TV na to má vždy velký vliv... Takže je možné že ten večerní v Bratislavě půjde nám... Rusko - USA odpo.. v USA to stejně beztak nikoho nezajímá i loni s náma hráli odpoledne

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Whitemedia

3-0 s Ruskem nakonec dobrý

Reagovat
Greny

Hornqvist.. bude moci hrát ČF?

Reagovat
smazaný uživatel

6 korunek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší výsledek s Rusama uhráli pravděpodobně Lotyši, pokud Švédi už nezasunou, tak jim nejvíc gólů dali Norové

Reagovat
Seydou Doumbia

nejvíc gólu jím dali Lotyši a Švédi a to přesně každý po jednom...od norů a další tři od švédů si rusové jen nechali dát a srali na to

Reagovat
Fakt

Reagovat
bobis21

letos mi ten švédský tým přijde tak nesympatický, že mě snad ani nesere že je rusové tak ničí. 6 gólů ze třetinu už je teda ostuda ...

Reagovat
Greny

Doufám že ve třetí bude nášup pokracovat

Reagovat
bobis21
Reagovat
Minister

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DieFohlenBMG

To je jazda

Reagovat
Greny

Reagovat
Greny

Jacob Markstrom... A teď sestřih těch gólů co dostal... Asi nemohli najít nějakej zakrok

Reagovat
stas87

Celkom sa na ten zapas USA-Rusko tesim. Muzici mali v minulosti taktiez tim plny hviezd a dokazali vybuchnut v Soci s Finskom, na ms v Moskve taktiez s finmi prehrali 3-1 a Granlund si ich vychutnal taktiez s tym svojim trikom.

Reagovat
stas87

Celkom sa na ten zapas USA-Rusko tesim. Muzici mali v minulosti taktiez tim plny hviezd a dokazali vybuchnut v Soci s Finskom, na ms v Moskve taktiez s finmi prehrali 3-1 a Granlund si ich vychutnal taktiez s tym svojim trikom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Jenže teď to hrajou Rusové tak nějak víc disciplinovaně než dřív. Ten tým je vyspělejší.

Reagovat
KnoxXx

a to ma vazne pobavil ten teoreticky vysledok 7:4 (aj ked je to naopak) ...

Reagovat
kilobyte

Body v naší skupině 21, 18, 15, 12, 9, 6, a pak to Italové zajebali s 2

Reagovat
smazaný uživatel

Rusové vyhráli 1 třetinu, Švédové 2, takže jsou lepší.

Reagovat
Greny

Jako jsme docela haluzaci chytit fakt to Německo... Pokud nepostoupime tak to bude ostuda

Reagovat
fabec1222

nemám aliby no

Reagovat
Shevchenko

Jedna aliba, dvě aliby...

Reagovat
fabec1222

tři alibaby

Reagovat
Shevchenko

a 120 loupežníků

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Postúpite.

Reagovat
Counter

Pořád je to tým, který na MS prohrál akorát s Kanadou a Amíky + má v kádru jednoho z nejlepších hráčů NHL + jde o aktuálního stříbrného olympijského medailistu, který tam v PO porazil Švédy, Kanaďany a ve finále s Rusy prohrál až v prodloužení. Němci už prostě nejsou žádní nazdárci.

Tím ale neříkám, že s nima očekávám prohru Jen to prostě nevidím tak jednoznačně, aby to byla vyloženě ostuda.

Reagovat
Neon

Akorát s tou Kanadou dostali letos nařezáno.

Reagovat
Dr. Admess

Olympiáda bez hráčů NHL jako měřítko?

Reagovat
Dr. Admess

Jakože neříkám, že jim máme dát pětku a zdar. Ale prostě jestli budeme hledat alibi už i proti Německu, jinak na papíře nejslabšímu týmu z celé osmičky, tak prostě je to trapný.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, pokud chcem medaili, tak Němce bychom měli porazit bez nějakých obřích potíží. Samozřejmě búra nečekám, ale pokud prohrajem s Němcema, tak s Rusama nebo třeba Švédama bychom asi taky žádné štěstí neudělali.

Reagovat
Counter

Nehledám alibi, jen se snažím upozornit, že Němci už prostě nejsou žádní šupáci. Když s nimi prohrajem, bude to pro mě zklamání, protože jsme lepší, ale ne ostuda (záleží na skóre samozřejmě).

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu co hrajou a co máme my k dispozici za tým bych to asi i považoval za ostudu.

Reagovat
Counter

Proti Finům zahráli dobře. Jasně, jsme velký favorit, jen prostě čekám spíš něco jako další zápas se Švýcary než snadnou práci v suchém triku.

Reagovat
cubinho

Reagovat
Shevchenko

Slováci je měli na lopatě a od Kanady dostali tolik, co se letos dávalo Britům, Italům nebo Rakušákům. Ale jakým způsobem porazili Finy, to by nás mělo varovat.

Reagovat
Counter

Mně se nechce dávat výsledkům ze skupiny velkou váhu. Vždycky si vzpomenu na MS 2010, kde jsme prohráli s Nory i Švýcary, báli se vůbec o postup ze skupiny, který se ukopal až vydřenou těsnou výhrou nad Kanadou... a pak to celé vyhráli

Tady se zdá, že Němci formu načasovali tak akorát, proti Finům nejspíš zahráli nejlíp ze všech dosavadních zápasů. Věřím, že je dáme, ale čekám velkou bitvu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

5 čechů v top 10 kanadského bodování a nejlepší střelec. Snad budeme pokračovat a přejedeme Německo a dáme konečně góly v bojích o medaile.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Dr. Admess

Krása! Němce prostě dát musíme a navíc se případně v semi na 100% vyhneme Rusku.

Reagovat
Coutinho10

Tak Clancy mel pravdu...meli bysme hrat od 20:15

https://twitter.com/narodnitym/status/1130934801412820992?s=19

Reagovat
Hokaido

Paráda.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem se divil, proč Larkin hrál jen 3m v první třetině... Ouch.

https://streamable.com/dulgp

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vypadá fakt špatně.. většinou se z toho člověk oklepe za dvě, tři minutky, ale on se nemohl zvednout ani na střídačce a pak odkulhal jen do kabin

Reagovat
smazaný uživatel

Česi majú šťastie, že dostali práve Nemecko ako najslabší tím z postupujúcich (samozrejme, nie sú nejakí šupáci, ale aj tak). Fini s nimi prehrali po podobnom priebehu ako my, boli herne lepší, ale Nemci si počkali na chyby a udreli. Pozor na nich, sú trpezliví a vychcaní a vedia uderiť... No kvalita je jednoznačne má českej strane...

Btw. Lašák povedal, že Ramsay končí. Pričom Ramsay to ešte nepotvrdil.

Žil som v zahraničí a navštívil som niekoľko štátov a nikde som nezažil, že by boli ľudia k sebe také svine ako práve na Slovensku.

Nie, nechcem nasilu kopať do Slovákov, som hrdý na to, že som Slovák a vždy aj budem, ale myslím si, že v prípade staršieho pána Ramsayho rozhodlo AJ to, že na Slovensku, a v hokejovom prostredí nevynímajúc, je stále veľa neprajných a nenavistlivých ľudí a hlavne zadubencov, a to píšem ako človek, ktorý nie je žiadny oikofób alebo fanatický neoliberál (alebo ako mám označiť ľudí, ktorí si pri každej príležitosti radi kopnú do SVK)...

Škoda, Ramsay odviedol kus skvelej práce, hodil by sa ešte minimálne rok pri kormidle. Verím a modlím sa, že aspoň Šatan zostane, aj keď si to osobne nemyslím a dúfam, že sa mýlim... Šatan nie je žiadny Harry Potter, ktorý šibnutím prútika zmení slovenský hokej, v ktorom je stále veľa špiny... A ak sa aj zmena správne nastaví, ovocie budeme zberať tak o 10-12 rokov. Viac ukážu voľby vedenia SZĽH, či pôjdeme správne nastavenou cestou.

Vďaka za všetko - legenda Lacike Nagy a vďaka za skvelé pôsobenie v našej reprezentácii - pán tréner Ramsay.

Reagovat
fabec1222

Věř, že kdyby bylo MS u nás, a skončili bychom ve skupině, tak by se děli ještě horší věci

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Kurz na nás 1.21, už se trošku bojím

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Němci fakt nic moc neukázali není možná abychom je nedali s tím co hrajeme.

Reagovat
Counter

Reagovat
SpecialOne

To je zas řeší o haluzácích, naposledy jsme měli v roce 2000 Lotyšsko a potom každý rok mordor, takže si snd i zasloužíme jednou příznivější los.

Reagovat
SpecialOne

Nevezmou náhodou Slováci Růžičku?

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď nie.

Reagovat
Greny

To si tam můžou dosadit Bokroša

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
RadekVonCZE

Máme nejsilnější tým po 2010. Němce musíme rozebrat jak BMV

Reagovat
smazaný uživatel

2. nejlepsi tym zakladnich skupin tak jaka zas nahoda,stesti,haluz...? Papirove slabsiho soupere mame zaslouzene.

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že ho máte nezaslúžene ..

Reagovat
Greny

Každopádně Červenka na MS zase neviditelnéj

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
kilobyte

Ale aspoň nespálil žádnou tutovku jako minule.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Puskas

Klasika, a přitom takoví dobří spoluhráči.

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já teda zkusím:

Česko - Německo 4:2

Švédsko - Finsko 5:1

Rusko - USA 4:1

Kanada - Švajc 5:3

Rusko - Švédsko 7:4

Česko - Kanada 4:7

Česko - Švédsko 5:6p

Rusko - Kanada 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

A bonus

Boston - St. Louis 4:2(z)

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

CZE - GER 4:3pr.

SWE - FIN 6:1

RUS - USA 1:2

CAN - SUI 5:4

CAN - USA 5:0

CZE - SWE 2:4

CZE - USA 2:3náj.

SWE - CAN 4:3pr.

Boston sweep. Ale přeju STL, když to ještě nevyhráli.

Reagovat
oli9

Cze - Ger 3:2

Fin - Swe 3:2

Rus - USA 5:3

Can - SUI 3:4

Reagovat
smazaný uživatel

Česko - Německo 6:1

Švédsko - Finsko 2:3

Rusko - USA 5:2

Kanada - Švajc 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kanada - Švýcarsko 6:2

Rusko - USA 7:1

Finsko - Švédsko 4:2

Česko - Německo 7:3

Kanada - Česko 2:3pp

Rusko - Finsko 5:2

Kanada - Finsko 1:5

Rusko - Česko 2:4

Reagovat
Neutron

kurva bratia tych skopcakov musite rozobrat

Nemcov v hokeji priam neznasam. Kvalitovo ste uplne inde ako oni nech maju Leona ci nemaju.

Co sa tyka Ramsayho a Satana, ak naozaj koncia tak to je na sibenicu pre kompetentnych. Nedaju sa cakat zazraky z roka na rok, ale urcite tam bol progres ci uz ochotou reprezentovat alebo vykonmi, tento rok napriek nepostupu sme hrali vyrovnane partie s kazdym superom s kvalitnejsim kadrom a kludne sme tie zapasy mohli povyhravat, kde nakoniec rozhodla asi nekoncentrovanost alebo neviem ako to inak nazvat take skraty, keby v jednom zapase, ale v troch ak tam teraz nanominuju fakt nejakeho Bokrosa alebo koho tak sa vratime sto krokov dozadu.

Reagovat
frankiefcb

Taky z toho mám takový pocit. Po dlouhé době jste hráli fakt dobře. je to asi delší cesta, ale ustoupit od ní a myslet si, že mávnutím kouzelného protuku budete mít postup do čtvrtfinále či dokonce medaili, je cesta do pekel. Přeji Vám ať zůstane Ramsay a Šatan.

Reagovat
Neutron

funkcionari si teraz budu potlapkavat po ramenach, ze ej ved sme hrali vyrovnane so spickou sveta tak uz mame realne na boje o medaile, coz je totalna blbost. Zopar sikovnych hracov mame, ale na NHL to pravdepodobne nie je. Na cestu nejakeho ozdravenia nasej repre sme estelen nastupili a niektore okamihy potvrdili, ze ideme spravnym smerom, ale nedaju sa z toho robit ziadne zavery. Sa bojim, ze bez persony ako Miro Satan a Ramsay to pojde opat do sraciek. Stale ja na com pracovat. Nase oslabovky boli katastrofalne to bola fakt uroven B-kategorie.

Dufam, ze na Nemcov zajtra vyletite a znicite ich aspon o 5 golov. Tak strasne nesympaticky tim. Nemam ich rad snad viac ako mnohi tu na EF neznasaju Rusov.

Reagovat
smazaný uživatel

Fanta docela vyrovnaná - osm týmů na společném druhém místě. To je téměř skutečné čf.

Reagovat
patas92

Vrána možná mimo sestavu zítra

Reagovat
Puskas

četls Sýkoru ve Sportu?

Reagovat
patas92

Nečetl, co říkal?

Reagovat
Puskas

Právě ho kritizoval, že se málo snaží oproti NHL, kde musí makat.

Reagovat
patas92

Taky jsem od něj čekal víc, ale asi bych ho takhle neodepisoval.

Reagovat
Sosi

On ale hvezdny manyry mit asi bude a trosku blbecek taky. Kdyz v tom rozhovoru v dotazu na Sykoru rekne: A to je kdo?

Proste potrebuje vychovnou facku, ocividne Sykora ma pravdu, kdyz i Riha ho chcce odstavit...

Reagovat
Puskas

Reagovat
patas92

Vždyť to byla upřímná otázka na tiskového mluvčího. Podle mě se teda Sýkoru nijak shodit nesnažil. Naopak to celé vzal docela dobře.

Sýkoru jsem měl rád, ale tahle kritika je úplně mimo. Třeba na tom něco je a Říha ví, co dělá. Ale tahle Sýkorova kritika může týmu, který šlape víc, než se čekalo, akorát uškodit.

Reagovat
Sosi

Kazdy hokejista 15+ musi Sykoru znat...

Reagovat
patas92

Hokejista, co od 15 let nehraje v Česku, ho samozřejmě znát nemusí.

Reagovat
Sosi

Hokejista, kteery musi a melby mit zakladni prehled o hokeji ve svete ano.

Reagovat
patas92

Lol, tak to fakt ne

Reagovat
Dr. Admess

Já třeba nevím, kdo je ten Sýkora..?

Reagovat
smazaný uživatel

Trénoval Minsk a Petrohrad v KHL a byl tam celkem respektovaný myslím. Taky nějak vytáhl Malkina do prvního týmu z juncle brzo.

Reagovat
Dr. Admess

Ajo počkat, to je ten starej expert, co ještě vloni byl na ČT? Ach, to nic.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, trochu mi v tom studiu chybí, takhle jsou tam všichni až moc pozitivní (typicky Záruba, to si ani nevzpomínám, kdy někoho z našich více kritizoval. I když ten hráč hraje úplné hovno, tak stejně chválí za každou cenu).

K tomuhle s Vránou se nevyjadřuju, možná Sýkora trochu přestřelil (píše, že ho viděl pár chvil a hned poznal hvězdné manýry, no nevím), ale obecně na tom něco být může. Vránova reakce mi přišla normální.

Reagovat
Dr. Admess

Záruba hokeji nerozumí a Čechy protěžoval vždycky, to se ví už delší dobu.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém spíš vidím v přehledu o hráčích z NHL, dále mi vadí jeho občas skoro až vnucování pohledu na danou situaci. Na druhou stranu ten slabší přehled o hráčích z NHL mají takřka všichni ti experti, výjimkou je dle mého Dusík a Jílek. Dusík už je dle mého lepším komentátorem než Záruba.

Reagovat
Puskas

Dusík je výborný a s tím přesvědčováním Záruby máš pravdu, sice nemusím se vším souhlasit, ale aby za každou cenu oponoval, to je příliš.

Reagovat
Dr. Admess

Taktak. U Dusíka je vidět zájem i o NHL. Záruba sice tvrdí, jaký je fanoušek Canadiens, ale i o nich věděl ho*no, vždy dokázal mluvit jen o Plekym.

Reagovat
lichna.

Hokeji nerozumí...

Reagovat
Dr. Admess

Odchytni si někdy Zárubu na veřejnosti a pobav se s ním, co si myslí o určitém zápase či hráči.

Reagovat
lichna.

Chceš mi říct, že člověk, který tak dlouho sleduje hokej a víceméně se jim plně zabývá, takže hokeji nrozumí? To že nemá nasledovanou NHl je věc druhá..

Reagovat
Dr. Admess

Beru, že nemusí mít nasledovanou NHL (i když by měl mít, když je to takový fanda Habs a tvrdí, že občas si i přivstane v noci), ale aby pomale ani neměl přehled ani o hráčích z NHL, kteří pravidelně nastupovali za své reprezentace (ať už MS, OH, WC), to je prostě amatérství. Jak říkám, když se s ním pobavíš, poznáš to sám. Já mu neberu jeho výslovnost, prožívání zápasů, jeho hlášky, ale u něho je vidět, že musí mít na zápas velké přípravy, protože všeobecně má nemalé mezery.

Reagovat
patas92

Nemít přehled přece ale neznamená nerozumět hokeji.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Dr. Admess

Takže tvrdit, že Plekanec byl vždy do NHL 1. centr, že na to vždy měl, že M. St. Louis byl malý a tak byl špatný v obraně, to je co?

Reagovat
patas92

Té věci s Plekancem moc nerumím, však v Montrealu byl první centrem docela dlouho.

Reagovat
Dr. Admess

Ano, ale nikdy na něj neměl. Poslední legitimní 1. centr v MTL byl Saku Koivu.

Reagovat
patas92

Reagovat
Dr. Admess

Chceš to snad popřít?

Reagovat
patas92

Tak dlouhodobě asi ne, ale měl několik sezón, kdy se za regulérní 1C dal v pohodě považovat

Reagovat
Dr. Admess

Ne, nedal. On byl vynikající dozadu, ale nikdy neměl ofenzivní skill na to, aby byl alespoň průměrným 1C v NHL týmu. A to jinak Plekyho považuju za underrated hráče v rámci jeho kariéry a obdivuju ho svým způsobem za to, jak se nikdy NHL nevzdal a vybojoval si ji.

Reagovat
patas92

Nesouhlas, ale ok

Reagovat
Puskas

Reagovat
lichna.

Na druhou stranu si myslím, že přehled o extralize bude mít málokdo lepší.

A jak píše patas, je spousta lidí, kteří sledují jen NHL a o extralize nemají přehled vůbec ale neřekl bych o nich, že nerozumí hokeji..

Reagovat
Puskas

Reagovat
Mimalu

dost přehnané tvrzení, do jisté míry to s těmi Čechy bude kalkul, většinovému obecenstvu ta občasná neobjektivita nevadí a navíc tento přístup pomáhá ČT pro zisk exkluzivního materiálu.

Reagovat
smazaný uživatel

Hvězdné manýry možná má, ale zatím jsem neviděl že by vyloženě zavinil gol nebo něco vypustil. Zatímco všeobecně hodně oblíbenému Jaškinovi se odpouští stále stejný problém a to je oplácení a zbytečné vyloučení, což je podle mě mnohem větší problém.

Reagovat
smazaný uživatel

taky bych je mel, kdyby me chtela vysat Mia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Dr. Admess

Ta už ho vysála. Po výhře SC.

Reagovat
oli9

Sykora ke ovsem jenom negativní a pesimistický člověk...asi nerozdychava to ze in neni trenérem repre jinak nevím. Doufám,ze Vrána hrát bude. Takovy zohorna za ms nepredvedl nic, a takovy Gulaš je kepsi v čem? Ze to fungovalo v plzni ?

Reagovat
smazaný uživatel

S řepíkem byla ta formace lepší

Reagovat
patas92

S tím Gulašem je to fair point. On je při hře 5v5 imho ještě horší, než Zohorna, ale je to ten "přesilovový spasitel", no.

Reagovat
smazaný uživatel

Gulaš slabej zatim, ale má šanci to napravit

Reagovat
technecium

Sýkorova kritika asi bude opodstatněná, ale vypouštět to takhle před čtvrtfinále? To nás ještě může mrzet

Reagovat
lichna.

To by byla pěkná hloupost. Gólový hráč navíc jeden na jednoho umí jako jeden z mála..

Reagovat
smazaný uživatel

Neuvěřitelná rychlost a hráč kterej se právě bude hodit na těžký zápasy (viz Švédsko a i Rusko tam taky nehrál špatně.) v PO a dáme ho mimo sestavu. Snad má Říha rozum vykašle se na to.

Reagovat
frankiefcb

Jako něco na těch slovech Sýkory bude, Na druhou stranu Vrána je gólový. možná důraznější pohovor by bodnul.

Reagovat
patas92

Nevím, kdyby mu vyčítal třeba produkci, tak okej. Ale nezdá se mi, že by se nějak nesnažil.

Reagovat
cubinho

To by byla škoda. Nevím, jestli chce Němce přehrát silovým hokejem, ale byla by škoda Vranu a opět Chytila poslat mimo základ, když jsou v 4. lajně Zohornové. Vrána s Chytilem a klidně s Řepíkem by ve 4. lajně mohli pozlobit kohokoliv, ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

At uz jde ten Sykora s tema kecma do pice... to chce rozjebat mancaft?

jako sorry ... on je strelec.. za druhe tam je bez smlouvy a zranenej... ale za to ho nepochvali ze na MS odjel..

Reagovat
patas92

Reagovat
Mimalu

Reagovat
andrew96

Jedna taková (a podle mě věcná) kritika nemůže mužstvo nějak rozhodit. To by potom bylo hodně slabé.

Reagovat
Greny

no pred rozhodujicim zapasem.. ja se budu tesit az Vrana jednou odmitne a mimozemstan rekne ze si nevazi repre

Reagovat
andrew96

Podle mě se z toho dělá zbytečné haló. Vždyť ani Vrána neřekl nic hrozného. A Sýkora taky dobře, ať nelétají příliš vysoko.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Komu přejete/fandíte? Kromě Česka...

Rusko -

USA -

Kanada -

Švédsko -

Finsko -

Německo -

Švýcarsko -

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko

Reagovat
technecium

Reagovat
Shevchenko

ani jednomu

Reagovat
ZB 07

Reagovat
andrew96

Reagovat
Seydou Doumbia

Rasija rasija rasija

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Musí to vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

Když ne Češi, tak jedině Rusko.

Reagovat
Seydou Doumbia

Ne...jedině Rusko! Nikdo jiný

Reagovat
smazaný uživatel

Ty nefandíš Česku?

Reagovat
Seydou Doumbia

Ne

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kdokoliv, hlavně ne Rusko.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Horcmen

Reagovat
oli9

fini jediní sympatáci

Reagovat
kilobyte

Rusko

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Šalamounovy ostrovy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87
Reagovat
Mimalu

Reagovat
Coutinho10

tu jsem chtel taky navrhnout

Reagovat
Adyss

Pome Nemciiiii dajte im

Reagovat
C-M@ster

Prej ne, lobotko

Reagovat
oli9

ovci si jebal ?

Reagovat
smazaný uživatel

jesteze to cobolaci nemeli domu tak daleko

Reagovat
Neutron

ale no tak, nebud ublizeny...

Reagovat
fabec1222

Tak a Čína je na ZOH

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele