Žilinští Češi doufají v liberecký skalp

13.08.2008, 21:50
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tak když koukam na dnesni vysledky predkola Champions League, tak myslím, že Slavia s Sparta měli docela smulu pri losu, ikdyž se to zprva nezdálo, vypadá to že Anorthoris pospoupí pres olympiakos, prece jenom vyhrali 3:0, tak by to meli udrzet, ikdyž to bude tezké, nebo že jeden z dvojice Aalborg- Kaunas bude v Lize mistru nebo Levski Sofia- Bate Borisov..... no proste ....Poháre Uefo.....vítej v Praze

Reagovat
smazaný uživatel

Letos to bude poradna bida Dpsrta i Slavie vypadnou Liberec jak by smet. A to neni vubec lichotive pro cesky fotbal, pokud v Poharu UEFA nepostoupi daleko. A hlavne spadne koeficient CR, aby sme se nedivili ze treba za 1-2 bude mistr hrat 2. predkolo a vicemistr UEFU.

Reagovat
smazaný uživatel

Pardon za chyby, asi si to po sobe musim zacit cist, uz je taky dost pozde .

...Sparta....nedivili ze treba za 1-2 roky bude...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele