Sissoko se vrací do Francie, stal se posilou Nantes

01.07.2022, 16:34
Aktuality
Nantes potvrdilo příchod Moussy Sissoka, jenž se do francouzské ligy vrací po necelých deseti letech z Premier League. Dvaatřicetiletý záložník podepsal dvouletou smlouvu...

Sissoko dorazil do Watfordu před rokem, okamžitému návratu "Sršnů" do League Championship ale nezabránil a další angažmá mezi anglickou elitou už hledat nebude.

Bývalý reprezentant Francie kývl na nabídku Nantes a po devíti a půl letech si zahraje na domovské půdě. Sissoko se novému zaměstnavateli upsal do roku 2024.

Urostlý záložník dosud v Ligue 1 odehrál 191 zápasů za mateřské Toulouse, následně prošel také Newcastlem United nebo Tottenhamem. V Premier League má na kontě 295 startů.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (4)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Dobrý nigga boy pro Nantes

Reagovat
hematop

Uh...

Everybody in the world like chocolate

Hm.. we love it

Makes you happy yeah

Get so sexy

Make you fat!

we dont care.. yeah.....

Reagovat
rel7

Zrovna ve Francii bych čekal že krom PSG si může vybírat kam půjde ale 9. Nantes

Reagovat
smazaný uživatel

Moussa. Veľa šťastia.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele