Šinglár: Byla to chyba rozhodčího

12.11.2007, 17:51
Rozhovory
O utkání Liberce s Mostem se bude ještě dlouho debatovat. Do role jeho hlavního hrdiny se obsadil rozhodčí Kocián, který byl jeho nejslabším článkem. To v rozhovoru pro EuroFotbal.cz potvrdil i obránce Slovanu Peter Šinglár...

V zápase s Mostem jste sice vybojovali tři body, ovšem jak se později ukázalo, rozhodčí Kocián neuznal Mostu regulérní branku Toleskiho, která by Vás o dva body připravila, jak jste to viděl Vy?
Neuznal no... Ale předtím se upískl, byla to jeho chyba, kterou také následně přiznal.

Očekávalo se, že zápas bude v plné režii Liberce, nakonec jste se ale na vítězství pořádně nadřeli, překvapili Vás hráči Mostu?
Mužstvo hraje to, co mu soupeř dovolí. My jsme po druhém vstřeleném gólu přestali hrát, a to je svým způsobem nakoplo.

Na výborný výkon z úvodu zápasu jste nedokázali už po zbytek zápasu navázat a po dvou červených kartách v závěru utkání jste už jen bránili vedení 2:1, kde byl podle Vás největší problém?
Jak už jsem odpověděl, přestali jsme po druhém gólu hrát. Škoda, že jsem ve druhém poločase nevyužili některou ze svých příležitostí, mohli jsme vést 3:1 a nemuseli bychom se obávat o výsledek.

Jak moc si ceníte těchto tří bodů?
... potvrdili jsme výhru z venku. Cením si této výhry jako každé jiné.

Liberec se pod trenérem Škorpilem hodně zvedl, ze čtyř zápasů vybojoval 10 bodů a dostal se do středu tabulky, kolik bodů byste ještě chtěli vybojovat ve zbývajících zápasech podzimu?
Změna nám určitě pomohla. Ze zbývajících zápasů se budeme snažit získat pokud možno co nejvíce bodů.

V dalším kole zajíždíte na půdu Českých Budějovic, co od týmu Františka Straky očekáváte?
Ještě jsme se na tento duel nepřipravovali, trenéři ale určitě zvolí takovou taktiku, se kterou bychom na jejich půdě mohli uspět. My určitě půjdeme do zápasu s maximálním nasazením.

Jaké jsou nynějším cíle Liberce pro tuto sezónu?
Hrát co nejvýš, o poháry.

Takže byste chtěli skončit do 3. místa?
Ano, nebo vyhrát Pohár ČMFS.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

hosi chce to vic trenovat a ne tak parit

Reagovat
HOST*

tak co povie Šinglár to platí!

Reagovat
HOST*klada

pjeb se

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele