SINAMA-PONGOLLE PODEPSAL V HUELVĚ

04.05.2007, 18:28
Aktuality
Huelva si zajistila služby Florenta Sinamy-Pongolla. Francouzský útočník v Recreativu v letošní sezóně hostuje z Liverpoolu a španělský celek je s jeho službami natolik spokojen, že uplatnil opci a hostování změnil v trvalý přestup...

Na 22letého fotbalistu nezbylo před sezónou místo v nabitém kádru Liverpoolu, kde mu těžkou konkurenci vytvořili Dirk Kuyt, Craig Bellamy, Peter Crouch a Robbie Fowler. V létě navíc přijde na Anfield Road Andrej Voronin a pozice Sinamy-Pongolla by se tak příliš nezlepšila. Sám hráč se již dříve nechal slyšet, že by v Recreativu rád zůstat, a toto přání se mu dnes splnilo.

"Dnešek je velkým dnem pro všechny, kteří jsou spojeni s Recreativem. Všichni jsme netrpělivě čekali na moment, kdy bude Sinama členem našeho klubu. Získali jsme ho v největší finanční transakci v 118leté historii," usmívá se prezident Huelvy Francisco Mendoza.

Sinama-Pongolle se v Liverpoolu po svém příchodu v roce 2001 příliš neprosadil a Recreativo není jediným klubem, kam ho Reds zapůjčili. Nováček letošního ročníku Primera Division musel na své poměry sáhnout hludoko do kapsy a Liverpoolu vyplatil čtyři miliony eur.

"Chtěl bych poděkovat klubu a všem fanouškům za jejich lásku, kterou mi po mém příchodu projevili," prohlásil autor jedenácti ligových branek v letošní sezóně.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele