Simeoneho těší výkony Hernándeze, budoucnost začnou řešit po sezoně

05.04.2017, 20:14
Aktuality
Na stránkách španělských deníků se tento týden často objevuje jméno Theo Hernández. Talentovaný obránce hostuje z Atlética Madrid v Deportivu Alavés a už nyní má dva zajímavé nápadníky. O jeho služby se zajímá Liverpool, první kroky k realizaci transferu pak začal podnikat Real Madrid...

Hernándezovi je teprve devatenáct let a v Baskicku letos nastoupil ke 24 zápasům španělské ligy, v nichž pro své spoluhráče připravil čtyři branky. Vedle toho se podílel na postupu do finále Copa del Rey.

Hernández loni v Atléticu prodloužil smlouvu do června 2021 a její součástí je výstupní klauzule nastavená na 24 milionů eur, které je ochoten zaplatit Real. Ten se navíc podle deníku Marca už měl dohodnout na podmínkách smlouvy se samotným fotbalistou, přestože mezi kluby z hlavního města existuje dohoda o vzájemném nevykupování hráčů z kádru městského rivala.

"Našim hráčům přeji vždy jen to nejlepší. O přestupech a podobných věcech se budeme bavit až ve chvíli, kdy skončí sezona," prohlásil Simeone.

"S Theem jsem mluvil před měsícem nebo tak nějak. Víme, co jsme si navzájem řekli. Mám velkou radost z toho, jak si vede," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Aby nebolo neskoro , byť ATM tak ho radšej predám niekomu inému ako Realu, i keď možno ani nemajú na výber.

Reagovat
RMCF

Tak on ma ve smlouvě výkupní klauzoli na nějakych 24 mega, takže je to rozhodnutí víceméně na něm....

Reagovat
smazaný uživatel

To mi nemusíš hovoriť, výkupku má v ESP každý, ale mohli by ho predať, čo ja viem inam (zdržiavať papierovačky s Realom a rýchlo ich vybaviť u niekoho iného a kľudne aj pod cenou, keď tak vehementne chce odísť, najväčšiemu konkurentovi nepredávať za žiadnu cenu - to ako by Sevilla chcela vykúpiť Ceballosa Radšej by som ho pustil zadarmo ako do Sevilly).

Reagovat
smazaný uživatel

Super

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ve sprše

Reagovat
PISTOLERO

Pojď do Liverpoolu

Reagovat
Lamskej#RMCF

To už bude u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zrovna Simeone je na tom dobře. Barca s Realem ho nevykupují. Jako to bylo třeba u Bayernu a BVB.

Reagovat
h8_sfatto

? to nebyl zrovna výkup, to byla vychcanost hráčů a manažerská krádež za bíleho dne a nakonec se uplatnil jen Lewa

Reagovat
smazaný uživatel

Chvíľu som bol vyplašený z toho, že Mandrilovia si robia nárok na niečo, čo im nepatrí. Potom som si uvedomil, že s touto megazaručenou info prišla Marca a je pár dní pred El Derbi.

Theov brat a otec hrajú/-li za Atlético. Neverím, že práve Theo by bol taký megahlupák, aby prestúpil k bielej p(s)račke. Navyše, stále existuje gentlemanská dohoda medzi Atléticom a opicami o vzájomnom transfer ban-e. Na druhú stranu, toto presne sedí do vzorca správania, aké od tej baleťáckej lúzy každý normálny človek očakáva.

Reagovat
Lamskej#RMCF

fanoušek nejzákeřnějšího týmu since 2014

Reagovat
smazaný uživatel

Popletený fanúšik najšpinavšieho týmu since 2012

Reagovat
Lamskej#RMCF

since 2001/2002 ...o tom špinavém bych vzhledem k tvým oblíbeným mlčel..komplex ?

Reagovat
smazaný uživatel

Čo máš proti Žiline zmrde ?

Reagovat
Lamskej#RMCF

Žilina je mi i celým Slovenskem u prdele..neber to osobně

Reagovat
smazaný uživatel

No tak potom .... Chudáci z Raya, Atlético si totiž myslieť nemohol.

Reagovat
celeb

to uz davno neplati. Odchod Costu a Raula Garciu im v tomto velmi pomohol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele