Simeone si zahraje za čtvrtý italský klub, získal ho Hellas Verona

26.08.2021, 14:57
Aktuality
Giovanni Simeone se opět stěhuje a znovu putuje po Apeninském poloostrově. Šestadvacetiletý argentinský útočník tentokráte opouští Cagliari a letos bude oblékat dres Hellasu Verona, ten hráče získal na hostování s opcí na trvalý přestup.

Veronský klub zaplatí jeden milion eur, dalších dvanáct milionů pak na Sardinii pošle v případě aktivování opce. Simeone prošel zdravotní prohlídkou a vybral si dres s číslem 99.

Simeone dříve střílel branky za Janov a Fiorentinu a do Cagliari přišel předloni na hostování, které bylo následně změněno v přestup. Celkem za ostrovní celek sehrál 72 zápasů a dal osmnáct branek.

O syna úspěšného trenéra Atlética Madrid Diega Simeoneho se dříve zajímaly slavnější kluby a sám fotbalista měl zájem o transfer do hlavního města Španělska. Jeho příchod v minulosti zvažovalo AS Monaco, situaci monitorovaly i Zenit Petrohrad a Marseille.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (69)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Synkovi se taky předpovídala lepší budoucnost než obcházet provinční italské týmy ne? Co se stalo?

Reagovat
Zark

v provinčních týmů Itálie je nejvíc mistrů Evropy

Reagovat
M11

Ok.. Ronaldo City a Kean Juve.. a budu spokojen

Reagovat
10

a Ramsey do Evertonu...nebo za toho Nevese, to by překonalo Messiho zdarma

Reagovat
M11

To je az moc hezke

Reagovat
svkmd

Reagovat
lucius6

Je Ronaldo tak neoblíbený mezi fanoušky Juve? Chápu, že má astronomický plat, ale pořád dává 30+ gólů za sezonu, ne?

Reagovat
Airus

tak zase jednou. Útok Juve se s jeho příchodem nijak nezlepšil, naopak. Bere hroznej plat a perspektivně nikam nevede. Co měl nesplnil a za rok mu končí smlouva. Takže čau Ronaldo a díky

Reagovat
10

tady bych řekl spíš neoblíbený, nebo třeba 80:20, protože se vnímá hodně ten kontext...v Itálii spíš naopak, ale když se na největším fóru včera hlasovalo, jestli prodat, nebo nechat ještě rok, tak bylo 60% fanoušků pro odchod

Reagovat
stuff

aspon tu prvu polku nezakriknime!!

Reagovat
pistacik11

Kean je kopyto, na čo nám bude? Oveľa radšej by som privítal Belottiho.

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pistacik11

Vážne chceme hráča čo sa presadí iba proti slabším tímom a zoberie tiež obri plat?

https://www.eurofotbal.cz/hraci/moise-kean-69208/kariera-klub/?data=300-797-35

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si chtěj, co uznáš za vhodné.

Pro mě je Kean vynikající hráč, technicky jeden z nejlepších italských útočníků současnosti, tudíž o něm mluvit jako o kopytu, je vyloženě k smíchu.

Obří plat? Teď vážně nevím, jestli si děláš srandu. Ronaldo, Ramsey, Rabiot, Szczesny berou obří platy neúměrné jejich přínosu týmu. Kean má 2.8m liber ročně, což je cca 3,3m euro. Ve srovnání s tím, co berou pánové za výkony v Juve, je jeho plat naprosto OK.

Reagovat
pistacik11

To ze teraz má 3,3 neznamená, že si nevypýta od nás 5-6mil. Áno tak skvelý technický, a najmä osobnostne, že aj ne ME tam išli hráči s provincnych klubov. To, že okrem psg nikde poriadne nehral není náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, naše vzájemná diskuse zjevně nemá smysl. Manciniho kroky byly zcela zjevný a konzervativní. Hráče jako je Moise nenecháš v reprezentaci sedět na tribuně, protože přesně to by ho čekalo, tak vzal jako toho na tribunu raději Raspadoriho než jeho. Immobile s Belottim byli jasní, Berardi s Chiesou jsou typologicky rozdílná křídla a jsou přímočaří. Berardi je součástí generace, která je aktuálně kostrou týmu a Chiesa byl na jaře nejlepší hráč Juventusu. Bernardeschi je univerzál a hlavně jedna z nejdůležitějších složek týmu, je to pojítko, "glue guy". Pro tebe je repre stejně jen "zábava na víkend", pro mě je italský národní tým určitá forma náboženství. Dívám se na něj jinak. A upřímně, nemám na jakoukoliv další interakci s tebou náladu. Jdu se těšit na skvělý zápas Udinese - Venezia a na brzké oficiální oznámení ohledně Ronalda. Dnešní den bude báječný. Měj se a já osobně na tebe už víc reagovat nebudu. Hezký den.

Reagovat
DelPiero137

Uz v Juve ukazoval ako dobre natom je. Praveze bol niekolko krat nebezpecnejsi nez zbytok. To ze musel ist prec je druha vec.

Reagovat
svkmd

Stále ma 20 rokov čiže priestor na zlepšenie tam je. Je to odchovanec a je to Talian. Má motiváciu zabojovať s Moratom o miesto v základe a miestenku do národného tímu. Čo viac by si chcel

Reagovat
pistacik11

Talent mal aj Balotelli, a tento od neho veľmi neodskoči. Vyradil ho z kádra Ancelotti, Mancini, nedávno mu dal šancu Benitez a on urobí toto https://twitter.com/i/status/1430261012502958080

Vážne nám treba takého hráča?

Reagovat
M11

Ale no tak.. budme lidi

Reagovat
10

https://twitter.com/romeoagresti/status/1430870723749351426

Tak koho nám Mino přivezl? Moise? Polpo? Haaland?

Reagovat
10

nebo Cherubini prodává De Ligta za 20m do Watfordu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
svkmd

Reagovat
smazaný uživatel

Údajně Moise

Reagovat
JuventusFC1897

Má diskutovať Wesleyho, pravý bek U23.

Reagovat
10

jo, kvůli tomu by určitě Mino přijel osobně

Reagovat
JuventusFC1897

Nikdy nevieš

Reagovat
Airus

dle footbal Italia jsou možnosti Moise, Icardi, Jovič.... takže nic

Reagovat
stuff

zdochlinar bazmeg

Reagovat
smazaný uživatel

Mendes pro změnu přistál v Paříži. Dopoledne v Turíně, k večeru v Paříži. To jsem zvědavý, kam Cristiana nakonec dotlačí. Asi vidí, že City se nechtějí hnout a pustit chlup, tak jde prodávat svůj klenot do Paříže. Úplnej Jorge "Horst Fuchs" Mendes.

Reagovat
10

tohle mercato je už teď dost šílený a skoro se bojím odhadovat, co tohle může ještě odstartovat

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud odejde Ronaldo a přijde Kean, tak je mi jedno, co se stane jinde. Musím si na začátek příštího týdne koupit popcorn. Pondělí a úterý budou hodně husté.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Marzio: “Juve have told Mendes that Ronaldo will only leave on Juve's terms, certainly not by releasing the player for free. Mendes will have to bring a concrete offer, otherwise “that’s it” (no transfer).”

Tak jsem nestřílel vedle, Mendes jel hledat peníze na vykoupení.

Reagovat
DelPiero137

Vies si predstavit za by niketo tych 30 alebo 25 za neho nedal a ostal by nam nasrany Ronaldo? to by bolo nechutne, verim ze by to nespravilo dobru krv v tyme. Ale, koronu by mohol nasadit Max keby ho staval minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

To klapne, už si vyklidil skřínku na stadionu a do Juve se nevrátí.

Reagovat
smazaný uživatel

Gratulujem, dočkali ste sa. Teraz len už resuscitovať tú vašu Starú dámu. Nech sa darí.

Reagovat
svkmd

Verím že jeho odchod bude výhra pre všetky 3 strany

Reagovat
DelPiero137

Zacina to vyzerat slubne k tomu Moise a zbavit sa Arona. Nebranil by som sa este nejakemu nakupu do stredu pola.

Reagovat
DelPiero137

Pogba s Halandom mieco Ronalda ale to je uplne scifi

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo Zrada!

Reagovat
JuventusFC1897

Tak Ronaldo do City je vraj hotová vec. 25mega. Dostane zmluvu na 2 roky. Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

Portuguese superstar Cristiano Ronaldo has reportedly emptied his locker at Juventus, informing the club his time with the Bianconeri is over.

Sky Sport Italia reports the Portugal captain has cleaned out his locker in the dressing room and reveals he will not be available when Juventus play Empoli this weekend.

Takže nielen Tučko, ale aj tento s vyholenými nohami začal vymýšľať.

Reagovat
M11

Tak Cris udajne vyklizena skrin.. a dnes rozlucka s tymem..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stuff

Reagovat
Nuno čomes

Jako toho Ronalda jsem nečekal. Nicméně je to zvláštní, jak zdrhne pár dnů před koncem mercata. Plat pohádkový, každý čekal že poslední rok dodrží, co tak najednou? A juve fans jsou paradoxně šťastní, kdo by to před dvěma lety čekal

Reagovat
The Krupy

Ronaldo then joined Real Madrid in July 2009, where he stayed for nine season before moving to Juventus in the summer of 2018. Manchester Evening News pull out his previous comments about joining Manchester City during his time with Los Blancos, when Ronaldo spoke ahead of a meeting with United in the Champions League.

“To play for City not United? I’m not going to do that,” he then said. “Why? Because my heart’s in Manchester United, that’s why.

“I can say it would be very, very, very, very, very, very, very, very, very, very, very, very difficult to play at Manchester City. Very difficult because of Manchester United.”

Reagovat
JuventusFC1897

A zrazu je to jednoduché ako facka.

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano Ronaldo has left Juventus training center after 40 minutes to say goodbye to his teammates. He only wants to leave the club in the next hours.

NO training today. Ronaldo is waiting for Mendes to bring the official bid as it’s still verbal with Man City.

Reagovat
Eichel

mne príde len fascinujúce, že sa to rieši takto pred koncom prestupáku... a nemám teda pocit, že Juve vedelo do tejto chvíle o jeho úmysloch

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo o tom nevěděl. Můj osobní názor je, že v momentě, kdy Mendes s Ronaldem viděli, že City krachnul Harry Kane, tak je tu šance jak utéct z Juventusu. Vedení včetně Allegriho si zřejmě mysleli, že po tom jejich rozhovoru, kdy se Cristiano vrátil z Eura zpět do Turína, stačil a vše si vyříkali. Bohužel, Mendes zatím kul pikle, jak ho dostat ven.

Ono to celkově mohlo vypadat jinak. Jen fabuluju na základě názorů a pohledů odjinud. Kdyby Levy hned v červenci odmítl City, mohl Messi skončit v City a Ronaldo nakonec v PSG. Ale díky Harrymu Kaneovi a jeho sáze o přestupu, která se táhla zatraceně dlouho, se nakonec stala opačná věc. Neskutečný, jak jeden přestup, navíc nerealizovaný, může zamíchat kartami.

Reagovat
Eichel

Ja mám pocit, že Levy si od začiatku stál za svojim. Nepredám a ak hej tak budem chcieť ponuku okolo 200m a s ním proste nehneš, plus sa skutočne rátalo, že Messi predĺži a nebude na trhu. Ale ktovie, každopádne aj keď mám tendenciu dávať ti za pravdu v tom, že Ronaldo Juve nepomáha a mal by ísť, aj tak mi to príde zmrdské z jeho strany takto pár dní pred koncom prestupáku, kedže Juve bude musieť zháňať na poslednú chvílu náhradu. Aj keď im vyhovuje to, že Kean je stále v Evertone.

Reagovat
smazaný uživatel

Levy je v tomhle fakt neoblomný, taky jsem tam neviděl cestu, když jsem četl o podstatném rozdílu mezi tím, co chce, a co City nabízí.

Messiho odchod z Barcelony tom taky sehrál velkou roli, bezpochyb.

Ono to působí hrozně zmrdsky a asi i je, ale já jsem za to, co udělal, ve výsledku rád. Klub se vzchopí týmově, finančně se ustálí a hlavně se po jeho odchodu lépe začne budovat mladý perspektivní tým.

Reagovat
stuff

Nad tym presne aj ja uvazujem.

Podla mna o tom vedeli vsetci od zaciatku. Ale pekne po juventusacky ticho a rozumne, rozist sa v dobrom. Nedat ho na trh, aby zanho dostali nejake peniaze a zaroven aby neutrpelo Ronaldove ego a povest. Dlho sa riesilo PSG, ktore malo byt stopercentne, len to prekazil Messi a vtedy vsetci znervozneli, lebo nemali silny plan B. Znervozneli vsetci, lebo boli uz nastaveni na odchod. A to sa potom tazko vracia do timu, ked vies, ze Ta trener nechce a mozno aj ty by si uz chcel byt inde.

Tak nejak to bolo podla mna

Reagovat
smazaný uživatel

Taky zajímavý pohled. Ať to bude jakkoliv, my dva asi budeme nejvíc nadšení, co?

Reagovat
stuff

Urcite ano.

Za tie tri roky som aspon ziskla trochu vacsi prehlad v inych ligach a inych timoch v serii. Aj v garazi som coto porobil. Ale uz sa tesim naspat na juve.

Reagovat
DelPiero137

Pridavam sa aj ja mne hlavne vadilo jeho spravanie na ihrisku posledny rok-dva. A teraz uteka lebo vie ze LM u nas nehrozi. Celkovo tento krok od vedenia aj Ronalda bol zvlastny

Reagovat
DelPiero137

mam rovnaky pocit

Reagovat
smazaný uživatel

Po Keanovi se v noci přehnala diskuse a spekulace o Icardim, pak tu byl i Scamacca a teď už je ve hře i Raspadori. Závěr přestupního období bude zajímavý. Pamatuju na ty přestupáky 8-9 let zpátky, jak jsme vyhlíželi Di Nataleho, Cassana, a nakonec přišli hráči jako Anelka nebo Bendtner. Tohle bude zase po letech legrace.

Reagovat
stuff

Ked vyjde odchod cr, spokojne nech dojde Boriello krizeny s Wandou, Bendtnerom a Amaurim.

Reagovat
JuventusFC1897
Reagovat
Eichel

najlepšia voľba

Reagovat
pistacik11

budeme kupovať traktory, keď u susedov je Top útočník, ktorý maká ako Tevez rok pred koncom zmluvy s normálnym agentom a povahou. Nie ako tento druhý Balotelli.

Reagovat
JuventusFC1897

100 ľudí 100 chutí

Reagovat
stuff

Balo bol aspon talentovany

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele