Šilhavý zvažuje jednu změnu v sestavě, na remízu hrát nebude

17.06.2021, 22:06
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (47)

Přidat komentář
Mönchengladbach

Král, nebo Jankto?

Reagovat
Nadržený šimpanz

Hložek za Jankta

Reagovat
kattos

Vůbec. Jankto je důležitý součástí základu a sice technicky mu ten zápas moc nevyšel, ale ubojoval dost míčů.

Reagovat
Selänne

A nahrál Schickovi do dvou velkých šancí. Adamovi by mohla sedět pozice žolíka jako tenkrát Barošovi. Nemá cenu cpát ho tam na sílu.

Reagovat
dave30

Mě pouze překvapila jeho pomalost. Jinak s tebou souhlasím.

Reagovat
Selänne

Bude to Holeš za Krále. Akorát si nejsem jistý, zda je to dobrá volba.

Reagovat
kattos

Holeš je dobrý, ale jak říkám pořád, Souček-Darida-Holeš je ultra defensivní kombo. Pokud se vám nelíbí Král na míči, Holeš je na tom 10x hůře.

Třeba překvapí, to neříkám.

Reagovat
smazaný uživatel

Barák asi lepší volba..?

Reagovat
kattos

Ale jo, to nezní špatně.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
TheTopFootbaler

Souhlasím, Baráka bych tam určitě zkusil.

Reagovat
PaYaB

Budeme hrát z hodně zajištěné obrany, nemůžeme tam Chorvatům dělat průchoďák ( jako proti Skotsku) a zbytečně ztrácet balony uprostřed hřiště (Král).

Reagovat
kattos

Jenže pokud tam dá Holeše to opravdu rovnou musíme celou formaci překopat na brejky. A to neudělá a ani to není dobré rozhodnut.

Reagovat
Mouser

Souhlas, tohle je jedina realisticka zmena, ale nedelal bych ji. Pak se nepovede zapas, a dal budem sestavou tocit jak v hokeji. Dal bych Kralovi este 60 minut, a pokud nepresvedci, tak Holes do zakladu na Anglii, kam se i bude hodit vic.

Reagovat
Y.N.W.A

na pokryti Modrice dobrý, tvořit nemusíme

Reagovat
$dolar$

Neudela ani jednu.

Reagovat
dave30

Reagovat
kattos

Změní dresy

Reagovat
Mass

Reagovat
Mr. International

Přání: remíza , realita: dostaneme bídu

Reagovat
wwwx

Proč hrát na remízu? Není to zbytečně odvážné? Posledně stačilo k postupu se třemi body vyrovnané skóre, takže bych si ve zbývajících zápasech pohlídal prohru o gól.

Reagovat
PaYaB

Jak chceš pohlídat prohru o gól ve dvou zápasech po sobě ?

Budeme prostě dobře bránit a doufat, že využijeme pár šancí, které budeme určitě mít.

Reagovat
wwwx

To byla ironie. Nelíbí se mi herní sešup toho týmu. Najednou vůbec nevím, co chceme hrát poslední tři zápasy. Vítězství nad Skoty bylo dílem výkonem individualit, dílem nekvalitou soupeře v zakončení, ale rozhodně ne zásluhou taktiky. A Šilhavý se tváří, že je všechno OK. Narážím i na jeho připodělanost v sestavě s dvěma defenzivními záložníky, alibismus, rigidnost myšlení a absenci plánu B. "Budeme dobře bránit," je něco, co ten tým v současné sestavě vzadu nezvládá a říká si o klepec.

Reagovat
smazaný uživatel

taky mi to tak přijde, že se šilhavý jen veze na formě/ neformě jednotlivých hráčů a nemá moc vliv na nějakou taktiku. Ale rád se nechám zmýlit dneska

Reagovat
Acrocephalus

Jak herní sešup? Předvedené hry byly možná pod potenciálem mužstva, ale rozhodně bych nemluvil o sešupu, nebo herní bídě. Když si to dáš do kontextu, tak s Itálií vlastně to jiné nemohlo být - vždyť jsi snad viděl, že udělali i ze Švýcarů hráče okresního přeboru. Švýcaři rozhodně nejsou nějací nazdárci. Navíc, šlo o přátelák, takže se tam hoši moc nepředřeli.

Pokud jsi čekal ve Skotsku od nás dominantní suverénní hru, tak se tvá očekávání nemohla potkat s realitou. Naopak, co se čekalo: fauly, spousta žlutých karet, hromada osobních soubojů, boj o každý centimetr a čekal jsem i nějakou ostudu jako hádky, emoce, divákům jebne atp. Prostě ten ostrovní fotbal nám nevoní a nikdy vonět nebude. Nakonec jsme podle mě zahráli celkem obstojně. Pokud na to namítneš, tak proč Skotové byli v tolika velkých šancích, tak ti řeknu: 1) domácí stadion, 2) lauf, že jsou poprvé po XX letech na EURU, 3) vědomí, že několikrát za sebou s námi vyhráli, 4) (spravedlivá odplata za Rezka?), 5) úvodní nátlak. Z našich byla naopak v prvním poločase vidět nervozita, nehráli jak by měli, byli hned zezačátku zatlačení. Ale nakonec to zvládli a kromě 2 Schickovek jsme si vypracovali v 2. půli i další šance.

Takže kritiku ano, ale trochu rozumnou. Pokud se ti nelíbí hra na 2 defenzivní záložníky, tak na to ti řeknu, že A) Součka prostě stáhnout nemůžeš, protože to je náš rozdílový hráč, B) Holeš ukázal, že svoji úlohu zvládá obstojně, čímž by naší obraně vytrhnul tak trochu trn z platy, C) Barák možná do hry, ale spíš místo Daridy než místo Krále.

Reagovat
Freedo

Proč bys tam nechával Krále a Daridu sundal?

Reagovat
Acrocephalus

Krále bych nenechával, Holeš mi tam přijde logičtější. Jako budou 2 defenzivní záložníci, ale u toho Součka to je v uvozovkách, protože ten umí hrát dopředu, dělat asistence a střílet góly.

Reagovat
Y.N.W.A

Reagovat
fabec1222

OT: O2 vyřazuje z nabídky Sport1,2,5.... To je super, za chvíli, aby si lidi kupovali všechny poskytovale Kdo chce formule, koupí si skylink, ale když chce i zimní sporty nebo LM, tak si musí koupit O2

Reagovat
meliooo

Tak to je šílený. Oni opravdu dělají všechno pro to, aby lidi koukali na pirátský streamy.

Reagovat
kilobyte

Poskytovatelé stanic se snaží, aby lidi pořád nekoukali na televizi.

Reagovat
pepindo8

To je pěkný... jsou v tom zase prachy.. a AMC vyvíjí nátlak. Vydali u prohlášení, kde oslovují zákazníky o2.. sport 1,2 bude letos vysílat EL a i KL.. o to bych nerad přišel

Reagovat
John Obi Mikel

To bude Holeš. Šilhavý v důležitých zápasech ve Slavii dával hodně defenzivní střed (Sparta, Plzeň, Astana s Rotaněm).

Reagovat
smazaný uživatel

Kadeřábka za Bořila, Baráka za Krále a Hložka za Jankta. Na druhou stranu chápu, že nechce dělat velké zásahy do sestavy, navíc po vítězném zápasu.

Reagovat
Hector17

Jedná se o změnu Holeš za Součka.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase poradci přes sestavu, kteří znají ten tým samozřejmě mnohem lépe než jeho trenér.

Reagovat
cubinho

Ideální by byly alespoň 2 změny: Král->Holeš; Darida->Barák

Reagovat
Cipinho

Já bych dal Baráka za Krále a Hložka za Masopusta nebo Jankta

Reagovat
smazaný uživatel

Máme jedno pravý křídlo / záložníka a nebude hrát... A Barák s rychlostí stojící tramvaje půjde bránit Chorvaty.

Reagovat
F.Torres

Pravdepodobne Holes za Krale. Pripada jeste v uvahu Hlozek/Barak za Masopusta. Druha varianta ale spise nastane az v prubehu zapasu.

Reagovat
Geordies

Když nad tím přemýšlím, tak máme nejsilnější sestavu od MS 2006, a i přesto se u Šilhavého nemohu zbavit dojmu alibismu, podělanosti a konzervativnímu pojetí. Třeba Barák famozní sezóna, snad jediný kreativní hráč ve středu zálohy, nic. Vydra na jaře v PL skvělý, nic. Hložek talent světové úrovně, nic. Zima jakbysmet. Neříkám, že mají hrát všichni, to by ani nešlo, ale zápas co zápas tam vidíme to stejné, ikdyž jsou někteří kluci očividně z formy. A přesvědčili jsme se, že jinde to jde, viz včera Nizozemci...máš talent? Hrej a ukaž, co umíš. Jako třeba i tak bude úspěch a moc bych si ho přál, každopádně Šilhavý ten tým zbytečně brzdí. Rád bych viděl, jak by chlapi hráli pod nějakým progresivním koučem, škoda no.

Reagovat
Acrocephalus

Zas on je na tom tréninku vidí + další asistenti. Mají analýzy. Dnes podle mě bude Král na lavce. A sahat do středové obrany i mě přijde jako dost riskantní krok, který se může 100x vymstít. Kalase a Čelůstku bych tam nechal, Zima vedle Čelůstky moc neklapal. Vydru bych si ponechal do zápasu s Anglií, rozhodně ne ale jako hroťáka. A Hložkova chvíle v základu, věřím, ještě přijde. Máme dobré hráče, ale míst na hřišti je jen 11 a ani všichni co jsou ve formě se prostě na hřiště nevejdou, takže lavku budou zahřívat i jinak dobří a zkušení hráči. Co mají říkat Francouzi.

Reagovat
TOM HORAK

Přinesou dnes štěstí opětovně kustody vytažené a nažehlené žluté (chrchlové) dresy? :-) Přemýšlím, v jakých jiných bychom mohli hrát při chorvatské šachovnici. Ani v červených ani v bílých. A Chorvati jsou domácí. Kdyby byla Puma co k čemu, tak třetí variantu můžeme mít celou modrou (taky národní barva). Puma je v tom fakt zlo (rakouské náhradní dresy jsou také humus bez tradice).

Reagovat
smazaný uživatel

Takže beton na 0:0 a stejná sestava jako na Skoty.

Reagovat
GrimeBaller98

Kral dolu, Darida na jeho pozici a na CAM Tonda Barak

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
dave30

Tak co, dá tam toho Holeše za Krále? I když je Jarda konzerva, něco mi říká, že to dnes udělá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele