Očekávali jsme mnohem těžší zápas, řekl Kalas k remíze s Chorvaty

18.06.2021, 21:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (36)

Přidat komentář
Lojd

Jay Cutler s fousama

Reagovat
JacoBee

A více penězi

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Sosi

A proto jste jen remizovali?

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Manik...

Čekali, že dostanou bůra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
Andrej Bureš

A proto jste předvedli <->

Reagovat
smazaný uživatel

At to predvadeji klidne dal, klidne az do finále. Prober se, nehraje se na krásu

Reagovat
Skalda29

Teď má po zápase kecy ale v zápase byl posraný a většina přihrávek šla dozadu na Vaclíka

Reagovat
Batigol

no na jeho obranu jsem si nevšiml, že by měl nějakou extra nabídku

Reagovat
Fakt

Ty komentáře tady po 2 zápasech a remíze po vyrovnaném zapase s vicemistrem světa jsme první ve skupině a stejně někteří budou blejt a nadávat

Reagovat
PaYaB

neasi, asi by všichni chtěli hrát na krásu a všechno prohrát

Reagovat
mistr129

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
dave30

Tak co, naložíme mu? Spočítáme stoperům, kolik měli přihrávek mezi sebou případně s gólmanem? A spočítá také někdo našim záložníkům, kolik přihrávek vrátili obráncům, když měli hráče na zádech? Když to porovnám s Modričem a Kovačevičem, tak to jistě bude mnohonásobně větší číslo. To se to potom kritizují stopeři za to, že nejsou konstruktivní. Ale nepodílejí se na tom také záložníci? Pouze můj názor...

Reagovat
RadekVonCZE

Běžte fakt doprdele, remizujem s týmem který má stále svoje kvalitya vy tady furt (I)-jete, 4 body po 2 zápasech? No o tom jsme si mohli snad nechat jen zdát 2-3 roky dozadu, ano, dalo se to v pohodě vyhrát, ale jak jsem napsal.

Reagovat
Freedo

Dobrý výsledky neznamenaj, že by se nemohl kritizovat Kalas, kterej před každým utočníkem couvá na pár metrů a nechá ho vystřelit

Reagovat
dave30

Kalas nikdy nebude žádný kreativní rozehrávač. Ale pro svou defenzivní činnost je dlouhodobě hodnocen jako jeden z nejlepších stoperů Champu. Já vím, jenom jakási 2.liga. Ale když je to tak slabá liga, tak proč tam nehraje více našich hráčů? Za ty prachy (jestli se nepletu, tak Kalas má přes 20 tisíc liber týdně) by tam šlo jistě spousta hráčů (třeba místo Polska). Ale zřejmě o ně není zájem...

Reagovat
Freedo

A jak to souvisí s jeho dostupováním hráčů?

Reagovat
dave30

A kolikrát přes něho ten soupeř vystřelil na tu branku? Je prostě zvyklý takto bránit. V Champu má téměř 70 blokovaných střel (asi 2 krát více než kdokoliv jiný). A právě kvůli tomu je hodnocen tak vysoko. Naštěstí pro Kalase (a nejen jeho), o kvalitě hráče a úspěšnosti jeho kariéře rozhodují opravdoví odborníci a ne ti na EF.

Reagovat
Freedo

Tak určitě. Všichni jsme se proti němu spikli. Ty seš jeho brácha nebo tak něco?

Reagovat
dave30

Neříkám že je to náš top hráč, ale když se podívám na statistiky, sestřihy nejdůležitějších momentů utkání, vidím chyby jiných hráčů, o kterých se nikdo nezmíní (viz zápas se Skotskem), tak mi to nedá. Coufal u 3 gólovek Skotů, nicméně hodnocení velice dobré... Vadí mi, když se útočí na naše stopery, přitom nikdo neřeší nekvalitu našich záložníků, protože to je přece výkladní skříň naší repre. A když vidím jejich nabídku při rozehrávce (mnohdy pouze ukazují obráncům číslo svého dresu), tak se nedivím těm nákopům a přihrávkám s gólmanem. A potom se to Čelůstka s Kalasem kritizují...

Reagovat
PP

toto já třeba nechápu. Prakticky jediná jeho přednost je síla a hlavičky. Ale jakmile má soupeř balon na zemi, nedejbože když má něco s balonem udělat on sám, tak je to tragedie. Nedá přesnou nahrávku ani na 5 metrů.

Reagovat
dave30

Včera jsi něco takového zaznamenal? Když se podívám třeba na zápas se Skoty, tak takový Coufal byl u 3 gólovek soupeře. A viděl někdo nějakou negativní reakci na něho? Hráči jsou všeobecně rozdělení na oblíbené a neoblíbené. Když udělá chybu Souček, Schick, Hložek či Coufal, tak o tom nikdo nebude mluvit. Když Čelùstka, Kalas, Masopust (dříve Plašil, Suchý atd.), tak jsou sociální sítě plné. A je to prostě tak, i když si to nejsi schopen připustit.

Reagovat
Imos

Reagovat
PP

tak to pozor, já zrovna včera kritizoval jak Coufala, tak Součka. A většinu zápasu byl Coufal nejhorší na hřišti, kde tento výkon vyšperkoval dvojnásobným podklouznutím. Pak už tam měl i pár dobrých věcí dozadu. S Masopustem já nemám nejmenší problém..

Reagovat
dave30

Nechtěl jsem napadat konkrétně tebe. Jde mi o všeobecné mínění, které navíc podporují komentátoři (spolukomentátoři).

Reagovat
Kucka

Reagovat
Le Gunner

Ale taky několikrát velmi dobře vystoupil do rozehrávky soupeře a zvládl dát rychle míč od nohy dopředu. Buďme objektivní - výkon nebyl špičkový, ale rozhodně to nebyl průser.

Reagovat
dave30

Neblbni. Bavíme se o Kalasovi, takže toto se nepíše...

Reagovat
dave30

Spousta fanoušků reaguje na výkon komentátora. A ti mají své oblíbence (stejně jako fanoušci) a neoblíbence. Nedávno se ke mně dostala informace, že Kalas po zápase ve Wembley odmítl nějaké rozhovory (když se ho neustále ptali na totéž - jak se cítí po vlastním gólu...) a teď se mu to trochu vrací (něco podobného měl mít kdysi i Plašil). Vaclík udělá chybu - může za to Kalas. Čelůstka dá těžkou malou domů - dal ji ovšem Kalas. Cokoliv udělá v zápase dobře se nekomentuje (je potřeba mluvit o něčem jiném), každá špatná přihrávka ano. Nějak jsem toto neregistroval. Ale 2 zápasy jsem se na to zaměřil a zřejmě na tom něco bude. Nejvíc mě to udivilo v souvislosti s Coufalem a jeho účasti na gólovkách Skotů, o kterých se nikdo nezmínil.

Reagovat
Le Gunner

Na takové konspirace moc nejsem, potažmo se snažím spoléhat na vlastní oko a úsudek, který také nemusí být objektivní (co objektivní je, že ano - ale tímto směrem diskusi směřovat nechci). Každopádně té záměny jmen u komentátorů jsem si všiml též, a nebylo to ojedinělou záležitostí. Tudíž, ať je to tak či onak, je to profesní selhání a jen to potvrzuje (ne)kvality fotbalového komentátorského týmu na ČT.

Reagovat
dave30

Já nechci vůbec věřit tomu, že je to úmyslné ale konspirace máme všichni rádi, jinak bychom nepřispívali na sociální sítě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele