Šilhavý cítí před vstupem do ME a vrcholem trenérské kariéry nervozitu

13.06.2021, 17:29
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
OTASi

Hlavně nenaordinuj zas připosranou taktiku jako vždycky venku, ty skotský kopáče musíte přejet,i za tu ostudu u nich v kvaldě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Vaclík, Coufal, Čelůstka, Kalas, Bořil, Jankto, Darida, Král, Souček, Masopust, Schick.

Takhle to postaví na 98%, nebo myslíte že bude něco jinak?

Reagovat
kilobyte

Měl by tam dát od začátku Baráka.

Reagovat
FCSL

Já bych dal Holeše za Krále, ten střed se mi v těch 2 zápasech nelíbil a Král taky ne, ale asi to nechá takhle

Reagovat
kattos

To je šílený. Holeš Souček Darida je hrozně pomalá "nudný" střed. To nevymyslí nic. Král není bůh ví co, ale dokáže to více rozhýbat.

Holeš musí hrát max místo Součka, ti dva nemůžou hrát spolu.

Reagovat
kattos

Ale Souček samozřejme hrát musí

Reagovat
OTASi

Reagovat
Reggie

Reagovat
kattos

Tak jinak.

Tohle není o tom co si vy myslíte co tam dáte

Ale co si myslíte že tam dá Šilhavý

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Za mne jediná otázka bude: Darida nebo Barák.

Reagovat
delfin

Debile, nemas citit nic. Mas jen stanovit taktiku a bejt pripravenej reagovat na utkani.

Reagovat
jsemdement

Tak hlavne at neni open source.

Reagovat
delfin

Reagovat
Pablos

Nezdržuj se, Dežo volá, že už nemůže... máte zase střídačku, ten výkop se sám nevykope.

Reagovat
delfin

Rikam neco, co neni pravda? Prace trenera spociva v tom stanovit taktiku a reagovat na utkanu, maximalne jeste byt trochu psycholog. A rozhodne ne byt nervozni, nebo nedejboze prenaset svoji nervozitu na hrace.

Reagovat
Pablos

Tak ale začít větu Debile nemáš cítit nic. Tak jako to je úroveň teda.

Reagovat
delfin

Me prijde teda vrchol neurovne, mluvit o nejakych jeho osobnich ambicich. Spis nez na to, aby se soustredil na zapas, ktery ho na ME ceka, a ma na nej byt pripravenej.

Reagovat
delfin

Utkani*

Reagovat
koudys2

Nemám rád banování. Ale některým by fakt prospěl ..

Reagovat
smazaný uživatel

Je velkou chybou, že pozice trenéra národního týmu je neskutečně přeplácena. Obava z toho, že bude odvolán a přestane přistávat na účtu obrovská darda každý měsíc - ta musí sakra svazovat. Vede to k alibistickým rozhodnutím ohledně sestavy, taktiky, výběru hráčů. Proto nečekejte nic odvážného, žádný geniální, nečekaný tah. Rozhodování spíš podle "jména" hráče a klubu, kde hraje, než dle výkonu a přínosu. ..... Kdyby trenér nároďáku bral plat jako v průměrném ligovém klubu, mohl by pracovat uvolněně, dle svého svědomí a nebál by se např. nových mladých hráčů. Věděl by, že v případě vyhazovu by brzy našel místo v klubu za stejné peníze , neriskoval by ztrátu pohádkového zbohatnutí.

Reagovat
smazaný uživatel

To byla reč jako víno Jimmie.......

-přestaň už Jimmovat Julesi, já vím, jak dobrý mám kafe. Kupuju ho. To, co mě teď zajímá, není kafe v mý kuchyni....je to mrtvej negr v mý garáži!

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak sestava je asi jasná, jen se neví jestli tam dá Hložka místo Masopusta nebo Jankta, a když lavička tak bude stejně střídat. I ta nominace nebyly žádný čachry

Reagovat
smazaný uživatel

Ta super generace (Zima, Vitík, Hložek, Karabec, Krejčí atd...) nám teprve roste takže neočekávám titul, ale postup ze skupiny ze třetího místa je pro mě povinnost. Vyhrát skupinu určitě nechceme protože to by byla konečně vzhledem k losu. Podle mě kolem toho bude hodně čachrů u Anglie jsem zvědavý jestli s náma zápas vypustí aby první bylo Chorvatsko. :DDDD

Reagovat
smazaný uživatel

i když jsem dal že nepoustoupí ze skupiny tam jim fandím ať tam dá pan . šilhavý co chce jí jsem za 3-5-2 z krmenčíkem a schikem na hrotu a fandím

Reagovat
smazaný uživatel

máme dost zálohy a v zadu to vázne bych hrál ze 4-5-1 s přechodem do 3-5-2 do utoku a oslabil na protíutoky a dal dva forwardy

Reagovat
Cechino

hejteri drzte hubu s prominutim.. ted uz muzeme jen fandit a doufat, na analyzy bude casu az az po euru

Reagovat
Pablos

Reagovat
Puskas

Reagovat
Modi6

Nezbývá než fandit. Hlavně hrát od začátku bez rozklepaných nohou, sebevědomě a ofenzivně. Rozhodně máme větší sílu v ofenzívě, než v defenzívě. Ať už ta sestava je jaká chce. Po bitvě může být každý generálem. A to jen proto, že se takový generál nemohl v reálu přesvědčit, že jeho nominanti by byli ještě horší. ČESKO DO TOHO

Reagovat
kilobyte

Hlavně proti Skotům by bylo zbytečné hrát zataženě. Prostě na ně musíme vlítnout. Potřebujeme výhru, protože remíza by nám moc nepomohla.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele