Sheffield United utrácel, vrací se brankář Ramsdale

19.08.2020, 22:28
Aktuality
Sheffield United nelení a dnes vyřešil otázku prvního brankáře. Jedničkou Blades by měl být navrátilec z Bournemouthu Aaron Ramsdale, ten prošel zdravotní prohlídkou a podepsal smlouvu na čtyři roky...

Dvaadvacetiletý Ramsdale v Sheffieldu United vyrůstal a do Bournemouthu přestoupil v lednu 2017. Zatímco tehdy suma za transfer činila necelý jeden milion eur, nyní Sheffield United zaplatí 20,5 milionu.

"Mám velké štěstí, že se mohu vrátit na místo, které nazývám svým domovem. Jsem nadšen, uvidím kluky, které jsem zde v době odchodu zanechal a potkám i spoustu nových," řekl Ramsdale.

"Odchod z Bournemouthu představoval složité rozhodnutí, ale když se o vás zajímá nějaký klub, prokáže vám takovou obrovskou dávku důvěry a zaplatí za vás takové peníze, pak mu pochopitelně máte co vracet, úsměv od ucha k uchu ovšem mám na tváři už od chvíle, co jsem prošel prvními dveřmi," pokračoval.

Ramsdale byl v loňské sezoně jedničkou mezi tyčemi Bournemouthu a v Premier League vynechal jenom jedno utkání, nakonec ovšem nedokázal zabránit sestupu do druhé ligy. V Sheffieldu United zastoupí Deana Hendersona, v jehož případě je u konce hostování z Manchesteru United.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (683)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele