Sheffield United opět překonal rekord a získal Mousseta

21.07.2019, 13:33
Aktuality
Lys Mousset se stal oficiálně hráčem Sheffieldu United. Třiadvacetiletý útočník se k nováčkovi Premier League stěhuje z Bournemouthu, jenž obdržel více než 11 milionů eur...

Bývalý mládežnický reprezentant Francie je odchovancem Le Havru, kde na sebe během sezóny 2015/16 upozornil 14 brankami a vysloužil si přestup do Bournemouthu.

Zde však Mousset nenastupoval pravidelně, čemuž odpovídá jenom pět soutěžních gólů během uplynulých tří sezón. Minimálně herní vytížení francouzského útočníka by se mělo po přestupu do Sheffieldu United změnit.

Pro nováčka Premier League se jedná již o třetí posunutí transferového rekordu během probíhajícího přestupového okna. Mousset u Blades podepsal kontrakt do roku 2022.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (229)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4 góly za tři sezony. A za takové hráče padají přestupové rekordy

Reagovat
Zajda

Ono to vychází 5 gólů za 18 zápasů no. On víc nenahrál, když si spočítáš ty minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

Za takové černé poleno...

Reagovat
Zajda

PJ banuj to

Reagovat
smazaný uživatel

Zavri si fuňu!

Reagovat
hraca

Rasismus je na EF ok. Aspoň nějaké hodnoty na tomto světě nezmizely

Reagovat
smazaný uživatel

Ked uz sme pri tom trapnom pojme s nazvom rasizmus, tak najvacsi rasisti logicky su ti, ktori rozdelili ludi do ras. Ale povedat ciernemu ze je cierny, bielemu ze je biely, zltemu ze je zlty, cervenemu ze je cerveny, nie je ziaden rasizmus, ale primittivnost od tych, ktori kricia ze je to rasizmus.

Reagovat
hraca

Není rasismus někoho nazvat bílým nebo černým, ale když je celková message jako např. "černé poleno" mířeno na někoho s černou pletí a ty chápeš, že to nemyslí jako sarkasmus, tak je to rasismus.

Reagovat
smazaný uživatel

Picovina. Cigani nas bielych (teda neviem ci si biely) urazaju tym ze nas nazyvaju gadzami a vobec uz len tym ,ze nas volaju akymisi neromami, co znamena, ze podla nich sme neludiia. Kedze rom znamena clovek, co asi moze znamenat nerom? A vidis? Drviva vacsina bielych to ma na haku. To len ta zakomplexovana farebna haved stale riesi akysi rasizmus, ale ked oni urazaju bielych, tak sa ziadne zidovladky neozyvaju. Rasizmus, feminizmus, LGBTxy su najma politicke veci na vytlkanie kapitalu a moci. Nic viac.

Reagovat
hraca

To, že to má většiný bílých na háku neznámená, že to ze strany Romů na nás není rasismus. Oni jsou menšina a proto se tenhle latentní rasismus vůbec nezmiňuje, ale pořád to je rasismus, ale vysvětluj to Romovi

Rasismus vznikl hlavně v dobách rasové segregace v USA. Feminismus vznikl na konci 19. stol. nejprve kvůli volebnímu právu žen a pak zrovnoprávnění ekonomické nebo sociální. LGBT je zase hlavně právní zrovnoprávnění osob s odlišnou sexuální orientací. Věř mi, že tyto věci, které jmenuješ nejsou hračkou někoho pro politický boj a finanční zisk nebo moc

Reagovat
smazaný uživatel

Ale su, mam to uz overene. Tie skupiny sa uz dostatocne demaskovali. Slusni homosexuali sa tych politickych hier odmietaju zucastnovat, pretoze pochopili, ze cez ich chrbty sa fasisti chcu vydriapat k moci. Lesby cez feminizmus su tiez zneuzivane pre vytah k moci. Podobne su zneuzivani veriaci. Vrchol svinstva a debility ale je, ked LGBTi rozne kreatury, ktore stoja politicky na vrchu tejto chobotnice, urazaju bielych muzov a krestanstvo, ale zaroven obhajuju islam, islamistov a imigrantov. Pritom je uplne zrejme, ako sa v islame vysporiadavaju s homosexualmi. Ze by si vedome kopali hrob? Nie, tie spiny ktore toto na cele hlasaju, zdrhnu ked bude zle a vsetko si vyzeru sproste naivky a slusni homosexuali, ktori to prekukli, ale budu z nich obetni barankovia. Ciganov tiez ista sorta ludi pouziva ako stit pred hnevom a tym ich politicky zneuziva pre svoj ucel. To je na dlho taka debata.

Reagovat
Kapřík

Zas nehysterči.

Reagovat
smazaný uživatel

Blades teda zatím nic moc přestupy.

Jagielka dobrý na nějaký zkušenosti a minimálně do rotace.

Pak Ravel Morrison, co je výstřel do tmy a ještě k tomu slepejma.

A nakonec vysolí rekordní sumu za týpka, co za tři sezony odehrál sotva 2000 minut.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Pride

Ani Norwich zatím nic moc. Získal sice super posilu do brány, ale jinak je to bída. Vyhaslý talent Roberts, Byram, který se neprosadil v PL a Drmič, který 5 sezón leštil lávku v BL.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kapřík

Přesně.

Reagovat
jk

Nemá někdo stream na Spurs s Juve?

Reagovat
smazaný uživatel

Niekedy blbne ale zatiaľ najlepšie, čo mám.

http://www.extremotvplay.com/link-15.php

Reagovat
jk

dík

Reagovat
Stannis Baratheon

To radši měli zkusit Vydru.

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím ty jeho vlasy tak si hned vzpomenu na Nejmíska jak měl ty špagety na hlavě na MS

Reagovat
smazaný uživatel

Prebera sa niekde fpl? Vdaka

Reagovat
Counter

Monstr OT: Fantasy PL ⚽️

⭐ Kódy a odkazy ⭐

◾ Kdo se chce zúčastnit naší klasické EF ligy, po přihlášení a sestavení týmu se v sekci Leagues proklikejte až ke vložení kódu "bersw8". Kód do H2H je pak "oki4m9". Jestli jste EF ligu hráli i loni, přidá vás to tam automaticky, zato H2H je založená nově.

◾ Kdo se chce zúčastnit EF draftu, hoďte palec na tenhle komentář (a pokud jste nováčci, tak to tam prosím uveďte, bude to pro nás snazší):

https://www.eurofotbal.cz/clanky/prihlasovani-na-draft-28466/#post11287818

⛔ Poznámka k draftu: uzávěrka přihlašování je do soboty 3. 8. 2019 23:59.

◾ Aktuální diskuze k oběma fantám je tady: https://www.eurofotbal.cz/clanky/fanta-diskuze-29088/#forum (nejjednodušší je nastavit si u ní funkci Sledování komentářů)

◾ Kdo by měl zájem hrát fantu (tu klasickou) i s finanční motivací, Miguel19 je váš člověk. Ideálně se ozvěte tady:

https://www.eurofotbal.cz/clanky/money-league-29088/#post11288690

⭐ Vysvětlivky pro nováčky ⭐

⚪️ Klasická fanta: hraje se na oficiálním webu https://fantasy.premierleague.com. Máte omezený rozpočet, který utratíte za 15 hráčů dle svého výběru (2 brankáři, 5 obránců, 5 záložníků, 3 útočníci), akorát existuje limit na max. 3 hráče z jednoho klubu. Každé hrací kolo si z této soupisky složíte jedenáctku a doufáte, že se jim ve skutečném zápase zadaří (tzn. budou sbírat góly, asistence, čistá konta...). Podrobné info o pravidlech najdete tady: https://fantasy.premierleague.com/help/rules.

⚪️ Draft: hraje se na webu https://draft.premierleague.com/ (mezi draftem a klasikou lze snadno překlikávat). Principem této hry je, že každý fotbalista je unikátní a může ho mít jen jeden z nás. Skupiny bývají po osmi hráčích. Po domluvě té osmičky lidí proběhne před začátkem sezony draft, kdy se všichni střídají a postupně si zaplňují soupisku (los pořadí je náhodný, následuje "had" 1-8→8-1 atd.). Během sezony jde dělat neomezené množství přestupů a neexistují žádné limity na počet hráčů z jednoho týmu. Jde si vybírat jak volné hráče, které si nikdo nezabral, tak posílat dalším hráčům nabídky na trejd, a to jak individuality, tak třeba dva nebo tři fotbalisty najednou. Bodování je stejné jako u klasiky, akorát v draftu nejsou kapitáni, žádné Chipy ani divoké karty.

Zatímco v klasice jsme akorát všichni v jedné velké lize, v našem EF draftu je nastavený několikapatrový systém skupin, který odmění úspěšné hráče postupem na vyšší úroveň a neúspěšné/neaktivní jedince naopak potká sestup.

Dotazy prosím směřujte do výše zmíněné fantadiskuze, ať tady moc nespamujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

byl jsem predloni, loni jsem vynechal

Reagovat
Milanius

Reagovat
smazaný uživatel

Sme lepší ako Juve, ktorý to hrá vo veľmi silnej a kvalitnej zostave. Zatiaľ dobrý výkon, fyzicky sme o level ďalej v príprave. Parrot, Tanganga, Georgiou a Walker Peters potešili.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, akorát tam půlka(?) těch hráčů v základu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, aj u nás.

Reagovat
Zark

...kolkaty to byl vlastne vas zapas v priprave??

Reagovat
smazaný uživatel

1.

Reagovat
Zark

i nas no, ale my narozdil od vas mame noveho trenera tak uvidime jak to bude slapat pak

Reagovat
Pinturicchio

Hmm, sem myslel, že jste v přípravě dál jak Juve.

Reagovat
Zark

sou proste dobri no

Reagovat
smazaný uživatel

Ndombele prvý dotyk a hneď áčko.

Reagovat
standa91

SUPER NÁKUP!!! Hráč s velkou kvalitou..Tento klub je pro něj jak dělaný bude hrát pravidelně.. takže kritika na něj je bezvýznamná.. Nákupy jsou k hovnu za X milionu klub má držet v celku tak jak to šlape takže chápu Norwich i Sheff.United.. Villa dost utrácí ale vzpomeňme na Fulham.. Myslím že toto je skvělý postup těchto klubů.. Sami uvidíte...

Reagovat
Seydou Doumbia

K nováčkům asi jako aspiranti na sestup budou Newcastle, Burnley, Brighton a Soton. Bourm podle mě to s tímhle kádrem ještě zvládne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak není potřeba rozhazovat miliony jak Villa (viz 20m za Mingse ), ale pár kvalitních posil je podle mě potřeba.

Wilder to má sice dobře složené. Líbí se mi, že je tým plný Ostrovních hráčů, až teď na Mousseta, a už se těším na O'Connella, Norwooda a hlavně Billyho Sharpa. Ale podle mě to chce ještě vylepšit obranu a zálohu prověřenou kvalitou.

Kanárci ještě podle mě přivedou někoho.

Reagovat
Loewe5

Wilder ma velky cit pro zkladani tymu, takze za me a je nesmyslne utracet takove sumy jako aston villa a jak na konci sezony uvidi k nicemu

Reagovat
standa91

jééé Konečně někdo s mozkem!!! Dík že souhlasíš..

Reagovat
Gunner14

Wow jak dlouho fandíš a jak ses k Sheffieldu dostal?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Bournemouth som cakal, ze trosku sa posilnia viac, zatial teda dvaja hrači z nizsej ligy, neviem no, obavam sa, ze by mohol byt problem so zachranou.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester United have finally agreed terms with top transfer target Harry Maguire ahead of an £80million switch, according to reports.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Busby babes

zatim jen Delaney, tak uvidime...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

ciste konta + goly/asistencie to bude obranca jak lusk do fanty

Reagovat
Mastný Chobot

Oleho systém bude prinášať veľa čistých kont?

Reagovat
Busby babes

no jasne, souper se preci nedostane za pulku.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
smazaný uživatel

proč by ne bailly zatím vypadá fit victor je topka a tuanzebe se mi líbí ano pravda zatím hodnotíme pouze de přáteláku. Jasnější budu po zápase s chelsea zatím, ale ani v přípravě najká kvalitní prověrka nepřišla inter prakticky neprošel ani přes půlku

Reagovat
Mastný Chobot

Obrana ale nie je iba o individualitách boi

Reagovat
smazaný uživatel

boi si říkej fotrovi kundo

Reagovat
Mastný Chobot

neříkej mi kundo, kurvo

Reagovat
smazaný uživatel

drž piču zkurvo rezatá

Reagovat
Mastný Chobot

sme si pekne pokecali máš fb?

Reagovat
smazaný uživatel

mám, ale tam jsem tak jednou za den

Reagovat
mikelinos

Reagovat
M0rb1D4S

Já myslím, že zrovna fanoušci Manchesteru by měli vědět, že je jedno jaké soupeře máš v přípravě. Nebo už jste zapomněli na přípravu pod Gaalem, kde jste poráželi všechny top soupeře a potom prohráli první zápas proti Swansea?

Reagovat
smazaný uživatel

a co píšu chlape, že na základě přáteláku máme tým na titul ne píšu zatím jak to vypadá s hráči v přáteláku

Reagovat
smazaný uživatel

13 staci

Reagovat
Kluivert9

S De Gea

Reagovat
Busby babes

https://www.thetimes.co.uk/edition/sport/wilfried-zaha-for-80m-harry-maguire-for-90m-prices-prove-power-rests-with-sellers-this-summer-zcv8mp0b9?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1563558436

That £49.3 million valuation would put Maguire outside the CIES’s top 100 highest-ranked players across Europe’s top five leagues, which includes 12 central defenders (Virgil van Dijk, Aymeric Laporte, John Stones, Clément Lenglet, Samuel Umtiti, Milan Skriniar, Antonio Rüdiger, Raphaël Varane, Joe Gomez, Davinson Sánchez, Marquinhos and Thilo Kehrer) and, reflecting market trends, is dominated by forwards, wingers and creative midfielders.

Another player just outside the top 100 is Wilfried Zaha, who is valued at £52 million under the CIES system. That would put him much closer to the £40 million figure offered by Arsenal a fortnight ago than the £80 million demanded by his club, Crystal Palace.

To rikam porad... jsem zvedavej, jestli na tohle CIES zareaguje. Protoze u prestupu v ramci PL to proste nikdy netrefi. Kdyz vezmu Maguire, tak prestupuje z 22. nejbohatsiho klubu sveta do 3. Proto je ta potencialni castka silene vysoka. Stoji za 80 mega a bude o neco lepsi nez treba De Ligt? Velmi pravdepodobne ne. Ale stojime pred rozhodnutim: bud to zaplatime nebo tu obranu neposilime. Jedina levnejsi varianta je prakticky jen Toby.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem rád za Harryho ta anglická cesta mi připomíná starý časy. Ale zároveň taky nechápu nekoupi Tobyho za směšných pár liber. Prblém je, ale aspoň za mě, že všeco nám nějak trvá viz fernandes najednou kolem něj začínají brousit city. Beru Oleho, že nechce přemrštěně platit, ale někdy to je zapotřebí to samé i Pepe. Poslední věc co mi vadí je, že prostě zůstavájí hráči co na to prostě nemaj lingard a spol. čím to je nedokázu odpovědět. Ale zase při pohledu na přestupák zatím to vypadá na jeden z nejlepších james i bissy přiši a jsou suproví

Reagovat
Busby babes

cim to je? no to je jednoduchy, Lingard je slusnej squad player, ktereho se proste zadnej trener nebude chtit zbavit. A u zbytku, ktereho bychom se zbavit chteli je problem v tom, ze je nejspis nikdo nechce nebo cekaji az slevime ze svych pozadavku.

Ad vsechno nam trva... no koukni na ostatni. Tottenham 1 hrac, Pool nikdo, Arsenal nikdo, City jeden hrac...

Reagovat
Grahf

city, pool a spurs dosiahli prakticky svoje maximum, tam nepotrebujú nejak posilovať, naopak my sme skončili v hajzli.

Reagovat
smazaný uživatel

no jo spurs nějak spektovalo ndombeleho, ale jak ho rychle dokončily vždyť mi fernandese snad už 3 měsíce jenom pokoukáváme a nic. Já tam u toho nejsem těžko soudit není to , ale poprvý. Jinak souhlasím pokud u lingarda ten slusnej squad player je ironicky těch 4/16 úspěšných přihrávek hovoří za vše

Reagovat
Busby babes

Solskjær: "I don't know how many times Jesse won the ball today - [he's] one of the best ones in that pressing football. Marcus is also very good at it. You can see Anthony working hard and winning a few balls for us as well. It's been very encouraging." #mulive

Anebo jen proste nevis o cem mluvis no...

Reagovat
smazaný uživatel

ole celkově mluví jako podivín já zápas a statistiky lingarda viděl. Že má horší staty než Johnson, kterej hnil v base jak dlouho je věc druhá. Ole je tam zase na druhou stranu ten hlavní když se mu líbí tak mu věřit musím za mě je to odpad člověk lingard jak osobností tak i fotbalově

Reagovat
Busby babes

whatever.

Reagovat
icemike

Lingard je váš nejlepší hráč za poslední 2 roky

Reagovat
Busby babes

zas bych neprehanel.

Reagovat
mikelinos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

na Instagramu možná proto má horší stats než Johnson, kterej bručel v lochu. Pro něj byl strop Wighan kde hostoval

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

No jednoducho PL je na tom finančne velmi dobre, aj tie najhoršie kluby majú kopu prachov a nepotrebujú predávať, čo tak nejak narúša ten klasický balans, ktorý existuje v ostatných ligách, kde slabšie kluby "vychovávajú" hráčov pre tú špičku, kde by mali tak nejak automaticky skončiť tí najlepší. Vidím to tak, že v budúcnosti bude stále ťažšie spraviť prestup v rámci PL, ak tie príjmy budú stále narastať a kluby si budú môcť pýtať za hráčov mnohonásobne viac, než tie mimoostrovné. Potreba vlastných akadémií sa tým ešte zvýši.

Reagovat
smazaný uživatel

těžší finančně, ale souhlas to samé VVD u litrpůlu. Pak je tady toby, ale za pár mega no

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa Maguire potvrdi, zaujima ma, ci Edo pusti prachy aj do zálohy, bez toho aby predal aspoň Lukakua.

Reagovat
Sandstorm

Když prodá Lukakua tak bude muset koupit nového útočníka ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Busby tu hádzal minule Oleho vyjadrenia a vyzerá to, že tam ráta skôr so Sanchezom a ze by nekupoval nič nové do útoku.

Reagovat
Busby babes

ted se dost zaclo psat o Pepem. ale kdo vi.

Reagovat
smazaný uživatel

potom by se mělo skočit okamžitě. Zřejmě ten Ben Yedder byl fake news, ale tam se hovořilo, že se právě podle toho jestlu lukakua prodáme.

Reagovat
smazaný uživatel

Maguire, Pepe, Fernandes IN, Lukaku OUT

Reagovat
iamek

Jeho minuty snad dostane Greenwood

Reagovat
Maresma

Rashford, Martial, Greenwood, popřípadě Alexis mi přijde dost v pohodě. Vhodnější mi přijde za ty peníze koupit CM nebo RW

Reagovat
Sandstorm

SPAM

Reagovat
Busby babes

Reagovat
cristiano.K.

ja to nechapu, Toby i kdyby odehral jen dve sezony v zakladu, tak se vyplati za 30 mega eur.

Reagovat
Cobra

United by se vyplatit. Z druhé strany Toby nemá moc důvod chodit do United. Jít do klubu, kde to dlouhodobě moc nefunguje, vyměnit LM za evropskou ligu, Londýn za Manchester.

Reagovat
Busby babes

100k za 250k...

Reagovat
Cobra

Reagovat
Whitemedia

Nevyplatil by se mu Manchester finančně víc než třeba Řím? Mít na výběr United a AS, tak United jasná volba

Reagovat
Whitemedia

a nebo už z toho AS sešlo? Psalo se o nich dost jednoznačně..

Reagovat
Cobra

Mě nenapadá jediný důvod, proč by chtěl odejít do AS.

Reagovat
Whitemedia

to mě taky ne, ale před pár dny jsem o tom v italské sekci četl pomalu jako o hotové věci

Reagovat
iamek

Hezčí město

Reagovat
SunFells

Totti, De Rossi ...

Reagovat
smazaný uživatel

jak pro koho někdo jak říkal i rosa měl nabídky do španělska, ale ta anglie má kouzlo

Reagovat
SunFells

Manchester není Londýn zase.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to o zájmu já by v londýně na koncertě u nás jsem byl samozřejmě na utkání, a ten Londýn je prostě hlavní město tedy je o dost rušnější což mi třeba vadí. Ale tak Rosa byl určitě někde na baráčku kde měl klid.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proto je spojován s as roma

Reagovat
Busby babes

no jenze za dva roky bychom kupovali stopera zase no. Maguire muze vydrzet podstatne dele.

Reagovat
smazaný uživatel

Me přijde, že byste je měli chtít oba. Byla by z nich super dvojka. Maguire silny ve vzduchu, toby na míči. Maguire zvyklý hrát nalevo, Toby napravo. Mohlo by to fungovat.

Reagovat
smazaný uživatel

to by fungovalo kdyby jsme tam neměli nejmenované duo navíc. Navíc otázník stojí nad Bailly zda bude fit, alternativa další tam je pak Rojo, ale to je spíše slušnej back up za shawa

Reagovat
Busby babes

Mame Lindelofa. Posila, Lindelof, Tuanzebe a jeden z tech 3 klaunu... to by teoreticky melo stacit. 2 posily by vyhledove odstrelili Axela. Treba na to nema, ale kdyz nebude hrat, tak na to neprijdeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Když je Baily zdravej, tak ukazuje, že klauni jsou ti ostatní, včetně Lidelofa

Reagovat
Busby babes

jo no, ty dva zapasy v roce kdy je zdravej. a treba loni dvakrat stridal v prvnim polocase, protoze totalne horel. Jednou teda na RB, ale stejne. Sel po te prvni sezone hrozne dolu a ma tam sileny veci, zbrklej, porad trnes jestli da souperi penaltu nebo ne a tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si nevybereš, protože Smalling by z každýho zase nejradši strhal dres Pro mě 1. Meguire 2.Lindelof 3.Tuanzebe 4. Bailly dál je mi to jedno

Reagovat
cristiano.K.

dva roky je pomerne dlouha doba,kdy by mohl byt vasi stoperskou jednickou, plus nikde není psáno,ze by nemohl podepsat rovnou na tri

Reagovat
Busby babes

podepsat by mohl klidne na 4 a vydrzet na vrcholiu do 36. o to uplne nejde, spis jaka je pravdepodobnost, ze se to stane. Staci jedno zraneni.

Reagovat
cristiano.K.

tak já se snažím být realista. Stačí jedno zranění u kohokoliv bez rozdílu na věk, takhle to nemůže brát.

Reagovat
Busby babes

to sice jo, ale v 31 se vsechno hoji podstatne hur nez ve 22. My jsme to videli treba u Vidice a ten byl vykonnostne uplne jinde nez Toby. Proste jen rikam, ze Toby by byl quick fix a pokud mame moznost vzit dlouhodobejsi alternativu, tak rozumim tomu, proc nejdriv zkousime tu. Pokud by to nevyslo, veril bych, ze se vratime k nemu.

Reagovat
cristiano.K.

je mu 30 let, smlouva na dva roky + opci na třetí mi přijde logický tah, ale radit vám nebudu, líbíte se mi v těch sračkách

Reagovat
Busby babes

ja to myslel tak, ze kdyz se treba za dva roky zrani. Ne ze je mu ted 31.

Jinak me nevadi, pokud by prisel. bylo by to vylepseni a podstatny. Jen rikam, ze se nedivim, ze mame jako prioritu Maguire a jako zalohu Tobyho. Asi teda, dle toho, co se pise.

Reagovat
cristiano.K.

tohle je prostě zvláštní řešení. Já bych naopak volil opačnou variantu. Koupil za pár šupů Tobyho a pak se v klídku snažil o Maguireho. Ono to vaše náhradní řešení může donutit Tobyho podepsat smlouvu u Spurs.

Reagovat
Busby babes

nebo by to naopak mel byt jeden z vyjednavacich tahu proti leicesteru: mame alternativu, tak si ho za ty penize nechte... je otazka, jestli by Leicester radsi neprodal no. Rikaj ze ne, ale realita muze byt jina.

Reagovat
cristiano.K.

souhlas, dá se na to nahlížet z obou stran. Lišky jsou podle mě v pozici, kdy nechtějí o něj přijít, takže si mohou nadhazovat jakou částku chtějí. Tím spíš, kdybyste měli Tobyho, tak se ta částka nebude tolik šponovat. Já být Tobym, tak bych radši podepsal u slepic než slýchat " jsem náhradní řešení"

Reagovat
matZz

já myslím, že je čím dál jasnější, že Toby podepíše novou smlouvu. Kdyby chtěl jít, tak už by byl pryč. O té výkupce ví všichni už rok. Prachy to jsou za tak kvalitního hráče směšný. Nabídek měl určitě X. Rozhodl se začít přípravu u nás, odjet na asijský turné, v rozhovorech říká, že se soustředí jen na novou sezonu u Spurs. Odcházet těsně před sezonou někam jinam by byla debilita. Moc netuším, kam by chtěl chodit, pokud nepřišla nabídka ze skutečné špičky teď, tak za rok to lepší asi nebude. A z jeho pohledu mi přijde lepší podepsat teď vylepšenej kontrakt a brát lepší peníze už tuhle sezonu než čekat další rok.

Reagovat
matZz

a nebo po sezoně jako volnej hráč do Juve

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
r.mrazik

tohle je uplne mimo prestup...stoperu jak nasrano...

nehlede na ty nehorazny prachy...

Reagovat
Busby babes

na rovinu, kterej stoper je levnejsi a podobne kvalitni? Toby? ale jak pisu vejs, to neni realna alternativa.

Reagovat
r.mrazik

tam je nejvetsi problem u me,protoze neberu Maguire jako extremne kvalitniho hrace

nevim...nerikej,ze z nemecka/francie/spanelska bychom za pulku nesehnali taky kvalitniho stopera...

navic...porad tam mam toho Axela,kteremu bych pral,aby se poradne vykopal

Reagovat
smazaný uživatel

však ideálně by měl přijít Harry a Toby a tři stopeři pryč.. byly bychom na stejným počtu a Axel by mohl být hned třetí do každý z dvojiček... + zranění

Reagovat
r.mrazik

tam by byl jeste lindelof,ktereho beru jako hrace do zakladu...

nechapu toho tobyho,kterej by mohl hrat dva roky a pak ho vystridat prace axel...

maquire mi prijde uplne zbytecny za ty prachy

Reagovat
smazaný uživatel

taky to nechápu, ale tak to nechápu více věcí u nás co se týče přestupáku.

Reagovat
Busby babes

no ja to myslel jako otazku, takze nekoho jmenuj. Takovy prehled asi uz nemam, takze me takhle nikdo moc nenapada, o kom bych si rekl, ze je jasne lepsi. ze Maguire neni spicka, to nezpochybnuju.

Reagovat
r.mrazik

manolas sel za malo...toby je za malo a po nem muze axel...Upamecano,Klostermann by byl levnejsi...vsak tech hracu je docela dost,staci projit repre

Reagovat
fenixLFC

Klosterman hra stopera? V fm pred par sezonami bol pravy bek a na stoperovi orban

Reagovat
r.mrazik

vidis,tak klostermanna tam mam zbytecne...

Reagovat
Busby babes

Manolas stal 34 mega EUR a sel v ramci Italie. Kdyby sel k nam stoji podle meho pres 60. a to je taky o dva roky starsi, nevyzkousenej v lize etc. Tim nerikam, ze by nebyl lepsi, jen, ze se podle meho neda jednoznacne rict, ze by byl lepsi.

u tech zbylych taky moc neverim, ze by sli nejak vyrazne levneji, pokud bychom projevili zajem my.

Reagovat
r.mrazik

no...za 80 mega liber by nesli...

Reagovat
Busby babes

u toho Manolase bych se podobne castce nedivil. a zadna jistota ze to bude super bychom taky nemeli a za 3 roky kupovali znova. Maguire beru tak, ze je lepsi nez ti, co mame. A castka je nastrelena no.

Reagovat
r.mrazik

tak ani maquire zadna jistota neni

Reagovat
Busby babes

z pohledu souteze celkem je. Ale jinak teda jistotu samozrejme nemas nikdy.

Reagovat
SunFells

Říkáš jako, že konkurentovi za 34 a do jiné ligy za 90? Chápu teda, že když přijde takový klub jako MU, tak ho chtějí poždímat, ale toto by byl velký extrém (myslím jen ten cenový rozdíl, bez ohledu na kvalitu hráče).

Reagovat
Busby babes

ano, je rozdil kdyz prijde anglickej klub, vsak to vidime uz asi pet let. kluby ve francii se bavi o prestupu hrace a cene okolo 10 mega. Prijde nekdo z anglie a najednou je cena 30-40. Takze proc by jako pak u Manolase nemohla u anglickeho tymu jit na 60?

Reagovat
SunFells

Bavil ses o 90, ale aj těch 60 je příliš velký skok, status toho hráče, klub a liga není ani tak malá jako u někoho kdo by šel v rámci L1 za 10 mega.

Reagovat
Busby babes

nemyslim si, kazdopadne se to nedozvime.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Sandstorm

Pokud by neměl tu výkupku, tak by stál určitě víc.

Reagovat
Sandstorm

Manolas měl takto nastavenou výkupku, takže za 69 by k nám asi nešel. Ale čekal jsem, že ho bude chtít Arsenal.

Reagovat
smazaný uživatel

to jo, ale tak máš victora tuanzebeho, a těžko soudit jak vydrží zdraví bailly jonesta a smalldini určitě bohužel čas dostanou v tom je kámen úrazu. Bohužel o ně zřejmě zájem není nevím. Za mě maguire může být klidně další rio. Ukáže čas Busby dobře psal, že v PL prostě takovéhlo stopera neseženeš za 30-50 mega pokud nepočítáš tobyho. Speulovao se o Koulebalil, ale tam ta cenovka by byla ještě vyšší.

Reagovat
r.mrazik

bych rekl,ze maquire ma do ria dost daleko...

jj,v PL levneho stopera nesezenes...ale tak skautu mame jak nasrano...a svet je velky

Reagovat
smazaný uživatel

já beru tvůj nápad má hlavu a patu bohužel mi přijde, že i v tom je problém než my se rozkoukáme tak už není nikdo volnej viz. ndombele apod.

Reagovat
r.mrazik

bohuzel...tezko rict,jake hrace maji nastavene jako prioritu a v jakym poradi

Reagovat
smazaný uživatel

o něco dražší a mnohem lepší je třeba Koulibaly. A teda nevím co je na Tobym tak nereálný

Reagovat
Busby babes

Tobe je realny, jen to je fix na 2 roky. Proto neni alternativa k hraci, ktery u nas muze byt treba 8 let.

Koulibali bude stat pres sto. A mas tam risk, ze se v anglii nechyti etc, je starsi nez Maguire. Tam rozumim, ze berem jako lepsi variantu Maguire.

Reagovat
smazaný uživatel

najednu stranu souhlas na druhou je v tom problém, že je tam to zbytečné duo na stoperech, kteří prostě berou místo. Za mě pokud přijde Maguire tak to bude v klidu Victor Maguire Tuanzebe a pokud vydrží zdraví tak Bailly na tom jde stavět.

Reagovat
pedroLFC

co třeba Tah z Leverkusenu?

Reagovat
smazaný uživatel

není špatnej, ale pochybuji tohle je pro nás taková střela slepým nábojem.

Reagovat
fenixLFC

toho chcem k nam uz asi tri roky a to len a len kvoli FM

Reagovat
pedroLFC

Tenkrát jsem ho kupoval taky v FM tuším 2014 do Sparty

Reagovat
fenixLFC

ja som ho v 17 alebo 18 tiez kupoval vsade neskutocny hrac

Reagovat
salami

Ja myslim, ze budete prijemne prekvapeny, Maguire bude super posila. Ta cena je samozrejme ujeta, ale asi to je ted uz norma. A cekam, ze Bailly a nejspis i Smalling pujdou. Lindelof, Maguire a za nima Tuanzebe, Jones a pripadne Rojo by byla dobre vyresena stoperska situace.

Reagovat
r.mrazik

asi to bude nejaky posun oproti tomu,co tam mame...to jo...jen jestli ten posun nebude moc maly vzhledem k tem financim...

Reagovat
r.mrazik

a jeste doplneni...treba Bailly je u me lepsi obrance...skoda,ze je tak casto zraneny

Reagovat
vodka

Reagovat
nani92

no však práve to je problém, potom sa tam dookola točia Smalling a Jones..Bailly ako tretí stoper je najlepšie riešenie, ked treba tak zaskočí a kým sa zraní tak sa predchádzajuci zranený stoper da dokopy

Reagovat
r.mrazik

jj,ja to psal jen kvuli tomu,ze mi maquire nepripada jako nekdo hodny 80 mega liber,co udela z nasi obrany neco svetoveho...nic vic

Reagovat
nani92

to isté som si myslel aj 2 roky dozadu aj o VVD a vidíš to..kupovali sme 2 stopérov mimo ligy Baillyho a Icemana a trvalo im, kým sa dostali dopohy v PL, Harry je už prevedený, má potenciál a vo väčšom klube môže ešte narásť..ja mu verím a na cenu už srať pes

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně by to byl první hráč našeho týmu, u kterýho bych věřil, že je vhodnej dělat kapitána. Kdybych měl vybrat někoho z toho současnýho kádru, tak to bude hodně velkej oříšek

Reagovat
salami

Dovednostne asi jo, nicmene spolehat se na nej neda kvuli zdravi a i kdyz byl fit, tak mel problemy s nevyrovnanosti a urcitou nedisciplinovanosti. Maguire je podle me takova jistota vzadu, a rekl bych ze je podcenovanej co se tyce jeho technickejch schopnosti.

Reagovat
r.mrazik

ok,no uvidime...treba prijemne prekvapi

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

já taky čekám, že Maguire bude bomba už nyní patří do TOP 3 v rámci PL

Reagovat
smazaný uživatel

A keď prestúpi do United, bude najlepší na svete. Poznáme...

Reagovat
Cobra

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

klud, este u vas nie je

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
RadekVonCZE

Co to je? Tréninkové centrum?

Reagovat
Hokaido
Reagovat
PanAu

Hm , pěkná EC750

Reagovat
Mastný Chobot

čo to je? knižnica?

Reagovat
smazaný uživatel

Chýba stoziar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Tam budeš trénovat jo?

Reagovat
Zark

jo ze, pitomec jeden jak se tesi z neceho co mu bude uplne k hownu

Reagovat
Elliasson

Třeba má rád architekturu.

Reagovat
Shevchenko

vysvětli mi jakým způsobem se na to těšíš, k čemu ti to jako bude?

Reagovat
nani92

Harry jde do baráku

Reagovat
smazaný uživatel

According to Sky Sports News, Arsenal’s most recent bid for Tierney contains add-ons related to the Champions League, which Celtic feel are unrealistic. Instead, they are looking to recoup more of the fee up front.

Reagovat
Gunner14

A co ten Saliba?

Reagovat
smazaný uživatel

už jste ho podepsali?

Reagovat
Gareth Bale 11

Stopera potřebujete, tak už se na něj tenhle rok u vás těším...

Reagovat
raduinho

Gloryhunter hrubas už sem nechodí? Asi si uvědomil jaký to je pokrytec.

Reagovat
Whitemedia

Tomu už beztak smazali účet jako mně.. vrhli se tu na to nekompromisně..

Reagovat
Counter

wtf

Reagovat
masina_LFC

Ten Banega je stále strašný retard

Reagovat
avicii

celkovo to Sevilla moc preziva

Reagovat
avicii

no tak ...to su neskutocne svine spanielske cervena na Lauriciho v priatelaku,..

Reagovat
avicii

zrania mladika ktory asi najviac zaujal v priprave

Reagovat
masina_LFC

uplny vymetenec... snad bude okej Larouci

Reagovat
Maresma
Reagovat
avicii

dalo sa to cakat, premotivovany

Reagovat
Kixi Syhimour

ho prostě kopl

Ale jinak výsledky v přípravě nic moc. Na druhou stranu nám chybí celý útok a gólman.

Reagovat
Kixi Syhimour

(ty smajlíky jsou k tomu zákroku)

Reagovat
avicii

tak tak nič moc ale momentálne nikomu s top tímov nechýba 6 hráčov s ktorých majú 4 jasný základ plus dvaja ďalší sú dôležitý (Naby, Sahq)

Reagovat
Error

Muzeme se tesit na Williana s 10 na zadech, ouje.

Joe Cole -> Mata -> Hazard -> Wilda

Reagovat
Mimalu

* Joe Cole -> Benayoun -> Mata -> Hazard -> Wilda

Reagovat
Error

Wow, vytesnena vzpominka

Reagovat
Mimalu

můžeme doufat, že Willianovo setrvání s desítkou bude mít podobně dlouhé trvání...

Reagovat
PanAu

ty vole

Reagovat
icemike

Reagovat
blade115

Ať se jí ten šmejd ani nedotýká...

Reagovat
smazaný uživatel

dobře vám tak, zmrdi

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Whitemedia

Ronaldinho se vším všudy

Reagovat
kvasha16

ach jaj

Reagovat
Mastný Chobot

https://twitter.com/ArsenalWay/status/1153205011834388480

Laca, AMN, Auba a Saliba včera spolu na zápase Laca mal aj iné záujmy evidentne

Reagovat
smazaný uživatel

watching asses

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
FUnk

auba uz ma 30?

Reagovat
smazaný uživatel

Už jedna expreska o tých zmrdoch je veľa, nieto ešte dve v priebehu hodiny a ešte týkajúcich sa toho istého hovna

Reagovat
nani92

#21cardi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele