Sheffield United má nového brankáře, z Atlética přišel Grbić

26.01., 14:25
Aktuality
Ivo Grbić (© AFP)

Ke změně na pozici brankářské dvojky se během ledna rozhodlo madridské Atlético. Kabinu španělského klubu dnes oficiálně opustil Ivo Grbić, chorvatský gólman přestoupil do Sheffieldu United.

28letý Grbić dříve působil v Hajduku Split nebo Lille a Atlético za něho v létě 2020 zaplatilo sedm milionů eur. Grbić se musel popasovat s velkou konkurencí, jasnou volbou číslo jedna ve španělském klubu je Jan Oblak a Chorvat tak odchytal jenom čtrnáct soutěžních zápasů, v probíhající sezoně se mezi tyčemi neobjevil ani jednou.

"Moje první dojmy z klubu jsou velmi dobré. Děkuji všem za vřelé přijetí, jehož se mi dostalo. Jsem šťastný, že zde mohu být. Přestup do Premier League je velkou věcí pro každého hráče a já mám z angažmá v Sheffieldu United velkou radost," řekl po podpisu smlouvy.

"Bude to pro mě nejlepší možná výzva. Nepochybuji o tom, že se bude jednat o neuvěřitelnou zkušenost a zábavu, chci nastoupit co nejdříve. Hrál jsem francouzskou a španělskou ligu, mám zkušenosti z Ligy mistrů a loni za Atlético jsem nastoupil k patnácti nebo šestnácti zápasům. Vím, že na novou výzvu jsem připraven," dodal.

Grbić v Anglii podepsal smlouvu na tři a půl roku a stal se konkurencí pro Wese Foderinghama, který letos v rámci Premier League nevynechal ani minutu. Místo v kabině Atlética po něm zaujme Horatiu Moldovan.

Autor: Tomáš Pavlík / sufc.co.uk

Komentáře (2)

Přidat komentář
Elliasson

Trochu mě mrzí, že nikdy nedostal více příležitostí. Ať se daří u dalšího červenobílého týmu!

Reagovat
Seydou Doumbia

On ani v L1 nijak extra nevynikal, nic extra ten brankář.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele