SEVILLA SHÁNÍ ÚTOČNÍKA

26.07.2006, 22:19
Aktuality
Vítěz poháru UEFA a pátý celek Primera Division hledá posilu do útočných řad. Nyní se jako nejvážnější kandidáti jeví Ernesto Chevanton z Monaka a Alexander Keržakov ze Zenitu Petrohrad.

Sevilla měla velký zájem o Davida Suaza z italského Cagliari, ale s jeho klubem se nedohodla. Že Sevilla hodlá získat jednoho útočníka potvrzuje sportovní ředitel Ramon Rodriguez. "Máme na evropském trhu vyhlédnutých několik kandidátů na tuto pozici," říká.

Jedním z nich je Uruguayec Ernesto Javier Chevanton, jehož si přeje trenér Sevilly Juande Ramos. Chevantona však pronásledují zranění, a nebýt jich, v Monaku by za dvě sezóny nastřílel víc než dvacet branek. Pětadvacetiletý střelec vešel ve známost v sezóně 2003/04, kdy v dresu Lecce s devatenácti zásahy získal korunu krále střelců italské Serie A.

Pokud nedojde k dohodě s Monakem, pravděpodobně začne Sevilla jednat se Zenitem o Alexanderu Keržakovovi. Třiadvacetiletý hráč v Rusku odmítá prodloužit smlouvu a za rok by mohl odejít zadarmo, proto může být vhodný čas pro jeho prodej. "Pokud ho Sevilla nyní chce, je reálné ho získat," prohlásil hráčův agent.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*

Měl tam zustat saviola,ale Chevanton by mohl být dobrá posila

Reagovat
HOST*marv

Měl tam zustat saviola,ale Chevanton by mohl být dobrá posila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele