Sevilla popřela Ramosův odchod

21.08.2007, 15:32
Aktuality
Juande Ramos získává se Sevillou jednu trofej za druhou a tak by tomu mělo být i nadále. Španělská a anglická média spekulovala o odchodu 52letého trenéra do Tottenhamu, držitel Poháru UEFA ovšem něco podobného odmítá...

"Z pohledu klubu z jeho kontraktu zbývá ještě jeden rok. Není pochyb o tom, že chceme, aby pokračoval," sdělil sportovní ředitel Sevilly Ramon Rodriguez.

Ramos je jedním z nejúspěšnějších trenérů posledních let, o čemž svědčí jeho neuvěřitelná bilance pěti trofejí během patnácti měsíců. Ve své sbírce má dva triumfy v Poháru UEFA, jeden Evropský superpohár, Španělský pohár a čerstvě také Španělský superpohár.

Ramos měl podle některých médií nahradit Martina Jola, jehož dny v Tottenhamu jsou podle všeho sečteny. Svědčí o tom i kurzy vypsané sázkovými kancelářemi. Zatímco před začátkem sezony se kurzy na to, že bude prvním odvolaným manažerem nové sezony, pohybovaly okolo 50:1 (lépe na tom byl pouze Sir Alex Ferguson), nyní si na tuto možnost lze vsadit při nabídce 5:1.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*jiri - fcb

Hm, tak Sevilla získala Koného . Toho jsem měl vyhlídnutýho jako posilu. A prej jen 9 mega ojró ...

Já to prostě musím napsat znova:

1. Sevilla má parádní vedení, který dělá fakt hodně rozumný kroky.

2. Sevilla zkončí letos do 4. fleku

3. Sevilla má útok jako hrom - Luis Fabiano, Keržakov, Kanouté, Koné, Chevanton ...

Reagovat
HOST*jiri - fcb

tak už je to u vedloejšího článku, takže tohle berte, jako úlet

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele