Sevilla má náhradu za Dabbura, z Leganésu koupila En-Nesyriho

17.01.2020, 22:19
Aktuality
Sevilla prodala do Hoffenheimu Munase Dabbura a včera získala náhradu do útoku. Barvy klubu z Andalusie bude nově hájit Youssef En-Nesyri, marocký reprezentant přišel na přestup za dvacet milionů eur z Leganésu...

En-Nesyri strávil v Leganésu rok a půl a během této doby dal třináct ligových branek. Sevilla aktivovala jeho výstupní klauzuli a následně rychle dojednala podmínky se samotným fotbalistou, ten podepsal kontrakt na pět a půl roku.

"Cítím se velmi dobře. Tento klub mám hodně rád a před několika lety jsem pomýšlel na to, že bych za něj jednou hrál a oblékl jeho dres. Sevilla se pohybuje v popředí tabulky a jsem rád, že zde mohu být," prohlásil po podpisu kontraktu.

"Jsem zde, abych pracoval a dával více branek. Tohle je velký klub a musíte pracovat každý den, získat sebevědomí a poznat nové lidi. Děkuji klubu, který mi pomohl a také trenérovi, který na mě tlačil, abych tady mohl hrát," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sevillafc.es

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No může jen překvapit

Reagovat
Kucka

Reagovat
Raul=Real

Myslim ze dobra posila

Reagovat
smazaný uživatel

Taky myslim.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele