Sevilla bude až měsíc a půl postrádat zraněného Ocampose

08.02.2021, 16:57
Aktuality
Lucas Ocampos na delší dobu vypadne ze sestavy Sevilly. Argentinský křídelník bude s poraněnými vazy v kotníku na marodce andaluského klubu čtyři až šest týdnů...

Sevilla se v sobotním utkání proti Getafe dlouho nemohla prosadit, nakonec se ji to podařilo po hodině hry, kdy skórovala třikrát, to už však na hřišti nebyl Lucas Ocampos.

Ofenzivní tahoun španělského klubu musel po změně stran vystřídat se zraněným kotníkem, přičemž podrobné vyšetření odhalilo pochroumané vazy a tím pádem delší absenci.

Podle posledních zpráv má pětinásobný reprezentant Argentiny chybět v rozmezí čtyř až šesti týdnů a kromě ligových zápasů ho bude Sevilla postrádat zřejmě i v obou duelech osmifinále Ligy mistrů proti Borussii Dortmund. Bývalý hráč Monaca nebo Marseille vynechá také semifinále Copa del Rey s Barcelonou.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
ratusek

Reagovat
monty25

Ten zápas jsem sledoval kvůli tiketu a musím říct, že jsem čekal pro Ocampose delší pauzu, protože to vypadalo fakt hrozivě (začíná to ve 14. vteřině)...

https://twitter.com/LaLigaEN/status/1358187820326793216

Reagovat
sokar

muselo riadne bolieť

Reagovat
Seydou Doumbia

A prej až měsíc a půl...tohle bylo do konce sezony...

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stolní tenisy - Sportovní kurzové sázení - 100% informace - www.cevixe.blogspot.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele