ŠEVČENKO ZÁVODÍ S ČASEM

09.05.2006, 12:10
Aktuality
Ukrajina se poprvé v historii probojovala na mistrovství světa, ale je možné, že se bude muset obejít bez své největší hvězdy. Andrej Ševčenko, hvězda AC Milán, si poranil koleno a celý měsíc zbývající do zahájení šampionátu stráví léčením.

29letý držitel Zlatého míče z roku 2004 nastoupil o víkendu proti Parmě, ale zápas pro něj už po osmi minutách skončil. Obavy, že by potřeboval operaci, se naštěstí nepotvrdily, ale i tak rentgen odhalil natažené vazy a lékařský tým milánského týmu Ševčenkovi naordinoval tři až čtyři týdny klidu.

Milán v neděli čeká poslední ligové kolo s AS Řím a rossoneri potřebují vyhrát, chtějí-li si zachovat naději na zisk titulu. Ševčenko přijde nejen o tento důležitý zápas, ale zřejmě také o přípravné zápasy ukrajinské reprezentace. Ta se 28. května utká s Kostarikou, 2. června s Itálií a 8. června, den před zahájením turnaje, s Lucemburskem. První utkání na mistrovství pak Ukrajinu čeká 14. června v Lipsku, kde změří síly se Španělskem.

Autor: Petr Starý

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Na profutbal.sk pisali ze Sheva bude do MS v poriadku...tak dufam ze sa z toho dostane co najskor bude hrat uz proti s Kostarikou

Reagovat
PJ

Snad bude v pořádku. Ale jistý to neni - doba léčení se sice očekává taková, že by mohl stihnout ještě nějakou přípravu, ale taky se může stát že se doba léčení protáhne, takže těžko říct...

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda jak hrom

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
smazaný uživatel

teda ten smajlik se mě moc nepovedl, teď to vypadá, jako bych mu to přál.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele