Seoane byl jmenován novým trenérem Leverkusenu

19.05.2021, 10:57
Aktuality
Leverkusen vyřešil otázku trenéra. Farmaceutický celek od nadcházející sezóny převezme Gerardo Seoane z BSC Young Boys, jenž podepsal smlouvu do roku 2024...

Po vydařené první polovině sezóny se výsledky Leverkusenu výrazně zhoršily, což před dvěma měsíci vyústilo v odvolání Petera Bosze, jehož zastoupil Hannes Wolf.

Pod jeho vedením sice Bayer v sedmi ligových duelech jedinkrát nebodoval a zajistil mu start v Evropské lize, přesto se po utkání v Dortmundu vrátí k reprezentační osmnáctce.

Tradiční bundesligový celek podle očekávání převezme Gerardo Seoane, jenž během uplynulých tří let s BSC Young Boys třikrát opanoval švýcarskou ligu a v roce 2020 i pohár. Navíc Leverkusen vyřadil na začátku vyřazovací fáze letošního ročníku Evropské ligy.

"S Gerardem Seoanem chceme v příští sezóně znovu pomýšlet na nejvyšší příčky. Vyhrál s BSC Young Boys třikrát po sobě švýcarskou ligu a to atraktivním stylem, který se shoduje s naší filosofií v Leverkusenu," pochvaloval si nového trenéra sportovní ředitel Simon Rolfes.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Stačí jen aby stavěl Schicka

Reagovat
johnn

Reagovat
esmuellert

Pro Leverkusen super volba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
h8_sfatto

rouškový miliardáři už mají Trpiše, jinej českej farmaceutickej průmysl by si ho nemohl dovolit, leda Jarda Kalina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele