Sensi opouští Inter, rozehrát se má v Sampdorii

29.01.2022, 14:47
Aktuality
Sampdoria do úspěšného konce dotáhla příchod Stefana Sensiho. Italský reprezentant, jehož často pronásledují zdravotní problémy, dorazil na půlroční hostování bez opce z Interu Milán...

Sensi k Nerazzurri přišel ze Sassuola nejprve na hostování, které se před rokem a půl změnilo na přestup, výkony 26letého záložníka ale měly od té doby sestupnou tendenci.

Zásadní vliv na to měly zdravotní komplikace, neboť Sensi od příchodu do Interu z tohoto důvodu vynechal 47 soutěžních zápasů.

Také kvůli reprezentaci se potřebuje Sensi rozehrát, proto kývl na nabídku Sampdorie, kde bude do léta hostovat. Blucerchiati převezmou celý jeho plat, nemají však opci.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (19)

Přidat komentář
Recoba Inter

Když sem nikdo nenapsal žádný komentář, tak musím já. Sensi je totiž pan fotbalista. Že jsou zákony planety Země i fyziologie člověka proti němu je však zcela zjevné a tak toho odehrál za celou dobu co je u nás žalostně málo. Ten nástup pod Contem měl ze startu fenomenální a než se aklimatizoval Barella, tak to byl ten první měsíc,dva náš nejlepší záložník. Třeba mě dal zapomenout na předchozí hvězdu ofenzivy Icardiho velmi snadno a rychle. Věřím, že jsem nebyl sám. Nicméně Conteho náročný styl jeho tintivé postavě nemohl vyhovovat a logicky se to muselo nějak projevit. Ten dres Sampy mu vyloženě sekne a nějak cítím, že mu to hostováni k něčemu bude. Po vydařeném cameu v Coppě tam jde celkem na koni a fotbal hrát nezapomněl. Za půl roku naviděnou v Miláně.

Reagovat
cizinec

Naprosty souhlas, ten zacatek byl opravdu vydareny. Verim, ze to hostovani mu jenom prospeje a ze jeste nerekl posledni slovo v Interu.

Reagovat
Dejwa

Reagovat
Recoba Inter

No já doufám. Takových hráčů co dělají hru fakt pěknou je prostě málo. Ať se vrátí ve formě a hlavně ve zdraví

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Rudy

Je to opravdu skoda jak to vsechno dopadlo. Snad uz se da konecne dohromady. Hraje paradne ale zrani se hned pri vstavani z postele.

Reagovat
Deki

perfektně shrnuto

Reagovat
I*M

Reagovat
smazaný uživatel

Vynikající záložník.

Reagovat
danko10

Krátkonohý Radja.

Reagovat
smazaný uživatel

Not at all.

Reagovat
danko10

Tak Zakaria.

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Kucka

Reagovat
Inter Eterno Amore

No vzhľadom na to, že Barella je out na oba zápasy s Liverpoolom tak je to pre mňa škoda, že Sensi s nami už nebude. Aj keby tam hral iba pár min, mohol vyrobiť nejaké góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně to mrzí ještě více, protože tím pádem nastoupí proti nám v Coppě!

Reagovat
Inter Eterno Amore

Roma?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano

Reagovat
Pinturicchio

Pořád nechápu, jak / proč si ho nechal Juventus vyfouknout.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele