Sedmnáctce na ME nepomůže Hložek, Sparta ho neuvolní

30.04.2019, 15:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (78)

Přidat komentář
Kang & Kodos

Reagovat
Posledni Kovboj

jeste by se tam zrakvil

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Pablos

Pod U21 bych ho už ani nenasazoval celkově.

Reagovat
TheMally11

Reagovat
Pablos

konečně si své názory upravil jen na výsledné ztvárnění, toho co si chtěl napsat

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Puskas

Jednoznačně, nastupuje mezi chlapy, byl by to zbytečný krok zpět.

Reagovat
JackDaniels.

Do A muzstva s nim

Reagovat
Kiwi-21

Ještě není pořádně za co do Áčka

Reagovat
Pablos

a Frýdek např. za co ? nebo Zmrhal ?

Reagovat
Kiwi-21

Frýdek a Zmrhal jsou sice omyly ale třeba i ten Zmrhal zatím předvedl více než Hložek.

Je mladý fandím mu a přeji si ať vyroste více a dostane se i do reprezentace ale teď neukázal zatím tolik aby to opravdu na repre bylo ale vy z něho chcete udělat asi dalšího Kadlece no

Reagovat
Pablos

Předvedli, ale nepředvádějí ...pro mě je to víc začarovaný kruh, než dát čuchnout atmosféru 17letému klukovi ...nikdo neříká, ať přece hraje základ. A jestli to ten kluk nemusí unést, to je otázka pro ty co s ním pracují a coho znají ...což já přece nejsem a ani na mé názory nikdo dávat nebude.

Reagovat
Kiwi-21

Jako chápu neříkám že jsem úplně proti němu v a nebo že musí hrát až bude starší ale v lize stále (až na věk) ještě nevyužívá ani výkony ani produktivitou (alespoň zatim) jede mi o věk když bude v lize vyčnívat a nebo zdatně konkurovat těm nejlepším ať je v repre i v 15 třeba budu jen rád ale zatím tomu tak není

Reagovat
Pablos

Tak samosebou, že má takovou tu auru okolo sebe toho mládí a talentu, takže k němu prostě je člověk míň kritickej a i třeba né tolik objektivní.. tohle si jako někdy říkám, jestli ho neposuzuji moc růžově... no ale pak prostě mi vyjde hned to, když si vybavím, že tu nominaci má Frýdek (který tam je opravdu jen a jen jménem podle mého), což prostě ve výsledku ve mě vzbuzuje pocit... ale jo vlastně proč by né, proč by tam nemohl být.

Reagovat
Kiwi-21

Tak Frýdek je omyl, to samé Hovorka jak byl v nominaci a tyhle omyly by měly vimizet

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, vždyť tam hrál Jugas, Frýdek, Zahustel nebo Zmrhal. Čím si to jako zasloužili tyhle polínka?

Reagovat
Raylan

Úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je největší problém české reprezentace. Nominuje se jen za zásluhy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vrahu!

Reagovat
JackDaniels.

:*

Reagovat
Lof

Reagovat
PISTOLERO

Rozumné

Reagovat
mistr129

Dobré rozhodnutí, nadstavba mu dá víc

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
lampas

Mohl vykopat MS. Spartě už stejně o nic nejde, takže škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

bude hrát za 2 roky v Ačku a vzhledem k tomu, že se to pořád bude rozšiřovat, tak si na vrcholné akci zahraje každej stát, takže ho to čeká ještě mockrát

Asi bude nasranej chvíli, ale pro něj je lepší hrát proti dospělým za A tým, víme jaké fiasko jsou juniorské ligy

Reagovat
PlackaSKS

pro něj určitě, ale taky mohl pomoct těm dvaceti dalším co tam jsou.. neviděl bych to až tak jednoduše.

Reagovat
ratusek

jako jasně, ale u mládežníků bych upřednostňoval jedince než tým.

Na tým se hraje až v A klubu i repre, když tam ten mladý jako kolečko zapadne

Reagovat
PlackaSKS

jo, to asi jo. hráčů jako je on tu ted moc neběhá, tak je jasný, že má přednost. navíc já nedokážu posoudit jak moc by to těm ostatním reálně pomohlo v dalším vývoji... z pohledu slávisty bych byl radši kdyby jel

Reagovat
oli9

Logický krok, on je prostě jinde než ti vrstevníci. Ty zápasy v nadstavbě mu daji daleko víc, proti nejlepším. Sám jsem zvědav kolikrát nastoupi v jednadvacítce než půjde k áčku

Reagovat
Greny

Takže nejspíš bez tří nejlepších hráčů toho rocniku

Reagovat
Shevchenko

Wojatscke tam je.

Reagovat
Shevchenko

Teď by měl jít na přípravu do U21. A nebo do U19 a případně v létě na EURO?

Reagovat
smazaný uživatel

Suchopárek říkal v Dohránu plus, že ho zkusí oslovit...Podle mě je ale ME starších dorostenců na Hložka málo, drtivá většina těch nejkvalitnějších dorostenců už devatenáctku přeskakuje a jde rovnou do jednadvacítek, nebo rovnou do áčka. Můj názor je ten, že měl hrát na šampionátu sedmnáctek, kde opravdu hrají většinou ti nejlepší mladší dorostenci daných zemí a pomoci reprezentaci vykopat postup na MS, zabojovat o medaili...Ale to je věc Sparty, no...Já jsem rád, že se na šampionát dostal Wojatschke a i tak tam budou hrát další talentovaní kluci, nejsme bez šance.

Reagovat
naheCZ

Tak ale proč na to EURO do 19 let nejet. Turnaj odehrát a pak na trvalo k 21/A.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten turnaj zasáhne i část letní přípravy, jestli se nepletu, Hložek by ji měl absolvovat se Spartou celou, kluky z devatenáctky repre ani nezná...Nevím, nevím...Bude to na něm a na Spartě.

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem ho jen parkrát a hrál velmi dobře.Navíc dokáže podat dobrý výkon a i když tým hraje mizerně.Pohybově je na tom výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, zvlášť když je to zároveň kvalifikace o MS. Sparta na mladé hráče dlouhodobě sere, místo aby jim dávala pravidelně šanci je spíš nutí odcházet a teď najednou je pro ní 16letý mladík klíčová opora, kterou nemůžou pustit. Ten klub si fakt sám se sebou neví rady

Reagovat
Kiwi-21

Tak pokud nastupuje pravidelně je to v pořádku

Neřeknu kdyby nastoupil na 5.minut za celou nadstavbu ale když hraje v základu je kravina ho pouštět

Reagovat
kilobyte

Tak Spartě se povede zapracovat mladíka do sestavy a v nejdůležitější části sezóny by měla poslat na bezvýznamný turnaj?

Reagovat
smazaný uživatel

O co ještě Sparta reálně hraje v té nadstavbě? Vzhledem k předchozím výsledkům bude pro ně zdaleka nejdůležitějším nadcházejícím zápasem pohárové finále, kde jim paradoxně Slavie může jakožto třetímu z ligy zajistit šanci na přímý postup do skupiny EL, aby se zase nemuseli trápit s nějakou Suboticou

Reagovat
kilobyte

Náskok máme 6 bodů a ve hře je ještě 15. Tak je docela logický, že našeho důležitého hráče základní sestavy nepošleme na zbytečný turnaj.

Reagovat
smazaný uživatel

K udržení třetího místa bohatě postačí neprohrát doma s Jabloncem. Což je navíc zápas, na který už by byl Hložek s největší pravděpodobností tak jako tak zpátky.

Ale ono je to spíš o tom, co kdo bere jako méně významnou akci - mistrovství Evropy s reálnou možností kvalifikovat se na MS a nebo nadstavbu kapr ligy, kde ho soupeři akorát pokopou (a nebo v případě Slavie zesměšní). Docela by mě zajímalo, jak to má sám Hložek (upřímně v hlavě, bez nějaké povinné loajality ke klubu).

Reagovat
kilobyte

Mistrovství Evropy do 17 let. To zase taková prestiž není. Koukni se do minulých týmu, kolik hráčů se z těch týmů prosadilo.

Reagovat
7kaka7

Vždyť hraje základ téměř celý jaro navíc je zraněnej Plavšič, Pulkrab, Tetteh, Kadlec...co je na tomhle kroku bezradného?

Reagovat
r.mrazik

Logika...

Reagovat
dave30

Tento turnaj zajímá jen manažery, aby objevili něco nového. O Hlożkovi jiste už vědí, takže ať raději hraje mužský fotbal. Ten dorostenecký mu již nemá co dát. Takže za mě

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
exse

To asi dává smysl. Snad ho pustí na U19.

Reagovat
mayday

Nevím, tady ho mraky lidí cpe rovnou do áčka, ale já si myslím, že by to bylo spíš kontraproduktivní. Co zatím dokázal, dostal se do sestavy Sparty, která je v troskách, kdyby to tam šlapalo, tak takovou šanci v 16 hned nedostane.

Je skvělej fyzicky, tím ligu už hrát v pohodě může, ale furt se mu zatím odpouští slabší výkony, je kolem něj nadšení, že šestnáctiletej kluk hraje ligu apod.

Ono se řekne dobře, že na Slavii byl nejlepší Sparťan, jenže ani on zas tolik nepředvedl, akorát v tom marasmu Sparty vykoukl.

Dal nějakou branku v lize, ok, ale furt je to pro něj začátek, vždyť hrál pár zápasů.

Ať se prosadí do sestavy natrvalo, odehraje celej příští ročník, dává branky a uvidíme, jestli se v pořád tak mladým věku vyprofiluje jako tahoun. Ale dávat ho hned do áčka? To by bylo podle mě zbytečný a strašně by se šlo naproti tomu, aby se zkurvil.

Reagovat
Kiwi-21

Naprosto souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Scasny si praveze myslel, ze to slape na zacatku jara. O to je pusobivejsi, ze sance dostal.

Reagovat
mayday

Já souhlasím, že je to obrovskej příslib, to je jasný. Akorát mám pocit, že zatím oslňuje spíš fyzicky než vyloženě fotbalem. Ne strašně mladej a cpát ho na sílu do repre si myslím, že mu může mnohem víc uškodit než přinést.

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si nesouhlasit i když je pravda že toho extra moc neodehrál tak kvalita tam je.nemusel by být hned tahoun reprezentace ale minuty by dostávat mohl.klidně bych do reprezentace bral i Drchala a pravidelně Krále podívejte na věkový pruměr Anglie či Francie i Němci pochopily že musí okysličit kádr a to jejich hvězdy nebyli tak starý Holandsko staví nový a zjevně silný tým podívejme se na Ajax a jejich kinder výběr .Co se týče Hložka mohl by to být podobný případ jako Odoi v Anglii taky toho extra neodehrál ale své minuty dostane jinak nám hrozně ujede vlak a jestli tam má být mladej Hložek který ted hraje pravidelně a celkem ve formě nebo někdo starší kdo ve svém klubu ani nehraje je jedno.

Reagovat
Kiwi-21

Drchal je doufám vtip?

Jako potenciál je ale nemá jisté místo ani ve Spartě

Reagovat
smazaný uživatel

Proč vtip? Nikdo neříká že musí hrát celý zápasy a táhnout tým ale minuty a pozvánky dostávat muže. Kluci si musí zvyknout na mezinárodní uroven a rychlost hry a čím dřív to bude tím líp nebo jim zas mužeme do pětadvaceti říkat talenti a pak koukat že jim ujel vlak. kdž to funguje jinde a ve větších týmech jak píšu nahoře proč by to nemohlo fungovat u nás? Navíc myslím že na pozicích Hložka či Drchala v reprezentaci zrovna přetlak nemáme tak proč tam nezapracovat mladý kluky který by třeba ve dvaadvaceti mohli už být zkušený tahouni jako je to v jiných reprezentacích viz třeba Anglie,Francie či Nizozemsko.Ještě doufám že se příští rok ve Slavii prosadí Matoušek a ve Spartě dostane víc šancí Plechatý at co nejdřív fotbalově vyrostou. Jestli ti mohu dát špatný příklad s praxe zmíním jméno Christián Frýdek.Kluk co byl před dvěma roky zvolen mezi 50 největších talentu na světě třeba společně s Mbappém či Rashfordem dnes kope po hostováních druhou ligu zatím co výše jmenovaný jsou hvězdy v reprezentaci a ve velkoklubech to je takový smutný příklad jak se to dělá špatně.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže bude s bandou neschopných kopyt hrát nadstavbu, místo toho aby hrál ME

Reagovat
dave30

Bude hrát mužský fotbal místo turnaje, který kromě manažerů nikoho nezajímá (proto ani kluby nemají povinnost hráče uvolňovat).

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec tam vlastně nejsou skauti evropských týmů a nemohl by se dostat o krok dále.

Reagovat
dave30

O hráči, který hraje v 16ti letech nejvyšší soutěž už ví většina manažerů v Evropě...

Reagovat
kilobyte

Asi je lepší hrát s kopytami, kteří se tím živý, než se plácat na "ME" s dětmi, kde pro většinu z nich bude úspěch se fotbalem uživit.

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč, co se pomalu stává oporou týmu kvalit Sparty nemá v U17 co dělat.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Hložek nebude nominován do Ačka, bude to výsměch českému fotbalu. Jasná ukázka toho, že fotbal v česku není sport, ale nějaké bulvární divadlo, co si na sport hraje.

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jako vážně. Představte si, že by nějakému mladému sprinterovi řekli "hele, jsi nejrychlejší, ale ještě jsi nic nedokázal tak na OH nepojedeš". Takové uvažování ve sportu neexistuje. Reprezentovat mají ti nejlepší.

Reagovat
Losinho

Obv by tam místo Zmrhala např. měl bejt, ale zas by mi přišla škoda, aby třeba celej sraz proseděl. Takže to euro by dávalo smysl.

Reagovat
Kiwi-21

Zmrhal alespoň i když jednou za čas je produktivní je to příslib jeho čas přijde nejdříve ať se ukáže třeba v 21 a až se stane opravdu tahounem Sparty tak ať v repre je, teď je opravdu brzy

Reagovat
Losinho

Zmrhal je už přes půl roku zralej na hostování někde ve Vlašimi.

Reagovat
insane

Ja si to predstavil... A?

Vsak by to byl padnej argument. Jakoze ma bezpochyby nakroceno bejt mozna uplne nejlepsi a v dorosteneckym veku vykazuje hodne slibny vysledky, ale v realnym porovnani na ty starsi (i kdyz objektivne zdaleka ne tak talentovany) ztraci porad dve desetiny, tak si proste jeste chvili pocka a bude se zlepsovat, az treba za rok uz na nej ostatni budou ztracet desetinu. Co je na tom divnyho?

Reagovat
C-M@ster
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele