Krejčí poprvé nominoval do jednadvacítky talentovaného Hložka

28.05.2019, 17:04
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (86)

Přidat komentář
Baronne

Tak mi votevři ty komenty k tomu Kozákovi doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Beztak to zastavili aby udělali rekord v počtu zobrazení, šmejdi

Reagovat
smazaný uživatel

Skákalo to tam po tisícovkách ty návštěvy, to je pravda poslední číslo bylo 13 tisíc, když jsem se díval

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Bex5

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Zark

Mocipáni ve vedení ef no

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Šulc

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud byste nejakym zazrakem postoupili do ligy, tak bych ho u vas jeste rok nechal.

Reagovat
JessePinkman

Ten předvádí skvělý výkony. Do Dynama s ním.

Reagovat
dest1l

Pro ty, kteří si chtějí zkrátit čekání na otevření článku o přestupu Libora Kozáka, doporučuji tenhle velice zajímavý článek.

https://www.bezfrazi.cz/nez-me-poslou-domu/

Reagovat
smazaný uživatel

gratuluju

Reagovat
cink

Reagovat
smazaný uživatel

na to, že už ten článek je trošku staršího data, divím se, že to sem ještě nikdo nepostoval

Reagovat
fantomas

Presne, takle to ma bejt, zadny spechy.

Korejsti fanousci taky ted vehementne volali, at se Lee Kang-in okamzite vezme do acka, a pred par dny ho na dvacitkach Portugalci mnohdy vylozene sikanovali. A to je kluk, co kope za Valencii, ne ve fakin cesky lize.

Jen at nejprv dominuje svy kategorii - tim, ze ho ted hodime do toho seniorskyho bordelu, v podstate nemame co ziskat.

Reagovat
deiw

Aktuálně by fakt měl asi i na základ áčka, ale přesto že jsem pro to aby se mladým hráčům dávala šance co nejdříve, tak u něj jsem radši, že se nespěchá.

Reagovat
fantomas

Jo, mel by na zaklad, pres Krejciho bezesporu, ale to pro me prave neni urcujici. Jeho zacleneni by idealne melo bejt organicky, a toho se docili jedine tak, ze stravi cyklus s klukama, kteri by pak do acka tez meli postupovat. Sadilek idealne jakbysmet, ale ten je aspon ve vlastnim vyvoji podstatne dal a v Nizozemsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť nový cyklus teprve začíná. Ideální doba pro to začleňovat nové hráče. Naopak třicátníci tam už nemají co dělat, pokud nejsou skutečnými oporami.

Reagovat
fantomas

Novy cyklus zacina i 21, od jejihoz vekovyho stropu je Hlozek vzdalen skoro pet let. Cmon, to jako vazne tohle musime resit? Tolik kategorii nepreskocil ani sam Rosicky, k nemuz se prirovnava.

Reagovat
fantomas

Nehlede na to, ze tenhle narodak stale ani nevykoumal jak dostat to nejlepsi z Jankta a Schicka, ale ne, narvem tam jeste nekoho mladsiho a mon vyhranyho...

Reagovat
smazaný uživatel

To je sebedokazující tvrzení. Když místo Hložka hrají v repre kopyta, tak je jasné, že se ani hráči jako Shcick nebo Jankto těžko budou chytat. Hrát prostě musí ti nejlepší, jinak to neprospěje nikomu.

Reagovat
fantomas

Oukej, tohle nema smysl. Pokud si myslis, ze to, ze v 16/17 nekoho bez mezinarodni zkusenosti neflaknem do seniorskyho narodaku, se rovna "likvidaci talentu", asi si dal nemame co rict.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ve třiceti je to bez mezinárodních zkušeností lepší že? Krále bysl proti Chelsea taky nepostavil protože by se nemohl prosadit že?

Přestaň se dívat na věk, sleduj kvalitu a typologii hráče.

Reagovat
fantomas

Tak my uz srovnavame i melouny s tresnema jako Krale a Hlozka jo? Achjo fakt. Uplne jiny situace, uplne jini hraci v uplne jinym stupni vyvoje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud ho chceš posunout do nižší kategorie, než je jeho výkonost, tak to prostě likvidace je. Mladí kluci musí hrát vždycky o trochu vyšší level než na který aktuálně mají, aby na sobě museli dál pracovat a posouvat se. A to kvalda U21 pro Hložka není. Možná až finálový turnaj... A už přerůstá i samotnou Spartu.

Reagovat
fantomas

Jo, *o trochu vyssi level* - to je momentalne U21, at chces nebo ne.

Podovej, pokud ted a na podzim U21 znici, pro me za me, at se do acka na pratelaky pozve, pak se (snad) vrati na U21 Euro a kdyz zazari i tam, klidne at v 19 jde jako tahoun do acka.

Ale to je fakt nejrychlejsi vyvoj situace, kterej mi dava smysl. Sorry

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, všechno jen za zásluhy... mor českého fobalu. V U21 se takový hráč ani nemůže snažit. Do takových zápasů se chodí hlavně nezranit a odbýt si povinnost. To je pro hráče z lavičky nebo druhé ligy, aby se ukázali.

Reagovat
fantomas

... no tak potom ma problem s pristupem.

Reagovat
Kiwi-21

Co blbneš je to velký talent ale na A reprezentaci nemá ještě a nejenom ty ale ostatní budete koukat že nebude nejlepší ani v 21

I Patrik Žitný jak měl první zápasy v Teplicích měl lepší čísla a takový Hype nebyl, talent je věřím že bude dobrej ale na A to rozhodně není nedělejte z něho dalšího V. Kadlece tomu to nepomohlo

Reagovat
ThePigFeathers

V tomto máš pravdu. Kdyby mu bylo i třeba o 2 roky víc, tak klidně ale teď bych ho také nechal v tom že je zatím U21 strop. Tam ať se ukáže a pak se může posunout vejš.

Reagovat
fantomas

Však jo, v 19 už hráči běžně postupujou do áčka. Teď je to po 18 zápasech v český lize fakt nesmysl. A myslim, že je vypovídající, že tady za jeho povolání bojujou vlastně jenom Sparťani.

Reagovat
Le Gunner

Jako upřímně bych ho tam asi taky rád viděl, obzvlášť proti soupeřům, kteří nás čekají. Horší než Kopic by nebyl a ten jeho tah na branku by mohl i ve spolupráci s Schickem fungovat.

Reagovat
uff

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Rosický nebyl v šestnácit v základu Sparty. Ten na to vůbec neměl fyzicky. Hložek je úplně jiný případ.

Reagovat
Kang & Kodos

Rosa měl asi tenkrát trochu jinou konkurenci, než Hložek v dnešní době. Kdyby měla U21 kvalifikaci, tak bych to chápal, ale oni hrajou dva přáteláky, zatimco áčko má před sebou klíčový zápasy proti týmům, se kterýma by měl soupeřit o druhý místo. Tak snad by logicky mělo bejt nominovaný to nejlepší, co máme k dispozici. Nevim, v čem by ho dva zápasy (kde by ani nemusel začínat v základu) s dospělýma nějak zničili, když jich na jaře odehrál skoro 20

Reagovat
fantomas

Kvalifikaci maj na podzim a Krejci rek jasne (a rozumne), ze tohle vyuziva na jeho zapracovani. Tahle debata je fakt absurdni.

Reagovat
verv

Reagovat
Black Jagir

Jenže Kang-In má v lize odkopáno 21 minut, tam se vůbec nejde bavit o tom, že by se v áčku Valencie prosadil (narozdíl od Hložka ve Spartě).

Reagovat
fantomas

I s poharama toho ma odkopano podstatne vic, jeho becko hraje treti ligu, coz nemuze bejt o tolik pozadu za urovni zapasu s Teplicema, a zahral si i mladeznickou LM - myslim, ze s tim, co nahral Hlozek, dost srovnatelny.

Ale pointa je hlavne v tom, ze podle me nejprv musi svou kategorii (resp tady se bavime o kategorii vys) na mezinarodni urovni evidentne prerust, nez se zacne cpat jeste vys. Sestnactileti, sedmnactileti kluci proste jen tak do acka nelezou. To nebyl ani pripad Messiho, Ronalda a vetsiny generacnich talentu - ti sice mohli stravit relativne kratkou dobu v U20/U21, ale nepreskocili je a dominovali tam. Hlozek zatim totez sotva muze rict o kategorii U17, a to je proste malo... chapeme se?

Reagovat
smazaný uživatel

Třetí španělská liga není žádné měřítko.

Pokud je ten hráč jasně lepší, a to Hložek prostě je, tak musí hrát s Ačkem. Jinak je to likvidace talentu.

Reagovat
fantomas

Likvidace talentu by byla ho privest do narodaku v takovym stavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Stav nároďáku se nezlepší, dokud tam nebudou hrát ti nejlepší hráči. Tady se nebavíme o tom, jestli pozvat nějakého talenta kterého by mohla vyšší kategorie odrovnat, Hložek evidentně dospělý fotbal zvládá víc než dobře a byl by jednoznačně velkým přínosem.

Reagovat
fantomas

Zvlada ho na urovni cesky ligy bez jediny mezinarodni zkusenosti lol.

Reagovat
smazaný uživatel

Přechod do dospělého fotbalu v české lize je daleko náročnější než na mezinárodní scéně. Když to zvládl tady, nemůže mít jinde problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Problém je v tom, že ty se díváš jen na věk a né na to, jak ten hráč hraje.

Reagovat
fantomas

VE SPARTE V CESKY LIZE. Uaaaa

Takze pokud to dobre chapu, tys prave ohrnul nos nad treti spanelskou ligou, Copou del Rey, a mladeznickou LM, ale ceska liga ti prijde jako meritko, podle nehoz se Hlozek urcite prosadi? Ty ses uplne pomat ne?

Reagovat
Pablos

Jako tady mi to nedá a musím se přidat do Vašeho deblu. Jako s třetí ligy španělský přišel ten do Dukly např. a ani tam nevyčníval, třetí Španělská liga opravdu není absolutně žádný měřítko. A mládežnická LM ...tu hrála celá Plzeň např. Tady teda musím jasně se ohradit tomu, že by česká liga (ke všemu Sparta) měla být dokonce něco míň, to si snad ani nemohl myslet vážně.

Reagovat
Pablos

* z třetí ligy španělský

Reagovat
fantomas

Tak tady se bavime o hraci, co trenuje s ackem Valencie a hral stabilne spanelskej pohar. To snad zas ty nemyslis to srovnani s Duklou.

Reagovat
smazaný uživatel

Takových bylo.. i v české lize. Pořádne se neprosadil jediný.

Reagovat
fantomas

Heh coze

Reagovat
smazaný uživatel

Pamatuješ třeba na Pablo Gila? Hráče španělské devatenáctky či Bčka Realu Madrid? Kysela s Jiráskem trénovali v Ačku Interu Milán pod Mourinhem. Oba pak přešli do české ligy a jaké měli problémy. Teď Lalkovič z Chelsea už to zkouší v druhém klubu a zatím střídavě oblačno. Byť druhý pokus je o něco lepší.

Reagovat
Pablos

No jako já o něm vím o tom korejci a je to jeden z největších talentů co tam mají ve Valencii (v tomto věku určitě). Ale to je jedno, já chápu Tvůj postoj k tomu, že pro Tebe má smysl jít postupně přes U21, jen se mi nelíbí ty příměry k tomu utvrzení druhé o tom, že to je tak jedině správně. Protože to je přece dost individuální... z Kangina si tam dělali Portugalci prdel, z Hložka by si ho třeba nedělali... to prostě nemůžeš vědět. Ale reagoval jsem prostě jen na to poslední, kde jsi vlastně se snažil českou ligu nepřímo zesměšnit, což myslím nebylo namístě jen proto, že máš jiný názor na věc.

Reagovat
fantomas

No jo, tak kvuli tomu "mozma" ho nasadime do klicovyho zapasu?

Reagovat
smazaný uživatel

Mládežnickou LM hrála úspěšně i Olomouc a předloni Příbram. Ale adaptace na českou ligu je pro ty hráče strašně náročná. To je bohužel ten největší problém našeho fotbalu.

Reagovat
fantomas

Tady de o tu individualni zkusenost. Dyt Hlozek absolutne netusi jak vypada mezinarodni fotbal na urovni junioru, natoz dospelych. To je tohle fakt tak tezky pochopit?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zjistí. Od toho jsou přáteláky. Bude to pro něj jednodušší než přechod do Ačka Sparty.

Reagovat
Uwe háže buly

Tohle je jako fakt důvod, proč ho nenominovat do A týmu?

Reagovat
fantomas

Pred klicovym zapasem kvaldy? Um, samozrejme...

Reagovat
Melda

Nemám na váš duel vyhraněnej názor ale juniorky Sparty hrajou mraky zápasů se zahraničníma týmama.Jen takovej point.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady diskuze postrádá jakýkoliv smysl.

Reagovat
fantomas

To uz sem si nemoh nevsimnout no.

Reagovat
uff

Pardon, že vám do toho vstupujem. No ja zas problém vidím v tom, že ty sa na jeho vek nepozeráš. Je možné, že máš pravdu a výkonnostne by na to mal. No problém je, že je stále mentálne a vekom dieťa. Treba ho minimálne aspoň do jesene nechať vyzrieť. Psychicky mu to môže viac ublížiť ako pomôcť. Reprezentácia mu nikam neujde. Veď nemá ešte ani 17. Treba mu dopriať ešte aspoň trochu času. Nech neskončí trebárs ako Václav Kadlec a iné prípady. Aj na jeseň sa hrá kvalifikácia.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Le Gunner

Teď dávám spíš reakci celkově na proběhlou diskuzi, kde se nemůžu rozhodnout, které stanovisko zaujmout.

Jak jsem psal, proti těm soupeřům, co nás čekají, by mohl být typologicky velice platný, asi určitě víc než nerozehraní a mimo pozici stavění Krejčí a Jankto. Jedno křídlo určitě Masopust, zaprvé si to zaslouží a zadruhé by těžil ze slavistické zálohy (Souček určitě, Král pravděpodobně).

Na druhou stranu, souhlasím s tebou, že by měl hráč evidentně přerůst svou kategorii, byť to může dokázat ve 2-3 zápasech, ale ať to dokáže. Nejde tu ani tak o zásluhy, jako o faktický důkaz a teoretické povzbuzení samotného hráče. Vždyť kolik generací nebo skupinek hráčů, do kterých jsme někdy přehypovaně vkládali naděje, pohořelo? Z jakýchkoliv důvodů... Od Fenina, Kaloudy, Mazucha, Šimůnka... Přes Kadlece, Skaláka, Krejčího, Kalase, Brabce... Po Černého, Jankta, Schicka a aktuálně tedy Sadílka a Hložka. Z toho by byla tak parádní sestava, momentálně použitelná na jeden celý cyklus včetně závěrečného turnaje (nejstarší hráči z výčtu +- 32 let).

I na úrovni jednadvacítek narazí na kvalitní soupeře, v Hložkově případě mnohdy právě o 5 let starší, což jednoznačně měřítko je... Dejme mu ještě aspoň půl sezóny ve Spartě, Jílek ho bude stavět tak či onak. A pak doufejme, že nebude jeden z výše zmíněných případů.

Reagovat
Kucka

Reagovat
uff

Reagovat
fantomas

Reagovat
db18

Bucha, Sulc

Reagovat
smazaný uživatel

Janosek?

Reagovat
db18

Přehlédl jsem.

Reagovat
Phreak71

Na přípravu dobrý.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
JeséRodriguez

zatím je to rozumné řešení

Reagovat
TheMally11

Proč nehrál proti Slavii?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele