Schick už další minuty nepřidá, kvůli problémům s třísly dohrál

04.05.2023, 23:30
Aktuality
Patrik Schick (© AFP)

Český reprezentační útočník Patrik Schick už si v této sezoně kvůli problémům s třísly nezahraje. Sedmadvacetiletý hráč Bayeru Leverkusen o tom informoval na instagramu.

Schick před rokem podstoupil s třísly operaci, ale potíže se mu vrátily. V aktuálním ročníku odehrál 23 soutěžních zápasů a dal čtyři branky. Naposledy za Leverkusen, kde působí další český útočník Adam Hložek, nastoupil začátkem března.

"Sezona pro mě, bohužel, skončila. Ale pracujeme na tom, abych se do posledního kola zbavil bolestí a byl stoprocentně fit," napsal Schick, který v minulém ročníku německé ligy nastřílel 24 gólů a pomohl Bayeru k třetímu místu.

Leverkusen v závěru sezony čeká semifinále Evropské ligy a boj o poháry v bundeslize. Čtyři kola před koncem patří Bayeru šesté místo zaručující předkolo Evropské konferenční ligy. Na páté Lipsko ztrácí šest bodů a osm na čtvrtý Freiburg, jenž už je na pozicích pro Ligu mistrů. Od sedmého Wolfsburgu ho dělí dva body.

Česká reprezentace nastoupí 17. června v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy na Faerských ostrovech. O tři dny později má výběr trenéra Jaroslava Šilhavého naplánovaný přípravný zápas v Černé Hoře.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
JacoBee

Bohužel to je reálně konečná s nadějemi, že to bude opravdu top střelec.

Zranění jsou jedna věc, ale on má roky vleklé věci a dle jeho slov tedy dlouhodobé bolesti i přes operace a "vyléčení". Tady fakt nejde věřit, že se "najednou" dá dohromady. Ačkoliv bych byl rád.

Tak snad Hložek nebude mít stejný osud. ČR na to má opravdu "štěstí".

Reagovat
ACSMan

Na jak dlouho má smlouvu? Být Rosou tak už kolem něj kroužím, hráč podle jeho gusta

Reagovat
zurix_new

Reagovat
Hasan Šáš

tam bude ještě mezi tím Turecko - tipuju Besiktas, na Galatasaray to výkonostně už neni.. dá si tam tři roky a Sparta

Reagovat
oli9

Ono už by to byl spíše risk když sezóna bude u konce. Hlavně ať se dá doporadku pro příští sezónu. I když tomu už také přestávám věřit

Reagovat
Salfovic

Hlavně aby na podzim odehrál alespoň 3,4 zápasy, aby mohl obhájit českou mičudu.

Reagovat
Messiáš

Rosa vibes

Reagovat
Fairplay

Vyřízenej, hotovo, finito, ende, schluss

Reagovat
Spalovač šancí

Asi nejí řízky ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele