Schick si na návrat počká, podle Alonsa potřebuje ještě čas

07.04.2023, 14:36
Aktuality
Patrik Schick (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
ACSeRw!n

tohle uz je konec kariery

Reagovat
Modi6

Ze Schicka máme nového Rosického. Spoléhat se na to, že k nějakému zápasu, nebo turnaji, nastoupí, je a bude vždy hodně nejisté.

Reagovat
King Ciro

jednu sezonu dobrou,další prosedí kvůli zranění.....to samí v Serii A....spoléhat na něj fakt nejde...Ten Leverkusen asi strop kde může hrát...takovýho lazara by do top klubu fakt nikdo nechtěl,stli bude i příští sezonu skleněnej jak tuhle tak věřim že se z B04 bude pakovat někam do průměru....

Reagovat
smazaný uživatel

Měl hned po sezoně jít do nějakého velkoklubu, zájem určitě byl. Taková šance už nemusí přijít, když je tak zdravotně v prdeli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele