Schick stále netrénuje naplno, jeho start v baráži MS je nejistý

18.03.2022, 14:36
Aktuality
Patrik Schick (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (42)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nenechají ho se teď vrátit. Právě proto, aby pak neodjel na repre sraz a nezranil se jim tam třeba znovu. Výhodnější pro klub je, když se "uzdraví" až během repre pauzy. Bohužel, budeme muset dát dohromady varianty bez něj.

Reagovat
Coutinho10

smejdi pritom je ok a ready

Reagovat
stas87

Keby bol ok a ready, dal by mu Seoane 25 minut. Ale asi ready uplne nebude, kedze ho zrejme ani nenominuju na nedelu.

Reagovat
Coutinho10

myslim, ze Silhavy to rikal, ze si s nim volal a ze mu Schick rika, ze se citi dobre a nic ho nelimituje, takze ceka, az dostane sanci a vsechno nasvedcuje tomu, ze Leverkusen ho zamerne nenominuje, aby si obhajil to, ze ho nepusti na repre

Reagovat
smazaný uživatel

Leverkusen na to má právo a je třeba jeho postoj respektovat a chápat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Mají akorát pozici aby to mohli udělat a nenést za to následky. Pochopení možná, trochu, respekt ani náhodou.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Proč bych měl respektovat vychcánkovský postoj.

Reagovat
verv

Určitě ho ani nenominujou na zápasy, na který ho potřebujou, aby ho nemuseli pouštět na repre

Reagovat
Coutinho10

no, vypada to tak....EL asi nebrali tak vazne, chteji hrat LM, coz maji z ligy bliz a pokud ho tam soupnou treba na 10 minut, tak i tak ho nepustej....proc by teda Schick Silhavymu lhal ?

Reagovat
verv

Však píšou, že ještě ani netrénoval s týmem, tak jaký lhaní? Leverkusen je v situaci, kdy ho taky nutně potřebuje, ať už kvůli boji o LM nebo kvůli tomu, že se jim zvětšuje marodka. Nebo mi chceš tvrdit, že ho schválně nepouští do tréninku, aby ho nemuseli pouštět na repre?

Reagovat
Coutinho10

https://www.youtube.com/watch?v=sEb21hvrgiQ&t=2370s

jako určitě ho potřebujou, věřim, že jo, ale radši oželej 2 zápasy, než aby ho pouštěli na repre a riskovali, že bude zraněnej....kdyby nebyl repre sraz, tak věřim, že by těch minut za ten včerejší a následující ligový zápas měl určitě víc, uzpůsobili by to tak, aby to bylo možný...takto to jenom natahujou....jo to si myslim, nechtějí ho pustit na repre, jinak by Šilhavý neříkal to co říkal viz link výš

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslím, že na to prostě mají právo. Teď ho dvakrát nepostaví, nepojede na repre a dá se stoprocentně dohromady. Co je na tom proboha k nepochopení?

Reagovat
Coutinho10

jasný, právo na to mají, oni ho platí, ale beru to z pohledu fanouška naší reprezentace, že je baráž o postup na MS, ten největší turnaj, jaký za repre můžeš hrát a kam se dostaneš třeba jenom 1x za kariéru, možná ani to ne, takže jde o zásadní událost, ale to jim je u prdele no, takže tak

Reagovat
Cotton

Spíš by měli respektovat přání hráče. A pokud Patrik chce jet, protože ví, že mu to tam padá a že je nejlepší, tak by ho měli pustit, když už zraněný není.

Reagovat
dave30

Nepodceňoval bych zájem klubu...

Reagovat
Edgar Davids

Zas ale klub u takovyho jako je Schick nechce riskovat to, ze se hrac nasere na klub za to,ze mu komplikuji hrani za reprezentaci. Urcite jjim Patrik nedava nejaky ultimata, ale podle me kdyz bude na repre chtit jet, tak mu to nezarazi...

Reagovat
dave30

Hráč, který dostává od klubu zhruba 5 miliónů euro ročně, nemá být proč na svůj klub nasraný. A jestliže měl do dneška individuální trénink a netrénoval s ostatními, tak si už konečně připusťme, že za repre hrát nebude. Pochybuji, že mu zakázali tréninky s ostatními pouze kvůli tomu, aby nejel na repre. Hráli EL, v BL hrají o LM a oni mu budou dělat naschvály? Na druhou stranu i Patrik s Paskou moc dobře vědí, jaký je o něj v Evropě zájem (a ten bude, i když se na MS neprobojujeme). Proč by tedy riskovali možnost nějaké zdravotní komplikace, když v létě budou mít úplně jiné (a velice příjemné) starosti. O to prostě nechceš kvůli jednomu (dvěma) zápasům přijít. Do médií samozřejmě nemůžeš napsat, že reprezentovat právě z tohoto důvodu nemůžeš. Prostě to zranění přišlo ve velice nevhodnou dobu.

Reagovat
Edgar Davids

Tak ted uz je to jedno, doslo na tvou variantu. Ale nebyl by prvni, co by i pres vylozeny nedoporuceni klubu odjel na repre. Kdyz je hrac az moc vyznamnej a v tom pomereni Hrac vs Klub ma treba silnejsi karty v ruce (konci mu smlouva, spekuluje se, ze je v klubu nespokojenej), tak pak vetsinou klub privre oci a nedela mu problemy i pres to riziko obnoveni zraneni..Tady toto je play-off, kdy jde o vsechno, asi je opravdu jste nedolecenej a byla by blbost ho brat jen na eventualni druhej zapasproti Polakum..

Reagovat
dave30

Jak je to úplně přesně, se asi nikdy nedozvíme. Musíme vzit pouze fakt, že hrát nebude. Vše ostatní jsou pouze naše spekulace, které zřejmě nikdo nepotvrdí ani nevyvrátí.

Reagovat
Kucka

je to nejlepší střelec, kdyby byl ok, hraje

Reagovat
verv

Reagovat
Losinho

Prej je dost nasranej.

Reagovat
smazaný uživatel

To je asi jediná šance, že si to v klubu nějak uhraje na city. Ale pochybuju, to tam nebude nikoho zajímat. Možná kdybysme hráli proti Rusku...

Reagovat
C-M@ster

PATRIK SCHICK nenastoupí ve Švédsku do barážového zápasu o MS!

Reagovat
Radek Voltr

Šilhavýmu se tak vrací jako bumerang nesmyslnej přátelák se Severním Irskem, kam prostě za každou cenu musel Schicka v poločase mlasknout, abysme slavně snížili z 0:3 na 2:3.. in your face, idiote..

Reagovat
Zark

aha Voltr, jaký badass

Reagovat
cortan

Kecy v kleci, boomerangu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lampas

Hmmm, takže česká smůla zase v plné parádě. No snad nenapadnou Šilhavýho nějaký píčoviny, jako že by tam třeba cpal Vydru. I když bez Schicka a obrany je to asi úplně jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Teď by to chtělo nějakého kreativního trenéra, co by dokázal Švédy alespoň překvapit, když už je nemáme čím přehrát. Je to jeden zápas, šance je vždycky, ale bohužel máme na lavičce starou konzervu...

Reagovat
LokoLFC

Muze je prekvapit tim, ze nevymyslel vubec nic.

Reagovat
johnik

Zraněného Vydru? To asi ne....

Reagovat
Dron

je to až neuvěřitelný, a netýká se to jenom Schicka, ale i ten rozpad obrany je obrovská smůla a pohroma jak prase

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smetos

Takze na hrot Kuchtic, ktery ted spis mysli na to, jestli se ma vubec vracet?

Reagovat
smetos

Pekhart

Reagovat
GEGE

Leverkusen zkušeně

Reagovat
jsemdement

CZREPRE + SCHICK >> SVEDSKO

CZREPRE - SCHICK > SVEDSKO

ZADNY VYMLUVY DO PICI ALIBISTI

HAHA!

Reagovat
smazaný uživatel

Švédsko doma porazilo v posledních letech i Francii nebo Španělsko. U nich by jsme byli outsider i s Schickem a zdravou obranou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele